napcan işte haşlanmış tavuğunla krebini yanyana yiceksin
öyle yemek istemiyorsan kuzum,tavuklarını biraz tiftik beşamel sos yapabilirsin kendine sonra da o sosun içine atabilirsin tavuklarını değişik olur.yada baharatlayıp kavur,yanına da yoğurt.
ya ben bir gün tavuk köftesi yapmayı deneyeyim bakalım nasıl olacak
gitmeyizzzzzzzzzzzzz
ben biliyorum malımı.daha anacığı teselli edecek,başını okşayacak,bu anasının dizlerine yatacak önce anası eğleyecek sonra bir posta ben eğleyeceğim falan nerden baksan 1 ay demek,iyi bari ben o zamana hedefime de ulaşmış olurum
öff valla psikolojim bozuk,canım sıkkın,işler de sakin,çeneme vurdu vallahi
forumda da bir çene bir çene yetişemiyorum
yahuuu alışveriş halindeyken gerildik biraz ben de arabanın anahtarını istedim orda bekleyeyim diye,bu vermedi ama ben aldım anahtarı bu da bana gidersen git dedi,baaaakkk bana dedi yaaa ben de kapa çeneni dedim.
şimdi neden bir tek ben suçluyum.ona sorarsan kapa çeneni demek çok büyük saygısızlık,hakaret falan.
iyi de onun da gidersen git demesi dittir git demek gibi olmuyor mu yani,o bana öyle dedi diye ben de kapa çeneni dedim.
yaaa neden bu modeller hep bizim yaptıklarımıza bakıyorlar da,acaba bunu tetikleyecek ben naptım demiyorlar.
bu erkekler çook bencil,hele benim ki off diiiimmm ama özledim salağı yaaa.şimdi salak diyerek de saygısızlık mı yaptım acep ama o sevgi sözcüğü eşşek gibi yani
siz bugün benden çekeceksiniz biraz zannımca
yahuuu tenarrrr,kestaneeee,hele hele prenssevgilisi nerdeler yaaaa,aaaa kızıyorum amaa herkes koptu forumdan aaaaa
gelin tabi gelinnn kocacığına da bol domates soslu kızartma yaparım kızz yada buzlukta kayseriden aldığım kayseri mantısı var,onu yaparız kocana biz de koklaya koklaya yoğurdundan yeriz olma mı
yok yaaa kuzum ben hiç senin kadar ümitli değilim,bodrum yalan oldu ondan eminim.uyuz eşşek ne varsa bu kadar uzatacak.lenn bavulumu da hazırlamıştım hafta sonu,ayy nasıl boşaltacağım şimdi onu yaa,ciddi canım sıkıldı.bu kadar aromalarımı da bodrum için sipariş vermiştim.kekler,ekmekler ıvır zıvır hazırlayacaktım kendime yolluk
O kadar geyik yaptık durduk çocukla gelgelelim,bu sefer bir öncekinden daha iyi gidiyorduk yaaa,resmen nazar değdi
Hayırrrrrrrrr,yiyesim yok diye bişey yokkkk
Yemessen kilo veremezsin,metabolizman çalışmalı.
Izinli yiyeceklerinden dilediğin kadar ye bebemm,sakın aç kalma e mi
Hahahahaha cidden acaip komikmiş be yaaaa un kurabiyesi haaaa hahahahaha
canlarım gun ıtıbarıyle 58.70 oldum tam 1 kılom kaldı dukan amcanın ol dedıgı kıloya ne dıyorsunuz 55 olmak ıstıyorum olabılırmıyım kasayımmı yoksa dukan amca dogrumu dıoo:
ayrıca okudum ama sızden guclendırmeyı anlatmanızı rıca edıyorum kısaca ozet
11 temmuz 68 kılo
1.60 boyum
28 agustos 58.7
dukan amcanın ol dedıgı 57.80
BEŞAMEL SOS naasıl oluoooooo Allahhhh
bu arada tartımı sipariş ediorumm hb dan tatandırıcı yokmuş o sitede yaw neyse bizim şu ham maddelerden bakiim
E ama bu çok saçmaaa :44: Ne gereksiz bi tartışma konusu bu böyle.. Onunla gelmeni istedi de sen gitmedin mi? Sen beklemek için istemişsin, o gitmek için mi istedin sandı anahtarı? Çok ısrar etmiştir sen de onunla gitmeyince sinirlenip gidersen git demiştir. Beklemek için istediğini de anlamadıysa.. Ben de kapa çeneni falan denince uyuz olurum ama heeGidersen git deyince de gitmek için istememiştim heralde falan diyeydin. İlle istiyosan giderim diyeydin Hemen parlamışın sen de. Bence hepsi yanlış anlaşılma olmuş. Bi de sonuçta sinirle öyle küçük şeyler çıkar bazen insanın ağzından. Çok aşağılayıcı bişey olmadığı takdirde affeder insan. Onun seni affetmesi, senin de onu affetmen gerekirrr He ama sen nazlı diyosun. O kadar da abartıyosa artık kendi bilir yani aaa!! Sinirlendirmesin insanı
Bu arada patron yanıma geldi, ne yaptığıma baktı :S siteyi gördü muhtemelen :S Rezil oldum. Piyuuuvvvv!!!
ya izin aldın bosamı gıtsın sen istanbula gelsenHiç biz seni yormamıs oluruz
valla kuzum bana da 75.7 hedef koymuştu,ben hedefi aşağo çekip 72.7 yapmıştım vallahi zorlanmadan tutturdum,3 kilo daha vermiş oldum.şimdi de 69a çektim,bence sen de 55i başarabilirsin
kuzu bak bu tarifi buldum :
Dukamel Soslu Tavuk
yazan:gizem, Nisan 3, 2012
Dukamel Soslu Tavuk
Malzemeler:
Tavuk - 1 adet
Mısır unu - 1 yemek kaşığı
Zeytinyağı - 1 yemek kaşığı
Soğuk light süt - 1 su bardağı
Karabiber - 1 tatlı kaşığı
Rendelenmiş light kaşar peyniri -
Tarif:
Öncelikle bütün bir tavuk haşlanır. Haşlanan tavuk parçalara ayrılır ve borcama koyulur. Ayrı bir yerde bir yemek kaşığı mısır unu, bir yemek kaşığı zeytinyağı ile kısık ateşte hafifçe kavrulur. Üzerine bir bardak soğuk light süt yavaş yavaş dökülür. Bir tatlı kaşığı karabiber serpilir. Beşamel sos, boza kıvamına gelince ateşten alınır ve tavukların üzerine dökülür. Borcamdaki beşamel soslu tavuk, kaşar rendesi ile süslenir ve üzeri nar gibi oluncaya kadar fırınlanır. Afiyet olsun!
ancak şöyle bir durum var,mısır unu bize izinli değil yanlış hatırlamıyorsam onun yerine mısır nişastaı hatta daha iyisimi yulaf kepeği kullan,zeytinyağını da unut onun yerini ne tutar,ne bileyim azcık sütle kavur bence nişastayı yada kepeği,bir dene bakalım nasıl olcak
Dukan Usulü Fellah Köfte
Malzemeler:
Yulaf kepeği - 2 yemek kaşığı
Mısır unu - 1 yemek kaşığı
Yumurta sarısı - 2 adet
Tuz - Bir tutam
Kabartma tozu - Yarım tatlı kaşığı
Biber salçası - 1 yemek kaşığı
Light yoğurt -
Pul biber -
Nane -
Tarif:
Bir tencereye iki su bardağı su ve biber salçası konur, kaynamaya bırakılır.
Sonra yulaf kepeği, mısır unu, yumurta sarıları, kabartma tozu ve tuz bir kapta yoğurulur. Bu hamurdan ufak parçalar alınarak yuvarlak yuvarlak şekil verilir, bu yuvarlak toplar kaynayan suya atılır. 10 dakika sonra fellah köftelerimiz kaynayan sudan çıkarılır, üzerine light yoğurt ve baharat (zevke göre kırmızı pul biber, nane vb.) eklenerek afiyet ile yenir.
ohh atakta yeniyomu buuu
süper oldu bu o zaman walla haftasonu nasıl geçircem diye düşünüyodum bunu yaparım sınır yok dimi öğlende akşamda yerim ben bundanyersin tabi kuzum,sebze yokki içinde
Selam kızlar :)
2 yıldır uzaktan takip eden ve genelde aradığım her bilgiye ulaşabildiğim foruma var olan kaydıma bitürlü ulaşamayınca yeniden üye oldum
Geçtiğimiz haftalarda bol bol dukan deneyimlerinizi okudum ve daha okunacak çooook sayfa var, bende bayram bitince başladım 5 günlük atak dönemini bitirdim dün itibariyle seyire geçtim.. ama çok zor oluyor benim için eşim yemeği seven biri ikimizde aynı yerde çalışıyoruz öğle yemeklerine artık gitmiyorum uygun bişey olmayınca bakalım gidecek çok yolum var daha...
80,9 kg ile başladım dün sabah 78,6 kg idim (bol 1,64 cm) ... 5 günlük atakta reglide oldumçok daha zor geçirdim...
Doğalsan yulaf kepeği buldum, elimde mevcut tatlandırıcı hermesetas vardı çok acil durumlarda onu kullanıyorum ama genelde şeker hiç kullanmam içeceklerde... Her sabah kahvaltıdan sonra iş yerinde yeşil çay içiyorum...
Aktif spor yapamıyorum henüz en kısa sürede en azından yürüyüş yapmayı planlıyorum...
Bide sormak istediğim; tamtahıl unu kullanabiliyormuyuz çok az ölçülerde, tarçınlı yeşil çay sallama içebiliyor muyuz ?
fazla gevezelik ettim :)
bende başladım dukana bugün atak 2.günümdeyim.kızlar bir şey söyleyecem utanarak ben kaçamak yaptım.hemde 2. günümde.yasak psikoloji ters tepiyor bende.ama dukandan başka denemediğim kalmadı.ben ne yapayım.1 gün daha fazla atak mı yapayım?
süper oldu bu o zaman walla haftasonu nasıl geçircem diye düşünüyodum bunu yaparım sınır yok dimi öğlende akşamda yerim ben bundan
ilk günden kaçamak yaptıysan ve yasaklar sana göre değilse nasıl yapacaksın ki bu diyeti ?
biraz biliyorsan bu diyette pek çok yasak var ve yasaklar sana cazip geliyorsa işin zor
yani 1 gün fazla atak yapıp diğer gün yine bozarsan vücuduna da yazık
kaç kilosun boyun kaç,ne kadar vermen lazım.belki vermen gereken kilo çok değilse dukan dışı yollarla da verebilirsin diye merak ettim
tabiki yiyebilirsin canım,ohhh şimdiden afiyet olsunnn
Kızlar lor olarak ne loru alıyorsunuz? Tuzsuz lor olması şart mı? Ben tulum loru aldım ama korktum şimdi yemeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?