Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah kuzum yaaa
beyim diye söylemiyorum hakikaten medyum gibi adam,ne dese çıktı şimdiye kadar vardır mutlaka bir bildiği
yani normal hayata dönünce güzel bir pizza yanında bol mayonezli patates kızartması yiyip de kilo almayacağıma hala inanamıyor ve çok korkuyorum.ama inşallah gerçekten dediği gibi olur ve kilomuz sabit kalır

yaaaa anlatsana nasıl bi sofra kurarsın..

kız o ne şimdi de üstünde ne var der gibi
şimciiikkkkk öncelikle bol yoğurtlu mezeler.mesela yoğurtlu havuç,sonra yoğurtlu patlıcan,semizotu,sonra deniz börülcesii,sonra kıymalı yaprak sarma,sonra mantar salatasııı,efendimmm peynirli domates çorbası yada istersen sütlü brokoli çorbası da olabilir.
ana yemek balık olacaksa ara sıcak olarak bol domates,biber,sarımsak,mantarlı karides güveç üstüne de light kaşar,sonra fınında balık.yanında romlu kola ve light puding
yada ana yemek olarak ali nazik yada hünkar beğendi yapabilirim mesela sana o zaman da ara sıcak olarak ne yapsam hımmmm fırında kaşarlı mantar dolması yada küçük top mitide köfte,nasılll ???

heeee yok 5 çayına geleceksen o zaman sana çikolatalı browni,havuç tarçınlı kek,sonracığıma peynir,dereotlu poğaça,mücver,pizza,tavuk mantarlı krep,cezerye ve krem brule yapabilirim

aklıma şimdilik başka bişey gelmiyorr ama sen gelene kadar ben daha üretirim de üretirim.
offff asyam ama yaaaa iştahım açıldı,canım menemen çeti,bir de pizza çekti poffff
öğlen ekşili köfte varmış yemekte yemiiiim dimiii yoksa yiyim miii

yalnız o kadar şeyi yazıp da canımın menemen çekmesi de ayrıca komik olmuş haa

Bize bi haller oldu. Herkesin enerjisi dibe vurmuş. Ortalık tenha. Kaçamaklarda artış, bahanelerde patlayış yaşanıyor hatunlar. Silkelenip kendimize gelelim artık.

Bize bi haller oldu. Herkesin enerjisi dibe vurmuş. Ortalık tenha. Kaçamaklarda artış, bahanelerde patlayış yaşanıyor hatunlar. Silkelenip kendimize gelelim artık.

yaaa evet nazar mı değdi noldu hatunlara anlamadım
gerçi ben de öyleydim biraz bu aralar,yaz miskinliği çöktü herkese ama kaçamak yapmayınnnnnnn
sempatik yarim sen niçin uğramıyorsun bana bakiiim,alsancağa yolun mu düşmüyor vallahi inanmam

Şu sayfadaki reklamda sağdaki kadın Burcu Esmersoy'un animasyon hali gibi yaaa Sesi kulaklarımda çınladı. Sevmiyom kendisini pek

Güzelim inan koca yaz sahiller kazan ben kepçe hoydur hoydur gezdi bu arkadaşın. Özelden iş yeri adresini yazarsan eğer sana bir sürpriz yaparım en yakın zamanda. Bi kaynatırız.

Son düzenleme:
Güzelim inan koca yaz sahiller kazan ben kepçe hoydur hoydur gezdi bu arkadaşın. Özelden iş yeri adresini yazarsan eğer sana bir sürpriz yaparım en yakın zamanda. Bi kaynatırız.

anammm yazmam mı yaaaa süpperrr olurrrr aromalı kahveler içeriz
kızlar ben kafayı mı sıyırıyorum acabaa

sağol canım. tatlandırıcı aldım bı kez kullandım oylece duruyor. malzemelerım var ozaman bednde akşam evde lıght pundıngımı yapıyor olacagım..

büyük kipa var bıraz mesafe var ama var. ama rachelfine ev içinde tarıf verdı once onu deneyeyım ben.

ayyy bunların hepsını yapcaksan benım yolum dusmesede gelırım ben yaaa.. bayrama izmire mi gelsem :26::26::26:
ben gunluk gelırım ara ana 5 çayı hepsını sıler supururum. sana işte bırakmam

Iyi gunler.Araniza yeni katildim.6 gun oldu Dukan dietine bashlayali.Hala atak yapiyorum.
23 agustos 69 kg ile bashladim.
27 agustos 67.6 k8
28 agustos 68.0kg
bugun reglimin 3 cu gunundeyim ve 6 gunde sadece 1kg verdim.
28 eylul duyunum ve o tarih ichin 61 kg olmak istiyorummmm

Nerdesiniz millet, niye kimse yazmıyor ya? olmuyor böyle ama hani motivasyon? hani dukan kardeşliği?

Oğlumun bütün muhalefetine rağmen lesslie ile 1 mil yürüdüm, akşam da callan yapıcam, sabah 2 minnak yımırta ile fümeli omlet ve sadece beyaz peynir yemiştim, şimdi de krep ile hindi pastırma, kaşar ve 2 tane light karper yedim, sütlü türk kahvem de pişiyor the newsroom eşliğinde onu içicem

Gelin kızlar ya, yazın, çizin, foruma hayat verin buradan uzak olunca kaçamak çok oluyor, diyet psikolojisi dibe vuruyor, hareketsiz oldu bir süredir, gelin gari, gari de gariiiiii

6 gün atak mı? bunu dukan testi mi verdi sana, kendin mi o şekilde yapıyorsun? yeterince su içiyor musun? regl bittikten sonra gerçek kilonu görmüş olacaksın, başlamak için yanlış bir zaman seçmişsin açıkcası bu dönem vücut ciddi anlamda su tutabiliyor, reglin bittikten sonra tartıda güzel bir rakam göreceksin büyük ihtimalle

Merhaba. Hayırlı olosun. Merak etme. Regl bitince birden eksileri göreceksin Hatta bu dönemde daha çok kilo veriliyor, sadece bunun fark edilmesi regl bittikten bi kaç gün sonra oluyor. Sakın motivasyonun bozulmasın Boyun kaç peki. Kilon çok aşırı değil gibi çünkü. 6 gün atak çok gibi geldi.

deli kız yaparım tabi nolcak,seni tıka basa doyururum daha da kaçamak falan da yapmazsın gözün hiç bişeyciklerde kalmaz ama gelcen mi bak bunu söz kabul ediyorum
haaa bu arada gelmeden birkaç hafta önce haber ver de hazırlıklara başlayayım

canım benim 4 günde 1 kilo bile güzel bence,üstelik reglisin.
regl bitsin gözlerine inanamayacaksın,en az 2 kilo gidecek böyle olacaksın
veee eminim düğünde 60 kilo bile olursun sen,biraz da spor yap ama ok

6 gün atak mı? bunu dukan testi mi verdi sana, kendin mi o şekilde yapıyorsun? yeterince su içiyor musun? regl bittikten sonra gerçek kilonu görmüş olacaksın, başlamak için yanlış bir zaman seçmişsin açıkcası bu dönem vücut ciddi anlamda su tutabiliyor, reglin bittikten sonra tartıda güzel bir rakam göreceksin büyük ihtimalle [/QUOTE]

Inshallah gorurum.Yok Dukan amca 3 gun yapmami soylemishdi )) Men 7 gun yapmak istiyorum ki,28 eylule 61 kg olayim)) gunde 3 L su ichiyorum ,birde 6 buyuk bardak yeshil chay.Hich kachamakda yapmiyorum amma kilolar bir turlu gitmiyor )))

Sagol canim.Boyum 168 sm.28 eylule 61 kg olmam gerekiyor .Ondan sonra da 55 leri gormek istiyorum.55 kg hamile kalmak istiyorum.Inshallah yapa bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…