Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

o kadar kiloyu verdin de 2 kg mi vermeyeceksin.üstelik daha yenmi aldığın kilolar...

Merabaa..! Ama ama.. Yapma böyleee.. Tamam arada abartıp yediğimiz oluyor, ama sonra toparlıyoruz kendimizi. Böyle kilo al kilo ver, metabolizmana da zarar vereceksiinnn Bence sen önce bi 53'e ulaş. bi süre onu korumaya çalış. Ondan sonra daha da zayıflamayı düşünürsün.. Hadi amaaa.. Sağlığından olma güzeliimmm.. Yaparsın sen, hadiiii

Son düzenleme:
ipektoşuummmmm cd geldiiii teşekkür ederiiimmm hem de çooookkkkkk
pekiii bu benim yapmam gereken mi,bir sürüsü varmış ya callen'ın ben bunu mu yapmalıyım.
önce film izler gibi izleyeyim sonra yapmaya başlayayım bari,ayy çok heyecanlıyım.inşallah çok güzel sonuçlar alırım,sağol kuzum
ekimmm baş ağrın nasıl oldu kuzuuu ????

evet cok su attim, ve cöktüm gibi, gözlerimin önü karariyor ondan diyeti degistirmeye karar verdim.
Allahin izniyle kararli oldugum icin yaparim. acelemde yok, ama evlendikten sonra 3 ayda 6 kilo aldim, cok mutsuzum.

66dan 59a düsmek istiyorum. yarin baslarim insallah.. biraz daha arastiriyim tarifleri alis veris listemi yapiyim aksama alip yarin sabah uygulayacahim.

bitek demir eksikliyi var..

kilom yaklasik 66, boyum 163..
dukana göre 59 kilo idealmis baktim simdi bir alman sitesinde.

bir sağlık sorunun da yoksa, kitabı alıp okuyarak başla. çok fazla değil kilon. birkaç ayda kalıcı olarak halledersin. dukanın kendi sitesindeki testi yapman lazım bir de. kaç kilo olman lazım, kaç gün atak, kaç gün , seyir v.b. ona göre başlarsın.

ben 90 kg iken lahana diyeti yapmıştım sadece 2 gün. 3. gün arkadaşlarım zorla yemek yedirdiler bana. aslında dünya kadar da şey yiyordum ama ne hale geldiysem artık, korkmuşlar. zombi gibisin demişlerdi. 90 kiloluk zombi. nasıl oluyor bilmem ama oluyor. o tür diyetler hata. hele de kilon azken. senin bki gibi radikal bir ölçüye göre bile 3-5 kg fazlan var.

o kadar kiloyu verdin de 2 kg mi vermeyeceksin.üstelik daha yenmi aldığın kilolar...

Azcık tutabilsem boğazımı, hayır diyebilsem markette bana ışıldayan paketlerle bakan çikolotalara verebilcem ama :S içimdeki canavarı doyuramıorum tatlıya biraz daha dayancam aldığım 2 kiloyu vereyim de hazır yeni almışken onları vereyim de yer etmesinler vücudumda :S sonrasında nefsime hakim olmayı öğrenmeliyim

benim abartılarım tam abartı bi an gelio gözüm dönüo, evde tatlıya çikolataya dair ne varsa yiyorum sonrasında pişmanlık ve isyan moduna giriorum ama iş işten geçmiş oluo =// dediğin gibi 53ü göreyim tekrar sonrasında yavaş yavaş veririm kalan 2-3 kiloyu. Allah nasip etsin de inaşşalh göreyim o kiloları da ve bi daha da almayayım amiinnnn

merhaba kızlarr. geçen gün alışverişimi yapıp diyete başlıycam demiştim ve dün herşeyimi aldım bugun de başladım :)

uyanır uyanmz 2 bardak su içtim. sonra 2 yumurta haşladım. bunları küçk küçk kaseye doğradım. üzerine de lıght peynr doğradım.
karştrdım bunu yedim. yanında lıght süt içtim. aç değilm ama tatmin olmuşta değilim güzel bi menü yokmudur ya
ve başlangıç kilom 66.6 /sabah tartıldım.
hedef kilom 56 .....

Dukan'da da atak evresinde biraz halsizlik olabilir. Ama sonra geçer. Yine de sağlık problemin falan yoksa başla. Aman dikkat! Ayrıca kitabı mutlaka okumalısın. Orda çok önemli bilgiler var. Mesela günde en az 1,5-2 litre sıvı tüketmelisin. Özellikle su.. Protein ağırlıklı beslendiğimiz için böbreklerin yorulmaması için bu çok önemli. Bunun gibi önemli bilgileri kitaptan edinebilirsin. Ondan sonra biz de elimizden geldiğince yardım ederiz.

Benim de boyum 1.63 :) Ben de 67 ile başladım ve 3 ayda falan 59 a düştüm., ki ben yavaş veriyorum, sen de verirsin mutlaka Evlenince 8 ayda 10 kilo almıştım ben geçen sene yani Üzülme :) Karar vermen bile çok güzel bi başlangıç Aynı benmişsin

Geride kalan sayfalarda verilen linkleri teker teker açtım ama çıkmadı Callen egzersizleri acaba ben mi yanlış bişi yaptım?
Nereden indirebilirim?

bendede yan simitleri çok, nasıl gideceklerini bilemedim...

Ah canıımm :) Hepimizin gözü dönüyo ama tutuyoruz kendimizi mecbuurrr.. Bence mutlaka uzun süre aç kaldığından böyle oluyo. Daha geçen gün izledim belgeselini, uzun süre aç kalınca, beyin karbonidrat isteğini arttırıyormuş. Yani normal bir açlıkta canın o kadar çekmese bile, saatlerce aç kaldığında beynin "tatlı da tatlı" diye tuttururmuş ve bu saatten sonra o isteği bastırmak çok zor olur diyordu. Bunu engellemek için yulaf kepekli bişeylerini aralarda tüket bence, onun da önemlisi evde öyle şeyler bulundurmamaya çalış İlle bulunduruyosan da onları unut :S Marketlerde o reyonlara bakma bile Ayrıca o almış gibi göründüğün 2 kilo yüzünden sanmıyorum ki bişeylerin içine gireme :44: Şişmişsindir belki birazcık sadece Ah iradene bi sahip olsan, bol bile gelirler

Ben geldimmmm karabatak gibiyim bir görünüp bir kayboluyorumm
Hoşgeldin, nasıl gidiyoo?

Kolay gelsin, hayırlı olsun Valla benim göz hiç doymuyo O konuda yardım edemicem

Son düzenleme:

mesaj attım sana

ve aynı ben :) bnm boyum da 1.65 ve 66.6 ile başladım bgn :)
inş bnde senn gbi 59 a düşeblrim. 5 ile başlayan rakamları 3 senedr görmüorum ve artık çok sıkıldım inş bu son diyemz olur ve kalıcı bi şekilde zayıflarız

inanmiyorum bende 67 ile gecen hafta basladim, sende ayni benmissin

gercekten cok gaza getirdiniz beni, Allah razi olsun.

kitaptaki önemli noktalari internetten okudum, cok mantikli geldi. hele hergün spor yapilmamasi cok uygun..

yarin sabah yumurta yaparim ama ögle ve aksam icin ne yapacagima henüz karar vertmedim. benim ilk bölüm 3 gün sürüyormus..

Ben de oldum olası basenliyim, hiç pantolon giymezdim eskiden, hep etek ve elbise giyerdim, belimde incecik olduğu için çok hoş dururdu kıyafetlerim Ama şimdi kilo vermeme rağmen gitmedi, gitsin bunlar ya istemiyorum ben bunları

sen callanı aksatma yeter. sonuç alırsın.

Başladım mı yaparım inşallah

Yapamadığım yerleri hızlı geçtim, terim soğumasın diye ama aynen onların hızında yaptım, yere oturup bacakları ayırıp uzattıkları ve öne eğildikleri hareket varya onu yapamadım, bir de yukarı düz uzattıkları hareketi yapamadım, benim bacaklar düz durmuyo bükmem lazım mutlaka, zorlamıyorum tabi korkuyorum bişi olur diye de ilerde yaparsın mı diyorsun sen şimdi bunları

bitek demir eksikliyi var..

kilom yaklasik 66, boyum 163..
dukana göre 59 kilo idealmis baktim simdi bir alman sitesinde.

Demir eksikliği kilo vermeyi zorlaştıran bir etken maalesef, bunun için tedavi oluyor musun? eğer protein ihtiyacını etten karşılayacaksan bunun demir eksikliğine faydası olur, ancak et ile yoğurdu aynı anda yeme, demir kalsiyumu, kalsiyumda demiri nötralize ediyor çünkü

Kuzum sen bunla başla. Snein kilo sorunun kalmadı gibi bişeyy. Bundan sonrasında amaç TAŞ olmak. Gram selülit kalmayacak. Söz sana.. Ama düzenli yapacaksın. Bir gün atladınmı başa döneceksin sayaçta. 10 gün yapıp 1 gün ara veriyoruz. Bunu 3 seans yapıyoruz. Yani bize lazım sıkı bir 1 ay. Sonra farkı görüpp bana hediyeler çiçekler dukanellalar gönderecek kadar mutlu olacakın. Ve lütfen hemen ölç kendini. İlk 10 gün bitince de ölçersinn. Hep birlikte kahkaha atarız o zaman. 69 olmana falanda gerek yok bence. Ben ramazan sonrasından beri hep aynı kilolarda takılıyorum ama ölçüler değişiyorr. Yiyeyim kiloyuuu (protein kısmını). Amaç hedeflenen pantalona girmekse bu savaşta her şeh mübah...

Geride kalan sayfalarda verilen linkleri teker teker açtım ama çıkmadı Callen egzersizleri acaba ben mi yanlış bişi yaptım?
Nereden indirebilirim?

bendede yan simitleri çok, nasıl gideceklerini bilemedim...

Callen topiğinin 599. sayfasından deneyince indiriliyor. Buraya ordan kopyaladımama emek hırsızı olduğumdann bu linkler açılmadı sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…