Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar meraba bende yeni başladım dukana bugün atak da 2. günüm bişi sormak istiyorum şekersiz limonata içebiliyormuyuz içinde tatlandırıcı olanlardan..kitapta limon yiyebileceğimiz yazıyo limonata içen var mı?

anaaaa aliyeeee kız bugun herkes 300 500 gidiyo yarışmanın uğuru galiba hadi 60 lı kiloların hayırlı olsun

masallah masallah cok ugurlu geldi bu kapisma bize

ya yarışmanın uğuru ya da dolunaydan kurtulup, sularımızı atıverme durumu benim dolunay teorisi yine gündemde. ama bugün çok yürüdüm ben yaaaa. onun hiç mi katkısı yok. 2 saat yürüdüm 30 dakikası da yokuş yukarı.

aliyeciğim bebeğimmm tebrikler kuzum Kendim 69 görmüş gibi sevindim vallaaaaa

sağol canımcım. darısı başına

vardir kuzum vardir ben bugün yine 8km mi yürüdüm olmazsa olmazim

yürüme konusunda senin eline su dökemem valla. maşallah sana...

bu yarisma bitsin aklima cok güzel fikirler geliyor yeniliklere acik olalim

bak bak, neler planlıyorsun nlat hele

vardir kuzum vardir ben bugün yine 8km mi yürüdüm olmazsa olmazim

way way rakiplerim çok dişli çıktıı yürüyüşler mürüyüşler falan sen napıyosun bulasıksuyu plates, callan vs?

mrb arkadaşlar..bende dukan diyeti yapmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı tam olarak anlayamadım?ve mrk ettiğim uzun süre yapıpda gerçekten olumlu sonuçlar alan varmı?

sağol canımcım. darısı başına

yürüme konusunda senin eline su dökemem valla. maşallah sana...

bak bak, neler planlıyorsun nlat hele

way way rakiplerim çok dişli çıktıı yürüyüşler mürüyüşler falan sen napıyosun bulasıksuyu plates, callan vs?

kizlar sunu planladim gruplasma olacak haftanin en cok verenle en az vereni iki veya üc kisi olmak üzere minik grup olacak ve toplam verilen kilo yarisilacak anlatabildimmi? atiyorum ben bu hafta 100 gr verdim sonuncu oldumve aliyecim 2 kilo verip birinci oldu bi sonraki yarismada biz ikimiz grup olucaz....sonra birde tenarr ve bulasiksuyu diyelimm onlarda grup olacak sonra en cok veren grup hani aliyecimle ben birbirimizi gaza getirmeliyiz kazanan olabilmek icin tenarr ve bulasiksuyu da aynen öyle anlata bildimmi:26: double gaz olacak

mrb arkadaşlar..bende dukan diyeti yapmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı tam olarak anlayamadım?ve mrk ettiğim uzun süre yapıpda gerçekten olumlu sonuçlar alan varmı?

hosgeldin canim!

öncelikle ilk yapacagin sey kitabi alip okumak olsun:44: baska türlü anlasilmiyor yoksa bu diyet maalesef
sonra alisverise cikmalisin cünkü simdiye kadar belki de senin de bizim gibi tanimadigin bir cok yeni malzeme alman gerekecek....
cok uzun süredir bu diyette olup cooook güzel sonuclar verenler var masallah

tşk ederim cvbın için canım..kitabı aldım ama açıkcası pek bişey anlamadım neyse bi tekrar daha okumakta yarar var :)

Son düzenleme:

hoşgeldin pofu. diyeti uzun süre yapan ve iyi sonuç alanlardan biriyim. özellikle çok fazla kilolu olanlara şidetle tavsiye ediyorum. ama ilk yapacağın kitabı alıp okumak. kitabı okumadan yapamazsın bu diyeti, daha da önemlisi yapmamalısın.

hoş bulduk tşk ederim..kitap elimde mevcut pek bişey anlayamamıştım ama tekrar okuyucam ve mrk ederek soruyorum ne kadar sürede kaç kilo verdiniz? ayrıca çok tbrk ederim..

görmemişin 69.8 kilosu olmuş, hemen tıkırını güncellemiş. ay baktıkça seviniyorum. ortaokulda bile görmedim ben bu kiloyu kızlaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…