Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar yarın doğumgünüm ama pasta bile yiyemeden nasıl kutlanırsa artık. Yuh bana 38 bitiyor. Ben doğumgününe doğum günü demem bademli pasta yemeyince

doğum günün kutlu olsun canım bende 37 imi bitirdim 3 ay önce ama ben yedim valla ince bir dilim ama ne yapıyım oğluşum gitmiş bana özene özene çilekli pasta almış gelmiş ye deyip durdu nasıl yemem onun elinden :))

Canım teşekkür ederim. Aynı jenerasyonuz desene. E oğluşun getirir de o pasta yenmez mi hiç. Onun elinden şifa olmuştur sana.

Facedeki grupta öncesi sonrası resimlere baktımm. ve bir kere daha ne kadar doğru bir kaar alıp dukana başlamışım dedim. Keşke daha önce başlasaydık. Şimdiye bi gr yağ kalmazdııı :)

Kızlar yarın doğumgünüm ama pasta bile yiyemeden nasıl kutlanırsa artık. Yuh bana 38 bitiyor. Ben doğumgününe doğum günü demem bademli pasta yemeyince

Seni yoldan çıkarmak gibi olmasın ama ben doğumgünümde 3 pasta yemiştim :) Canım dostum kendi elleri ile hazırladı, öğrencilerim süpriz pasta hazırlamışlar eee bir de evdekiler vardı tabi ben de hepsinden yidimmmm hiç pişman değilim :)
Bu arada şimdiden kutlu olsunn doğumgünün

Son düzenleme:

kizlar bu hafta sonu medesa yok itiraf edeyim okuyamaz zati yegeninm dogum günü vardi 7 oldu bitanem teyzesine elleriyle pastayi servis edince dayanamadim bi dilimi 4 saatte de yesem yedim yani :18:

nice güzel senelere sempatika...

Aliyecim çok teşekkür ederim. Hepimize nice güzel seneler...

caniiiim dogum günün kutlu olsun nice mutlu yagsiz yillara kiz ben sana bi nesli revanisi yapardim üzerine de mum dikerdim oh miss

Sağol güzelim. Hepimize sağlıklı, mutlu bir ömür dilerim ben de. Kız ne güzel olurdu revani valla. Bak şimdi gecenin köründe aklıma revani düşürdün

Canım teşekkür ederim. 3 pastayı nasıl yiyebildin diye sormucam hiç zira ben de o potansiyeli kendimde görüyorum

Kızlar (rachelfine, aliye1971, pksnmz) cevaplar için teşekkür ederim :) Ben de 1+1 yapıyorum. Bu arada 7 gün kaldı ramazanın bitmesine ne çabuk geçti günler yaa

leeeeyyyynnn canavaarrr kız vermişsin 1000 i bravo anam bi ben kalcam yarışmada galiba veremeyen

Teşekkür ederim bebeğim :) Sen de verirsin merak etme. Pazartesiye kadar tartılmayacağım artık, psikopat oldum artık ben ki haftada bir tartılmaya alıştırmıştım kendimi

:44: kizlarrr psikopata bagladim bende

oructan ciktim mis gibi yemeklerimi yedim yok Allahim canim tatli istiyo ama yumurtam az kalmis yani kek mek yapamam kalktim süt kaynattim bi kasik kakao bi kasik misirnisastasi birazda tatlandirici sicak cikolata gibin iciyorum

TEŞEKKÜR canım cevabın için karpuz dışında hiç bişe yemiyorum zaten meyve olarak onuda gündüz o kadar yanıyorumki iftarda yiyorum mecbur ramazanda aynı kalıyım yeter demitim zaten 2 kiloyu geçik verdim sorun yok yani bayramda kaldığım yerden devamm

Bir şey sorcam bebekler size :) Oruç tutanlara sorum :) Ramazan ayı boyunca hep protein+sebze mi yaptınız yoksa normal mi devam ettiniz yani 1+1 şeklinde?

canım cevp almışsın ama bende yazım ben pro+sebze yapıom artı 1 pors meyve yiyorum kaçamak hiç yapmadım denebilir.

ben sahurda birkaç sahur haşlama yedim ertesi gün susuzluktan öldüm bir haftasdır peynir yumurta karpuz ve yulaf krep ile tutuyorum hiç susamıyorum diyebiliriz az yani eskiye oranla

İYKİ DOGDUN SEMPETİKA MUTLU YILLAR MUTLU YILLAR SANAAAAAA

Facedeki grupta öncesi sonrası resimlere baktımm. ve bir kere daha ne kadar doğru bir kaar alıp dukana başlamışım dedim. Keşke daha önce başlasaydık. Şimdiye bi gr yağ kalmazdııı :)

hergece mutlaka dukan diyeti tarifleri sitesini bir kez ziyaret eder motivemi alır yatarım süper bir destek oluyo inanamıyorum bende böle olabilecekmiyim diye inşallah 3 vakte kadar

şu anda lipton ıce tea lightımı içtim birde kendime dukenalla yapmuıştım 2 kaşık yedim bu dukan süper yaa canın istedimi tatlılıda ye börekte yeterki yapmak iste

geçmiş olsun dely, ben 4 unu de ameliyatla aldırmıştım, çenem küçük olduğu için diğer dişleri yamultuyodu. hatta 2 sini tek seferde aldırdım, biraz ağrı çekiyosun ama içerde çürürse çok daha zor oluyo, iyi bir çene cerrahı alırsa çok şişme ve ağrı olmadan atlatabilirsin.

tenoshh ben basladim baslayali agzima daha et degmedi hani pek sevmem ama istemeye basladi canim köfteydi suydu buydu fakat yagsiz kiyma bulamadigim icin yapmiyorum hergün tavuk iyyorum ara sira balik gidaklicam yakindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…