Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar.nihayet hastaneden taburcu oldum.liposekşının iyi olduğunu söyledi doktor.malesef 3 gindür diyeti uyguluyamadım.proteyin yiyemedim.kabız olmayım diye kaysı ve aktivya tükettim.kabızlık tehlike oluştururdu.şuanda heryerim şiş,mor ve çok olmasada canım yanıyor.vicudumda 4 kg yakın ödem var.amaliyata 70 le girdim doktor 2 kgaldıgını söyledi şuanda 72 çıkıyorum.2 lt serum yedim.hem kanda fazlalık hem boşalan yagların yerine su doldu 1 ayda gider dedi doktor.dukanı çok aşmadım.ama proteyinde yemedim.ama yarında itiaren süt ve yumurta ve birazda peynir yiyebiirim.şuan hiçbişi tüketmek istemiyorum.

canımcım bende daha çok varmış yulaf kepeği, tamam tamam fazla değil o kadarı (en azından bana göre )
bildirim elbette yapacağım ama valla hala hazmedemedim
nasıl olur aklım almıyor hiiç.
kilo almama kızmıyorum onca zaman çabamın bir anda alaşağı olması beni deli ediyor yoksa kilo takıntım yok canımcım, ben ne kilolar verdim ne kilolar da aldım
ehh hayatım boyunca dikkat edeceksem zaten baştan 1-0 ım
çok konuşmayayım da yapayım bildiriimimi

kilo bildirimim:
Başlangıç tarihi: 20.04.2012
Başlangıç kilo : 62
Hedef kilo : 48
Önceki hafta : 50.9
Geçen hafta : 53.4 lakin regl haftamdı ve ben 55.8 i 2 gün boyunca gördüm,görmekle de kalmadım doya doya yaşadım
Bu hafta : 52.8
Alınan Kilo : 1.900 gr (önceki haftaya kıyasla)
yaanii bişey de yesem gam yemiyeceğim böyle devam edersem açıcam bi pide arasına doldurucam herbişeyi valla kızıdıryor kafamı
bi dee bu son 4 gün yumruk yaptım güya:) ahahah dely sen bi de benim kazma vucuda bak , tam ibretlik

- olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, aferin kızlar size

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Ben dukana başlayalı daha 1 hafta oldu bugünde seyirin 2.günündeyim asıl bildirimi haftaya yapacaktım ama düzeni bozmayayım ve sizlerden kopmayayım diye kalktığımda sizler için tartıldım. ( 1 hafta sonra tartılmayı düşünüyordum ben çünkü )

Dukana başlayış kilo yani geçen hafta: 66.4
6 günlük atak sonucu:62.9
Seyirin 2.günü yani bugün:62.6
Toplam verilen:3,8

Dün 1,5 domates, 1 salatalık ve orta boy soğanın 4'te 1'ini yedim. Yinede 300 gr vermişim. Ama... 1 saatlik yürüyüşümde var dünden.

Sadece dukana başladığımız ve verdiğimiz kilo bildirimlerini yapıyoruz değil mi? Benim 11 kilo verdiğim bir öncemde var da.

Eneee!! Nesliiiii!! Sen de böyle bir iş yapabilirsiinnn!! Bunlardan da daha güzellerini yaparsın hatta İnanamadım yaa! Resmen Dukan şeysi satıyo :))
dely kaç dakika baktım durdum o resme de cıkss yalan o iş, en azından foto yalan.. yulaf kepeğinden o rengi elde edemeyik.. ama yine de gaza geldim.. ölçüsüyle bi tarif uydurup, ekmekyapma makinesine attım.. şimdi eski zamanlardaki gibi harika bi ekmek kokusu burnumu taciz ediyo.. bu ya da bundan sonraki denemeler tutarsa dilimler dilimler yeriz.. keriz yerine koyanlara da nanik ederiz..
....bi dee bu son 4 gün yumruk yaptım güya:) ahahah dely sen bi de benim kazma vucuda bak , tam ibretlik

Eki Görüntüle 477976

- olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, aferin kızlar size
Bu hafta hepimiz mollayık:) ağırık :) yerimizdeyik:)
57 numero güneyliiiii :) 58 mi yohsa

eskiden de epey kilo vermişsin, öyleyse çok iyi gidiyorsun canım, devam

selam kızlar nasılsınız

başarılar canım umarım gönlünce olur herşey

bizde küçük detaylar lazım şekerim :))) biz senin kadar beceremesek de benzer belki ucundan

içimden gelen bir ses daha gençsin yolun başındasın diyor , bu diyeti hayatında boyunca 2 kez uygulayabiliyormuşsun öyle diyorlar bence daha hamilelik var doğum var emzirme dönemi var kimbilir ne kadar kilo alıp vereceğin yollar olacak önünde dukan hakkını gerçekten çok ihtiyacın olacağı zamana sakla derim ben bir abla olarak sana, benimde boyum 168-169 civarı gençlik yıllarımda hep 55-58 arasıydım sonra evlendim başladım kilo almaya sonra hamile kaldım devam ettim kilo almaya sonra emzirme başladı en son 70 olunca imdaaat dedim dukana rastladım çok şükür şimdi yine 58 kiloyum , arkadaşların da dediği gibi bence sporla yada bir kaç dukan taktiğiyle kilonu kontrol edebilirsin canım

nerelerdesin güçlendirme arkadaşım benim de bir krizim var ki tatlıya anlatamam neyse dün ödül yemeğimde yedim o epeyce kesti krizimi bugün protein günüm iyi gidiyor

inanmıyorum ya bu diyete başladığımdan beri hep aklımda olan fikir aslında ben dukan cafe düşünmüştüm :))) millet hızlı ticaret böyle bi şi işte

Güzelim yine enerji dolusun ve ta buralara geldi o enerjinden. Ne kadar güzel düşünmüşsün akşam iftar davetini. Bu akşam benimde evde misafirlerim var. Onlara balık sofrası sözü vermiştim. Alışverişimi bile yaptım. Ama inan çok da güzel olurdu. Davetin için çok teşekkür ediyorum. Çok incesin. Her anlamda incesin :) Bodrumda 38 beden elbise giyeceğinden de eminim ben. Yeni bir eczacı arkadaşımızda olmuş Karşıyaka'dan, cute sanırım. Face kullanmadığım için burdan özelden haberleşebiliriz. Sanırım mesaj hakkım var artık. Yeni üye olduğum için yoktu bir süre önce. Ben Hatay, sen Göztepe, Cute Karşıyaka...Yok mu arttıran :)

bildirim günü mü değiştirdiniz mi kızlar?
ben dün 55.9 geldim bakalım bugun ne olacak hedef 55 e indirmiştim ( dukan amcaya göre 58.7 di)

Hatay:) şu aralar çeşme:)

Bu diyete dikka edin arkadaslar. Benim apandisitim patladi bu diyet uzunden. Kabizlikla bagirsaklarin bozulmasini dikkate almak gerek. Diyeti yapiyorsaniz mutlaka kabizliga engel olacak caylar kullanip kendinizi izleyin. Zayif olmak istiyoruz ama sagligimizi korumak herseyden onemli. Bu diyet bence cok basarili ancak, yeterince su icmeye ve bagirsaklara dikkat etmeye calismak gerek.

Kizlaaaaaaar ben geldimmmm cok özledim siziiii.....sabah 8 de indi ucagim suan ofisteyimmm depresyona girmemek icin zor tutuyorum kendimi....bugün tartilamadim dely cim cok pardon güzelim ama persembe artik haftaya.....kilo aldimmi verdimmi hic bilmiyorum kizlar tok karnima tartildim hersey normal gibi görünüyor ama insallah sabaha bir sürpiz yasamam...dukana uydummu? maalesef :18: tahmin ettigim gibi oldu kepegimi yulafimi herseyimi aldigim halde ramazan oldugundan dolayi ve davetlere gittigimizden dolayi cok uyamadim ama doyana kadar da yemedim abartmadimda....mesela tavuk yedim yogurt yedim herseyi yedim dukana uyan ama dukan tarzi hazirlanmamisti...3 gün protein ilan ediyorum tekrar eski halime dönmek amaci ilee:26:

Sizlerde ne var ne yok cok özledim yahuu....söyle bir özetleyin bana haftanin enlerini bana 100 sayfa okutmayinnn

53 canımcım, Rize plaka
hem laz hem ben düşün işte

Arkadaşlar bişey soracağım gurmenette 2 türlü yulaf kepeği var biri ; RU SHEIM YULAF KEPEĞİ diğeri ;DOĞALSAN YULAF KEPEĞİ hangisini almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Bir de yarın seyire geçeceğim ama bayramda ara vermem gerekecek şehirdışına gittiğimden dolayı 1 hafta sonra geldiğimde tekrar ataktanmı başlamam gerekiyor ? :44:
Ayrıca atağa başladığımda 59.6 idi kilom bugün 3. günüm atakta sabah tartıldığımda 56.9 geldim çok şaşırdım ve sevindim

nerelerdesin güçlendirme arkadaşım benim de bir krizim var ki tatlıya anlatamam neyse dün ödül yemeğimde yedim o epeyce kesti krizimi bugün protein günüm iyi gidiyor

ben hep buralardayım cnm sizleri görunce daha ii oluorum.ben gecen hafta cok ötesi abarttım o yuzden bu hafta ödül yapmıcam.Proteinide cumaları yapıorum ben cumrtesı tartıda bakalım ne görcez :)

Sizlerde ne var ne yok cok özledim yahuu....söyle bir özetleyin bana haftanin enlerini bana 100 sayfa okutmayinnn

walla hersey aynı bıraktıgın gibi bi değişiklik yok :)

ikiside olur fark etmez.

hastanede geçen koşuşturmalı 3 günün sonunda giden kilo -1000 annem ameliyat olmuştu, hastanede nasıl dikkat edicem derken yaptım kuru köftelerimi,poğaçalarımı, ps günlerinde domates eşliğinde diğer günler kuru kuru yedim, çok zor oldu aslında ama giden 1 kiloyu görünce sevindirik oldum,yavaş kilo veriyorum diyordum ama 18 gün olmuş giden 5 kg

Geçmiş olsuunnn!!!

Ay deme kız öyleee.. Estapitipiti :)

Evet eveeett Benim de öncesinde senin kadar olmasa da bi 3 kilom var hehehe İyi gidiyorsun.. Yani iyi başlamışsın :)) Bravooo

Ben de resme inanmadım zaten yaa. Bildiğin tost ekmeğini koymuş oraya Beyazlatıcı mı atmış keperğin içine nedir Ohhh mis kokular bana da geldi :76: Halt etmiş onun çakma ekmeğii

bildirim günü mü değiştirdiniz mi kızlar?
ben dün 55.9 geldim bakalım bugun ne olacak hedef 55 e indirmiştim ( dukan amcaya göre 58.7 di)
Yoookk!! Perşembe işteee Ama sen ne zamandır yoksun ya, listede boş boş durma diye boşalttım ben Tekrar bildirim yapabilirsin tabiki de, istersen Hadi bakalım hedefine varmışın zatiii

Ojgeldinn!! Biz de üzlediikk! Ne olsun be yaaa!! Aynııı!! Ep aynnııı!!
Ben de tatile gittim geldim onu biliyo muydun sen en zamandır yoktun :44: Yedim yedim aldım aldım şimdi vermeye çalışıyom işte anladın sen onu
Bence sen abartmamışsın merak etme O kadar atağa bile gerek yok hatta.. İçin rahat etmicekse yaparsın müstakbel prenses Hemen eskiye dönersin.

Başka bildirim yapmak isteyen var mı arkadaşlaarrrrr?

Başlama tarihi
Başlangıç kilo
Hedef kilo
Geçen Perşembe kilo
Güncel kilo

Bunları yazzııınnnn!! Burdan bağırıınnn.. Son 5 dakka haydiinnnn

Selam kızlar, herkescikler iyidir umarım
Ben cumartesiden beri sallıyorum diyeti, iftarda yemek yemiyorum çok fazla ama iftardan sonra karnım tok olduğu halde tatlı vs yiyorum, kilo almadım ama anca 500 gr vermişimdir, yulaf kepeğini de tüketmiyorum sahurda krep yapıyordum ama artık gitmiyor, midem bulanıyor
Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…