Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Diyetisyene de gittim. Bir defa devlet hastanesinin diyetisyenine bir defada özel gittim. Devlet hastanesinin diyetisyeni masaya oturmuşlar ve boşuna devletten para alıyorlar. Yani benim gittiğim öyleydi. Elime bir 1500 lük kalori listesi verdi. Asla sorularıma cevap vermedi ve bana git bir ay sonra gel dedi. Özel gittiğim, her ay paramı tıkır tıkır alan diyetisyen ise beni 15 de bir çağırıyordu. Protein ağırlıklı diyet listem vardı. bana protein yemesen kilo vermesin derdi. Protein artı günde 6 dilim ekmek muhakkak yiyeceksin derdi. Onlada hatırı sayılır kilo verdim. Ama çok geç verdim. Ekmek yemesen daha çabuk yağ yakıyorsun.

ne testi yapıyordun böyle harıl harıl söyle bakim kız :26::26:

ekiiiiimmm yarışma yapıyoruz biz haftaya kadar kimler 1 kilo verecek yarışması dur liste yapıcam şimdi yarışmacı listesi

Canım benim, sıcaklardan kim bunalmıyor ki :)) Olsun kıs güneşini de hatırlamış olduk bu sayede :) Donbul kuşun ha, çok güzel. Allah hepsini bağışlasın inşallah, sağlıkla, şanslarını, bahtlarını açık etsin yavrularımızın.

Ben de 38 oluyorum da bakma işte çaktırmıyorum Buranın en yaşlıları biziz zannımca. Aliyecim de 42 falan olmalı, olsun be kuzum her yaşın ayrı bir güzelliği var. Topic de yelpaze oluyoruz işte her yaş aralığı var :))

Sizi gidi sizi Evet biliyorum da garibime gitti sessizliğin. Bu ara yoğun kuzum gelemem sanırım ama gönlüm sizinle. Ama tenarrım bir sayfaya girmiştim orada senin mutfağın halini gördüm, çok tatlısın sen ya, doğal, olduğun gibi.

Evet canım aynen katılıyorum. 15 günde bir 150 TL ver, (bu normali, daha fazlaları da var) mutsuz olarak geri dön. İyi ki başladık canım bu diyete gerçekten, benim psikolojim düzeldi. Yaşasın dukan.

1. geleneksel 1 kilo verme yarışmasının bu haftaki katılımcılarını açıklıyoruuummm:

yarışmacı bu sabahki kilo

bulaşıksuyu 81

cute 77.5

sportmenkedi 63.2

kestaneşekeri

prenses

burcuözer 54.6

tenar 66.8

melisende

Son düzenleme:
Evet canım aynen katılıyorum. 15 günde bir 150 TL ver, (bu normali, daha fazlaları da var) mutsuz olarak geri dön. İyi ki başladık canım bu diyete gerçekten, benim psikolojim düzeldi. Yaşasın dukan.
zayıfladıkça mutlu oluyorsun. Kadınları aşık olmak değil en çok mutlu eden zayıflamaymış. Kendine güvenin geliyor. Kadın olduğunu, güzel olduğunu hissediyorsun.

ekiiiiimmm yarışma yapıyoruz biz haftaya kadar kimler 1 kilo verecek yarışması dur liste yapıcam şimdi yarışmacı listesi

Süperrrr, iyi bakalım, sizi canı gönülden destekliyorum canlarım.

Herkese bol bol eksiler olsun inşallah

Dely cim katılmıyor mu?

Beni de yarışmaya kat diyeceğim ama sadece protein yaptığım için yarın bile -1 çıkabilirim. Yani benimkisi birazcık hileli olacak.

yaa evet kek yapma serüvenlerimi anlatıyorum yakında piramit pasta ve içli köfte serüvenlerim geliyooo. oyyy sen de canımsın yaa sevgi dolu ekimsin

yaa evet kek yapma serüvenlerimi anlatıyorum yakında piramit pasta ve içli köfte serüvenlerim geliyooo. oyyy sen de canımsın yaa sevgi dolu ekimsin

Canım benim, merakla bekliyorum sıradaki serüvenlerini

Canım kızlar, bana müsade, hepinize iyi akşamlar. Hepicinizi çok seviyorum.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

olsun meliscim gel tabii. alalım bu sabahki kilonu hemen
bu sabahki kilom 72,5 du. İstersen beni katma. Yarın 71 bile tartı gösterebilir.
Tek gösterinde yarışma falan istemem. Şayet katılırsam da Yarışmada kazandığım altınları da dağıtırım.

Son düzenleme:
ben artık kaçayım evime hepinize ii akşamlar ekimcim görüştüğümüze de çok sevindim bitsin biran önce işlerin de gel sen de

ekimcim güzel duan için sağol Allah tüm çocukları annelerine bağışlasın.benim ellerinizden öper 3 sıpam var.hayat onlarla tatlı bu diyeti yaparken kızlzrımada azıcık yaptırdım donbul guşum 62,5 den 59 düştüm .çoçuk dukan yaptırdım.yaşı daha küçük bayağı fark etti .büyük kızım da yaptı nasıl bir hikmetse o veremedi diyeti bıraktırdım kilo verdi.bu kızın herşeyi zaten terstir.oğluşum daha 10 yaşında kuzu .o daha büyüyecek teyzesi.işte böyle bişey

bugün iş yerindekilerin yoğun ısrarı sonucu tavuk şiş ızgara söyledim.altında sıcacık yumuşacık puf puf pideler vardı,yanındada mis gibi tereyağlı pilav.ama bn sadece tavukları yedim tam çatalım pidelere gidiyodu ki siz geldiiniz aklıma,38 beden elbisem bide erkek arkadaşım. hmn bi tavuk tıktım ağzıma yaşasın dukan

ben terazi burcuyumeşinin kardeşi halt etmiş hiçte tombul diilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…