Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sanırım vitamin almam lazım benim hiç gücüm yok yemin ederim...bıraksalar 100 yıl uyuyan güzel gibi uyucam

senin yaşadığın şu duyguyu,bu mutluluğu o kadar iyi anlıyorum kii
inan bana duygulandım yaaa,ne güzel anlatmışsın canım benim
kız birgün birlikte alışverişe gidelim miii

:
Güzelim sen ne zaman istersen. Çok da güzel olur. Alışverişin üzerine bi de şu kahve dünyasındaki dondurmadan götürürüz. Önümüzdeki hafta içi bir gün olabilir mesela. Ben bu aralar piyadeyim sana uyarım.

Son düzenleme:

Ah ah ne bütünleşmiştim bu cümle ile ben de ne güzel anlatmışsın canım ya

Ben de sahurda öyle yiyordum, peynir delisiyim ben bayılıyorum peynireeee artık sahurda zar zor yiyorum, dün gittim tulum peyniriyle isli peynir aldım az bişi onlarla yiyorum sahuru, susatmasını bile göze aldım tulumun artık, kaç gündür aynı şeyleri yemekten bööööğğğk geldi, tost makinesini mutfağın en ücra yerine saklıycam ramazan bitince, krebide uzun bir süre yiyemem sanırım

krebin yumurta kokusu kötü nası giderebilirzki o kokuyu...ekmekte yapamıom ben poğaça yapmıştm güzel olmuştu ondanda bıktım...izmir tulumu burnumda tütüyo valla...

yaa aklıma sokmayın bunlarııı soona çok fazla yerim ben bunlardan

fistik olucaaam alsancakta seninle salinicammmm eylül sonu ekim basi arasi birsey istee ama cokta gec kalmak istemiyorum püfür püfür havasi olsun istiyorum...
kuzum tarif için sempatikaya da sana da çok teşekkür ediyorum

afiyet bal olsunda yag olmasin medesamm kumrum

ayyyy sempatikaaaaa bayildim bayildim o duygunu hissedebildim suan empati kurdum

kizlar ben krebi cok sevdim ya neden biktiniz ki siz:26:

krebin yumurta kokusu kötü nası giderebilirzki o kokuyu...ekmekte yapamıom ben poğaça yapmıştm güzel olmuştu ondanda bıktım...izmir tulumu burnumda tütüyo valla...

bende krebimde hic kokusu yok kestanem sekerim....ki ben eskiden börek kek yemezdim yumurta kokusu var diye...her neyse bi arakdasimiz sarisini koymuyormus icerisine kokmasin diye birde öyle denesen:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…