ayy bi çekin gidin artkk yaaa,,anlamıorum yani size fikir soran warmıda böle negatif yorumlar yapıp gidiosunuz..bence bidahada birine akıl wermeden önce metabolizmanın,metepolizma die yazılmadığını ögrenin gelinde,enazından akıl werme cabalarınız biraz inandırıcı olsun
kedi dedin de bu sportmenkedi nerelerde kaçamak yapıyor acaba,epeydir kaybolduu
kızlar bu callen nedir,biriniz bana açıklasanız :)
yaaa bişey dicem,bahsi geçen kişi nereye kaboldu,yok olmuş gitmiş hay allaaaammm yaaaaa sayıyla mı veriyorlar bunları,bunlar karataycı mı ne ayak hacı ben bi halt anlamıyorum bu insanlardan
yalnız bişey diyeyim mi bu kaç oldu,bundan sonra ilk bunu yazanı var yaa fena bombalıcaz vay onun halineeee
şöyle ellerimi belime koyup hanım hanımmmm diye bir başlıcam çığırtkanlığa salon kadınlığım falan kalmayacak vallahii
koptum yorumuna,,banada yapsana
Metepolizmayı bozuyor arkadaşlar bunu bıraktıktan sonra 3 kat daha çok kilo alacaksınız.
sabah yine fırsat bulamam arada iki dakikacık bulabildim yazayım dedim..
dünden beri net açık ben hiç yazamadım.. kuzum 6. hastalık diye bi nane geçirmiş meğer.. kreşe başlamıştı pazartesi.. dün döküntüler falan olunca bugün hastaneye götürdüm. orada öğrendik.. neyse o vesileyle evdeki bebekli misafirim birkaç gün için başka bir yere geçtiler.. bende durumlar böyle..
Sizi özledim..
dely kuşş mutlu yıllar tatlım bıdığım!!! senin yerin (hepimizce öyledir sanıyorum) apayrı.. sen böyle android gibin bişeysin zannımca.. her daim gülüyon, ya da elbet sinirden falan da olsa gülüyon demeliyim belki de :) öyle ya da böyle ziplenmiş neşe zımbırtısı(duygusallığı bozdum fekat aklıma bişey gelmedi) gibi ışıldamaya devam et fındığım, nostaljikimm, sırıtık smile' ım ne bileyim robin william'ım, adile naşit'im, arzum onan'ım... ha ayrıca cedric'im... zaman zaman Taz'ım :)) seviyom seni
sabah yine fırsat bulamam arada iki dakikacık bulabildim yazayım dedim..
dünden beri net açık ben hiç yazamadım.. kuzum 6. hastalık diye bi nane geçirmiş meğer.. kreşe başlamıştı pazartesi.. dün döküntüler falan olunca bugün hastaneye götürdüm. orada öğrendik.. neyse o vesileyle evdeki bebekli misafirim birkaç gün için başka bir yere geçtiler.. bende durumlar böyle..
Sizi özledim..
dely kuşş mutlu yıllar tatlım bıdığım!!! senin yerin (hepimizce öyledir sanıyorum) apayrı.. sen böyle android gibin bişeysin zannımca.. her daim gülüyon, ya da elbet sinirden falan da olsa gülüyon demeliyim belki de :) öyle ya da böyle ziplenmiş neşe zımbırtısı(duygusallığı bozdum fekat aklıma bişey gelmedi) gibi ışıldamaya devam et fındığım, nostaljikimm, sırıtık smile' ım ne bileyim robin william'ım, adile naşit'im, arzum onan'ım... ha ayrıca cedric'im... zaman zaman Taz'ım :)) seviyom seni
arkadaşlar bişey sorcam dukanın sitesinde test war ya şu kullanıcı adı ve şifre yeri war üye olmak gerekiyo galiba ben anlamadım yardım edebilirmisiniz
mrb arkadaşlar,
atak evresindeyim günde ne kadar yumurta yiyorsunuz? ben zararlı olur diye 2yi geçmiyorum ama? bilemedim ne yapacağımı. bir de atak evresinde yiyeceklere azcık tuz katılabiliyor mu?
alıye kuzu sana bır sorun. 20 kılodan sonrakı kıloları verırken cok zorlandın mı????. ben gr oynayamıyorum yaaaaaa.. suda ıcıyorum form cayıda içiyorum (kabızlık için) ama tık yok yanıı.. bi haftasonları dusuyorum oda az su ıctıgımden ıcımdekı su gıdıyor. ptesı olunca hoopp yıne artıı çünkü içim su doluyoryarın barı eksı goreyım ya sıkıldım ama...
iyi geceler kızlar. ben bişey sormak istiyorum 22/08 den beri çabalıyorum ama son bir haftadır bişey yok gibi bugün 200 gr :) bu normal midir?ben neyi yanlış yapıyor olabilirim?sizler baya tecrübelisiniz, hatta üstad olmuşsunuz.bide bu haftalık bildrimleriniz oluyor nasıl katılabiliriz, hani insan gaza geliyor, daha bi istekle devam ediyor.
Başlangıç 81,9
Güncel 78,4
Hedef 67
Kizlar bende dukana adapte olmaya calisiyorum.kitap alamdim henuz markette baktim 20 lira nette 14 tu netten alicam.yulaf kepegi ile sabah sutlu yumurta yaptim.aksam da hunkar begendi balik yedim.atak yapamiyorum kitabi aliyim ataga donecegim.ben protein diyetlerin kabizlik yasiyordum bunda sukur rahatim.yulaf kepegi sayesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?