Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaar yaptığım keklerin tiplerine bakın bulaşıksuyu şimdi yapacağım içli köftelerin tiplerini bi düşün

Eklentiler

• $2012-08-5.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 84
donbulcum, resmin url' sini kopyalayıp onu profil bölümündeki çizelge alanına yapıştırıyosun.

url ile başlayan adresi kopyaladım ve profilimdeki çizelge bölümüne yapıştırdım.değişikliği onaylaya basınca adresin uygun olmadığını yazıyor.url nin başından sonuna kadar kopyaladım,yapıştırdım yine olmadı.kabul etmedi.hakkımda kısmında çizelgenin önü- şeklinde yani adres yok.bilmiyorum.biraz teknoloji özürlü bi hatunum:26:.daha mesajlara toplu cevap bile veremiyorum.tek tek oluştıruyorum.:26:kağıt kalem le olan işlemlerde iyiyimdir.ama bilgisayar dilinden anlamıyoruuuuum.eşime yap dedim.beni ilgilendirmez hatun işleri kendin öğren dedi.

Aslında doğru yapıyorsun gibi görünüyor ama. Sayfanda bir sorun mu var acaba? Bir süre sonra tekrar dene istersen. tenar da sayfa numaraları vermiş, onlara da bakabilirsin.

Aslında doğru yapıyorsun gibi görünüyor ama. Sayfanda bir sorun mu var acaba? Bir süre sonra tekrar dene istersen. tenar da sayfa numaraları vermiş, onlara da bakabilirsin.

sempatikam tatlım bu ablan bu siteye üye olduğundan beridir 30 kere çizelgemi oluşturup eklemeye çalıştı.ya aptalda sayılmam inatçıyımdırda ama olmuyo be güzelim.sitenin kendi verdiği adrestende girdimolmadı.benimi beğenmedi acep diyom.

donbul bence url i yanlış kopyalıyo olabilirsin, sen konuya bi yapıştırsana bakayım bi url doğru mu diye

senin de böyle mi oldu tipleri

şekerim yaşın ve mutfak deneyimin mükemmel olsada çıkan bu.benimkilerde aynı.mikro dalgada pişrdim.2 dk az olsaydı ıslak kk havasında olacaklardı ammmma olamadı.yinede çikolata tadı vardı.bide diyet kaşarla poğaça yaptım.oda fena sayılmaz.:26:

naptın çizelgeyi?

donbulcum 6433 v3 6434 te resimleriyle çizelgenin nasıl kk ya koyulacağını anlattım oraya baksana bi

orayada baktım.o kutunun tamamını kopyaladım bacım kabul etmiyo.seninkinde 1 satır kopyalanmış gibi görünüyor.ben tüm kutuyu kopyalayıp yapıştırdım.cizelge bölümünü tuşladımmı o yapıştırdıklarım adres şeklinde görünüyor.kaç kere kopyalayıp yapıştırdıysam alt alta 4-5 kere tekrarı var.ama değişikliği kaydete bastımmı sitenin formatına uygun olmaığını çizelgenin açıklamasını okumamı söylüyor.ordaki adresten girdim.herşey tamam çizelge bölümünde adres görünüyor ama onaya basınca nanay oluyor.

Az önce tartıldım 70.5 çıktı Allam yareppim ya, yine mi pili bitiyo bu tartının yoksaaaaaa birazdan değiştirip yeniden tartılcam, inşallah doğrudur, dinimiz, amin

kizlar beni ilgilendirmez ama dün ucankus kanaltürkte dr gürkan kubilay vardi ve dukan diyetinin zararlarini ve yapan kisilerin 2 wea 3yil sonrasindaki yasiyca hastaliklar saydida inanamazsiniz tv arsivinden dinleyin ve bunu birakin derim

arkadaşım gürkan kubilayın kendi özel kliniği yada muayenehanesi var tabii ki öyle diyecek, ne demesini bekliyordun ki

kızlar ben bugün işe gittim...hepinizi çok özledim kkya hiç giremedim orda hep başımda birileri vardı...love01im aradı ama açamadım onuda anca hotmailden mail atabildim işteyim açamıyom diye onuda gördümü görmedimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…