Su an bana inanilmaz moral oldu :) Ben daha atagin 3.gunundeyim, 10 gun atak yapmayi dusunuyorum. Vermem gereken kilo miktari fazla oldugundan 2 gunde fazla kilo gitti ama erkek arkadasim Dukan zararliymis hizli kilo veriyorsun kendine yazik edeceksin diyip duruyor ona bu yazdiklarinizi okutacagim :) Peki seyir' i nasil gecirdiniz, ben 1 gun sebze protein, 1 gun saf protein diye dusundum okul zamani oglenleri alisveris merkezinde yemek yedigim icin daha kolay olur diye. Spor olarak da yuruyus bandinda yuruyus dusunuyorum. Ekstra tavsiye edeceginiz bir sey var mi?
Su an bana inanilmaz moral oldu :) Ben daha atagin 3.gunundeyim, 10 gun atak yapmayi dusunuyorum. Vermem gereken kilo miktari fazla oldugundan 2 gunde fazla kilo gitti ama erkek arkadasim Dukan zararliymis hizli kilo veriyorsun kendine yazik edeceksin diyip duruyor ona bu yazdiklarinizi okutacagim :) Peki seyir' i nasil gecirdiniz, ben 1 gun sebze protein, 1 gun saf protein diye dusundum okul zamani oglenleri alisveris merkezinde yemek yedigim icin daha kolay olur diye. Spor olarak da yuruyus bandinda yuruyus dusunuyorum. Ekstra tavsiye edeceginiz bir sey var mi?
Biliyorum canım. Yakınım Ankara'da çok ünlü bir akupundurcuya gitmişti. Çok fazla yumurta yiyor ve maden suyu içiyordu.Ben akupunktur ile de zayıfladım, doktorumun günde 4 madensuyu iç dediği günleri de ahtırlıyorum hatta listeleri hala elimde taratıp gönderebilirim de :))) Hepsi farklı bir şey söylüyor
bugün dukanda 7. günüm... 3 gün atak yaptım şu anda seyit dönemindeyim. 1 gün ps yaptım 3 gündür protein yapıyorum. 5 + 5 yapmaya karr verdim.
tartıda sadece 100 gram azaldığını görebilmdim bugün. Hedefim 60 kilo şu anda da 67.3 kiloyum.... motasyona ihtiyacım var... ne yiyeceğimi bilemiyorum
kestanem sekerim cok az kaldi iki basamaklilara gelmene hissediorummmyumurta olayina gelince denedinmi sarisiz kullanmayi:44::44:
tüüüüm yeni gelen arkadaslarimiz hosgelmis sefa getirmisler bugün pazar oldugundan dolayi yine tek tük dukancilar olur herhalde
bi gelsem ikili basamaklara sanki daha bi şevkle yapcam gbi hissediyorum diyeti
ha gayret ozaman
inşallah yarabbim...şu yağlarımdan biran önce kurtulmak istiyorum
inşallah yarabbim...şu yağlarımdan biran önce kurtulmak istiyorum
Gidiyor bebeğim hepsi gidiyorTecrübe ile sabittir
ne güzel zayıfladın sen bulaşık suyum
ben 3 gün atak evresini uyguladım,fakat çok mide bulantısı çektim ve bıraktım.sonra diyetisyene gittim,verdiği diyet bana çok uygun,hedefimiz ayda 4 kilo ama,dukanda daha hızlı veriliyor galiba kilolar,o yüzden biraz tereddütte kaldım arkadaşlar.ne önerirsiniz,ayrıca 89 kiloyum,doğum sonrası ki,lolar bunlar,6 yaşında oğlum var.
Diyet yaparken sağlık durumunuza ve dayanma gücünüze göre ayarlayarak spor yapınız. Uzmanlara göre en sıkıntısız ve ayrıca etkili olan spor yürüyüş. Siz gençsiniz. Atak evresiyle bile günde yarım saat yürüyüş yapabilirsiniz. 45 yaşındayım . Ben bile atak evresinde günde yarım saat yürüyordum. Bunun dukan diyetine çok faydası olduğunu düşünüyorum.
Kızlar kafama çok takılan bir soruya yanıt verir misiniz?
Atak evresinde ve seyirde light kola ve light gazozlara izin var. Bu nedenle günde bir adet light Camlıca gazoz içiyordum ve bu bana iyi geliyordu. Acaba diyorum bu kilo vermemizi yavaşlatır mı?
Dukanla çok kilo veren arkadaşlarımız bu içecekleri içtiler mi?
Dukan maden suyunu da serbest bırakıyor. Maden suyu hakkında ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?