Geçmiş olsun.. Allah şifa versin anneciğine..hastanede geçen koşuşturmalı 3 günün sonunda giden kilo -1000annem ameliyat olmuştu, hastanede nasıl dikkat edicem derken yaptım kuru köftelerimi,poğaçalarımı, ps günlerinde domates eşliğinde diğer günler kuru kuru yedim, çok zor oldu aslında ama giden 1 kiloyu görünce sevindirik oldum,yavaş kilo veriyorum diyordum ama 18 gün olmuş giden 5 kg
Selam kızlar, herkescikler iyidir umarım
Ben cumartesiden beri sallıyorum diyeti, iftarda yemek yemiyorum çok fazla ama iftardan sonra karnım tok olduğu halde tatlı vs yiyorum, kilo almadım ama anca 500 gr vermişimdir, yulaf kepeğini de tüketmiyorumsahurda krep yapıyordum ama artık gitmiyor, midem bulanıyor
Öptüm hepinizi
Kız akraba çıkıcaz şimdi. Ben de Basın sitesindeyim :)
merhabalar,
aranıza yeni katılıyorum. Umarım sizler gibi iyi sonuçlar görücem atak dönemindeyim yarın bitiyor fakat regl dönemime denk geldiği için 1 kğ farketti ve diyeti bırakmadım devam ediorum umarım kitapta yazdığı gibi bu dönemde bile faydasını görmüşümdür.
Boy 1.70
kilo 67
başlangıç 30/08/2012 68kğ
hedef 60-61 inşallah
herkese kolay gelsinn..
ipekkkkk benım callan cd m nerde kaldıııı.:124::124::124: langır lungur sallanıyom kııızzz
:)) kesin görmüşüzdür bi yerlerde birbirimizi...tansaşta ya da sitede:))
sen cd gelene kadar avatarındaki egzersizi yap çok tatlı yaaa bayıldım
Merhabalar,
........
Tebrikler Dukancanlaaarrr...
+ görenler de pes etmesinler ve yemesinler.. Mesela ben
Eki Görüntüle 478379
Önceki haftayı yazanların değişimini 2 haftalık yazdım. Haftaya normale döncez heralde
Bİldirim yapanlar azalıyor heee!! Listeden çıkardıklarım oldu boş boş kalıyo diyeee. Gelin de söleyiverin gari ne alemdesiniizz..? Tabi tatiller falan da girdi araya.. Haftaya daha kalabalık olalıımmm[/COLOR]
Hoşgeldiiinn.. ama biz seni yemeyiz:76: Listeyi hazırlamıştım o yüzden seni ekleyemedim. Ama buralarda ol.. Hem muhabbet ederik hemi de incelirik Haftaya da bildirim yap olur mu
Eki Görüntüle 478379
Önceki haftayı yazanların değişimini 2 haftalık yazdım. Haftaya normale döncez heralde
Bİldirim yapanlar azalıyor heee!! Listeden çıkardıklarım oldu boş boş kalıyo diyeee. Gelin de söleyiverin gari ne alemdesiniizz..? Tabi tatiller falan da girdi araya.. Haftaya daha kalabalık olalıımmm[/COLOR]
Son iki yıldır Basın sitesindeyim. Daha önce Balçova, Bornova derken... :)
Eki Görüntüle 478379
Hoşgeldiiinn.. ama biz seni yemeyiz:76: Listeyi hazırlamıştım o yüzden seni ekleyemedim. Ama buralarda ol.. Hem muhabbet ederik hemi de incelirik Haftaya da bildirim yap olur mu
delym benim ellerine sağlık
yarına bir iş görüşmesi çıktı. ama giyecek hiç birşeyim yok. zaten bütün kıyafetim 1 kot 2 tshirt. aslında iş görüşmelerine giydiğim bir siyah pantolon beyaz gömlek vardı ama pantolon düşüyor, gömlekte komşudan alınmış gibi. şimdi gidip yeni birşeyler almam lazım. şöyle ucuzundan, 3-5 giymelik. sonra zaten olmayacak onlar da)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?