Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İyi ki aramızdasın:) Birbirimize ihtiyacımız var.

Son düzenleme:
diyete başladığımdan beri dün ilk defa hovardalık ettim. gittim süttozu, kakao, vanila aroması, splenda falan aldım. kendime dukan keki yapacağım. hiç yapmadım bugüne kadar. ilk defa deneyeceğim. ama şimdilik canım istemiyor. tedbir olsun, evde bulunsun diye aldım. malum ramazan, herkeste bir talı telaşı. sonrası da bayram. bakarsın benimde tatlı isteğim gelirse ortada kalmayayım.

yanız şu splenda olayını algılayamadım. ben bugüne kadar tatlandırıcıyı sadece(sakarin kullanıyordum) 1 tane türk kahvesine atardım. birkça kez de ezip yoğurda katarak yedim o kadar. şimdi bu splenda miktar olarak nasıl kullanılır bilemedim. 1 yemek kaşığı splenda - 1 yemek kaşığı şeker mantığıyla mı hareket edyim? aynı tadı mı verir? fikri olan varsa alayım arkadaşlar.

hemhaliz didom, perşembeye dek halledicez balım :))
Ay Perşembe'ye 58 olur muyum kiiii :18: :) Adet öncesiyim 59'a da razıyım hadi

Ben de öyleee.. Sıcağın altında olmama rağmen çok su içemedim. Bitki çayları falan da 1 haftada toplasan 5 kupa içmişimdir. O kadar yememe rağmen diyette olduğumdan daha çok tuvalet sorunum oldu. Ben de kurtulcam inşallah senin gibi :)

bebek başından beri iyi ama anne hala tam iyi değil.. rahim atonisi geçirdi.. işte geçirebildi mi geçiremedi mi ondan emin olmadan bitmiyo maalesef.. dikişlerinden çıkan iki tane boru ve kan torbasıyla duruyo hala almamışlar, kanama olursa başka türlü bilemeyiz diye

Son düzenleme:

sölediklerine kesinlikle katılıorum..sonucta herkesin aklı war cocuk deil,,kim ne isterse onu yapar,,sonuclarınada katlanır eksi veya artı görerek..

cnm 1 ymk kasıgı splenda 1 ymk kasıgı sekerın tadını wermio tabi :) ama bence böle göz kararı yapmak yerine,,yaptıgın karısımın tadına bak,azsa ekle şeker.cunku herkesin damak tadı değişik oldugu için,ölçü bzn yanıltabılıor.ben tadına bakarak ekleme yapıorum gerekirse.

diyet dediğin bir düzen ve disiplin işi. düzenini bozdun mu diyetin de bozulur, bozulmasa da bir tarafından aksar. mümkün olduğu kadar kendi evinden kendi düzeninden ayrılmayacaksın. seni alışkın olduğu sistemin dışına çıkaracak şeylerden uzak duracaksın. ben bunu bilir bunu söylerim arkadaş.

kurabiye canavarııı dukana öyle ilanı aşk etme bak medesa kızar sonra hehe

Dukanı seviyorum derken diyeti seviyorum demiştim Yoksa dukan amcaya göz koymuş değilim

Kuzum alma elbise falan. 2 ay sonra onlar da olmayacak İNŞALLAHHHHHHHHHHHH

Ama eski kıyafetlerim artık güzel olmuyor ki :) Kendime bakmam lazımmm :):):)

benimde senden geri kalır yanım yok sekerim,,yalnız deilsin

Yalnız olmadığımı bilmek beni daha fazla yoldan çıkarır mı acebaa hehehehe olsun olsun seviyorum bu çılgın hallerimi de. Daha şaşırtmam gereken çoook insan var. Elbise de beni daha ince gösterdiğine göre elbise almaya devam edebilirimmm Bende bahane çooook

Merabaaa!!! Önce Dukan sömürdü paraları şimdi de yeni kıyafetler hihihi Helal olsun!! Hakkındır :))

Teşekkür ederim bebeğim :)) Hakkımızdır alışverişe devam :)

Teşekkür ederim canım :) Spor yapmaya çalıştım ama devamlı olmadı, yürüyüş yapıp basenlerimi eritmem lazım tek derdim şimdilik bu. Sarkma kollarımda var ve kollarımı hiç sevmem o yüzden. Bakalım 69 olunca durum ne olacak. Baktım çok kötü bir müdahale düşünüyorum oraya

Hayat güzel valla, hele de zayıflayıp 38 beden olunca... Sevgilinin sana olan bakışlarındaki beğeninin her geçen gün katlanarak çoğaldığını görünce...Kendine itina ettikçe ,hayatın da sana türlü çeşit iltifatlarla geldiğini görünce hele... dimi kızlar
E ben manken gibi hatunmuşum yahu. :)

Son düzenleme:

aaa bunca zaman hiç kek yapmadın mı walla ben ilk günden itibaren denemelere başladım hatta son yaptığım kakaolu kek çok güzel oldu tırtıklarken tırtıklarken bi baktım bitmiş 1 günde yapmıcam bi daha o yuzden yok benden adam olmıcak yaa sigarayı bırakmış adamım yemeği bırakamıyorum iradesiz çıktım bu konuda

splendanın kutusu üstünde yazıyodu sanırım aliyecim 1 yk splenda kaç gram şekere denk geliyor diye bak burda da yazıyo

Splenda | Kolay Pişirme

Allah acil şifalar versin neslicim

evet evet çok doğru tadına bakmak en iyisi ama sanki pişince hafiften azalıyo tadı di mi love?

bana uyduruk geliyordu dukan yemekleri. ne yalan söyleyeyim hala da öyle geliyor. bu zamana kadar öyle büyük bir eksiklik duymadan idare ettim. 2-3 ayda bir bi yerlerde kek kurabiye v.b. denk geliyordu. 1 parça alıyordum. zaten çok düşkün değilim. idare ettim şimdiye kadar. yine de idare ederim de fantazi olsun işte...

bu arada günde 3 paket içerken sigarayı 15 gün boyunca ağlayarak bırakmış biriyim ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim. sigarayı bırakmak da iş mi?... asıl mesele yemeği bırakmak.

kızlarrr selaaammm,nasılsınız bakalım bu sabah ?
henüz geçmişi okuyamadım,öncelikle size sesleneyim istedim
74.4 olacak inşallah yaaa,az kaldı be yaaa
bu arada neslinin makarna tarifini nerde bulabilirim ?
dün dedim ya ofiste bir arkadaşıma daha dukan kanı bulaştırdım diye,kız demesin mi yulaf kepeğiyle makarna yapabilir miyiz ,ben yaparım size de getiririm dedi anaaaaam dedim,dur çekirgem hemen bulayım dedim ama bulamıyorum yahu

bernim de çikolatalı kekim çok güzel oldu.sabah vapurda 1 dilim kek,1 dilim ekmek yedim ama ekmeğimin yarısı yere düştü yaaa
yine bana çöpe giden dolmalarımı hatırlattı,hala o günkü üzüntüm engin derinliklerimde duruyor

bu arada söylemeyi unuttum. ben ramazanın başından beri sp yapıyordum. bünyem oruca alıştı ve haftasonu yaptığım kaçamağı telafi edyim diye dün p yaptım. sorun olmadı. gayet rahat tamamladım günü. ama sahurda 1/2 oranında tam buğday unu da kattığım ekmeğimden yedim yine de. bugün sp yapıyorum. yarın yine p deneyeceğim. sanırım sorunsuz bitireceğim ramzanı. 70 kg hedefim vardı. ulşabilirim hatta aşabilirim gibi görünüyor.

arkadaslar ben bu dıyetı yapmak ıstıyorum peki sabah öğlen aksam yada ara öğün olarak neler yenmesı gerekıyo yardımcı olursanız sevınırım

ha gayret medesam 1.7 kaldı hedefe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…