arkadaslar ben bu dıyetı yapmak ıstıyorum peki sabah öğlen aksam yada ara öğün olarak neler yenmesı gerekıyo yardımcı olursanız sevınırım
bernim de çikolatalı kekim çok güzel oldu.sabah vapurda 1 dilim kek,1 dilim ekmek yedim ama ekmeğimin yarısı yere düştü yaaa
yine bana çöpe giden dolmalarımı hatırlattı,hala o günkü üzüntüm engin derinliklerimde duruyor
kızlarrr selaaammm,nasılsınız bakalım bu sabah ?
henüz geçmişi okuyamadım,öncelikle size sesleneyim istedim
74.4 olacak inşallah yaaa,az kaldı be yaaa
ha gayret medesam 1.7 kaldı hedefe
tesekkur ederım fazla kılolarm var bu dıyetı önerdiler bende merak ettım acıkcası cnkü 3 yada 4 günde muhtesem kılolar verenlerı gördüm banada tavsıyelernzle yardımcı olursanız sevınırm :)
Saol canımGünaydın kızlar,
dely gelmiş hoşgelmiş. kilo veren arkadaşlara başarılar diliyorum. benim pek keyfim yok bu ara ama takipteyim. diyetime de aynen devam ediyorum agır aksak
Tabi ki öyleee! Arada düzeni bozacak şeyler çıkıyo, telafi etmeye çalışıyoruz napalım..diyet dediğin bir düzen ve disiplin işi. düzenini bozdun mu diyetin de bozulur, bozulmasa da bir tarafından aksar. mümkün olduğu kadar kendi evinden kendi düzeninden ayrılmayacaksın. seni alışkın olduğu sistemin dışına çıkaracak şeylerden uzak duracaksın. ben bunu bilir bunu söylerim arkadaş.
Meraba, günaydıınn! Olacak olacaaakkkızlarrr selaaammm,nasılsınız bakalım bu sabah ?
henüz geçmişi okuyamadım,öncelikle size sesleneyim istedim
74.4 olacak inşallah yaaa,az kaldı be yaaa
...
medesacım hep soracağım da unutuyorum. senin boyun kaç ki sana 72 hedef verdi. tabi dukan bu hedefleri boydan başka bir sürü kritere daha bakarak veriyor ama neyse... ölçülerin kaç, kaç beden oldun. yani tam olarak ifade edemedim kendimi sanırım ama anladın sen ne demek istediğimi bence
Saol canımhoşbuldum.. Ne diyim valla benim de yok pek keyfim.. Yuvarlanıp gitcez işte böle.. İyi olursun inşallah..
ayy dayanamiciim ben cevap vereceğim boy 1.76 aliyecim kırmızı bikinisi de var max. 38 bedendir şu anda bi de 90-60-90 olduğunu tahmin ediyorum ölçülerinin
sanırım benim de bünyem aynen o dediğin gibicnm ztn korumayada gecsek hep dıkkat etmemız lazım..böle abartı bigun gecirdiysek ertesı gun protein yaparak dengelemelıyız.yanı tabı bu benım gorusum sadece,,ben korumadada böle yapıcam.cunku korumaya gectım dıyıp yıne baklava,çörek,börek dıkkat etmeden yersek vucut sonucta bi robot deilki kilo almamız kacınılmaz ama belkı artk eskısı kdr kolay kılolar oturmaz,,en önemlisi artk sanırım ısın sırrınıda ogrendık..ayrıca ben sendekının kılo olduguna ınanmıorum belkı vucut yenı bı duzene gırınce sasırdı.bence ramazandan sonra duzelır.
bu arada bende hep oruc tutarken kılo alırdım,,sanırım aksamı yıosun ztn yorulmus oluosun onu yakacak bısı yapmıosun sonrada sahur..umarım senınde bunyen benimki gibi deildir :2: dun bigun kacırdım bugun gobegım 9 aylık gibi,,metabolızmamdan nefret ediorum
kuzum ya kentsel dönüşüm gerçekleştiriyorsun ya, yok öyle 2-3 kat imar izni artık, dur bakalım projelendirdin yavaş yavaş da yıkılacak o katlariyi sizin göbekle göğüs arasında çizgi var,benim göbek hala kat izni verilmiş,imarı çıkmış bina gibi 2-3 kat oluyor bikiniyle
delym, 5 kilo da ben gördüm işte ama yesem içsem anlıycam biraz, yani ne yesen ne içsen gene o kadar olmaz da oldu işte şaştım kaldımCanım, o sendekiler kilo değil. Yani yağ değil.. Dediğiniz gibi vücut yeni bir düzene alışıyor ya, ondan onlar.. Ama korkularına hak veriyorum.. Diyeti bırakmama rağmen sadece 2 kilo aldım, onu bunu yememe rağmen sadece 1 kilo aldım falan diyenler var.. Ne yiyorlar.. Benim normal yeme anlayışımla onlarınki farklı olsa gerek.. Bense 1 haftada 4,5 kilo artı gözüküyorum.. Tamam bunlar yağ değil ama sonuçta devam edersem yağ olacaklar.. Yani bence bu diyeti bırakıp baklava börek yemeyi düşünmeyelim.. Şahsen ben yiyebileceğimi sanmıyorum.. Yicem ve 1 günde hoopp +2 görücem yine.. Arkasından 1 gün yetmez en az 3 gün atak bilmem ne yapmam gerekecek.. Yani korumada da, o bittikten sonra da artık zevkle bi yemek yiyemicem sanırım ben.. ve eminim korumada falan da kilo alıcam.. Hayatım boyunca diyete mahkumum.. Benim korumam falan olmucak bence.
Sen de o aldığın sandığın kiloları vereceksin bence çabuk çabuk.. ama bu böyle sürüp gidecek.. Aldım verdim... Bazımız buna mahkum.. Ben öyleyim bence.. Belki sen de öylesindirLove'ın dediği gibi yok öyle diyet bitsin yiyim de yiyim.. sonra 1 gün protein yapiyim yeter, falan olayı yok.. Ben inanmıyorum.. Dukan onu iştahı normal insan gibi olanlar için demiş bence.. Benim için değil.. Neyse ki midem küçülmüş :) yoksaaa....
kuru kayısı yiyemiyoruz kiBende sizin gibi düşünüyorum. Light puding ve light meyveli yoğurt gibi ürünleri fazla tüketmek kilo kaybına engel olabilir. Bence bunlara da temkinli yaklaşmalıyız.
Kızlar tatlı ve çikolata isteğinizi bastırmak için en iyi yiyecek kuru kayısı içine bir çay kaşığı koyacağınız kakao ile kendinize yapacağınız tatlı olmalı. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Hatta yarın öyle yapacağım. Hem bu şekilde kabızlık sorunumuza da yardımcı oluruz.
işte buyrun bu arkadaş da bendenhala seyirdeyim ,hala çok yolum var ama beni de diyet sonrası düşündürmüyor değil hani kızlar,tamam adam gibi düzgün orantılı beslenelim kabul ama şimdi bile biraz farklı yediğimiz an + lar geliveriyor ,çok değil mesela ben dün diyet dışında sadece iki bardak fanta içtim ve sabah +200 ,ÇOK TUHAF YANİ ,korkuyorum ne yalan söyleyim bu kadar çabadan sonra sonucun kalıcı olmaması soru işaretleri ben de ,yok mu aranızda bu diyeti yapıp ta aylarca koruyan ,
İyi akşamlar Ramazan rehavetli arkadaşlarım beennnniimmm!!Ay valla düşününce moralim bozuluyoo.. Yok, insan gibi yemeyi de bilirim de :) 'normal yiyince de kilo alangillerden'im ki.... Hem insan bari ayda bir dely gibi yemek ister
Yine de öncelik amaca ulaşmak tabi.. Sonrasını sonra düşüncez artık...
arkadaşlar bugün güne çok mutsuz başladım kalan 9 kg gitmiyecek gibi seyir evresindeki gram değişiklikleri beni çok üzüyor sabahtan beri çok az sebze tüketmeme rağmen şimdi 900 gram fazla gözüküyorum bu hep böylemi gidicek mehter takımı gibi :)
biri depresyon mu dedi
ben de kötü günler geçiriorum ama benim en azından elle tutulcak bi sürü bi sürü nedenim var hepsi birbirinden ciciartık ipin ucunu bıraktım hayat nereye götürüosa oraya gidiorum düşünme eylemine son verdim. kitap okuyup gezip tozup günü kurtarıorum. aksi taktirde depresyona girip bi daha çıkamamaktan korkuorum :S
bu arada az önce iftarda çok fena gözüm döndü bi sürü çikolata yedimbütün gün boyunca gözümün önüne geldi o çikolata ama yiyince aynı tadı alamadım midem bulandı çok zorlandım yerken ama yine de yedim =)) neden bilmiorum ama belki de mutsuzluğumu bastırmak istiyorum bi şekilde :44:
-400 için tebriklerwwwwuuuuuuuu
-400 gittiiiiiiiiiiiiii
ya tartya bi çıktım 90,9-91,1 oldu içimm gitti ama 91,3 te duruverdiiiii.bunada sukur.
yarın + görecek şekılde yedım. bakalım nolcak :26::26:
şimdi öncelikle bu siteye yeni üye oldum ve yardımınıza ihtiyacım var .:) Dukan diyetine başlamak istiyorum benimle birlikte başlamak isteyen var mıı acaba ?? tek başıma kendimde o hırsı göremiyorum da :))
ahahah bu da iyiydi, bozulacak sebzeler nedeniyle diyete başlamamakben baslamak isterim ama buzdolabında bozulacak bir sürü sebze var onlar bittikten sonra :) 53.4 kiloyum hedefim öncelikle 3 kilo en ii ihtimalle de 5..bu arada 60 tan indim 6 aydır karatay diyeti yaparak kilomu koruyorum..ama duraklama evresine girdiğim için dukanı denemek istedim..
Dukaaan seni seviyorumm :) Cüzdanımda kuruş kalmasa da seni seviyorummmm :) Elbise almaktan kendimi alamıyorum. Ne görsem giyeyim ben bunu diyorum. Çıldırdım çıldırdımmmm :)))
evet evet çok doğru tadına bakmak en iyisi ama sanki pişince hafiften azalıyo tadı di mi love?
arkadaslar ben bu dıyetı yapmak ıstıyorum peki sabah öğlen aksam yada ara öğün olarak neler yenmesı gerekıyo yardımcı olursanız sevınırım
Saol canımhoşbuldum.. Ne diyim valla benim de yok pek keyfim.. Yuvarlanıp gitcez işte böle.. İyi olursun inşallah..
Bu arada Ekim nerdee :44: Sorucam sorucam unutuyorum hep.. Biliyor musunuzz?
sanırım benim de bünyem aynen o dediğin gibihep dikkat etme kısmına bozuldum doğrusu, ben çok yiyen biri değilimdir zaten ama tatlı çok severim ve yerim, teksorunum o, yani öyle dolu dolu tabak yemek filan yemem, lezzet önemli, bazen tadını alayım yutmasam da olur derim o kadar yani:)
şu dikkat konusu hiiiç iyi değil hem de hiiç
cnm ztn korumayada gecsek hep dıkkat etmemız lazım..böle abartı bigun gecirdiysek ertesı gun protein yaparak dengelemelıyız.yanı tabı bu benım gorusum sadece,,ben korumadada böle yapıcam.cunku korumaya gectım dıyıp yıne baklava,çörek,börek dıkkat etmeden yersek vucut sonucta bi robot deilki kilo almamız kacınılmaz ama belkı artk eskısı kdr kolay kılolar oturmaz,,en önemlisi artk sanırım ısın sırrınıda ogrendık..ayrıca ben sendekının kılo olduguna ınanmıorum belkı vucut yenı bı duzene gırınce sasırdı.bence ramazandan sonra duzelır.
bu arada bende hep oruc tutarken kılo alırdım,,sanırım aksamı yıosun ztn yorulmus oluosun onu yakacak bısı yapmıosun sonrada sahur..umarım senınde bunyen benimki gibi deildir :2: dun bigun kacırdım bugun gobegım 9 aylık gibi,,metabolızmamdan nefret ediorum
aa yok size depresyon filan
cısss
yasak valla
insanların ne sorunları var da depresyona girmiyorlar sizin ne böyle aaa
olmaz valla çok ayıp, ayrıca Allah'ın da güçüne gidecek türlü türlü dertlr verecek size hee yapmayın böyle
alın abdestinizi kılın namazınızı tutun orucunuzu isteyin Mevlamdan bir çıkış bir yol bir hayr, bakalım kalıyor mu depresyon mepresyon cancağızlarım
yaa kaybolmuş medesaa bi daha verir misin tarifiniii
medesacım hep soracağım da unutuyorum. senin boyun kaç ki sana 72 hedef verdi. tabi dukan bu hedefleri boydan başka bir sürü kritere daha bakarak veriyor ama neyse... ölçülerin kaç, kaç beden oldun. yani tam olarak ifade edemedim kendimi sanırım ama anladın sen ne demek istediğimi bence
ayy dayanamiciim ben cevap vereceğim boy 1.76 aliyecim kırmızı bikinisi de var max. 38 bedendir şu anda bi de 90-60-90 olduğunu tahmin ediyorum ölçülerinin
Tabi ki öyleee! Arada düzeni bozacak şeyler çıkıyo, telafi etmeye çalışıyoruz napalım..
Meraba, günaydıınn! Olacak olacaaakk
Bu arada Ekim nerdee :44: Sorucam sorucam unutuyorum hep.. Biliyor musunuzz?
aliyem anladım elbette ama zaten tenarcım cevaplamış ama o beni sevdiğinden azcıcık mübalaa etmiş
boyum 1.76 doğru,kırmızı bikinim de var o da doğru hatta yakında beyaz bikini de alacağım
sonracığımaaa henüz 38 bedenim diyemem ama 40 beden pantolona gayet rahat oluyorum,bu benim için hayal bile olamazdı.
44 hatta 46 beden giyer olmuştum.resmen babane kıyafeti satan yerlere bakmam gereliyordu.geçen gün sizden birinin söylediği çok doğru bir söz vardı,beğendiğim kıyafetleri değil sadece içine girebildiklerimi alabiliyordum hem de beğenmesem de
şimdi ise çok mutluyum,40 beden pantolonu denemeden alıyorum çünkü olacağını biliyorum.
1 ay kadar önce aldığım 42 beden beyaz pantolonum var üstümde resmen düşüyor,çekişitirip duruyorum sabahtan beri şalvar gibi oldu.
çok yakın zamanda zorlayıp 38 beden de olacağım inşallah.
işin en keyifli tarafı ne biliyor musunuz,hatırlayamadığım kadar uzun zaman sonra artık mağazalarda bunun büyük bedeni var mı değil de bunun küçüğü var mı diyorum hatta o kadar havalı bişeymiş ki fısıldayarak değil gayet coşkulu sesimle sesleniyorum bunun küçük bedeni var mı diye,pek bir keyifli oluyor yahuu
90-60-90 değilim ama bu hafta sizin için doktor kontrolüme gideyim,son ölçülerimi paylaşayım sizinle de.
dukan bana 72 demedi kuzum hedef için,75.7 dedi ben hedefi aştım şu an 74.4'üm.92.7 ile başlamıştım,yuh yahuuu
ama ben hırs yaptım 17 kiloda bırakmak istemedim,toplam 20 kiloya tamamlayarak güçlendirmeye geçmek istedim,ona kasıyorum yanibu arada benim de kötü alışkanlığım var ama senin kadar değil,günde yarım paket falan ama ben onu da içmek istemiyorum.
ne güzel kilo verdim,kendime daha da bir özgüven geldi,sporumu yapıyorum,bundan sonra sağlıklı yaşamak istiyorum ve bu illetten kurtulacağım.bazen düşünüyorum uleeen bu zıkkımı mı tercih ederdin yoksa bayıla bayıla yediğin yemekleri,tatlıları mı diyorum.tabiki yemekleri tercih ederdim.eeee diyorum bu sevdiğin yemeklerden bile vazgeçebilecek irade ve başarıyı gösterebildinse bu pis şeyden mi kurtulamazsın,sen bunu da başarırsın diyorum.ama şu an hazır hisetmiyorum sanırım.yani diyet+ diğerini bırakmak üstümde ciddi bir stres ve gerginlik yaratabilir.kilo verme sürecim bitip biraz daha rahatladığımda öbüründen de kurtulacağım Allahın izniyle inşallah
yaa bana bi koca bulmayacak mısınız siz halaaaa püfff
sen de benim gibi sevindririk oldun da her gördğün elbiseyi deniyor musun
bugün kotonda bir elbise beğendim. fiyatı da çok uygundu. alayım dedim ama ne yazık kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üzerime olmadı derdim eskiden. peki bugün ne oldu bilin bakalıııııııııııııım. ay ne olacak, küçük bedeni yoktu alamadım
tebrikler asyacım, darısı küçük ikilği rakamların başına inşallahben iki basamak oldum :)
Merhaba kızlar, hepinize Dukan diyetinizde başarılar dilerim.
Ben de Dukancıyım, şu an güçlendirmedeyim, ideal kiloma yaklaşık 4 kg kala güçlendirmeye geçtim. Vakitsizlikten spor yapamadığım için kilo verimi durdu, ben de canımı sıkmak yerine güçlendirmeye geçmeye karar verdim.
Şu an her şey çok güzel devam ediyor, haftada 1 gün nişastalı bir yemek, haftada 1 gün de ödül yemeğim var. Her gün ekmek ve meyve yiyorum ve gram almadım şimdiye kadar. Genelde ödül yemeğinden sonra yarım kg kadar oynuyor kilom ama sonra tekrar eski kiloma dönüyorum.
Bu arada o kalan 4 kiloyu da güçlendirme bittikten 1-2 ay sonra vermeyi planlıyorum, hayırlısı bakalım...
Herkese bol bol kilo kaybı diliyorum, sakın pes etmeyin kızlar, kiloları verdikten sonra iyi ki bu rejimi yapmışım diyeceksiniz, benden söylemesi...
ho geldin canım, hem gözünüz aydın hem de Allah analı-babalı büyütsün sağlıkla inşallah , çok geçmiş olur anneye dilerim.kuzularım günaydın, yoktum epeydir.. Fcbk'ta patlaştım ama buraya yazamadım.. Aileye yeni ve aceleci bir bebek geldi.. Annemiz ölümden döndü.. Hepimizde azıcık ıssızlık olduğu için bebeğe ve anneye ben baktım ilk 3 gün. Hastane yemeklerinden yemek durumunda kaldım, dün de akşam eve gelince yorgunum diye komşum yemeğe çağırınca günü normal bir öğünle kapattım.. (bu arada hastaneden bugün yarın çıkacak ve bizde kalacaklar, yani ben 40'ımız çıkana kadar pek uğrayamayabilirim yinebilginize :)
Şimdi fiziki raporum şu: Adet dönemim de kapıya dayandı, ayakkabım sıktı, çoraplar iz yaptı vs..yani yorgunluktan ödem doluyum.. 77,5 görünüyorum tartıda.. 3 kilo fark var anlaşılan..
Tatildeyken yaptığım değişimi 3 gün saf proteinle çözmüş hatta eksiye geçmiştim, sonrasında da duraklama olmamıştı.. Ama şimdi bir ay sonra yine mecburen benzer durumdayım.. aynı şeyi mi yapayım ne yapayım? bi yorumlayın lütfen ballarım bademlerim..
ahh canım yaa, ben de başta yaptım dolu şey ama 2-3 haftadır sadece ekmek yapıyorum:)diyete başladığımdan beri dün ilk defa hovardalık ettim. gittim süttozu, kakao, vanila aroması, splenda falan aldım. kendime dukan keki yapacağım. hiç yapmadım bugüne kadar. ilk defa deneyeceğim. ama şimdilik canım istemiyor. tedbir olsun, evde bulunsun diye aldım. malum ramazan, herkeste bir talı telaşı. sonrası da bayram. bakarsın benimde tatlı isteğim gelirse ortada kalmayayım.
yanız şu splenda olayını algılayamadım. ben bugüne kadar tatlandırıcıyı sadece(sakarin kullanıyordum) 1 tane türk kahvesine atardım. birkça kez de ezip yoğurda katarak yedim o kadar. şimdi bu splenda miktar olarak nasıl kullanılır bilemedim. 1 yemek kaşığı splenda - 1 yemek kaşığı şeker mantığıyla mı hareket edyim? aynı tadı mı verir? fikri olan varsa alayım arkadaşlar.
Mevlam acil şifalar versin inşallah, kötü şeyler düşünmeyin canım, iyi olacak inşallahbebek başından beri iyi ama anne hala tam iyi değil.. rahim atonisi geçirdi.. işte geçirebildi mi geçiremedi mi ondan emin olmadan bitmiyo maalesef.. dikişlerinden çıkan iki tane boru ve kan torbasıyla duruyo hala almamışlar, kanama olursa başka türlü bilemeyiz diye
hoş geldiniz, aysel bir menü yok, kitabı okuyunca göreceksin ki herles kendi menüsünü kendi damağına göre yapıyor zatenarkadaslar ben bu dıyetı yapmak ıstıyorum peki sabah öğlen aksam yada ara öğün olarak neler yenmesı gerekıyo yardımcı olursanız sevınırım
Merhabalar herkesee,bende yeni kitabı okumaya başladım,yıllardır taşıdığım simitimi bir kenara bırakmak istiyorum artık :)ramazandan sonra başlamayı düşünüyorumm,şimdiden yulaf kepeğimi aldım stokladım,tarifleri not ediyorum:)hazırlık aşamasındayım :)4 gün atak,86 gün seyir yapmam gerekiyor:)inş.diyorum:)
hepinize sevgiler,
kuzum elbette sesini duyacak da sen böyle boş boş oturup depresyondayım diye şikayet edersen duaların nasıl yanıt bulacak?çok haklısın canım yaa ama işte her şey üst üste gelince ister istemez karamsar oluyo insan, her gün dua ediorum allaha bi çıkış yolu göster, hayırlısı neyse onu ver die elbet yakın zamanda sesimi duyacak inanıorum ben
diyet konusunda da evet sıkıldım artık yediklerime dikkat etmekten hesap kitap yapmaktan! artık normal insanlar gibi yemek ve kilo almamak istiyorum ama Love01in de dediği gibi sanırım ömür boyu dikkat etmemiz gereken bi bünyeye sahibiz bu da benim canımı sıkıo ne biliym ya var bi olumsuzluk bi negatiflik..geçicek ama biliorum. her insanın böyle dönemleri olur muhakkak önemli olan en az zararla hatta mümkünse hiç zararla tamamlamak lazım bu süreci
alın bakalım kuzuuummmmm
Çikolatalı Kek Tarifi
3 yumurta
4 çorba kaşığı splenda
8-9 damla çikolata aroması
8 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao ( 3 kaşık da olabilir keyfinize göre)
yarım pk. kabartma tozu
gözkararı süt
yumurta ve şekeri çırpalım...kabartma tozu hariç tüm malzemeyi katalım..biraz bekleyelim ve kabartma tozunu ekleyip karıştıralım..150 derece fırında pişirelim
afiyet olsunnnn
aliyem anladım elbette ama zaten tenarcım cevaplamış ama o beni sevdiğinden azcıcık mübalaa etmiş
boyum 1.76 doğru,kırmızı bikinim de var o da doğru hatta yakında beyaz bikini de alacağım
sonracığımaaa henüz 38 bedenim diyemem ama 40 beden pantolona gayet rahat oluyorum,bu benim için hayal bile olamazdı.
44 hatta 46 beden giyer olmuştum.resmen babane kıyafeti satan yerlere bakmam gereliyordu.geçen gün sizden birinin söylediği çok doğru bir söz vardı,beğendiğim kıyafetleri değil sadece içine girebildiklerimi alabiliyordum hem de beğenmesem de
şimdi ise çok mutluyum,40 beden pantolonu denemeden alıyorum çünkü olacağını biliyorum.
1 ay kadar önce aldığım 42 beden beyaz pantolonum var üstümde resmen düşüyor,çekişitirip duruyorum sabahtan beri şalvar gibi oldu.
çok yakın zamanda zorlayıp 38 beden de olacağım inşallah.
işin en keyifli tarafı ne biliyor musunuz,hatırlayamadığım kadar uzun zaman sonra artık mağazalarda bunun büyük bedeni var mı değil de bunun küçüğü var mı diyorum hatta o kadar havalı bişeymiş ki fısıldayarak değil gayet coşkulu sesimle sesleniyorum bunun küçük bedeni var mı diye,pek bir keyifli oluyor yahuu
90-60-90 değilim ama bu hafta sizin için doktor kontrolüme gideyim,son ölçülerimi paylaşayım sizinle de.
dukan bana 72 demedi kuzum hedef için,75.7 dedi ben hedefi aştım şu an 74.4'üm.92.7 ile başlamıştım,yuh yahuuu
ama ben hırs yaptım 17 kiloda bırakmak istemedim,toplam 20 kiloya tamamlayarak güçlendirmeye geçmek istedim,ona kasıyorum yanibu arada benim de kötü alışkanlığım var ama senin kadar değil,günde yarım paket falan ama ben onu da içmek istemiyorum.
ne güzel kilo verdim,kendime daha da bir özgüven geldi,sporumu yapıyorum,bundan sonra sağlıklı yaşamak istiyorum ve bu illetten kurtulacağım.bazen düşünüyorum uleeen bu zıkkımı mı tercih ederdin yoksa bayıla bayıla yediğin yemekleri,tatlıları mı diyorum.tabiki yemekleri tercih ederdim.eeee diyorum bu sevdiğin yemeklerden bile vazgeçebilecek irade ve başarıyı gösterebildinse bu pis şeyden mi kurtulamazsın,sen bunu da başarırsın diyorum.ama şu an hazır hisetmiyorum sanırım.yani diyet+ diğerini bırakmak üstümde ciddi bir stres ve gerginlik yaratabilir.kilo verme sürecim bitip biraz daha rahatladığımda öbüründen de kurtulacağım Allahın izniyle inşallah
yaa bana bi koca bulmayacak mısınız siz halaaaa püfff
kuzum niye moralin bozuk senin,işe mi sıkkınsın yine.
ekimin işsel güçsel durumları var,meşguliyetleri çok bu ara.bir de oğluşunun okul kaydı falan var onlarla uğraşıp koşuşturuyor
en kısa zamanda tahmin ediyorum ki haftaya falan daha aktif şekilde aramızda olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?