Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Âliyem nasılsın? Telefon adını nasıl yazdı baksana. Ben ne yazarsam yazayım bildigini okuyor. :))

nahidecim, sen bak, ne istersen onu yaz ben istediğin şekilde yaparım.

Başım çok ağrıyor bu gece olmazsa sabah yaparım olur mu?

Callan yaptım

ama bazı hareketleri yapamadım özellikle bacakların dümdüz tutulduğu hareketleri, super callanetics videosundan yaptım, kaç gündür soruyorum hangisinden başlayayım diye hiç kimse cevap vermiyor, ben de o piti piti yaptım bu çıktı başladım gittiiii

yapamadıklarımı atladım gitti zaten de acaba bunları sonradan yapabilir miyim ki, yoksa pilatese mi başlasam yine ya karar veremedim, çok benziyor pilates hareketlerine ama hiç görmediğim ve bacaklarımı alev alev yakan hareketler var bunda

bir de benim bebe uyuyor diye sesi açamadım çok fazla, bu teyzede öyle şuh konuşuyor ki (mekanı cennet olsun) bi halt anlaşılmıyor dediğinden

kızlar gece gece ilk kez acıktım.sadece ekmek hakkım vardı bu gün unsuz ekmek yapmadım galiba ondan :)

ben size bir şey sormak istiyorum ama konu dışı biraz istanbulda ümraniyede oturuyoruz küçükyalı ve idealtepe de kiralık ev arıyoruz.bilen duyan varsa olursa bana söyler mi acaba??buradan da konuşup sizleri rahatsız etmek istemem o yüzden mail adresime atarsanız çok mutlu olurum :):)

kucukprensbenim@gmail.com

bu arada sevgili ipek callen cd si bu gün elime geçti çok çok teşekkür ederim mahçup oldum gerçekten..süpersin sper..

Günaydın.. Uykum vaaarrr...

kızlar sabah da sordum demediniz yaaa takita uygun demi bize,hem daha ucuz splendaya göre hem daha çok.
eğer uygun derseniz stok yapıcam da,savaş mavaş çıkar ne me lazım

Ben takita almıştım ama tadını beğenmedim canım. Stevya da kullandım. Onu da beğenmedim. Bana tadı en uygun gelen splenda. Yine onu aldım şimdi. Accuk pahalıı ne yazık kii :26: eveett.

arkadaşlar dukana yeni başladım bugün 2.günüm. dün sabah 84.5 tum bu sabah 83 görünce çok şaşırdım. normal mi bu? ve bir ayda ortalama kaç kilo veriyorsunuz? yani ilk ayda ne kadar verdiniz

Hoşgeldin.. Normal tabi. Vücudun ilk bi kaç gün su kaybediyor. O yüzden ilk günlerde çabuk gidiyor kilolar. Bir de vermek istediğin kilo çoksa, daha çok gidiyor. Normalde seyirde haftada 1 kilo verilmesi ideal. İlk ayda atakla birlikte 6 kilo falan verebilirsin bence, eğer gerçekten kurallara uyarsan Ben heralde ancak 3-4 kilo vermişimdir :) Sen bana bakma

Aferin sanaa en azından başlamışsın bi yerinden ya, daha ne olsun.. İpek sormuştu hani nerelerinde problem var, nerem incelsin istiyorsun, ona göre tavsiye veririz demişti
Ben yine yapmadıımmm. Süperi indirmem bitmemişti. Bugün biter de.. Puufff!! Çok sıkıcı ama.. Hiç bişi yapmak gelmiyo içimden, uyuşukluk abidesiyim Bi de şu stomach ve cardio indiriyim de bugün, onlar daha önemli bana.

Son düzenleme:

fotonun fotosunu cek koy merak edıyoruz yaaa..

günaydın

ve ben hala +1 kg güçlendirmeyemı gectım nedır bu yaaa.. nezaman baslıycam vermeye...hayır artımıda veremedım kacgundur. suda tuketıyırumm.. sanırım az beslenıyorum ondanmı oluyor acaba :26:

Sordumuuuu ben hiç görmedim du bakim geçmişe :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…