gecmis olsun tenosh ....... vay vay vay diyim ekip saglam kizlarbugün herkes -500gr -900 gr noluyóz
valla ne oldu anlamadım ama iftar öncesi tartıda ben de -500 çıktım. dün 70.3 idim. bugün 69.8. mocize gibi birşey.hala şaşkınım...vay vay vay diyim ekip saglam kizlarbugün herkes -500gr -900 gr noluyóz
valla ne oldu anlamadım ama iftar öncesi tartıda ben de -500 çıktım. dün 70.3 idim. bugün 69.8. mocize gibi birşey.hala şaşkınım...
valla ne oldu anlamadım ama iftar öncesi tartıda ben de -500 çıktım. dün 70.3 idim. bugün 69.8. mocize gibi birşey.hala şaşkınım...
anaaaa aliyeeee kız bugun herkes 300 500 gidiyo yarışmanın uğuru galibahadi 60 lı kiloların hayırlı olsun
masallah masallahcok ugurlu geldi bu kapisma bize
ya yarışmanın uğuru ya da dolunaydan kurtulup, sularımızı atıverme durumubenim dolunay teorisi yine gündemde. ama bugün çok yürüdüm ben yaaaa. onun hiç mi katkısı yok. 2 saat yürüdüm 30 dakikası da yokuş yukarı.
aliyeciğim bebeğimmm tebrikler kuzumKendim 69 görmüş gibi sevindim vallaaaaa
vardir kuzum vardir ben bugün yine 8km mi yürüdüm olmazsa olmazim
bu yarisma bitsin aklima cok güzel fikirler geliyor yeniliklere acik olalim
vardir kuzum vardir ben bugün yine 8km mi yürüdüm olmazsa olmazim
ya yarışmanın uğuru ya da dolunaydan kurtulup, sularımızı atıverme durumubenim dolunay teorisi yine gündemde. ama bugün çok yürüdüm ben yaaaa. onun hiç mi katkısı yok. 2 saat yürüdüm 30 dakikası da yokuş yukarı.
sağol canımcım. darısı başına
yürüme konusunda senin eline su dökemem valla. maşallah sana...
bak bak, neler planlıyorsun nlat hele
way way rakiplerim çok dişli çıktıı yürüyüşler mürüyüşler falansen napıyosun bulasıksuyu plates, callan vs?
mrb arkadaşlar..bende dukan diyeti yapmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı tam olarak anlayamadım?ve mrk ettiğim uzun süre yapıpda gerçekten olumlu sonuçlar alan varmı?
hosgeldin canim!
öncelikle ilk yapacagin sey kitabi alip okumak olsun:44: baska türlü anlasilmiyor yoksa bu diyet maalesef
sonra alisverise cikmalisin cünkü simdiye kadar belki de senin de bizim gibi tanimadigin bir cok yeni malzeme alman gerekecek....
cok uzun süredir bu diyette olup cooook güzel sonuclar verenler var masallah
mrb arkadaşlar..bende dukan diyeti yapmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı tam olarak anlayamadım?ve mrk ettiğim uzun süre yapıpda gerçekten olumlu sonuçlar alan varmı?
yarışıyoruz ipeekk sen de gel hadihaftaya pazartesiye kadar dün sabahki kilondan en az -1000 gitmesi gerekiyo kaç yazalım sana
hoşgeldin pofu. diyeti uzun süre yapan ve iyi sonuç alanlardan biriyim. özellikle çok fazla kilolu olanlara şidetle tavsiye ediyorum. ama ilk yapacağın kitabı alıp okumak. kitabı okumadan yapamazsın bu diyeti, daha da önemlisi yapmamalısın.
tşk ederim cvbın için canım..kitabı aldım ama açıkcası pek bişey anlamadımneyse bi tekrar daha okumakta yarar var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?