Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bi 10 sene öncesinden 55-56 olduğum hallerimi hatırlıyorum :) Evet işte. Dukan amcam da ondan bana 57,5 olursun anca sen dedi, ama onun dediğinden gayet de aşağı düşenler de var aramızda. Oraya çok takılma En fazla 58 ol, aşağısı da olursa amenna :)) Demek senin de metabolizman zayııff :44: aynısını bana diyorlardı.. Azıcık yiyordum ama kilo veremiyordum. Millet benim kadar yese, yani yemese kesin, dediğin gibi, ayda 10 kilo verirdi ama; ben veremiyordum. Ben bile verdim ama düşün :)) Şimdi uzun zamandır bende olan kiloma geldiğimden daha da zorlanıyorum tabi; ama sabırlıyım diyorsan ve diyete uyarsan da, gram gram da olsa mutlaka kiloalrı vereceksin :13: Kolay gelsin

güzeller güzeli arkadaşım benim ne güzel yazmışsın
ama bak olayı psikolojik açısını izah edeyim.bunca yıldır hep bir kilo sorunu yaşamışken,akapuntur,diyetisyen,zayıflatma hapları,altın çilek anasının gözü bir sürü diyet denemiş ama asla başarılı olamamış biri olarak 92.7 kiloyla dana gibi başladığım bu yolculukta,kendi aklımın hayalimin bile alamayacağı inanılmaz keyifli bir şekilde resmen eriyorum yahuuu
şu an mesela üstümde toz pembe azcık çingene pembemsi bir mini eteğim,üstünde beyaz askılı bluzum falan varrr,baya cillop gibi görünüyorum valla ne yalan söyleyeyim çok mütevazi olamayacağım
işte böyle insan o duba gibi hallerden sonra böyle yavaştan fıstığa dönüşmeye başlayınca iyice gaza geliyor.
ben en son ne zaman böyle görünmüşümdür hatırlamıyorum bile
işte böyle olunca da ben de ya kilo alırsam korkuları başladı.bir daha asla kendimi o hale getirmeyeceğim.onun için de vermeye devam edebiliyorsam ne kadar versem kar diye düşünüyorum
ayrıca şu an sağlık olarak da kendimi bomba gibi hissediyorum çok şükür
geçen gün eski arkadaşlarımla buluştum,bana anaaaa senin geri kalanın nerde falan diyorlar.insan gerçekten tarifi mümkün olmayan bir haz yaşıyor.resmen şımarık çocuklar gibiyimm
valla kızmayın bana kusura bakmayın yani yanlış bişey mi yapıyorum bilemiyorum ama beni bıraksalar ben ömür boyu seyirde kalabilirim
zaten kestane şekerimin ekmeğini bulursam izmirli abiden onunla kendime tost da yaparım,başka da bir ödül beklentim yok.
noluyor yahu banaaa,sanki diğer yiyeceklerin hiç biri daha önce hayatımda yokmuş gibiyim.ısrarla kaçamak yapmıyorum,yapabilirim bu saatten sonra ama yapmıyorum.normal miyim ben bacılarım yaaa

son 12 kilo hiç gitmeyecek gibi pöfffff umutsuzluk bastıııı

kuzuuu hiç de öyle deme,verdiğin kiloya bak bir.o kiloları da sen verdin.
bak dukan testinde bana hedef 17 kilo çıkardığı günü hatırlıyorum.hade lenn falan dedim yanii,yok artık daha neler,keşke 10 kilo verebilsem daha ne isterim diyordum ama al arsız ben neleri zorlar hale geldim
senin çoğu bitmiş azı kalmış.hem zaten ara da verdin,o aradan sonra şimdi yeniden sıkı tutarsan kısa zamanda verebileceğine inanıyorum ben.o yeşil elbiseli halin hala gözümün önünde

Yok beee!! 29 kilo verdin yavruuuu Yarısından daha az daha verceenn.. Ha gayrettt!! Sen veremicen de ben mi vercem.. Strese girme yeteeerr..

Gitmiyor ama yaaa, ben hiç 69 olmadım ki hayatımda Alışmışım her hafta bir kilo gitmesine. 82-81 de takıldım kaldım. 79 u görmek için de çok beklemem gerekecek sanırım.. o yüzden 69 u görmek hayal gibi geliyor. Sıkılmakla da alakalı tabi bu durum. Öff geçecek onu da biliyorum ama isyanlardayım çenemi de tutamıyorum

Teşekkürler bebeğim :) Zor olan her şeyi başardık az kaldı ama ben sabırsız ve istikrarsız bi hatunum Azimliyim ama istikrar yok ve çabuk sıkılırım. Azcık düzelsin vücudum hemen havaya girerim. Garip bi hatunum yaniii

Ayyyy bugün iftara gitcem dışarı yeni elbisemle bir poz daha verip gaza gelmek adına bi foto daha ekleyebilirim

cirpii kücücük cekirgen seni cok seviyor medesacik al sana sempatika arakdasimizn paylastigi mozaik pasta Mozaik Pasta / Yemeyen Hasta | dukaniche

yaaa medesaaammm sen verdikce sen hirslandikca bende gaza geliyorum aramizda diyet kan bagi var sanirim

1000 gram değil kız 900 gram,o 100 gramın önemini en iyi sen bilirsin

o 100 gramıda benim üstün matematik yeteneğime wer artk cnm :)

benimde metabolizmam cok yawas.bende bu diyete baslarken 5 kg bile wermek hayaldi ama yaptım oldu 12 küsür kilo werdim yaklasık 3 ayda..merak etme kacamak yapmadıgın sürece gidecek hepsi.

arkadaşlar sabah tartıldıgım kilo mu benin esas kilom yoksa akşam mı arada fark baya varda kafam karışıyor

tabiki sabah ac karnına.

hayırlı olsun inşallah gönlüne göre bir iş olur iş yerinden de yeni sevgili bulursun

herkes farklı işte bak,sen verdikçe havaya girip istikrarı kaybediyorum diyorsun,bende ise verdikçe gaza gelip daha da iytisini başarabilirim hırsı oluşuyor.uleen bu iş hayatından gelme bir hırs mıdır nedir.çok çalışıyorum bu aralar,sanırım bir tatile ihtiyacım var artık

oyyyy kuzuuuum bende seniii çooook ama çooook seviyorummm,bunu sen de biliyorsun
resmen savaşıyorum ben o yağ kütleleriyle yaaa,onlar her inat ettiğinde ben daha da inat ettim.sen de öyle yap kuzum hiç pes etme sakın.sonunda fıstık olacağın günleri hayal et
prensesim benim eylülde mi geleceksin sen bakeem ???

ooooooo süpeeerrrrrr

bence oruçtan etkilenmiş olabilir senin bünye bi ramazan geçsin hele ondan sonra bakarsın duruma, 2/0 da dene tabii şaşırt biraz bünyeyi

tebrikler burcu. hayırlı olsun :)

ayy bana da öyle olur düştükçe düşesi geliyo insanın. 65 e kadar kassan bişi olmaz bence

donbul selam canımmm

senle hiç konuşmadık ama geldiğin zamanları ameliyatını falan hep takip ettim geçmiş olsun canımmm

aynı sorun bende de var ama 7 kilo gidince hörgücümde baya bi azaldı benimkide ırsi kilo olunca ensemdeki kemiğin üstü aşırı yağlanıyo bide koltuk altımda iki beze var kilo gibi ada aşırı yaglanıyo ensemi değilde şu koltuk altlarımı aldırmak istiyorumda korkuyorum hormonları falan etkilermi kanser filan olur ne bilim saçma belki alınsa güzel olur yaniii

geçmiş olsun canım tezinden düzelirsin umarımm[/QUOTE]

sağolasın canım.sıkıntımı atmış oldum.boynumdaki yağ birkimini aldıralı 2 sene oldu.zararı olmadı yağ yığılması tekrarlanmadı kiminin basende kiminin göbeğinde biriken benim boynumda ve sırt kenarımda yığılma yapmış.benimki kist deyildi oransız yığılma ve gitmeyen cinsten.doktorda oranın gitmesinin zor olduğunu söyleyince buyola başvurdum.aynı kemik üstüne yığılma benimde vrdı ama şimdi yok.kilo artışı oluncada olmadı.

Canıımmm Ben de ben dee.. Ben de seyirde kaliyim Zaten kalmazsam alıcam geri Biz seninle seyredelim duralım Ben zayıflama demiyorum canım zaten 67 dedim yani :) Onu da mı çok buldun yoksa :) O kadar da değil yahuu :) Zayıflaya bildiğin kadar zayıfla bence de, ama işte 65 falan olursan daha da gitme yahuu :) sonra kontrollü ol.. Çocuk doğurursak falan zaten kısmetse mecbur alıcaz veremicez bilmem nee.. O yüzden ver yani.. Ama senin miden de avucum kadar kaldı yiyemicen, sonra verdikçe vercen diye korkuyoomm.. Ben de versem hep veresim gelir tabi hahaha O ne yaaa ahhaha Öyle verince salanlardan değilim ben de.. Zayıfla kuzucuk.. Sonra paylaş fıstık fotolarını da kıskandır bizi hihihi Nazarlar değmesiiinnn!! bizim nazarımız değmez zati

arkadaşlar sabah tartıldıgım kilo mu benin esas kilom yoksa akşam mı arada fark baya varda kafam karışıyor
Sabah aç karnına tabi kii.. Mümkünse de üstünde minimum kıyafetle hahaha
Oruç tutuyorsan iftardan önce

Olursun olursuunnn... Az az gider ama olursun canım yaa!! Dediğin gibi alışkın olmadığın için yavaş gitmesine.. Gidiyorsa yavaş da olsa başımızın tacı

Kızlaaarrrr!! Şirketin iftar yemeği var Tekneyle açılcakmışız Yavaştan çıkıyoruz biizzzz.. Herkeslere mutlu eğlenceli haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…