Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Öncelikle başarılar dilerim 1 hafta çokmuş, çok mu diyet yaptın daha önce kaç kg vereceksin? sap ne ki ben de çıkaramadım şimdi

Ay giremedim bi türlü. Patron da gördükten sonra tırsıyom artıkın. Okumadım da yazılanları ama Medesacım ayrılmış mı nee Ah kuzuummm!! Üzülme be..! Hayırlısı olsun.. Zaten sen pek gönüllü değildin başlarda ama senin gözüne girdi tabi bu hınzır Boobbb Pek içine sinmiyordu zaten ne olacağınız ne biteceğiniz.. Her şey güzel olacak inşallah canım.. bozma sakın moraliniii

Ben kapatıyorum kızlar. Yarın yokum. Cuma görüşürüz inşallah.. :79:

Son düzenleme:
canlar şimdilik kaçıyorum,cuma konuşuruz.
hepinizi seviyorum,bodrum da yalan oldu gördün mü,artık yarın evde kek,poğaça falan yaparım
neyse öpüyorum canlarım

merhabalar,

bu sabah tam 1o4.0 çıktım. gram gram gidiyor.sanırım menopoz sebebiyle hızlı kilo veremiyorum.

diyete tam gaz devam. tatlı isteğimi kola zero ile kapatmaya çalışıyorum. ama toz tatlandırıcı bulup kek vb yapmak istiyorum. yarın bakayım bakalım.

Bu diyetle alakalı değil ama yağ en çok hangi bölgede ise yağ yakımı oradan başlıyor.

inşallah öyledir ya. ben eskiden basenden sıkıntılıydım.
şimdi göbek ve yan yağlardan kurtulamıyorum
anlam veremiyorum bir simittir kaldı orda
bir önerisi olan var mı kızlar.
bol bol yogurt yiyorum. okuduğum bir yerde yoğurt göbeği eritir yazmışlardı.
1 haftaya da pilatese başlayacağım.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. Ve yardımınıza ihtiyacım var ve tabii tavsiyelerinize. Ben dukan diyetine başlayalı bir hafta oldu. Atak evresinde 3 kilo kadar verdim ve şimdi 5+5 e başladım. Atak evresindeki aşırı halsizlik vb. gibi sorunları gerçekten önemsemedim ve sıfır kaçamakla diyetime devam ettim. Fakat şimdi çok daha ciddi bir sorunum var: Ağız kokusu. Eksik karbonhidrat tüketiminden dolayı protein diyetlerinde olan birşeymiş bu. Ayrıca da tabii bağırsaklarda zararlı maddelerin oluştuğunun da habercisiymiş Uzun zaman sonra tartıda 60lı kiloları görmek çok hoş fakat insanın ne yaparsa yapsın ağzının kokmaya devam etmesi çok berbat bir durum. Bu durumun da ortaya çıkmasıylaiki günlük seyir evremde her öğünde protein almayı atladım, ve bir çay kaşığı kadar çikolata yedim.Ve ayrıca da etsiz çiğköfte Şimdi bu ağız kokusu sebebiyle dukanı bırakıp sağlıklı ve dengeli beslenmeye geçmek istiyorum. Bir yandan kilo verdirdiği için dukan dan vazgeçemiyorum. Kaçamak yaptığım için ya artık diyetim devam etsem bile yeterli sonucu vermezse diye korkuyorum. Bi yandan da artık bu ağız kokusundan kurtulmak istiyorum. Hayatım byunca ilk kez böyle oluyor ve gerçekten çok can sıkıcı bir durum.HATTA DUKAN DİYETİYLE AĞZI KOKAN KADINLAR DİYE BAŞLIK BİLE AÇMIŞLAR! ne yapsam ne etsem bilemedim...Lütfen fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi benimle paylaşır mısınız...şimdiden hepinize kucak dolusu teşekkür :)

ağız kokusu ilk zamanlar oluyor, sonra ortadan kalkıyor. biraz sabırlı olmak lazım. ama bu sebeple diyeti bırakırım diyorsanız karatay diyetini araştırın derim.

Cosfer Multi Stepper (Twist +Dambıl ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

bundan sipariş verdim. cumartesiye gelir sanırım. hem twister hem stepper hem de dambıl. fiyatı da piyasanın epeyce altında. gerçi bu dar zamanda fazla maliyetli benim için ama yaşadığım yerde yürüyüş şansım pek yok benim. bununla en azından evde tv karşısında bile yürüyüş yapabilirim. kullanan var mı aranızda?

güle güle kullan yengemde buna benzer bişey var baya faydasını gördü ama belinden rahatsız şimdi, kullanamıyor. Ben de koşu bandı var, uzun süre tv karşısında kullandım dizi izlerken çok iyi gidiyor yoksa sıkıntıdan patlıyorsun, şimdi boş odada duruyor o ayrı inşallah sen kullanırsın, kullanırsan kesin fayda görürsün ama

teşekkür ederim arkadaşım. doğrusu elim bu kadar darken onca para verip almışım. kullanmazsam döverim kendimi kafamı duvarlara vururum.

ağız kokusu ilk zamanlar oluyor, sonra ortadan kalkıyor. biraz sabırlı olmak lazım. ama bu sebeple diyeti bırakırım diyorsanız karatay diyetini araştırın derim.

Cevabınız için çok teşekkür ederim Aliye. Zamanla nasıl geçecek yalnız çok karamsarım.Çünkü düşük karbonhidratlı beslendikçe devam edermiş gibi geliyor, ya da acaba sulu sebze yemeklerine başlanınca mı geçiyor?

bende yok ama o yuvarlak kısmı belini inceltmen için birebir,valla çok beğendim ben, hem bacak hem bel... spor salonuna gittiğimde twisti çok yaptırıyorlardı, stepperla koy tv karşısına... diziyle birlikte... ohhh nasıl geçtiğini anlamassın..güle güle kullan

teşekkür ederim arkadaşım. doğrusu elim bu kadar darken onca para verip almışım. kullanmazsam döverim kendimi kafamı duvarlara vururum.

Walla umarım kullanırsın çabuk sıkılmazsın. Bende hepsi ayrı ayrı var. Yerin de varsa aklına geldikçe çıkarsın artıkk :)

Babam yaptığım nesli kekimi silikon kabıyla birlikte köpeğe vermiş. Bide dalga geçiyor. Senin at yemin pek güzel diye. Aa ye

dinmi dedim yoo köpek bayıldı dedi. ee kabı nerde dedim onunlada dişlerini kaşıyor dedi. Ne bilecekmiş onların tek kullanımlık olmadığını. Eskiden kağıtlar varmış atılırmış. Çok blmişş sinir oldum da ne yapayım canı sağolsunn. Hala gülüyor yaaa kahkahası geliyor salondannn. At yemi d.yor bideee...

Ben bugün yeni tenis antronorumle ilk dersimi yaptım. Ayyy adam süperrrr. Hergün gel dese 1 saat giderim walla. Canımı çıkardı ya neysee değdi valla manyak ter attımmm..

bende az once dolunayı gordum ve dedımkı aha benım artımın tek sebebı bu . yoksa neden olsunkı artı dedım. bi baktım sende burda yazmıssın dolunayı. kesın ondan yaaaa..

bu arada aksam yemekten oncede 91,3 cıktım ıyımı. haaa unutmadan bugunde kacamak yapmadım. ilk gunlerdekı gıbı kaçamaksız dukanımı uyguluyorum bıde eksıler gorsem tamam olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…