dünkü programı izliyorum şimdi tv arşivinden kanaltürk uçankuş gürkan kubilay yazdım çıktı...bakalım neler demiş:18:
orayada baktım.o kutunun tamamını kopyaladım bacım kabul etmiyo.seninkinde 1 satır kopyalanmış gibi görünüyor.ben tüm kutuyu kopyalayıp yapıştırdım.cizelge bölümünü tuşladımmı o yapıştırdıklarım adres şeklinde görünüyor.kaç kere kopyalayıp yapıştırdıysam alt alta 4-5 kere tekrarı var.ama değişikliği kaydete bastımmı sitenin formatına uygun olmaığını çizelgenin açıklamasını okumamı söylüyor.ordaki adresten girdim.herşey tamam çizelge bölümünde adres görünüyor ama onaya basınca nanay oluyor.
ne diyo ne diyo ne diyo kestanem sekerim
bakalim ne diyecekmissssss:44:vücudun alması gereken 5 temel şey varmış protein karbonhidrat yağ vitamin mineral...daha dukana gelemedi
linki atarmısın canım ben arşive baktım ama daha önceki açıklamaları çıktı karşımadünkü programı izliyorum şimdi tv arşivinden kanaltürk uçankuş gürkan kubilay yazdım çıktı...bakalım neler demiş:18:
vücudun alması gereken 5 temel şey varmış protein karbonhidrat yağ vitamin mineral...daha dukana gelemedi
bakalim ne diyecekmissssss:44:
aferriinn bnm prensesimeveee bugün -300 gr kaldimi 100gramm kaldigim yerden devam etmek icin
saç dökülmesi için h vitamini almak gerekiyomuş.saç sağlığı için bu çok önemliymiş...h vitamini içeren besinler balık özellikle somon uskumru levrek,patates,süt günde 1 bardak sütle birlikte az yağlı,yoğurt,peynir,ayran tüketebilirmişiz.bde kuru baklagillerde varmış h vitamini
Kızlar ya, ben bu akşam yağsız kıyma değilde yağlı kıymayla yapılmış ızgara köfte yedim mecburiyetten 2-3 tane.
Atak ve seyire başladığımdan beri hiç yağlı birşey yememiştim. Kaçamakta yapmadım hiç bu zamana kadar.
Ne olduysa bu akşam oldu.
Vermek istediğiniz bir ceza var mı? :26: :18:
adamı bende dinledim de hiç kendi muayene ücretlerinden bahsetmiyor nedense 2009 biri 350 tl demiş, şu anki fiatını tahmin bile edemiyorumoturdum izledim.izlemeyip merak edenlerede yazdım
dukan diyeti saçmalıktır insan bi diyet listesine kendi adını verebilirmi...dukancıları 3-5 sene sonra görücem o dukancıların verdikleri kilolar onlara yol su elektrk olarak geri dönücek.dukan diyeti diye bi diyet çıkardılar bu bir pazarlama harikası.diyete kendi adınızı veriyosanız ya egosantrik bi insansınızdr ya da pazarlama uzmanısınızdır.kendi hastası 80 kilo vermiş birlikte takip edelim hiç bi problem olmucak onda 3 sene sonra diyo.hadisenin dukanla verdiği 13 kiloda sarkma olmuş çnkü yağla birlikte kas erimiş 3 yerine 6 kilo verirmişiz ama erimeye başlarmışız kilo vermeye değil erimeye başlarmışız.kasları eriterek sarkarmışız bir süre sonrada kısırlık gibi bi problemle karşılaşırmışız.dukan falan hikaye nası kandırıyolar milleti o dukan diyeti yapanlar 3-5 sene sonra aman kurtar bizi doktor diye gelcekler.dukan diyeti amerikan kalp birliği amerikan diyet birliği tarafndan reddedilmiş.eğer yağ almazsak sakallı bıyıklı kadın olurmuşuz...östrojenin yapısındaki en önemli madde yağmış.sen birine protein verip karbonhidrat vermezsen o karbonhidrat olmadığı için vücut su atmaya başlıyo.ağızları garip bi koku kokar.böbrekleri karaciğerleri mahvolucak...
daha fazla izlemedim...ztn beynim zonkluyo bide buna üzülemicem...geçen sene doktorumda gürkan kubilayın verdiği diyet listesinide denemiştim...snra bıraktım işe yaramıştı napiim
adamı bende dinledim de hiç kendi muayene ücretlerinden bahsetmiyor nedense 2009 biri 350 tl demiş, şu anki fiatını tahmin bile edemiyorumdukan dieti pazarlamaymış en çok buna güldüm kitap 20 tl allah aşkına bunun neresi pazarlama olabilir ki çıkarmış oraya da kilo vermiş hastasını bide özellikle pizza yerken falan çekmişler, resmen kandırmaca, kadın ne istediyse yemiş de hiç bir şeyden kısıtlamamışta vs... öyle olsa eminim şu an hepimiz zayıf olurduk
adamı bende dinledim de hiç kendi muayene ücretlerinden bahsetmiyor nedense 2009 biri 350 tl demiş, şu anki fiatını tahmin bile edemiyorumdukan dieti pazarlamaymış en çok buna güldüm kitap 20 tl allah aşkına bunun neresi pazarlama olabilir ki çıkarmış oraya da kilo vermiş hastasını bide özellikle pizza yerken falan çekmişler, resmen kandırmaca, kadın ne istediyse yemiş de hiç bir şeyden kısıtlamamışta vs... öyle olsa eminim şu an hepimiz zayıf olurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?