Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canim ben 23 agustosda bashladim diete dukan amca bana 5 gunluk atak verdi ve atak sonunda 1.1 kq verirsin soyledibugun atakin 6 ci gunun bitirdim ve reqlimin 3 gu gununu bitirdim ve ve ben bu 6 gunde 1 kq verdim.Yarinda atak yapip gececeyim diyer ashamaya.Ben 69 kg la bashladim ve 28 eylul duyunum var ve ben 61 kq olmak istiyorum.Sen bashladiginda kach kg idin ?

sen reglsin sakin ol reglden birkaç gün sonra takır takır gidecek kilolar atağı da uzatma bence, herkesin yaptığı en büyük yanlış, atağı uzatmak ,vücuda çok zararlı, sadece atakla kilo verilecek olsa dukan amca dieti sadece saf prolarla yaptırırdı... 69 la başladım ben, ki ramazandı 6 kilo verdim bir ayda, düğünüm var diyorsun boş vaktin olur mu bilmem vücudunu sıkılaştırıcı sporlar yap bence daha güzel sonuçlar alırsın

Inshallah 1 aya 7 kg veririm.Sikilashdirici neyi onere bilirsin ?:44:

peki bu çankırı tuzunu nerden bulacağız canım... nette araştırma yaptımda çok faydası varmış ama marketlerde satılmıyor sanırım :44:

Canım büyük aktarlarda var, bizim burada mesela aktar değilde böyle doğal ürünler satan bir mağaza var, daha çok tuz çeşitleri var, ben şimdi himalaya kullanıyorum ama bitmek üzere bitince onu alıcam, marankinin satış yeri de var sanırım oradan alırım büyük ihtimalle.

önce kitabı okumalısın ama, en azından testi yap, atak dönemini idare edebilirsin belki ama seyirde mutlaka kitabı okumalısın

Son düzenleme:
Yine kimse yok

Benim callan yalan oldu, uykum geldi, yoruldum, ırıldım, yapmadan yatıcam

Bugün protein günümdü haftasonu dışardaydım yapamadım, yarın da belki ertesi günde protein yapıcam. Sabah 2 minik yumurta ve hindi füme ile omlet ve beyaz peynir yemiştim, öğlen krep ile hindi salam, kaşar ve karper yedim (light) kola ile, akşamda 2 küçük göğüs haşladım bol karabiber ve az tuz ile onu yedim, hiç haşlama yapmamıştım diyete başladığımdan beri, tadı gayet güzel oldu, yarın da bu şekilde yerim sanırım. Tavuğu tane karabiber, limon suyu ve defne yaprağı ile haşladım ondan sanırım çok lezzetli oldu Akşam da canımız sıkıldı dışarı çıktık, mado da light kazandibi ve 2 top light dondurma yedim, dondurma çok başarılı değildi ama kazandibi gerçekten çok iyiydi yarın ben de denemeyi düşünüyorum bolulu hasan ustanın da light ürünleri güzelmiş haberiniz ola, dışarıda bir buluşma vs olduğunda tercih edebilirsiniz, benim yeni aklıma geldi valla light ürünlerin de olduğu

Canim,ne kadar suredir Dukan diete bashladin ve kach kg verdin?

tamam canım öle çok tuz sewmem ama işte az tadı olsun:)
17 aylık olacak birkaç gün sonra inşallah
oyy benim kızdan küçükmüş paşammm benim kızda eylülde 27 aylık olcak:) anne sütü veriyomusun hala?

Canim sen 9 kg vermek ichin sporda yaptin yoksa sadece dietimi uyguladin ?
Benim 1 ayda 7 kg vermem gerekiyor onun ichin sordum

aslında yaptığım spor süresi öyle yağ yakacak cinsden değildi ,diyetle verdim ben ,şimdi sıkı bir şekilde spor yapacam ,ben iki ayda 9 küsür kilo verdim ,bir ayda 7 kilo çok değil mi ,biraz zor gider ama olmaz diye bişey de yok tabiii,çok fazla kilon varsa gider belki ,

Günaydın arkadaşlar ,

Bayramda yaptığım kaçamaklar sayesinde kilo vermem durdu hatta aldım ama seyire dönerek dengeledim. Hala aynı kilodayım sıkıldım diyemem ama bilmiyorum canım değişik tatlar istiyor. Dr. oetker'in vanilya ve limon aromasını aldım tatlı yapmak için . İlk tatlım saf sahlepli dondurmaydı görüntü vs. herşey süperdi ama malesef tadı felaket. Ya ben vanilya aromasını sevmedim ya da splenda'yı bilmiyorum. Motivasyonum düşük bu günlerde kendime gelmem gerekiyor acilen . Şimdiye kadar güçlendirmeye çoktannn geçmem gerekirdi.

03.07.2012 59.1
29.08.2012 52.7

Kalan kilo 2,7

ayyy bu arada günaydınn

ben dünü dukan krebi haşlanmış tavuk sarımsaklı yoğurt ve çok az salça sosla kapattım
3lt den fazla su içmişimdir işyerinde hesaplayabiliorum ama evde zor oluyo:)
veee dün ben dijital tartımı aldımm
sabak tartıldım 91,2 geliorum normal tartıda baktım 89 bu durumda ben 92,2 ile başlamışım gibi saysam
eski tartıda 90 başladım sabah 89du ona göre hesapladım sanki ama doğrumu hesapladım acaba

Kızlar günaydın bende geçen Aralık Nisan arası 13 kilo kdr vermiştim. Dukan diyeti yaptım. Çok faydasını gördüm.
Hayatımda hiç tüketmediğim kadar süt ve süt ürünü tükettim :)

Şimdi 4 Eylül itibariyle tekrar başlamayı düşünüyorum. Çünkü diyeti bırakıp çok fazla yediğim için çok aldım.

kızlarrrrrr ticker'ımı güncelledimmmmmm

Süpersin kuzuu

Benim de rakı şişesine düşesim var. Ben alkolikmiyim acabaa.
Kuzum o tatile gidilir. Gidilmezse sonra barışmanın anlamı yok zira burnundan getirirsin adamın.
Hem sen versene bana onun telefonunu...

bende asyaysam denizsem sende bu bodruma gidersin. okadar...

ben şimdi obezdim şişkomu oldum

Bende şahtım şahbaz oldumm :)

Evet ben bu ara koptum zira ekürim izinde benimde beynim bulandı. Vede bile açasımyok. nasıl yattığımı şaşırıyorum bazennn. Sporda yalan oldu. Neyseki bugün tenise ağırlık vermeye başlıyorum hava biraz serinledi ya sallamam artık maçlarııı. 1 eylülde de tam 30 gün callen yapacağım. DOğum günümde kendime hediyeler almak ve giymek istiyorum. Popomdan düşen pantalonlarla hiç sexi hissetmiyorum kendimi artıkk.

Kuzum yüz verme bak ne oluyor. Biz bu filmi izledik hayat bayonca defalarca. Ben kızıyorum Bob a. Sevmiyorum onu seniüzünce. Konu ne olursa olsun. Ufak şeyler bunlar. Kenetlenmek için illa felaketler mi olmalı bu hayatta. Şİmdi deprem olsa ilk yanına gelecek adam olmalı sevdiceğin. Olmayacaksa s... gitsin. E öyle olacağını biliyoruz. O zamanda küsüs deyip naz mı yapacak. Tabiki hayır. Bence bu tarz şeyler yıpratmaktan ve aN'ı kaçırmaktan başka bir işe yaramıyor.
Benim anam babam çok kavga eder. AMa ne olursa olsun yatağa küs gitmezler yada yatakta barışırlar artık bi şekilde. Sabah hiç bişey olmamış gibi hele annem sabahlıkla dolaşıyorsa performans iyi demektir.. :)

ya izin aldın bosamı gıtsın sen istanbula gelsen Hiç biz seni yormamıs oluruz

Hadi cumartesi akşamı için istanbul programı yapalımmm. Süper olur. Pijama partisi yaparızz :)

Yawru dellendinmi sabah sabah gözüm döndü..
Bayılırım ben bu fellah olayına.
En kısa zamanda deneyeceğim...

Eğer şehrinde akupunktur olsaydı emin ol o da işe yaramazdı.
HAdi sil baştan.
2 gün atakla başla.
Ama ben ilk günden kaçamak yapanlara açıkçası pek güvenmiyorum. Yapamaz onlar. Beceremez. Kilo veremez. Hep şişko kalırr. Bizi kıskanır. (Gaza geldin mi??)

Ben tuzu direk kestim. Yemeklere kesinlikle atmıyorum. Sadece ayrana koyuyorum o da tuzsuz berbat oluyor. Annemin tussuz adı altında yaptığı minnak köfteler bana şap gibi geliyor artık. Babama soruyorum yok diyor bu tussuz. Tabi ben anneme çoktan dolu laf etmiş oluyorum bu ne tuz diee. Alışıyor insan ki ben 1 kilo eriği bir tuzluk tuzla bitiren biriydimmmm. Bilginize....

Kizlar konu ile hich alakasi yok biliyorummm.Amma biri mene sarikafalari nasil koydugunu ve metrechi nasil yapdigini soylesinnnnnnnn................

Azerimisin arkadaşım sen. O ne tatlı yazma şekli öylee...Bayıldımmm..

Inshallah 1 aya 7 kg veririm.Sikilashdirici neyi onere bilirsin ?:44:

Callenetics
Tek geçerim.
Tr deysen sana cd sini bile yollarım.
7 kilo vermene garanti veremem ama 1 ay bunu yaparsan kaç santim gideceğine garanti verebilirim. Benim 15 kilo ile belim 12 santim inceldi.. Benim için mucize.
Sabah baktım da iyice selülit falanda kalmamış bende. Yağlar gittikçe cildim tamamaen pürüzsüzleştiiii. Callen benim hayatım olduu bu aralar sadık olamasamda. Ama artık çözümü biliyorummm..

Herkese güzel keyifli ve bol eksili bir gün diliyorum.

Nasılsınız kızlar, iyi misiniz?

Uzun zamandan sonra dün epey kaynatmışsınız.

Medesam coşmuşsun, coşmussun Bob maceralarını okuyayım dedim başını bulamadım bir türlü, neden sen arabada beklemeye karar verdin o bölümü anlayamadım ama sonrası, ağlama faslı falan tamam. :)) Sonrasında da stresten yememişsin ama bir sürü tarifle yemiş kadar olmuşsun

Dely patron gördü mü canım o şahane ikonları, boşverrrrr :)

Rachelfine cım nasılsın? Kuzun ve sen iyi misiniz?

İpekim böcüüm sen nasılsın? Buluşma nasıl gitti anlatsana:))

Yeni gelen tanışmadığım arkadaşlar hoşgeldiniz, umarım motivasyon tam dır. Ben buranın dinazorlarından oldum artık :))

Aslında benim güçlendirmede 31 Ağustos itibariyle ilk yarım bitiyor ama son günlerde yoğunluk nedeniyle tam olarak güçlendirme yapamadığım için biraz uzatsam mı bilemedim. Yani tam yağlı peynirimi, meyvemi, ekmeğimi ve yulaf kepeğimi yemediğim günler oldu. Şimdi bana akıl verin ben ne yapayım?

eveeet, güne 4kg fazlamla başlıyorum!! 4 kgyu geri vermeden de rahat uyku yok bana bundan sonra!! ceza veriorum kendime herkesi örgütledim kontrol edin beni dedim her gün sorun kilo verdin mi die dedim buraya da yazıcam her gün ne durumdayım die.

Öpüyorum hepinizi, iyi bakın kendinize ve iradenize sahip çıkın çöpe gitmesin emekler

Günaydın kızlar…

Ben gun artıyla başladım yıne yaaa. 91,7 E reglıde bıttı ne bu sımdı. Uykuysa duzenlı. Kaçamaksa yok. Proteınse proteın, sebzeyse sebze+proteın. Günde en az 3 lt su. Sınırlı ızınlıde yok. Ne bu artı sımdı. Moralım bozuldu cunku dun denedıgım hıc bır pantolon olmadı. En buyuklerı bıle olmadı. Ben kılo vermedımmı. Verdım. E nıye olmadı ozaman. Ağlıycaktım sınırden. Neden artı çıktım buguuuunn.. iki gun once yanlıslaıkla yedıgım 3 zeytın benı bu hale getırmıs olamaz. Benım daha coooookkk uzun yolum var ve motıvasyonum sıfırın altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…