Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Geçmiş olsun.. Allah şifa versin anneciğine..

İpeeekk sen bildirim yapmıyon muuu :44:
rachelfine yok ne zamandır
tenaaarrr nerdesiinnnn?
yasenaaaa?

Son düzenleme:

Ben de tam seni sormuşum heee Olsun canım.. Fazla abartmamaya çalış ama yine deee Ramazan'dan sonra eskiye dönersin. Geri dönüşü olmayan hatalar yapma amaa Bırakma tamamaaeenn..!

ipekkkkk benım callan cd m nerde kaldıııı.:124::124::124: langır lungur sallanıyom kııızzz

Merhabalar,
aranıza yeni katılıyorum. Umarım sizler gibi iyi sonuçlar görücem atak dönemindeyim yarın bitiyor fakat regl dönemime denk geldiği için 1 kğ farketti ve diyeti bırakmadım devam ediorum umarım kitapta yazdığı gibi bu dönemde bile faydasını görmüşümdür.
Boy 1.70
kilo 67

başlangıç 30/08/2012 68kğ
hedef 60-61 inşallah

herkese kolay gelsinn..

başlangıç 30/07/2012

Tebrikler Dukancanlaaarrr...

+ görenler de pes etmesinler ve yemesinler.. Mesela ben

Önceki haftayı yazanların değişimini 2 haftalık yazdım. Haftaya normale döncez heralde

Bİldirim yapanlar azalıyor heee!! Listeden çıkardıklarım oldu boş boş kalıyo diyeee. Gelin de söleyiverin gari ne alemdesiniizz..? Tabi tatiller falan da girdi araya.. Haftaya daha kalabalık olalıımmm
[/COLOR]

Merhabalar,
........

Hoşgeldiiinn.. ama biz seni yemeyiz :76: Listeyi hazırlamıştım o yüzden seni ekleyemedim. Ama buralarda ol.. Hem muhabbet ederik hemi de incelirik Haftaya da bildirim yap olur mu

Son düzenleme:

ellerine sağlık kuzuuuuuuuuuuu

Canım çok teşekkürler, ellerine sağlık.

delym benim ellerine sağlık

aliyeeeee hayırlı olsun, iyi şanslar. inşallah gönlüne göre olur bu iş

bakıyorum da ben yokken çeneniz düşmüş maşallah. neyse çıkıcam şimdi ben eve gidince okurum artık. byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…