Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

......

Aferin sana. + yemişmiş. YASAKKKK dedimm kime diyorummmm :)

.......

ya oruclu oruclu nasıl iftar actım bende bılyorum.çok kötü oldum. 1 şişe suyun üstüne kıtlıktan cıkmıs gibi yedm.

.............

Gidiyo gidiyooo
Sanki +görmek ister gibi bi halin olmuş :)

......
Bu arada avatar çok tatlı :))

yok kuzum yaaa gözüm döndü yiyiverdim işte.... aksama belli olur + mı - mi

Son düzenleme:
Kızlarrr.. Selamm
Atakta son günüm bugün. Malum fazla yaptım ben. Dukan amcam 2 gün dediği halde ben 6 günle kapatacağım.
Dün 63.7 gösteren tartı bugün 62.9'u gösteriyor.
Dün akşam yediğim küçük biber turşuları birşey yapmamış yani.
Atağın son gününde 800 gr eksildiğini görmek iyi oldu. En azından 62'li bir rakam görmüş oldum.

Tabi şunları da söylememde fayda var.

1. Hiç kaçamak yapmıyorum. ( yaptığım yemeklerin kaşığın ucuyla tadına tuzuna bakmak haricinde başka birşey tatmıyorum bile )

2. Dün gecenin bir yarısı yulaf kepekli krep yemedim, çılbır yedim sadece. 1 tane yumurta haşladım, soyduktan sonra böldüm onu 3-4 parçaya yanına da 2-3 kaşık light yoğurt koydum üstüne de biraz pul biber ektim o şekilde yedim. Diğer günlerden tek farkı yulaf kepekli krep yemememdi, limonlu maden suyu da içmedim ama light sütle yapılmış bir sütlü kahve içtim. Yine akşam yemekten sonra 1 kutu coca cola zero içmiştim.

3. En önemliside dün 45 dk'lık bir yürüyüşüm oldu benim. Geçen seferde dikkat ettim yürüyüş yaptığım günlerde daha fazla eksi görüyorum tartıda haliyle. Tesadüf sanırım geçen günkü yürüyüşün ertesi sabahı da 800 gr eksik çıkmıştım.

4. Hmmm. unuttuğum birşey daha var. Bugün tuvalete çıktım ben. Kabızlık problemi yaşayanlardanım. 6 günlük atakta 2. oluyor bu. Birde üstüne üstlük hemoroid problemim var zorluyor bu konu beni gerçekten.

Yarın seyire geçiriyorum artık. Bu kadar hızlı veremeyeceğimi de biliyorum ama bu rakamdan devam edip az az eksilsem kafi zaten.

yaa noluyo yaa forumun en komikleri neden depresyondaaa
Hehehe Beni güldürüyon ama seenn :)) Rehavet rehavet Geçer

Hadi hayırlı olsun ama Ramazan'dan sonra olsun

Ben de alıcam muhtemelen.. İştahım kesilse de gözüm doymuyor.. Neyse.. Önce şunları bi verelim de.. Gerisini düşüncez artıkın sonra

e
senin neyin war yaww ekim bu haftada cok yogunmus sanırım gelecek hafta gelirmiş..
.........
Forumun depresifi olmiyim şimdi Yok bişey diyelim, yok olsun

Ben de öküz gibi yiyemiyorum artık.. Resmen midem küçülmüş.. Bunu tatilde anladım ve çok sevindim :)) ama yine de öküzümsü yiyebiliyorum maalesef :) Bi de benim 'çok abartmadım' yiyişim çoğunun 'öküz gibi yedim'ine denk gelebilir :)) Öküz tabi burda lafın gelişi.. Yani hangi hayvan en çok yerse onun gibi :) Tatilde yemek sonraları hep midem bulandı.. ama yemekten de zevk aldığım için biraz dinlenip canımın çektiklerini yemeğe devam ettim :) He bu yılda 1 olan bişey. Bunu düşünerek yedim. Zaten 1 haftalık tatil için 1 yıl çalışıyoruz.. Hem de sevmediğim bir işte çalışıyorum. Kendimi mutsuz etmek istemedim. Tatil olmasa, yani mesela diyetten sonra normal bir zamanda, zaten muhtemelen canımın çektiklerinden biraz biraz yesem hemen doyucam.. Gözü de doyurabilirsek ne ala He ama işte ben hayatım boyunca gözüm aç ama midem tok olursam, yine de ömür boyu diyet yapıyor hissedicem kendimi.. Psikoloji meselesi.
Böyle şeyleri de aşarız umarım da canımız da daha az çekmeye başlar. Çekse de 1 lokmayla hevesimiz de geçeerr, midemiz de dolar.. İnşallah.. Böyle bir hayat standardımız olssuunn

Evet.. Ben de onu diyorum.. İnşallah nefsimiz de körelir, canımız da çok çekmez, çeken de 1 lokma yemekle geçer gider Dikkat etmiş gibi olmayız da, canımız istemez.. İnşallah :))

Tarif için saol cancan Regl öncesi depresyon olmakla birlikte bilimum sıkıntılar.. ama hayır.. Sıkıntı bağımlısı olmucam Bişey yok yani.. Allah'a şükür.. Allah beterlerinden korusun.. Sağlık versin hepiciğimize, sevdiklerimize..
Manken hatunum benim

Ekim ablişimi de özledim hee!! Gelse bari bir an önce..

ya oruclu oruclu nasıl iftar actım bende bılyorum.çok kötü oldum. 1 şişe suyun üstüne kıtlıktan cıkmıs gibi yedm.

yok kuzum yaaa gözüm döndü yiyiverdim işte.... aksama belli olur + mı - mi
Mübarek ayda arucunu tutuyosun.. Olur o kadar canım.. Bir de diyete takılıp aç acına stres yapma, başını falan ağrıtma.. Olmaz bişey olmazzz.. Üstesinden gelirsin Allah kabul etsin..

Son düzenleme:
canım ya geçenki tarif değil bu sanki ben onu kaydetmiştim şimdi kıyaslıyorum da onda yoğurt var kepek ve sonra 2 paket kabartma tozu var falan bunlar ayrı tarifler mi?

yaa aliye adamınsın aynı ben işte arkadaşlara diyodum mesela 3 te 1 profiterol yedim diye bunlar da sanıyodu ki 1 küçük kabın 3 te 1 ini yiyorum yok yaa koca profiterol pastasının 3 te 1 ini yiyodum işte öküz gibim yemek tabiri bizim yüzümüzden ortaya atılmış bi kavram hehe

tatlım ben onu makine ile epey zor yaptım.. makine de eski merdaneli çamaşır makineleri gibi bişey işte bir iki milim aralıktan geçire geçire kıvam buldu anca... naapsak acep? kestane şekeri ya da bir başka gönüllü gelirse birlikte biraz stoklayıp kenara atabiliriz sanırım.. Hani bizde bebek olacağı için ben tek girişemeyebilirim.. (burdan çağrı olsun madem :)
kuzularım tanıştırayım, bugünün dominiki yarının "re"miniki, sevgili arkadaşım, tartıların gözünden ve dilinden hızla düşecek olan çömezimdir kendisi Hoş geldin yahu

Son düzenleme:
tebrikler
kabızlık için aktarlarda tilaks çay var, muhteşemdir
ancak bu diyette maalesef kabızlık ve zorlanma çok olacak o nedenle hemeroide sorun olabilir canım

kuzularım tanıştırayım, bugünün dominiki yarıın reminiki, sevgili arkadaşım, tartıların gözünden ve dilinden hızla düşecek olana çömezimdir kendisi Hoş geldin yahu

vaay vaay vaaayy aramıza katılan bu yeni dukancan demek senin arkadaşındı he
hooş geldin dominiki , bak çekinme ne istersen söyle , uzat ayaklarını ohh iki nefes al burda sonra iş nasılsa başlar
aramızda olmana sevindik

canım yaaa inşallah o iç çamaşırını bir an evvel alırsın ve umarım ben de beyaz bikinilerimi alıp yaz bitmeden giyebilirim

ben de dyorum ki bu dukan 72 kg da bırakmaz adamı. hangi dağda kurt öldü. bizim kız filenin sultanları kimin birşeymiş meğer

ayyy efeeem şımartıyorsunuz beniiiii

helal olsun hemşom benim

.........
kuzularım tanıştırayım, bugünün dominiki yarının "re"miniki, sevgili arkadaşım, tartıların gözünden ve dilinden hızla düşecek olan çömezimdir kendisi Hoş geldin yahu

(Hep bir ağızdan ve yayvan yayvan ilkokul çocukları edasıyla :)) ) "Hoooşgeeldiiiinnnnnn dominiiiiiiikkkkkkkkk" :) İsmin gibi minik ol gari

Son düzenleme:

onlar ne bilsin tenarım, kilo emektir... bir kilo kolaymı alınır, kolay mı yerleştirilir kalçalara, göbeğe, kürek kamiklerinin altına?..

bu kimin tarifi unuttum. ama birinin mesajından kopyalamışım. cümleler neslinin gibi geldi
Çikolatalı Kek

2 su bardağı yoğurt
4 yumurta
6 kaşık yulaf kepeği
2 paket kabartma tozu
damağınıza göre tatlandırıcı
Çikolata aroması
2 tatlı kaşığı kakao

Hepiciğini karıştırıp kalıba döktüm,önce yüksek sonra 180 derecede pişirdim.
Çok lezzetli oldu,arzu eden dukanella gibi sıvı bir sos yapıp üstüne de koyabilir,dolapta dursa falan çikolatalı pasta gibin olur

Hafiflemiş dukaniçelerim nasılsınız?

Bir zamanlar bir nisanduru vardı, hatırlar mısınız bilmem. :))

Uzun bir zaman geçti gelemedim canlarım, ama özledim sizi çok. Bu arada ben güçlendirmeye geçtim, eşim de geçti şükür. Kilom 59, 1,5 ay falan oldu, eş, çocuk derkeeeeen bu vakit oldu gelemedim yanınıza.

Eski dostlarım nasılsınız? yeni arkadaşlar katılmış, hepiniz hoşgeldiniz.

Bir yaramazlık var mı? Herkes iyi mi?

kizlarrrrrrr kac zamandir yazmiyorum. biliyorum ama süper bir haber vermek icin girdim sizlere. hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sabah test yaptim pozitif cikti. insallah allahim tamamina erdirir.

beni tanimayan arkadaslarim cok özür. tanitayim

ben 15 aralikdan beri yapiyordum dukan i saha güclendirmeye gecemedim. 23 kilo filan verdim. hala devam ediyorum ama sanirim güclendirmeye gecmke zorundayim simdi.

kizlar sakin merak etmeyin eger kurallara uyarsaniz vereceksiniz. azminiz sakin tükenmesin.

ama beni bilenler bilir. o yüzden hamilelik haberimide vermek istedim

çok teşekkürler cınım bu sefer hemen kaydettim

bob a noldu kız iyi mi aranız ? biliyosun koca bulma mevzusunda tam bi fiyasko çıktım

yawruuu kuşuuuum bunu da ben vermiştiimmmm,kuzucuklar 2 farklı çikolatalı kek tarifim varmış demekkiii.
bak şimdi bakınca bana da bu daha güzel göründüüü
ben arada doğaçlama bişeyler de ekliyorum ama sonra doğaçladığım şeyi unutuyorum da ondan
bu işte diğerine göre çift tertip midir nedir öyle yaptığım kekim,bir de yoğurt koymuştum doğru,sonuç güzel olmuştu.koyun kuzularım siz de yoğurdunuzun susuz tarafından

ben hatırlıorum seniii hoşgeldinnn,,daha sık katıl bizlere lütfen :) burda guclendırmede olan cok az kısıyız bırıbırmızden destek alalım :)

cnm hadı gozun aydınnnnn...Allah saglıklı sıhhatlı bı sekılde tamamına erdirsin inşşş..

Canımmmm, ben de çok uzun aradan sonra bugün girdim ve bu habere inan çok sevindim.

Allah inşallah tamamına erdirir, sağlıklı, hayırlı, nurtopu gibi bir evlat sahibi olursun.

Hadi bakalım çıtır annecik, dualarımız kabul oldu bak, çok şükür.

çok teşekkürler cınım bu sefer hemen kaydettim

bob a noldu kız iyi mi aranız ? biliyosun koca bulma mevzusunda tam bi fiyasko çıktım

bak kuşum bu tarifim daha güzelmiş,bunu yap sen de :)

Çikolatalı Kek

2 su bardağı yoğurt
4 yumurta
6 kaşık yulaf kepeği
2 paket kabartma tozu
damağınıza göre tatlandırıcı
Çikolata aroması
2 tatlı kaşığı kakao

Hepiciğini karıştırıp kalıba döktüm,önce yüksek sonra 180 derecede pişirdim.
Çok lezzetli oldu,arzu eden dukanella gibi sıvı bir sos yapıp üstüne de koyabilir,dolapta dursa falan çikolatalı pasta gibin olur

yaa bob'la herşey iyi güzel hoş gidiyordu,h.sonu için tatil planımızı ve hatta diğer haftaki tatil planımızı bile yapıp otel rezervasyonlarımıza ve hatta yemek yiyeceğimiz restaurant rezervasyonlarımıza kadar yaptırmıştık.gelin görün ki öfff bu sabah atıştık yahuuu ve bu sefer ona çok da kızamıyorum.çocuk bir konuda yorum yapıyordu ama yorumu bana göre çok saçmaydı ben de tersledim.ama sonuçta o onun kendi yorumu yani niye tersliyorsun ki ama karnım açtı o sıra sanırım açlığın acısı çocuktan çıktı
çok da terslemedim aslında ama o da uzattı durdu ben de ehhh oldum.vapurdaydık,kalktım çektim gittim alt kata,sonra da ayrı ayrı indik görmedik bile birbirimizi
oysaki sabah birlikte vapur keyfi yaparak kahvaltı ederek işe gidecektik
neyse hallederik herhalde bakalım

tebrikler kuzum, huzurla karşılayın, sağlıkla kavuşun inşallah!! :))

tebrikler kuzum huzurla, sağlıkla kavuşun inşallah!! :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…