tenoshh ben basladim baslayali agzima daha et degmedi hani pek sevmem ama istemeye basladi canim köfteydi suydu buydu fakat yagsiz kiyma bulamadigim icin yapmiyorum hergün tavuk iyyorum ara sira balikgidaklicam yakindir
tenoshh ben basladim baslayali agzima daha et degmedi hani pek sevmem ama istemeye basladi canim köfteydi suydu buydu fakat yagsiz kiyma bulamadigim icin yapmiyorum hergün tavuk iyyorum ara sira balikgidaklicam yakindir
Ahahahaha tavık görmek istemiyorum artıkk
Ahahahaha tavık görmek istemiyorum artıkk
yaa walla şu hayat boyu protein perşembeleri olmasa vejeteryan olurdum diyetten sonra
böğğğ bana şimdiden tavuktan fenalık geldi...
kızlar bi yerlerde bir tatlı kaşığı zeytinyagına seyirde izin var diye okudum...
a)sizce kafadan atılıyor mu?
b)yoksa doğru mu?
c)ben mi kekleniyorum?
d)kandırılıyormuyum ?
e)ben karaya vuran fok balığı gibi kalıyım diye özellikle mi söyleniyo?
evet güzel hatunlar hangi şık?
Hehehehe her ne kadar tavıktan bıkmış gibi görünsem de ben tavıksız yapamammm
böğğğ bana şimdiden tavuktan fenalık geldi...
kızlar bi yerlerde bir tatlı kaşığı zeytinyagına seyirde izin var diye okudum...
a)sizce kafadan atılıyor mu?
b)yoksa doğru mu?
c)ben mi kekleniyorum?
d)kandırılıyormuyum ?
e)ben karaya vuran fok balığı gibi kalıyım diye özellikle mi söyleniyo?
evet güzel hatunlar hangi şık?
tenoshh normal balik al ve benim tavsiyem ton baligi onunla köfte bile yapiyorum ben sekerimsayfalarda tarifim vardi
yarin ve ertesi gün iftara davetliyim :18:
ne yapicam ya yarin arkadasima ertesi gün kardesime kardesim dukani biliyor ama digerlerine caktirmiyorum Allahim beni korusun
ben aslında ideal kilonda olduğundan hata aldığını düşünmüştüm ama boyun 158 miş. bu durumda 55 kilo olmak istemen normal. aldığın hatayı buraya yazabilir misin?
Cevapveriyorum b şıkkı :) Dukanın kendi sitesinde sorulan sorulara verilen cevaplarda bir çay kaşığı izinli diyor.
Cevapveriyorum b şıkkı :) Dukanın kendi sitesinde sorulan sorulara verilen cevaplarda bir çay kaşığı izinli diyor.
hımmm okuduğum yerde salataya katın diyordu katayım bari...Cevapveriyorum b şıkkı :) Dukanın kendi sitesinde sorulan sorulara verilen cevaplarda bir çay kaşığı izinli diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?