Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kuzuuum kopma buralardan artık,bak kilo almışsın küserim sana
hatırla bakiiim sen ilk başlayacağında ne kadar karamsar,ne kadar umutsuzdun ama elbirliğiyle sana destek olmaya çalıştık,sen de ne güzel işler başardın,kocacığın bile kıskandı
ama sen bu ara biraz başı boşş kalmışsııınnnn,artık hergün rapor ver bizeee
evet kuzu yaa bak yokluğunda 3 kilo daha vermişim.hedefime ulaştım da geçtim bile,darısı en kısa zamanda sana inşallaah

vayy yavrum,1 haftada 2 kilo haaa helal olsun
valla sağol canım gerçekten keyifli gibi olsa da çok zor oluyor bu iftar organizasyonlarım.
bizim var ya bazı insanlarımız o kadar cins ki;adamı iftar yemeğine davet ediyorum çocuklar içecek soruyor adam bira istiyor yaa yuh hayvan diyesim geliyor.
yada bir keresinde biri sormuştu telefonda alkol var mı diye,beyefendi iftar yemeği yani yok ne yazıkki dedim,o zaman katılamayacağım dedi uyuz.bir keresinde de bir firmanın 2 yöneticisi adamı davet etmiştim ,herifler yanlarında 2 tane uçuş hatun getirdi yaaa düşünebiliyor musunuz,cidden çok sabır gerektiren bir iş yapıyorum ki normalde sakin bir insan değilimdir.insanlarla uğraşılan her iş zor,hizmet sektörü gerçekten zor

ayy kuzum yaaa poğaçadan pidelere bağladın canım çektiii
ben senin gibi kocaman yapmıyorum,köfte kadar yapıyorum ama tadı da çirkin oldu benimkinin.iyice pişmiş olmasına rağmen içindeki yulaf tadı çok keskin geliyordu,geçen sefer de böyle oldu.niçüüünnn yaaaaa
nesliiiiii catering hizmeti versene yaaa,hepimiz iyi yaptıklarımızı birbirimize yollasak falan .
gel güçlendirmeee gelllll,kaşarlı domatesli tost yicemmm,bunun benim içim birgün hayal olabileceği aklıma bile gelmezdii

kızlar ya ben su gunlerde tatlı krizindeyim..regl olayımda gectı gitti 1.5 hafta oldu yanı nedenini çözemedim cok sekerli seylerde yapmak istemiorum tatlandırıcının fazlasıda su tutabiliomus die okudugum için..off yaa warmı sizdede böle bi durum?? dolunaydan mıdır acep

tarçın tatlı isteğini baya kesiyo deneyebilirsin...

anam benimki de öyle büyük değil ki sadece yayvan.. hatta kaşıkla yayıyorum iyice, tabanda boş kalan yerlere :)) 1 kaşıktan yapıyorum .. o kaa küçük malzemeden aslında

bu arada biri organize etse ben seve seve gönderirim.. :) yakın olaydın sana şeederdim hemen.. ama burnumuzun dibindekilerle bile görüşemedik doya doya :)

ya bende sürekli bi uyku hali var.depresyondamıyım ayrana yüklendim kola içmiim diye ondan mı bilmiyorum...bnyo yaptm şimdi bıraksalar uyucam anlatamam yaa o kdr kötüyüm gözlerim kapanıyo resmen

bnm kontörüm yok alınca arıycam seni.işe başlamadan görüşelim.işimiz uzun bebişte var bide makinanın kolunu çevirmek isteyen levin fıstığı var:))

Hehh şöyylee!! eski performansına kavuştuunn

Canım sen hedefini mi indirdin

evet canım aslında dukan amcanın testinde 50 çıkmıştı ,ben gözüm korkmasın diye 55 yapmıştım hedefi ,kilolar indikçe gaza geldim 50 yi de başarırım diyerek dukanı dinlemeye karar verdim ,son hedefim 50 ileri...:)

Son düzenleme:
bnm kontörüm yok alınca arıycam seni.işe başlamadan görüşelim.işimiz uzun bebişte var bide makinanın kolunu çevirmek isteyen levin fıstığı var:))
aaa oldu mu o bahsettiğin iş !!! hayırlı olsun kuzum :))

bu akşam iftara gidicez beşiktaş'ta olucaz.. istersen beraber dönelim.. yarın akşama doğru çıkacak sanırım bizim bebişle anne..o da iyimser bi tahmin.. bana yarın en uygunu sanırım

canım yaaa ben dün senin tarifini verdiğin çikolatayı yaptım,teşekkür ederim.nescafeden olsa gerek bitter çikolata gibi oldu
kesmedi mi o da seni,eee peki irmik tatlılarımızdan yada krem bruleden yapsan onlar da güzel oluyor.hem sen tatlandırıcının su tutmasından korkmasana artık,aştın zaten kendini.hem yarın ödül öğünün yok mu,mis gibi bir tatlı yiyebilirsin ki

kestanem,sağol kuzu yaaa çok güzel görünüyor bu.hem de izmirdeymiş adam,ben bi gidip tanışayım bakiiim

sağol kuzum söylemen bile yeter,dur bakalım deneme yanılma yöntemleriyle en sonunda pofidik bir poğaça yapmayı başarabilirim umarım

daha bi dönüş yapmadılar...sürekli bi yerlere görüşmeye gidiyorum.birinden birinde başlarım heralde yarında gtcem görüşmeye hem sabahtan hem öğleden sonra:18: ne iyi olurdu aslında birazcıkta dertleşirdik(

ölcem tost diye diye 1.5 hafta dukanın dsini yapmadım ne bulduysam yedim tostu unutmuşum ahahahahaha

teşekkürler medesacım;ben de senin gibi bir izmirliyim.Doğru yerde olduğumu biliyorum inşallah gelinliği giydiğim gün fotoları buradan ilk sizinle paylaşacağım

Bu arada bu callen ın cdleri satılıyor mu? satın alabileceğim bir yer var mı?evde vcdye takıp yapacağım da..

Merhabaaa!! Çok güzel kilo vermişsin sen dee.. Bravoo Buralarda ool

başlangıç tarihi : 19.03.2012
başlangıç kilo : 112
hedef kilo : 79
2 hafta önce : 93,7
geçen hafta : 93,3
dün akşam 91,3

aliyeeee basarılar canım. bu mubarek gunlerde Allah yar ve yardımcın olsun kuzum.
Kııızzzzz Süpersiiiinnn

Çok güzel olduysa ben bunu mu denesem.. Bir türlü aradığım güzellikteki ekmeği bulamadım :)

Ah bu dolunay. Millet kurt adama dönüşür biz de tatlı canavarına mı dönüşüyoruz Ben tatilde gayet de tıkındığımdan olsa gerek, henüz o kadar can çekmesi yok :))

Eneee!! Nesliiiii!! Sen de böyle bir iş yapabilirsiinnn!! Bunlardan da daha güzellerini yaparsın hatta İnanamadım yaa! Resmen Dukan şeysi satıyo :))

ya bende sürekli bi uyku hali var.depresyondamıyım ayrana yüklendim kola içmiim diye ondan mı bilmiyorum...bnyo yaptm şimdi bıraksalar uyucam anlatamam yaa o kdr kötüyüm gözlerim kapanıyo resmen
İşin var mı ki bebek..! Uyumana engel bire durum yoksa, hemmen mayış.. Öyle anlatmışsın ki ben bile uyucam şimdi :)
ölcem tost diye diye 1.5 hafta dukanın dsini yapmadım ne bulduysam yedim tostu unutmuşum ahahahahaha
Ahahahah Koptum yaa Çok yaşa e mi!? Tamam mı? Hihih

Dukandan düşük hedef koymaya tamam ama yüksek koymaya hayır Hehehe Göreceksin göreceksiinnn.. 50'yi de göreceksiinn

Son düzenleme:

okurken çok keyif aldım
ayrıca tanıdığıma da memnun oldum. spor konusunda ben de senin gibiyim fakat bayramdan sonra kısmet olursa callana başlayacağım.

ehh canım ben de sana netten sipariş ver, diyecektim ama sonraki meseajlarında gördüm ki vermişsin zaten.
ama kuzum yulaf kepeğini çok abartma, bozulurlar filan neme lazım gitmesin paracıkların.

bugunku halim asağıda korkacak bişi yok kısaca dukan amcam bizlere bu işin sırrını ögretti bence,,NO PANIC :)

Eki Görüntüle 477217 Eki Görüntüle 477215
ahh canım yaa eridin bittin
maşallah sana , kocaman kocaman tebrik ediyorum
lakin artık verme, ve ilerki mesajlarda okuduğum tatlı krizini de ödül öğününde çözümlersin canım. dert etme bence ,hem su tutmayı da artık zihninden çıkar güçlendirmedesin sen ilerde hep tatlndırıcı kullanmayacaksın ya ve vucut öyle ya da böyle su tutacak illaki, takıntı yapma olur mu

kullan tabii ki, baharatlarda olmasaydı korkunç olurdu yemekler
ayrıca tebrik ederim,seyirde de başarılar dilerim

off canım yaa valla ne desem sana bilmiyorum, başıma gelecek diye korkuyorum bir yandan da.
yani toparlanman gerektiğini düşünüyorsan toparlanmalısın artık, devam edip etmeyeceğine karar ver bence, zira seni sıkıştırıp duran bu ikiarada kalmak da olabilir.
en kötü karar kararsızlıktan iyidir canım.
5+5 korkunç

ahahah dukan sana bizim söyleyeceklerimizi en kibarından söylemiş
doğrusu bana da öyle geliyor, belki sizler kadar vermedim ama verdiğim kadarını da anlamıyorum doğrusu ama kıyafetlerden görüyorum.
zihnimiz bizi nasıl da etkiliyor, yalan yanlış yönlendiriyor bundan bile anlamalıyız işte.
bunu aşmalıyız. kendimizi kandırmayalım artık

ahahah yerim onu beeennn, ee annesi ama napsıın, sen bi daha bak büyümemiştir henüz bebektir daha mıncık mıncık mıncıklayasım var şimdi:)
regl olmana sevindim canımcım,
ben de neredeyse2 haftalık bir geçikmenin ardından 10 gündür reglim (pes yani) reglim dediysem öyle günde 1-2 damla tabii ama olan benim oruca oluyor maalesef
neyse bu gün tamamen bitti galiba , şişlerde inmişti maşallah
bildirimimi yaparım ama korkunç, söyliyim şimdiden
şu özel günleri ben de deneyeceğim zira hiç ağrım olmazdı benim fakat 2 aydır bel ağrısından ölüyorum reglde hala belim ağrıyor, iyi gelir inşallah

şu dolunay
ama tebrikler, hala veriyorsunuz yaa gıpta ediyorum valla

oyy canım benim yaa
olsun, ara beden olunca öyle oluyor ama inşallah iş görüşmen güzel geçer senin için
Allah gönlüne göre versin

Allah senin de gönlüne göre versin inşallah, bir bebek iyi olur bence de

hoş geldin, inşallah hjedefine ulaşırsın.
ben de bunun iyi bir kış diyeti olduğunu düşünüyordum ama yazın da oluyor işte, valla başarılı çok dukan hatunu var burada sen de göreceksin
tekrar hoş geldin
oyy bu çok güzel görünüyor kestanem şekerim
neden olmasın?
med bi sağlık ziyareti yaparsa da ohhh fıstıklı sarma baklava gibi olur valla

Canımmm, inşallah hayırlı, bol kazançlı bir işle dönersin evine.

Hoşgeldin canım, ben de buracaki canların yardımıyla verdim kilolarımı, bu ara giremiyorum ama güçlendirmedeyim artık. Sen de ayrılma, benden demesi

Neslicim, medesam var burda 1 günde 7 - 8 çeşit 15 günlük yemek yapan hamaratımız, sen de arge cimizsin anlaşılan. Şu ekmeğin tarifini versen de tanışsak :)

bende bende ksk

Ben de onu söylücektim bu arada: Dün akşam 5 miydi neydi saat gurmenet'den sipariş verdim. SAbah 10'da siparişim geldi bu gurmenetin yeri bizim burda faln olmasın hahaha TAvsiye ederim yani. Dert ettiğime deymedi Jet hızıyla servis

O kadar da çok çok yok canım. Yani işte şu anda kullandığımla beraber 3 paket. dolaba koyuyorum artık korkumdan.. Sanırım orda biiş olmaz

Geçmiş oldun ve de.. bir rahatsızlık yoktur umarım. Bence de iç o çaydan.. Biraz midemi bulandırmadı değil ama bu ağrısızlık o çayın eseriyse eğer, değer Gelecek ay anlıcaz artık onu da
Bildirimi de yap canım yaa.. Biz neler gördük kii ben +2 kilo falanım :26: :))

ayy onları ıkı gune bölüştürüp yedim,,bide biraz daha az ölçü ile yapmıstım ordakinden nasıl olur bilemiorum die.ama hala geçmedi ya,,bende sanırım öküzleştim

Ah bu dolunay. Millet kurt adama dönüşür biz de tatlı canavarına mı dönüşüyoruz Ben tatilde gayet de tıkındığımdan olsa gerek, henüz o kadar can çekmesi yok :))

stoklamıssın dmk bi süreliğine

ramazandan sonra bence sendede kalmıcak dolunay fln sekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…