Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

haklısınız teşekkür ederim destekleriniz için.siz 20 kiloyu dukanlamı verdiniz?

Hah tatlı dedin orda olay bitti zaten :) hemen alıyorum

sen sigarayı nası bıraktın diye sormuşsun ya alıntı yapamadan kaybolmuş o sayfa. mesajını görünce cevap veremedim ama hafızaya aldım ben sigarayı Sigaray1 B1rakman1n Kolay Yolu şu videoyu izleyerek bıraktım. benim için gerçekten çok işe yaradı alan carr diye bi adamın yöntemi. ana fikri sigarayı içmemen gereken sebepleri düşünerek değil, içmeni gerektiren sebeplerin aslında bir yanılsama olduğunu anladığında daha kolay oluyo bırakması. ama elbette konsantre olmak şart aynı diyette olduğu gibi. ben diyet işinde bi türlü tam disipline olamadım nedense :44: belki de dombik olmayı seviyorumdur hehe umarım bu video sana da yardımcı olur, kitabı da var ayrıca öptim çok çok

haklısınız teşekkür ederim destekleriniz için.siz 20 kiloyu dukanlamı verdiniz?

evet hepsini dukanla verdim.
33 yaşındayım.bu yaşa kadar zayıflama hapları,akapunktur,diyetisyen,altın çilek ne varsa her yolu denedim hiç birinde başarılı olamadım.
verdiklerimi hep fazlasıyla geri aldım.
dukana başladığımda 46 beden falan giyiyordum,şu an 38-40 arası giyiyorum.
boyum 1.76,benim için süpper olduuu.resmen mucize.
hayatım boyunca hep 10 kilo vermenin hayalini kurmuştum,oysa şimdi 20 kilo verdim,rüyamda görsem hayra yormazdım valla bak
19 martta başladım ama tek bir kaçamak bile yapmadım,hiç
sporumu da yaptım,fıstık gibi de oldum
sen daha iyisini de yapabilirsin.zaten insan kilo verdikçe öyle bir şevke geliyor ki,istesen de emeklerini çöpe atamıyorsun.
hadi sen de kararlı bir şekilde katıl aramıza,senin de başarılarını alkışlayalım olma mı,bir de niyetin ciddiyse burdan,bizden kopma e miii iyi akşamlar dukaniçelerrrr

Başlangıç videosu var canım, istersen ondan başla yok ben bunu yapabilirim diyorsan birkaç gün sonra bacağın kalkacak merak etme

medesa yaw tuz konusunda bi sınırlama varmı hani öyle çok tuzlu yiyen tip deilim ama azda olsa koymak isterim 2 gündür çok az koyuyorum az gelio

Ben tuz konusunda kendime sınırlama yapmadım, çok tuzlu seviyorum tabi bu muhtemelen vücudumda su tutuyordur ama bol yeşil çayla o suyu atabildiğimi düşünüyorum ama genede sen dikkat et canım...

2 gün ataksa gerçekten dukan yapmaya karar verdiğinde tekrar başla derim ben...2 gün atak süresinde kaçamağa başladıysan ilerisini düşünemiyorum bileee kaçamaklar dietin süresini çok uzatıyor çünkü...hem her kaçamak için uzattığın süre vücuduna zarar verecektir

Canım acayip tatlı istiyor medesa verdiğin tarifler çok güzelde acıktırdın beni valla, çok gezdim çok yoruldum yemek yapacak hal kalmadı, daha sporumu da yapmadım...Keşke dukan yemeği sipariş edeceğimiz uygun yerler olsa her ilde feyste biri bisküvi paylaşmış dukana uygun fransada satılan, ne var aynısından türkiyede de satılsa...

Kizlar konu ile hich alakasi yok biliyorummm.Amma biri mene sarikafalari nasil koydugunu ve metrechi nasil yapdigini soylesinnnnnnnn................

Yeni başlayanlar ve diğer arkadaşlarım lütfen ama lütfen rafine tuz ve şekerden uzak durun, rafine edilmemiş kaya tuzu veya deniz tuzu veya himalaya tuzu kullanın, çankırı tuzu özellikle mineral açısından çok değerli hatta himalaya tuzundan bile değerli, ama ne olursa olsun bildiğimiz sofra tuzunu hayatınızdan çıkarın ve yakınlarınızı da bu tuzdan uzak durmaları için uyarın.
Tuz hayatımızı devam ettirmemiz için çok önemli bir madde, mutlaka kullanılmalı ama doğal tuz kullanılmalı, işlenmiş, özelliğini kaybetmiş, zehir halini almış tuz değil

Son düzenleme:

Canim,ne kadar surede verdin ?

Son düzenleme:
iki aydır dukanla muhteşem gidiyorum ama bugün birşeyler oldu arkadaşlarım ,delice yemek yeme isteği var içimde ama akşama kadar p günümde olduğum halde haşlanmış karnıbahar ,bir tane light meyveli yoğurt ve 3 tanede yağda kızarmış hazır köfte yedim ,tamam pasta börek çörek yemedim ama sebzeye boğdum miğdeyi ,ilk kez böyle bişey yaşıyorum ,yolun yarısında sapıtmaya mı başladım acaba ,offf canım sıkılıyor bugün belkki ondan ,ay ne bileyim bugün mutsuz ve sinirliyim ,minik kızıma bile tahamül edemiyorum ,çok kızdırıyor beni ,ay yardım edin kızlar

Değişik bir şeyler yap kendine, sıkılman çok normal, çoğumuz özel yemekler yapmıyoruz kendimize kuru kuru haşlama vs yiyoruz, tatlı falan yap, protein günleri için olan tariflerden yap

Değişik bir şeyler yap kendine, sıkılman çok normal, çoğumuz özel yemekler yapmıyoruz kendimize kuru kuru haşlama vs yiyoruz, tatlı falan yap, protein günleri için olan tariflerden yap

ah canım diyorum ya bugün hiçbişey yapmak gelmiyor içimden ,dipteyim ,psikolojik sanırım

Her gun koshu bandinda 20 dakika yuruyordum.Shu geride kalan 6 atak gunumde sadece 1kg verdimBu gun inat ettim 30 dakika yuruyecem.1 eylul 67 kg gormek istiyorummmmmmmmm67 kg goremezsem Dukan amca ile yollari ayiracam

Canim sen 9 kg vermek ichin sporda yaptin yoksa sadece dietimi uyguladin ?
Benim 1 ayda 7 kg vermem gerekiyor onun ichin sordum

merhaba :))

galıba bundan sonra sıze de takılıcam:))
cunku bugun spor merkezıne kayıt oldum 3 aylık,,ve yarın baaslıcam ve yarın dukan dıyetınede baslıcam,,bayadır arastırıorum ama bazı sormak ıstedıklerım var ehh sızde benden tecrubelı oldugunuza gore yanıtlarsınız mı :)

merhaba kızlar yabancı bir internetten girdiğim için geçmişi okuyamadım.ama hepinizi çok öperim.anamurdayım.güya tatil yapacak
,adam işleri halledecekti ama olmadı ev almak ne zor işmiş.bide sülale burada dukan mukan uçtu.yemekler yapılıyor meyveler konuyor,yemezsen küsülüyor.elimden geldiğince direniyorum amaaaaa zor .kaçkere deldim.sıcak memleket sebzesi meyvesi güzel akrabalar ikramcı benim seyir en az 1 ay uzadı.işden denizede giremediiiiiiiiiiim.malum regliiiiiiiiiiiiii.neyse sizin için sebze yerim.meyve yerim.seyrimi uzatırım.fırsat bulursam yine yazarım hepinize bol eksili günler öpüldünüz.

sımdık bırıncı asamada 10 gun suruyo ya ( maksımum); yagsız etler ,tavuk balık,peynır sut urunlerı yenecek,meyve ve karbonhıdrat yok sadece 1.5 yemek kasıgı yulaf yenıcek,,spor yapılacak ,yumurtada yenılebılıo,,
2,asamada ıse sebze artı bırıncı asama tuketılecek ama mevye yıne yok,,spor var ,,su bol ıcılcek,
dogru anladım mı acaba?
sorum su 1.asamada proteının yanında hıc marul falan da mı yıyemeyız?

peki bu çankırı tuzunu nerden bulacağız canım... nette araştırma yaptımda çok faydası varmış ama marketlerde satılmıyor sanırım :44:
Her gun koshu bandinda 20 dakika yuruyordum.Shu geride kalan 6 atak gunumde sadece 1kg verdimBu gun inat ettim 30 dakika yuruyecem.1 eylul 67 kg gormek istiyorummmmmmmmm67 kg goremezsem Dukan amca ile yollari ayiracam

Canim sen 9 kg vermek ichin sporda yaptin yoksa sadece dietimi uyguladin ?
Benim 1 ayda 7 kg vermem gerekiyor onun ichin sordum

ilk olarak 6 gün atak fazla değil mi, herkesin bünyesi farklıdır ama dukan amacanın testi sana ne kadar atak verdi ve o sürede ne kadar kilo kaybın olur dedi, 6 gün atakta 1 kilo kaybı bana az geldi de ben 1 ayda 6 kilo verdim atağı da 3 gün yaptım ama bir ayda 4 kilo verende çok, kendine illa 67 olucam diye zorlama yapma, spor falan yapsan yürüyüşün yanında, callanetics mesela, tartı 67 göstermez belki ama 67 kiloda gibi gözükebilirsin

Kitabı okumadınız sanırım ama ben şöyle açıklama yapayım ilk aşama 10 gün sürüyor diye bir şey yok, dukanın sitesi var ordan kendiniz hesaplıyorsunuz ilk aşamanın kaç gün süreceğini, vereceğiniz kilo miktarı daha önce diet yapıp yapmadığınız vs gibi durumlara göre değişiyor atak yani birinci aşama dediğimiz evre... atakta sap pro dışında hiç bir sebze yiyemezsiniz marulda buna dahil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…