Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ama çok az yiyorsuunnn.. Seninki zaten kalori diyeti gibi olmuş.. Karnın aç kalmıyor mu? Ben bu kadar yesem.. yani yemesem :S çok aç ve dolayısıyla da sinirli olurum :S Öğle yemeğin sadece peynir mi? Öyle olmamalı amaa.. Yetersiz besleniyosun. Hani çok da yeterli beslenmesek de olur, sonuçta rejim yapıyoruz da.. Bu kadar da değil :S

ayyyy süpperrrr süpperrr süpperrr,,,maşallah maşallahh tüüü tüüü tüüüü,,hadi hadi sen güçlendirmeye son hız depar atıp 55 ile gireceksin bak gör şekerim,,500 gram dediğinde neymiş

canım hıc acıkmıyorum ınan kı sadece bi simitci var onu dusundukce cok ıcerlıyorum o sımıtlerden bı tane yemelıyım dıyorum baska da bısı ıstemıyo canım ama zorla da olsa doner moner olayına gırcem canlarım

ne diyorsun sen!!!!
perşembeye görmezse saymazmış.
o ne demek yaa. biz saydık valla seni bilmem..
tebrik ederim canım şeytanın bacağını çatt diye ortadan ikiye ayırmışsın işte.
Saymam demedim yahuuu Mesela ben bi 58 görüyorum, sonra 3 hafta bi daha göremiyorum falan.. böyle saçmalıklar oluyo.. Ondan korkuyorum. Yoksa çok memnunum yani :)) İnşallah 56'ya 55'e kadar böyle gider.. Kırmışımdır da bi daha düzelmez hep kırık kalır inşallah Saol tatlı kediiii :13:

ayyyy süpperrrr süpperrr süpperrr,,,maşallah maşallahh tüüü tüüü tüüüü,,hadi hadi sen güçlendirmeye son hız depar atıp 55 ile gireceksin bak gör şekerim,,500 gram dediğinde neymiş
Saol canıımm Ben de öyle istiyorum ama.. Haftada 500 gr versem keşkeee.... Razıyım 1-2 ay daha kalırım seyirde.. İnşallah 55 olurum

merhaba kızlar
benim yemek yeme kapasitem baya azaldı heralde oruçunda etkisi var
az yiyorum cok da dikkat etmiyorum dukana

rica edeirm canım.
bir de senin başardığını görmek umut verdi bana.. en zorlananlardan birisin sen ve bende çok zorlanıyorum.resmen ayda bi kg gidiyo. belli ki spor yapmam lazım bunu anlıyorum ben.
hele şu regl geçsin bayram bitsin de hemen başlim çalışmalara.
ekimin sonuna benim 57 kg olmam lazım fuar da incecik olmalıyım

Son düzenleme:

Canım, öncelikle doğum günün kutlu olsun. Zayıf, alımlı bir bayan olarak sağlıkla geçir yaşlarını inşallah.

Kaçamaklara rağmen azalmaya başlamış işte bak :)

Tarif için teşekkür derim canım.

Sağol canımmm, tşk ederim.

Geçmiş olsun canım, iyi ol da dukana devam edersin. Hem kilo almamışsın ki fıstığım

Canım, benim fikrimi soracak olursan eğer, et yemeden bu diyet yapılmaz. Tavuk, balık ya da kırmızı et her gün mutlaka yemelisin. Süt ve ürünlerinden aldığın protein ile etten aldığın aynı şey değil.

Maşallah canım, maşallah.

Senin eksi haberlerini duymak bebeklerin ilk dişini, ilk adımlarını beklemek gibi oldu valla. Maşallah nazar değmesin daha da gitsin inşallah canım benim.

Yap ekmeklerini, dayan sarmacıklara, aynı dert bende de var. Ben de annemin sarmalarına nasıl dayanacağımı düşünüyorum

Kocan da alem ya, insan bi defa da demez mi? Ver sen bana şunun telefonunu bakayım

İnşallah, inşallah.

Oyy!! Teşekkürleerr Gidiyor işte bak gidiyoorrr Ekim sonu diyorsun daha 2,5 ay var canım.. Tabiki de verirsin!! Sadece irade meselesi Benim de öyle oluyo işte. Ayda 1 kilo anca.. O da ya gider ya gitmez.. ama bir ara sporu bırakmıştım ve şimdi yine başladım.. Vücut da buna şaştı heralde.. Onunla alakalı bir şey olabilir belki :44: Bence de mutlaka spor yapmak gerekiyor. İnan çok far edecek Umudunu kaybetmee

selam kızlar ben gecen pazartesı 68.1 ile başladım 3 gun atak yaptım dun sabah 65 dim bu sabah 65.900 cıktım 100 gram vermısım (( ki dun cok yememıstım
bu arada baş agrılarım gectı ama agzımdakı o tuhaf tat yanı agzımın tatsızlıgı gecmedı bı türlü

bu arada bi tarif veriyorum tatlı krızlerı ıcın ben yaptım super oldu kıpada eker marka sanırım ricotta peynırı var 1.5 tl onu kakaoyla karıstırıp ııcıne bıraz vanılya aroması ve tatlandırıcı attıgınızda muhtesem oluyor

Teşekkürleeerrr İnşallah :))

:18:Sarmacıklara dayanmak zor yaa!! Bayram zaten çikolata ve tatlı üzerine kurulu :S Sanırım 2-3 minnak sarma ve 1 dilim baklavayla kapatırım ben bu bayramı :S Yani o kadar olsa yine iyi. Tebrik etcem kendimi :)) Sınırlı izinli yaptım kendime Ha Dukan tatlışlarımdan falan yaparsam.. o sorun da çözülebilir gerçi :44: Du bakalım.. Düşüncem bişiler..

E bi zahmet Zayıfsın zayıf Kız 38 beden giyiyorum da zayıfsın diyolar ya bana Sen baya baya zayıfsın yani :))

kızlar piskopata bağladım.her saat başı tartıya çıkıyorum kendimi tutamıyorum.sohurda 2 yumurta 1 bardak çayve bilemiyeceğim kadar su içtim.daha içtiğim sular bitmedi saat başıda wc ziyaret ediyorum.şuan itibariyle üstümdekilerle 70 geldim.korse ve altındakileri çıkaramıyorum.normalde nü bi vaziyette aç karnına ve wc gittikten sonra tartılırdım.bunun yerine herhalde iftara yakın tartılmam lazım.bide karnım inanılmaz derecede düz öyle incecik deyilim kilo itibariyla ama görüntü 65 gibi.yani doktorun dediği oldu.bana çok az düzelteceğim ama 10 kilo vermiş gibi duracaksın demişti.dediği çıkmaya başladı.zaten etim çok sıkıdır.kilom da olsa senelerin sporu cildimi toplu yaptı.yoksa 3 çocuk ve 42 yaşında doktor liposakşına almayacaktı.muayeneden sonra derimin çok iyi olduğunu söylemişti.yani taşgibi hatun olduğumu doktordan belgeldim.yaşlansamda minareyi dik ttutacağım evellalah.bide akdeniz beslenme tarzının içinden şu yörük kanını çıkarsam hamuru yok edecem emme kan çekiyor.hamuru havada çevirip açan ben şimdi sadece uzaktan bakıyorum.çocuklarım yerken ben yemiş gibi oluyorum.

Canım benim, olsun olsun, hemen takılmak yok, başka aksiyonlar katarak devam

ekimcim yaa kasları çalıştırayım azıcık diyorum, karın ve bacak falan ama callan ı yapmaya gozum yemiyo 1 saat olduğu için, belki bu aksiyon bi işe yarar bi de bende tefalin bodysignal tartısını almıştım bi zamanlar, artık onla tartılıcam belki de kas alıyorumdur kim bilir fakir avuntusu işte

canavar bu yarışma en çok seni motive etmiş anlaşılan süper walla

medesam adamlar pek bi kendilerinden emin konuşmuşlar sanki güvenebilirmişsin gibi geldi bana

kız avatarındaki tip gibi kaldın walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…