Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah olumlu geçer...hiç bi terslik çıkmaz.bol şans

kuzuuu 30 kilo verdin yaaa bunu nasıl farketmezsin ki , hiç bişey olmasa kıyafetlerinden anlıyorsundur.fıstık gibi olmuşsundur artık bence sen

haklısın ben de biliyorum ama sanırım deformasyondan dolayı öyle hissediyorum. acilen toparlanma çalışmalarına başlamam lazım callan ablaya koşmalıyım. ramazan bitsin hemen başlıycam

inşallah olumlu geçer...hiç bi terslik çıkmaz.bol şans
sağol kuzum inşallah hayılısı olsun...

Bol şans canım... İnşallah güzel geçer, iş kadını olaraktan evine döenrsin Boşver kıyafete takılma. Olduğu kadar.. Sen çalışmaya başla hayırlısıyla, daha cicilerini alırsın Allah yardımcın olsun canım..

Kız sen 92,7 kilo muyduunn Kaç haftadır liste yapıyom dikkat etmemişim ki hiç heheh Bak böyle düşününce şimdi.. Sen baya kilo vermişin yaaa
Ben de beyaz pantolon alcaaaammm Yani gerçi krem rengi var da.. Olsun ben beyaz istiyom :) Bana da 38 bol gelse hoş olurdu bence hihih

günaydın kızlar ,nasılsınız ?
bu hafta yemeyi biraz az yedim galiba fazla gitmedi kilocuklardan ,ya da 5+5 ten sonra 1+1 daha mı az verdiriyor ne ?
başlangıç t. 26 haziran
başlangıç 67
iki hafta önce 63
geçen hafta 61.5
bu hafta 61.2

bol şans alişim.. kaçta gideceksin??
başlangıç tarihim:27.05
başlangıç kilom:122
geçen haftaki kilom 107
şimdiki kilom 105.5
ya cerenimo bak inişe geçtin sen de en hızlısından

seni de örnek göstericem bünyeme seni dee

bence ben hiç ii bi örnek olmam :)

kitabı almadan bu diyete baslanmamalı cunku öle gorundugu kdr basıt bi diyet deil bu bir,ikinciside siz ztn ideal kilonuzdaymıssınız o yüzden kilo wermenize gerek yok demiş Dukan.

bence senin suan sorunun kendinle alakalı kilo ile deil.canın sıkkın oldugun ıcın kilon sna abartı vs gibi gelior.bence once bi silkelenmelisin cnm.

MAşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

.

tşkler

bol şans cnmm

geçen haftaki kilom 107
şimdiki kilom 105.5

ticker.ını güncelle o halde kestane

hadi bişi kalmadı güçlendirmeye medesam

Günaydın kızlar nasılsınız?
ben iyiyim ama et yiyemiyorum bu ara. o yüzden bir süre sebze agırlıklı gidicem, protein agırlıklı gidemiyorum ne yazık ki midem almıyor artık. diyeti bırakmaktansa bir süre böyle gidip sonra gazlanıp devam etmek istiyorum.
bu sebepten dolayı bu haftaki bildirimim tam bir felaket. sadece 100 gr gitti. haftaya hiç gitmez sanırım. zaten sebze yzünden gelen artılarım var bu günlerde. bildirim yapacağım kilo haftanın en düşük kilosu, cumartesi görmüştüm.

başlangıç kilo : 64.7
başlangıç tarihi : 22.06.2012
hedef kilo : 57.0
geçen hafta : 62.6
bu hafta : 62.5
giden : 0.1 kg
toplam giden : 2.2

herkese başarılar. kilo almayayım da ona da razıyım

geçen haftaki kilom 107
şimdiki kilom 105.5
Hehh şöyylee!! eski performansına kavuştuunn

Canım sen hedefini mi indirdin

kızlarım canlarım çoook enerjiğim bugüüüünnnn,koşuşturmacam çok ama özüme döndüm yine veeee bu enerjimi size de geçirebilirim umuyorum bu aralar yoğunluktan çok aktif olamadım kusura bakmayın ama açığı kapatıcam size söz
keşke sizler de burda olsaydınız da hepinizi akşamki iftara davet edebilseydim.
bu arada izmirde olan arkadaşlarımız varsa sempatika sonra çapkınlık yapamayan başı bağlı olan arkadaşımız cute muydu veee başka kim varsa izmirdeki dukaniçelerr,eğer programına uyan varsa memnuniyetle misafir etmek isterim.hem bu vesileyle de tanışmış oluruk

canım spor yapmadıysan deformasyon kaçınılmaz elbette
sonuçta 30 kilo buu yaaa az buz bişey değil ama bütün arkadaşlar callen'ın çok kısa sürede etki gösterdiğinden bahsediyor bence dene bakalım,bizimle de paylaşırsın sonuçları
bu arada iş görüşmende başarılar,o işi almadan dönme bizi de bilgilendir

geçen haftaki kilom 107
şimdiki kilom 105.5

kuzum maşallahın var ,Allah nazarlardan saklasın e mi
bir daha da kaçamak falan yapma
canım yaa benden ne kadar sonra başladığın halde neredeyse benim kadar kilo verdinnnn afferrim kuzumaaa

kız ben boşuna mı diyorum kurbanlık dana gibiydim diye
şu an var ya 92.7 kilo olduğuma inanamıyorum,kendime bunu nasıl yapmışım inanamıyorum yaaa.
insan güzelliğini,enerjisini nasıl bile bile yok eder ki.
ben acıktığı için yiyen değil ama iştahtan dolayı yiyen biriydim.
yemek yemek en keyifli hobimdi.aslında normal insdanlar kadar yerdim yani aşırı yemek falan yemezdim ama demekki bir denge sorunu varmış.çok şükür yaaaaa,bir daha asla o günlerime geri dönmeyeceğim.
ammmaaaa tabiki Allah bir bebiş nasip ederse o zaman 100 kilo da olsam üzülmem

evet evet bekleyin geliyorummmmmm
önümüzdeki hafta regl olacağım muhtemelen regliden sonra artık yanınızdayım.yeter bu kadar zorlamak.
aslında 14 temmuzda hedef kiloma inmiştim 75.7.zorlaya zorlaya bugüne kadar yani neredeyse 20 günde sadece 1.5 kilo verebilmişim.
fazlalıklar azaldıkça gitmesi zorlaşıyor kiloların.daha fazla zorlamanın anlamı yok demekki.
gerçi şöyle düşünüyorum ben şu ana kadar hiç yumruk ve beyaz gün yapmadım.acaba diyorum en son kapanışı da bunlarla yapsam hiç değilse 1 kilo falan da ordan gider mi yoksa arsızlık mı ediyorum.ayyy kızlar insanın verdikçe veresi geliyor vallahiii

Herkese merhaba;
çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum.Ancak aranıza katılıp sizlerle deneyim paylaşma şansına şimdi sahip olabildim.
ben de bir dukan sevdalısıyım.Kısaca hikayemi paylaşmam gerekirse 1,5 sene önce yaptığım doğumdan sonra 80 kiloya kadar ulaştım.2011 sonbaharında dukanla tanıştım ve yaklaşık 4 kilo verdim(1 aydan kısa sürede) hamileliğimde 26 kilo almıştım ve vücudum birçok değişikliğe uğramıştı belki farkında olmadığım bir rahatsızlığım vardır diyerek dukana veda edip 30.12.2011 tarihi itibariyle 78 kilo olarak diyetisyene başladım 72 kiloya kadar indim ama rejim yapmak benim için kabustu. sınırlı yemekler kalori hesabı gram hesabı yapamadım 6 ay süresince sadece 6 kilo verdim.Sonra tekrar düşündüm ve dukana dönmeye karar verdim(verdiğim en iyi karar bence) 18.06.2012 tarihinden beri dukancanım ve şu an 67 kiloyum.son 1,5 senedir 60 lı rakamları görmek benim için hayaldi (hamile kaldığımda 60 kilo idim 86 kilo ile doğum yaptım).hedef kilom 57 dukan amca 60 senin için iyi dese de 57 olmak istiyorum.

maalesef dukana pek de iyi bir zamanda başlamadım .dondurma, karpuz, yaz mevsimi beni çok zorluyor.hele son 2 hafta izindeydim kaçamaksız günüm geçmedi.ama yılmıyorum dukanın beni götüreceği hedefe inanıyorum.

dukana yeni başlayanlara ve dukanla başaranlara "merhaba" diyorum...

kızlar ya eskiden ne güzel günlük menülerimizi yazardık,epeydir kimse yazmıyor.hadi bugün yazalım menülerimizi ki kaçamakları da önlemiş olalım

ben dün nesli poğaçası yaptım,bu 2.deneyimim ve yine fiyasko.nedense çok kötü oldu.sizinki böyle olmuyor mu,kız nesli bunun bir sırrı var mı yoksa ben yine börekçi mini fırının azizliğine mi uğruyorum
sonraaa dukan ekmeği yaptım ama yarım ölçü yaptım pöööfff o da fena oldu
ammmaaaaa çikolayalı kekimden yaptım o yinee süper oldu,pöti bör de koydum bu sefer içine
veeeeeeeeeee ipekimin pizzasından yaptım en sonunda veeee gerçekten çok lezzetli olduuuu.bundan sonra kesin daha sık yapıcamm

bugünkü menüüm :
sabah
1 tane poğaça
1 dilim çikolatalı kek
2 dilim light beyaz peynir
1 türk kahvesii

öğlen
hımm mis gibi bamya
1 dilim tavuk göğüs ızgara

akşam yoğun olacağım için motivasyon babında akşamüstü kahve dünyasının light yoğurtlu dondurmasını yemeyi planlıyorum.

akşam da iftar yemeği var malum;ayıptır söylemesi iftariyelik tabağı, çorba,börek,hünkar beğendi ve güllaç menümüz.
artık beğendisini görmemezlikten nasıl geleceğimi bilemiyorum bu benim için çok zor olacak çünkü bayılırım ama beğendiyi bir kenara bırakıp sadece etinden yemeği vee menüdeki diğer herşeyi görmemezlikten gelmeyi planlıyorum

CANLARIM GÜNAYDIIINNNN

ramazan iş güç hırsız denetim vs. derken hiç giremiyorum kızlar akşamda canım boğazımda oluyo ama hep aklım sizde az kaldı gitti ramazanın yarısı dengem bozuldu bitsin yine full burda olucam..

bu hafta regl oldum ama gece kayınpederlerde sahur yaptığımız için yine kalktım ayıp olmasın diye ve gece yedim sabah kahvaltı etmedim 2 ye kadar ikide öglen yemeği yedim falan ne oruç ne değil sağpıtık bişe oldum dünde görümcem iftara çağırdı bir sürü şey vardı kendimi tuttum ama ben dukanın turşu kısıtlısını yanlış anlayıp biraz kaçırdım galiba sabah bi kalktım davul kimin olmuşum sonuç geçen hafta verdiğm 1,5 geri gelmiş neyse ramazanı hiç vermeden de geçirsem olur demiştim zati

bildirim şöle üzülerek canlarım

başlangıç:07.06.2012
kilo:83.3
geçen hafta 75,6
bu hafta: 77
gelen:1,4
tıoplam giden:6,3

napim yaa kaçamak olmuş bu demekki dukanda hiç bişeyi affetmio vallahi

yarın oruca başlıcam tekrar sanırım buraya da sık sık girmem lazım kızlar siz olmayınca motivem sıfır oluyo vallahi kaç gündür yulafımıda yemiyorum ondan mı oldu aceppp

canlarımsınız öptm

aliyem canıminşallah iyi gecer kuzum ben sana göre çok az verdim ama inan bnim pantolonlarda irenç kıçtan çok verdim altıma yapmışım gibi duruyoooo almakta istemiyorum bekliyorum biraz ramazandan sonra net belli olsun yinede geçici bitane alıcam insan içine çıkmaya .... ama güzel yaa kıyafetlerin olmaması

canım harikasın tebrik ediyorum kız nettin 77 birlikte görmüştük dur bakimm aldın başını gittin bebemm ayrıca iftarda sana sabırlar kuzuu

geçen haftaki kilom 107
şimdiki kilom 105.5

canım ne mutlu gidiyi vallah kilocuklar az kalmış çiftlere

KİLO VEREN ve verecek olan tüm dukaniçelerimi tebrik ederimmmmm

başlangıç tarihi : 19.03.2012
başlangıç kilo : 112
hedef kilo : 79
2 hafta önce : 93,7
geçen hafta : 93,3
dün akşam 91,3

aliyeeee basarılar canım. bu mubarek gunlerde Allah yar ve yardımcın olsun kuzum.

meddd ben o ekmeğin fotoromanını yapıcam,, tam tamına kaşık ölçüsü falanıyla.. ben artık ikeanın silikon kalıbında böyle tombik döner ekmekleri var ya.. onlar ayarında yapıyorum.. arasını bıçakla kesip sandviç yapabilecek kıvamda.. şimdiye kadarki en ekmek gibi ekmek hatta.. pide denemesi yaparken kıvama geldi.. çörekotuyla da süsleyince, pide değilse bile çok tatminkar bişey çıktı.. bildiğimiz malzemeler ama küçük detaylar var )

canım, metobolizmam biraz tembeldir sürekli maydanoz yiyorum gercekten etkisi cok büyük oluyor. kendimi biraz boşladım geçen yaz 50-51 kilo civarındaydım.
okul dersler yurt cok yordu bende kendimi yemek yemeye verdim sonuç bu, 50 li kilolarda oldugum icin aslında suan ki kilo fazla geldi.
öyle aman aman bir kilom yok evet sanırım dedigin egzersizi yaparsam daha mantıklı olacak cok tesekkur ederim

canııım hoşgeldiiin
ben de aşağıda nick'ini gördüğümde dediim anaaa benim isim soyisim kısaltmam olmuş bu yeni dukancan dedim,hoşgeldin aramıza
emin ol doğru yerdesin,burdan kopma,inşallah en kısa zamanda gelinliğinin içine bile girersin yeniden

10.07 basladıgım dukan beslenmeye 3 gun atak ve sonrasında 1 p 1 sp yaparakk bugun sabah itibariyel 61.6 kg
baslangıc kılom:68 kusuru bıle vardır gr olcen bı tartıyla baslamadım:)))
boyum 1.60
bugun sabah ıtıbarıyle 61.6 yım
dun gece ilk kez kek gorunumlu ekmek yaptım enfes oldu bılmem tarıflerınız nasıl ama ben vvermek ıstıyorum
10 kasık yulaf kelegı
10 kasık yogurt
2 yumurta
1 paket kabartma tozu (mahleplı susam aromalı )
tatlı kasıgı ıle sırkee
karıstırdım kelepcelı kaba doktukten sonra
uzerıne tuzzuz lorumu serpıstırdımm
180 derece pısırdım
ınanılmaz lezzetlı oldu:)
yapma sebebım cumartesınden berı yulaf yemıom ıstıodu canım krepten ogg gelmıstıı:)
tavsiye edıyorum
bu arada reglım sabah gelme sınyalı verdı yanı gecıkme falan yasamaycam
ama 3 gundurde kabızlık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…