Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ahahahahaahhahaahah alemsin yaa koptum sesli güldüm wallaaa,,aynen süper olurrrr :1

Son düzenleme:

yooook çok gevşek değilim ama sanki yumuşadım ya azcık,yumuşak oldum ben
spora 1 ay ara verdim ahanda gördüm hemen callen falan bişeylere başliiim

kuzum yüzüstü yatarken popoyu sıkıp bacakları dümdüz yukarı yukarı kaldırıyorsun ,sonraa ayaktayken de mesela yine popoyu sıkmak suretiyle bacakları yanlara doğru uzatıyorsun

Bak işte.. Verecek bişeyin kalmamış diyo kibarca 16 gün ne yaa heheh
Evet canım evet.. Öyle yapalım.. Sen de öyle yap.. gidebildiği yere kadar.. Ben son çırpınışlarımı son gayretlerimi vericem, çünkü artık bıkkınlık geldi :S 1 ay işte. Sıkcam dişimi.. Ha hala gitmezse bilmem nereye kadar yolu var oraya gitsin sinirlendirmesin beni hahahaha Geçerim misler gibi güçlendirmeme..

Başla sen de başlaa... Başlamadan da ölç şöyle kendini.. Benim resmen belimde bacaklarda 3'er 5'er cm incelme oldu.. Zayıflamayı bırak da buna inanamazdım. Tabi zayıflayınca mecbur incelcek o ayrı da :) Sıkı sıkı inceldi yani Daha fazla yapsaydım daha iyi olcekti.. Sen bi başla.. millet sana ay hala mı zayıflıyosun diyecek çünkü incelince zaten zayıflamış gibi duruyorsun Yalnız Callan'ın karna çok fazla etkisi yok.. Ben pek görmedim.. Onun için de tabi ki mekik ve dirsekler yerde sırt üstü yere uzanıp bacakları yukarı aşağı hareket etttirme hareketi Biraz zor bişi.. :)

Ne uzmanlığı :)) Kendime hayrım yok benim.. :) Kaldır poponu da harekete geç artık derim en fazla hihiih Callan teyzem, rahmetli, tam sana göre :129: 1 hafta yap, kadına dua et.. Öyle yani :))

Son düzenleme:

Tamam o zaman, teyzemi yadedeyim bu günlerde, bir de o harekete talimliyim ama bir türlü o iradeyi gösteremedim ben, başlıyorum ama, kaldırıyorum popoyu

Yumuşamak aslında iyi bile gelmiş olabilir biraz, sporda fazla sıkılaşmışsındır.

Zaten gevşek olamazsın fıstığım, maşallah sana, maşallah.

kızlar spor yapalım diyoruz da spor bölümünde jillian michaels bölümüne bir göz atsanız, fotografta paylaşmışlar inanamadım valla, 16- 17 günde kadın şekle girmiş resmen, ben başlamayı düşündüm dün ilk bölümünü yaptım 27 dk bişi, 30 gün sürecekmiş, etim sıkı olduğu için fazla etki etmez belki bende, ne bileyim acayip gaza geldim işte

dediğim gibi hocanın dediğini yap gittiği yoldan gitme otu çöpü benim miydede kaldırmıyor.biriki deneyim dedim kusasım geldi.neyse mantık çerçevesinde buluruz bişey.olmadı sallarız kurabiyem

Dombul um geçmiş olsun, nasıl oldun?

Bu arada avatarın nick inle tam tezat olmuş dombulum.

iyiyimbe ekim34 cüm.korse sıksada insan oğlunun 39 derecede bile korseye alışabileceğini kanıtlamış durumdayım.tezatlığı fark ettim.oçizelgeyi nasıl yaptım bir bilsen günlerce aktaramadım sağ olsun tenarrr adresi yanlış kopyaladığımı gösterdi neyse öylesine olurmu olmazmı derken neleri kodladığımı bile fark etmeden oluşturup acaleylen kopyalayıp yapıştırdım.tam ne yaptığıma bakacakken elektirikler kesildi ben ne yaptığımı fark etiğimde bu tickere sahip olmuştum.kışta güneş neyse be tatlım kış şuan olmak istediğim mevsimi yazda korsemi temsil etsin kilo değişiminde nasipse değiştiririm.

Canım benim, çoğu gitti azı kaldı.

Çizelgeden huzursuzsun demek ki sen ben farketmemiştim :)) Rumuz un donbul ama resimdeki baaayaaan epey zayıf ya, ben onu demek istemiştim. Ama ticker ın gayet hoş olmuş bence, Tarkan ın kış güneşi, çook severim :))

İyi akşamlar arkideşleeerr..!!! Yaptığım sporları yarın size anlatırım Şimdiki planım yürüyüş ve Callan.. Ya da Callan yreine fitness falan filan.. Çünkü "erisin göbekler..!" sloganıyla yola çıktım

Görüşmek üzereee...

evet spor da fazla kaslandırmıştı,neyse tüm aşamaları bitirince iyice şekle girmiş olurum sanırsam.
yeni resimler çekeyim ben de size yahu

bak yaaa melek yaaa,iyimser pozitif yerim senin enerjini kuzumm

İyi akşamlar dely ciğim. Ben de araştırıyorum işte o topic senin bu topic benim

Hadi yap yarın anlat be kuzum ablanın basenleri, göbüşü düzelsin
evet spor da fazla kaslandırmıştı,neyse tüm aşamaları bitirince iyice şekle girmiş olurum sanırsam.
yeni resimler çekeyim ben de size yahu

bak yaaa melek yaaa,iyimser pozitif yerim senin enerjini kuzumm

Tabi canım çek tabi yeni resim. Ben de seni yerim kuzum seni

Ha kızlar bu arada bilgisayarımı temizlerken eski resim buldum ilk hali diyebileceğim, rutin hayata geçtiğim ilk anda paylaşırım sizinle resimlerimi. Love01 im sen de duy :))

Dukan diyeti zayıflamak için en çabuk, hızlı ve kesin sonuç. Dukan diyeti ile kas değil yağ yakılıyor ve bu nedenle Dukan diyeti ile 1 kilo dahi vermiş olsanız karşıdan kilo vermiş olduğunuz anlaşılıyor. Çünkü yağdan kayıp etmiş oluyorsunuz. Karatay diyeti ise geç ilerliyor ve ondan da yağ yakıyorsun. Yani ben öyle düşünüyorum. Karatay diyeti yapan arkadaşlarım da var Dukan diyeti yapanlarda. Daha sağlıklı zayıflayayım ama geç olsun, sağlığımız daha önemli diyenler Karatay diyeti yapıyorlar. Bu kilolardan bıktım, Dukan diyeti ile kendimi iyice kontrol almam lazım. Kısa sürede çok kilo kayıp etmek istiyorum diyenler ise Dukan yöntemine baş vuruyorlar.

Size geçen sene yapmış olduğum elma diyeti tecrübemi anlatmayı istiyorum.
Geçen sene 5 günlük elma diyeti yaptım. Sadece elma ve günde 3 dilim ekmek ile bir kase yoğurtla günümü bitiriyordum. 5 günde tam olarak 4 kilo kayıp ettim. Gel gör kü kimse benim kilo kayıp ettiğimi anlamadı. .. Üstüne üstlük o kadar çektiğim eziyet boşa gitti ve öteki hafta o verdiklerim yerini aldı.
O diyetle kesinlikle yağ yakmadığımı Dukan'ın 5 günlük atak evremde anladım. 5 günlük atak evremde 3,3 gr vermiş olmama rağmen dışarıya çıktığımda, tanıdıklarımla karşılaştığımda sen ne kadar çok kilo vermişsin dediklerini gururla söyleyebilirim. Fark edildi çünkü yağ yaktım. Bir ara elma diyeti başlığına girip bu tecrübemi yazmayı istiyorum. Boşa heveslenmesinler. Hiç yağ yakılmıyor.
Yağ yakmanın 1. şartı protein yemektir. Uyurken bile kilomdan gidiyor diyenler akşam yemeğinde protein yemiş olan insanlardır.

Son düzenleme:
Tenarrcım nasılsın? sesin çıkmıyor hiçççç, beğenip beğenip susuyorsun. Özledim seni fıstığım, herşey yolunda mı ?

tarkanın kış güneşi hiç aklıma gelmemişti neyse resimin hikayeside var .ilk üye olup kendime resim beğeneyim dedim.teknoloji özürlü olduğumdan başka yerden kopyalayıp yapıştıramadım.buradakilerden birini seçeyim dedim.bayrağı sevdiğim için onu seçtim hani türkiyeden yazıştığımız belli olsun anlamında.neyse mesaj yazmaya başladım bi baktım kocaman bir resim insanlar cevap vermeye başlayınca değiştiremedim.bir akşam yazarken eşim gördü bunekız dedi hiç yazışma resmim dedim adamım dalga geçti ya sen hatunsun yokmu şöyle ufak cicili bicili bişey dedi.bende sen ne anlarsın dedim .neyse kısaca resimler arasında engıcık olanı seçtim.insanlar beni ilk gördüklerinde gıcık olyorlarmış sonradan çok seviyorlarmış falan filan işte böyle be tatlım.yoksa okadar çirkef ve çirkin deyilimdir hani yani kendimi güzel bile bulurum.çirkin kadın yoktur kilo veremeyen kadın vardırsılagonuyla diyete ve sohbete devam.

Evet hayatım, çok haklısın. Ben de diyetisyenlerle denedim çok, ama protein yoğun olmadığı için ya hiç veremedim ya da aldım. Tabii tiroid problemim olduğu için bende daha da yavaşlamış olabilir. Tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler.

ayy hoşgeldin diyemedim bi ekime, inanır mısınız iş yerinde yine iş yapıyodum yaa bu kadar da olmaz ki canım

ekimcim hoşgeldin daha sık gel akşamları geliyodun muhabbet ediyoduk

Tenarrcım nasılsın? sesin çıkmıyor hiçççç, beğenip beğenip susuyorsun. Özledim seni fıstığım, herşey yolunda mı ?

karşılıklı test yapıyoduk da arkadaşla arada hemencik okuyup beğenip işe bakıyodum ondan neyse mesai bitti de gittiler kurtuldum yoksa çenem her zamanki gibi düşük sen de gel de akşamları arada muhabbet edelim

Son düzenleme:

bak sıcakta nikin kelimesini tickerin diye okumuşum.donbulunda hikayesi var.üye olurken pek çok kelimeyi denedim kabul etmedi donbul benim ortanca kızın lakabıdır.onu mıncırırken donbul guşum diye severim.onun hatrına koydum.öyle sessiz harfler sayılarla falan uğraşamam o daha gençlerin işi malum 41 buay doldurdum 42 oldum laf aramızda henüz 42 demeye başlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…