Ha ha ha bunlar benim kilom degil ki becerememisim geneee....
Ya da başlangıç, hedef ve su anki kilonu yaz sana da yaparım.
Baslangic:66.3 simdi:61.7 hedef59cok saol yaaa valla buyuk dertten kurtariyorsn beni cicekli bisey olursacsevinirm....
Baslangic:66.3 simdi:61.7 hedef59cok saol yaaa valla buyuk dertten kurtariyorsn beni cicekli bisey olursacsevinirm....
Yalniz ne arsizim ya... Sonuna cicekli olsun dedim... Haha haaaaa utandim sonradan
nahidecim, sen bak, ne istersen onu yaz ben istediğin şekilde yaparım.
Başım çok ağrıyor bu gece olmazsa sabah yaparım olur mu?
Aaaaa askkk olsun canim yaaa tabi sorun degil sen ne zaman musat olursan....
Nasil olmusum kizlar cizelgem veeeeee ben....:)
Âliyem nasılsın? Telefon adını nasıl yazdı baksana. Ben ne yazarsam yazayım bildigini okuyor. :))
kızlar sabah da sordum demediniz yaaa takita uygun demi bize,hem daha ucuz splendaya göre hem daha çok.
eğer uygun derseniz stok yapıcam da,savaş mavaş çıkar ne me lazım
arkadaşlar dukana yeni başladım bugün 2.günüm. dün sabah 84.5 tum bu sabah 83 görünce çok şaşırdım. normal mi bu? ve bir ayda ortalama kaç kilo veriyorsunuz? yani ilk ayda ne kadar verdiniz
Callan yaptım
ama bazı hareketleri yapamadım özellikle bacakların dümdüz tutulduğu hareketleri, super callanetics videosundan yaptım, kaç gündür soruyorum hangisinden başlayayım diye hiç kimse cevap vermiyor, ben de o piti piti yaptım bu çıktı başladım gittiiii
yapamadıklarımı atladım gitti zaten de acaba bunları sonradan yapabilir miyim ki, yoksa pilatese mi başlasam yine ya karar veremedim, çok benziyor pilates hareketlerine ama hiç görmediğim ve bacaklarımı alev alev yakan hareketler var bunda
bir de benim bebe uyuyor diye sesi açamadım çok fazla, bu teyzede öyle şuh konuşuyor ki (mekanı cennet olsun) bi halt anlaşılmıyor dediğinden
eski halimle nerdeyse hiç boy fotoğrafım yok desem inanır mısın... 80 olduğum zamanlarda falan var 1 tane. 1 tanede arkadaşım getirdi geçen gün. diyete başlamadan 3 gün önce onun düğününde çekmiştik. onu tarayabilirsem öncesi - sonrası yapacağım.
Aferin sanaaen azından başlamışsın bi yerinden ya, daha ne olsun.. İpek sormuştu hani nerelerinde problem var, nerem incelsin istiyorsun, ona göre tavsiye veririz demişti
Ben yine yapmadıımmm. Süperi indirmem bitmemişti. Bugün biter de.. Puufff!! Çok sıkıcı ama.. Hiç bişi yapmak gelmiyo içimden, uyuşukluk abidesiyimBi de şu stomach ve cardio indiriyim de bugün, onlar daha önemli bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?