- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Oyyy!! Saol fıstıkıımmmkuzuuuummmm ne zaman paylaştın sen bu resimleri anca gördüm yahuuuuu :)
wowwwww sen var yaaa süppersin,harikaaaa yaaaaa
açıkçası ben senin başlarken de o kadar tombiş olduğunu düşünmüyordum ama anlamadım yaa resimlerden falan değil yani baya baya tombişmişsin kız.
kotlu olan resminde falan bacaklara,göbişe bak senn anaaaaa
ama bişeye gıcık oldum.senin başlangıç resimlerin benim başladığımdaki görüntüme çok benziyor ama ben 92.7 kilo ile başladım ve neredeyse 20 kilo verdim ama hala senin gibi görünmüyorummm,niçin yaa niçinn kıskandım bak şimdi
ama gerçekten iyiki başlamışsın sen de dukanaa,anaaaaa 9-10 kiloya göre süper iş çıkarmışsın.
sakın bundan sonra da kalkıp vay göbişim vay şişkoyum falan deme valla çullanırız üstüne
ben de spor yaptım ama artık callen'a da başliiim barii.
vay seni fıstık seniiiiii,baya çırpı gibi kalmışsın kız
Dün akşam çıkarken paylaştım. Sen sorduydun sabah.. Hazırlamıştım bişiler de iş güç.. Akşama yetişti ancak
Canım, tombişim tabi o fotolarda ama 67 kiloydum yani
Callan'a başla canım mutlaka.. Ben de bu akşamdan itibaren yürüyüş, Callan vs sporlar... Haftaya Perşembe 58 olmak istiyom tekraaarrrr.....!!!
Yok canııımm.. Haksızlık etme kendineee.. O zaman da hiç iğrenç değilmişsiinn.. Ama şimdi baya baya zayıflar kategorisindesin :)) Fıstıklar kategorisindesin.. İyi ki başlamışın da azmetmişinkıssslarr bakın bugun elime gecen eski usb.min içinde ne buldummmbunlar benim 3 sene önceki hallerim,,dukana basladıgımda bundan 4-5 kilo daha fazla oldugumu dusunursek,,neyseki başlamışım dimi yanımdaki kişi eski pislik sevgilim,,o nedenle olabildiğince kırptım,,onun bana sölediği yalanları saysak,burdan fizana yol olurdu..nişan elbisemi bile almıştımda elimde bıraktı bu pislik bu benim yalanları yüzünden :2: neyse su hallerime bakınca bile neyseki dukanı tanımısım diyorum,,iğrenc gorunuorum
Hoşgeldiinn.. Kitapta örnek menüler var, kitabı okudun mu peki? Okuduysan kafanda net bir şeyler oluşmuş olmalı yemekler hakkında. Yine de ne yiyeceğim dersen inan öyle bi listem yok. Yani diyetin mantığını anladım ve ona göre yiyorum. Arkadaşlar bazen yediklerini paylaşıyorlar yardımcı olabilirler belki. Ben mesela sabah kahvaltıda bitçi çayı içtim ve yulaf kepeğinden yaptığım ekmeğimi yedim 1 dilim, o kadar. He sen yumurta da yersin süt de içersin.. Öğlen tavuk sote yoğurt ve salata yedim. Sonuçta sınırsız yenebilecekleri biliyorsan onları istediğin zaman istediğin kadar yiyebilirsin. Yenemeyecek şeyleri de biliyorsan e o zaman zaten sorun yok ki :44: Yani tek tek sabah süt iç yumurta ye peynir ye, öğlen tavuk ye.. falan öyle bişey yok.. Kitabı okumadıysan mutlaka okumalısın, okuduysan da o hep bizim el kitabımız olduğundan bir daha oku bence. Burdan da test konusunda yardım alabilirsin Adım Adım Dukan diyeti testi | Anne Kaz Kolay gele..merhaba kızlar aranıza yeni katılanlardanım geçmişin yarısını 1 haftadır okudum ama tam anlamıyla cevabımı alamadım bu dukan diyeti hakkında bana bilgi verirmisiniz herşeyi okudum ama ben testi yapamıyorum her seferinde hata veriyor onaylamıyor gerçek kilomu kabul etmiyor 10 kilo vermek istiyorum 65 kiloyum 55 olmak istiyorum yenen ve yenmeyecek besinleri okudum ama bu menüyü nasıl yapıcam onu anlayamadım yani sabah öğlen akşam nasıl yaıcam nasıl yiyeceğim sırasıyla bana bilgi verecek arkadaş inşallah vardır
Son düzenleme: