Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hehehehehehe bence hiç birimiz vermeyelim.
dukan yapanlar öldü de yapmayan ölmedi mi falan diye türkü çığıralım yada buna da copy paste yapalım

Yirim seni ben var ya :))) Arımayam benim :)) Türkü çığırır halimizi gözünüzün önüne getirin bakalım şimdi, beraber ve solo

Oy oy oyyyy Ne güzel de anlatmışsın Afiyet olsun ne diyim :)) Bi daa olmasın

70 küsür mü? Ooooo O ne bee hayatta vermem Hırka bile olsa vermem o parayı bi yeleğe maksimum 30 lira veririm, o da fazla maksimum oldu.. 20 yeter yaa Emeğine sağlık :)) Öyle bi yeteneğin varsa ne güzel yaa :) Çeşit çeşit ör zamanın da varsa. Süper :128: Fotosunu da çek, paylaş bitirdikten sonra

alıyeeeee bende ısterım aynısından.....
Hepimiz sıraya girelim o zaman

Ben de şimdiden bildiririm kiii, yarın pasta yicem Yarın benim doğumgünüm. Şimdiden kutlamanıza gerek yok, yarın kutlarsınız olur mu hihihi Zati tamı tamına 30 oldum. Pek kutlanacak bişi yok

Hanginiz cevap verecek şimdi, bu şerefi kime verelim kızlar :)))))

hem bence o da dünkü duruma atıfta bulundu,yani şaka yapıyor zannımcaa yoksa bu yine aynısı mı kızz ???
ay valla ben bigün bi başlıcam çemkirmeye fırlatıp atacaklar beni de burdan kızdım bak şimdi yaaa,ayy hem ayrıcaaa neden bizden daha çok bizi düşünenler var anlayamıyorum kii.ayy neyse sustum pufff

Canlarım, bitanelerim,

Bu zor günü de beraberce güzel bir şekilde geçirdik. Bu günlük bana müsade. Ama aklım şu çekirgelerde kaldı, yapıştırabilceklermi acep tickerleri

Yarın sabah toplantım var, geç kalırsam merak etmeyin.

Hepinizi seviyorum ve çoook öpüyorum. İyi akşamlar kızlar.

eveeet,bugün başlamış bulunuyorum diyetime.5 gün atak diyor dukan amcamız.eh emir büyük yerden napalım,yapacağız artık.desteklerinizi bekliyorum kızlar,çünkü geçen sefer 3 gün dayanabildim çok mide bulantısı yaptı vazgeçmek zorunda kaldım.ama artık zayıflamöam lazım çünkü,2. kez anne olmak istiyorum ama en azında 15 kilo vermem lazım.desteklerinizi bekliyorum arkadaşalar.

kime, neye, kim, ne, noldu, hani, ne var, kaç n kaç k? yok yok kedidir kedi...

kedi dedin de bu sportmenkedi nerelerde kaçamak yapıyor acaba,epeydir kaybolduu

oyyyyy kuzuuuuum vallahi dayanamamm şimdiden doğum günün kutlu olsun
nice sağlıklı yaşlara inşallahhhh,bütün dileklerin gerçek olsun ve inşallahh bu yaşın sana bir de bebiş nasip etsin hayırlısıyla
veeee inşallahh yarın sabah bildirim gününde de doğumgünü hediyesi olaraktan bol bol eksilerrr görürsün
şimdiden afiyet olsun canım benim

Canımm, yarın kutlarım o ayrı ama dedim ya gecikicem ben şimdiden kutlarım. Ahh ah ne günlerdi, Aliyem anlar beni şimdi :)) Ben 29,5 da 2 sene falan kaldımdı onu hatırladım şimdi bak.

Sağlıkla, mutlulukla, inşallah bebişinle nice yaşlara bitanem.

yaaa bişey dicem,bahsi geçen kişi nereye kaboldu,yok olmuş gitmiş hay allaaaammm yaaaaa sayıyla mı veriyorlar bunları,bunlar karataycı mı ne ayak hacı ben bi halt anlamıyorum bu insanlardan
yalnız bişey diyeyim mi bu kaç oldu,bundan sonra ilk bunu yazanı var yaa fena bombalıcaz vay onun halineeee
şöyle ellerimi belime koyup hanım hanımmmm diye bir başlıcam çığırtkanlığa salon kadınlığım falan kalmayacak vallahii

Oğlumla bir dönüm noktasından geçiyoruz 1-2 haftadır, resmen ergenlik gibi bir dönem, benim güzel huylu oğlum gitti yerine inatçı, öfkeli bir çocuk geldi 2 yaş sendromu diyorlar buna sanırım, yada dişden dolayı bilemiyorum ama çok canım sıkılıyor, gece saat başı uyanıyor ve geri uyusun diye uzun süre emziriyorum çok uykusuzum, bir de acaba bu durumu benden mi kaynaklanıyor diye düşünmeden edemiyorum, kızınca yüzüne falan vuruyor 2 gündür, vurmayı nerden gördü anlamıyorum, eline bile vurmuşluğum yoktur mutlu olsun diye kırk takla atıyorum
işte böyle bebem ben de bahane çok yani haliyle kendimi avutacak yer arıyorum, eskiden oğlum uyuduğunda hemen tatlılara, çikolataya saldırırdım neyse bugünlük böyle olsun artık napim, bunun pişmanlığı beni yer bitirir zaten ama çok acıktım yesem daha yerdim de bıraktım yani

Yani siz durumunuzun kıymetini bilin, çocuk olduktan sonra ne ağız tadıyla diyet yapılıyor, ne de spor dün uyanıkken callan yapayım dedim halimizi görmeniz lazımdı vazgeçtim bıraktım akşam yaptım napim
Çocuk yapmadan verin fazlalıkları, hatta 2-3 kg alta bile geçin, hamilelikte yersiniz ne isterseniz

Heheheh Çok tatlı bunlaaarr

İyi akşamlar canım. Tamam. Yoklamaya yetişemezsen ben yanına not düşerim "toplantıda" diye Çekirgeleri de hiç unutmazmış

Önce bi güzel zayıflarsıınnn, sonra da inşallah Allah hayırlısıyla bi bebiş verir sanaa Mide bulantısına falan bi süre katlanacaksın.. Sonra hiç bişi kalmıcak Gayreettt

Oyyy Çok saol canım :)) Amin.. Cümlemize :) Kayınvalidem de öyle dedi "Seneye inşallah bebekle" dedi. Dedim "sonraki sene inşallah" "E ama yaş da geçiyo yani" dedi. Dedim "E geçiyo yani ama, olsun"

Kısmet canım. Zaman ne gösterir bilinmez. Dayanamam belki hahah
Hayırlısıyla inşallah Öpüyorum seniii

canıım biz de seni seviyoruz,çok öpüyorum.toplantıda başarılar bebişim

ayyy canım yaaa çok fena oldum benn.çocuklara dayanamıyorum,ayy öyle yüzüne vuruyor dedin yaa içim bi garip olduu
canım sorun devam ederse bir çocuk doktoruna falan mı göstersen.belki psikolojik bişeydir belki de zaten her çocukta farklı şekilde ortaya çıkan gelişimle ilgili bir durumdur.her ne ise umarım en kısa zamanda çözülür canım benim,sen sıkma canını.
Allah sana bağışlasın yavrunu
amaaaa bu yine de aburuk cuburuk yemeye sebep değil.neyse bu son olsun bebişim,dikkat edersin bundan sonra.çok öpüyorum seni de hepinizi de kaçtım ben iyi akşamlarr,yarın bildirimde görüşürükkkkk

canıım biz de seni seviyoruz,çok öpüyorum.toplantıda başarılar bebişim

ayyy canım yaaa çok fena oldum benn.çocuklara dayanamıyorum,ayy öyle yüzüne vuruyor dedin yaa içim bi garip olduu
canım sorun devam ederse bir çocuk doktoruna falan mı göstersen.belki psikolojik bişeydir belki de zaten her çocukta farklı şekilde ortaya çıkan gelişimle ilgili bir durumdur.her ne ise umarım en kısa zamanda çözülür canım benim,sen sıkma canını.
Allah sana bağışlasın yavrunu
amaaaa bu yine de aburuk cuburuk yemeye sebep değil.neyse bu son olsun bebişim,dikkat edersin bundan sonra.çok öpüyorum seni de hepinizi de kaçtım ben iyi akşamlarr,yarın bildirimde görüşürükkkkk

Saol canıımmm Amiinn.. Hayırlısıyla inşallah. Kısmetiyle... Fazla istemiyim durun Daha zamanı değil

Aaaahhh! Ahhhh!! Elveda 2'li rakamlar...

Bebişleri olanları görüyoruz baksanızaaa... Ablamlardan da biliyorum... Böylesi bi sorumluluk için biraz daha beklesem daha iyi olacak :)) yoksa ben biterim onlaraaaaa!! Yirim yiriimm

Allah sana da kolaylık versin Rachelfine. Ben de öyle düşünüyorum. 55 oliyim de en fazla, sonra inşallah. 55 de olamıyom nasılsa.. Daha baya var demek

İyi akşamlar güzelleeerrrr :79:

Son düzenleme:
Kızlar yine bi dünya yazmışınız. Akşama oturup okuycam hepsini. Ama dayanamadım bunu sizinle paylaşmam lazım. Şu an elimde güçlendirmenin ilk elması var. Valla nasıl özlemişim. En masum meyvelerden biri olduğu için dedim elmayla başlamak en iyisi. Ekmek yememeye karar verdim bir de. Çok arada canım çekerse bir tost yaparım. Bünye alıştı zaten ekmeksizliğe.

Heyooooo!!!!

Ben çok sıkıldııımmmm!! :106: Napıyonuz ne ediyonuuzz? bi sürü kişi toplanmış, konuşan yookkk :101:

Puufff!!! Hayat çok sıkıcııı...

aynen katılıorum hayat su ara cok sıkıcı..bende depresyon arabesk sarkılar dinleyip,eski sewgilime küfrediorum.bi elimde biram eksik

koptum yorumuna,,banada yapsana

Hanginiz cevap verecek şimdi, bu şerefi kime verelim kızlar :)))))

ben wermek istiorum

Metepolizmayı bozuyor arkadaşlar bunu bıraktıktan sonra 3 kat daha çok kilo alacaksınız.

ayy bi çekin gidin artkk yaaa,,anlamıorum yani size fikir soran warmıda böle negatif yorumlar yapıp gidiosunuz..bence bidahada birine akıl wermeden önce metabolizmanın,metepolizma die yazılmadığını ögrenin gelinde,enazından akıl werme cabalarınız biraz inandırıcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…