Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

"metepolizma " Ahahahah ne güldüm akşam akşam Bunlar ne ya. Nerden çıkıyo bu tipler. "metepolizması" bozuk bunların güzel arkadaşım. Geçen gün biri daha yazmıştı. Gereken cevabı aldı. Baz almamak lazım bu tipleri. Metabolizmaya zarar valla

Son düzenleme:
kedi dedin de bu sportmenkedi nerelerde kaçamak yapıyor acaba,epeydir kaybolduu

sadece o da değil. pek çok kişi kayıp. inşallah dediğin gibi biryerlerde kaçamak yapmıyorlardır.

kızlar bu callen nedir,biriniz bana açıklasanız :)

vücudu çok etkili ve hızlı şekilde toparlayan bir spor. callanetics topiğine bakarsan orda detaylı bilgi bulursun. dilersen videolarını da indirip yapmaya başlayabilirsin. gerçekten çok etkili.

ya boşver. canı sıkılıyo, bize sardırıyo işte.

koptum yorumuna,,banada yapsana

ay senin canın sağolsun. istediğin yelek olsun...

sabah yine fırsat bulamam arada iki dakikacık bulabildim yazayım dedim..

dünden beri net açık ben hiç yazamadım.. kuzum 6. hastalık diye bi nane geçirmiş meğer.. kreşe başlamıştı pazartesi.. dün döküntüler falan olunca bugün hastaneye götürdüm. orada öğrendik.. neyse o vesileyle evdeki bebekli misafirim birkaç gün için başka bir yere geçtiler.. bende durumlar böyle..

Sizi özledim..
dely kuşş mutlu yıllar tatlım bıdığım!!! senin yerin (hepimizce öyledir sanıyorum) apayrı.. sen böyle android gibin bişeysin zannımca.. her daim gülüyon, ya da elbet sinirden falan da olsa gülüyon demeliyim belki de :) öyle ya da böyle ziplenmiş neşe zımbırtısı(duygusallığı bozdum fekat aklıma bişey gelmedi) gibi ışıldamaya devam et fındığım, nostaljikimm, sırıtık smile' ım ne bileyim robin william'ım, adile naşit'im, arzum onan'ım... ha ayrıca cedric'im... zaman zaman Taz'ım :)) seviyom seni

arkadaşlar bişey sorcam dukanın sitesinde test war ya şu kullanıcı adı ve şifre yeri war üye olmak gerekiyo galiba ben anlamadım yardım edebilirmisiniz

Ayyy canım geçmiş olsun ya 10 gün falan sürüyor galiba, iyi anlamışlar çoğu doktor teşhis edemiyor bunu, antibiyotik yükleyip duruyorlar ne olduğunu bilmeden

geçmiş olsun kuzuya. öpüyorum...

arkadaşlar bişey sorcam dukanın sitesinde test war ya şu kullanıcı adı ve şifre yeri war üye olmak gerekiyo galiba ben anlamadım yardım edebilirmisiniz

önce üye oluyorsun. basit, e-mail şifre falan. sonra bir test çıkıyor. onu dolduruyorsun. kaç gün atak yapacaksın kaç gün seyir v.b. testi anlayamazsan bu siteden yardım alabilirsin doldurmak için.
Adım Adım Dukan diyeti testi | Anne Kaz

slm kızlarr ne edersizn
Bn akşam ki menümü yazayım hemen canlar.
3 yumurta ve lor peynrini karştrdım,tavaya azcık su koydum orda pişrdim. güzel oldu diyelim
Yannda yogrt ve peynr yedim azcık. yanlz bgn içn dışım yumurta oldu ya.s

spor yapamadım gece yatmadan önce 30 mekik çekmeyi düşünüyorum birde bende 30 gnde incelin die egzersz cd si vardı ona tekrar başlıcam çok iyi geliyodu

mrb arkadaşlar,
atak evresindeyim günde ne kadar yumurta yiyorsunuz? ben zararlı olur diye 2yi geçmiyorum ama? bilemedim ne yapacağımı. bir de atak evresinde yiyeceklere azcık tuz katılabiliyor mu?

mrb arkadaşlar,
atak evresindeyim günde ne kadar yumurta yiyorsunuz? ben zararlı olur diye 2yi geçmiyorum ama? bilemedim ne yapacağımı. bir de atak evresinde yiyeceklere azcık tuz katılabiliyor mu?

günde yumurtanın sarısını iki adet, beyazını sınırsız tuketebılıyorsun. yıyebılıyorsan sorun yok yanı
tuza gelınce tuz fazla olmamak sartıyla tuz kullanabılırsın. hatta kornıson tursu bıle yıyebılırsın. ama abartmadan

dely doğum günün kutlu olsun bebeeemmm.. nice mutlu sağlıklı ve formunda olacagın seneleree....amin.

alıye kuzu sana bır sorun. 20 kılodan sonrakı kıloları verırken cok zorlandın mı????. ben gr oynayamıyorum yaaaaaa.. suda ıcıyorum form cayıda içiyorum (kabızlık için) ama tık yok yanıı.. bi haftasonları dusuyorum oda az su ıctıgımden ıcımdekı su gıdıyor. ptesı olunca hoopp yıne artıı çünkü içim su doluyor yarın barı eksı goreyım ya sıkıldım ama...

iyi geceler kızlar. ben bişey sormak istiyorum 22/08 den beri çabalıyorum ama son bir haftadır bişey yok gibi bugün 200 gr :) bu normal midir?ben neyi yanlış yapıyor olabilirim?sizler baya tecrübelisiniz, hatta üstad olmuşsunuz.bide bu haftalık bildrimleriniz oluyor nasıl katılabiliriz, hani insan gaza geliyor, daha bi istekle devam ediyor.
Başlangıç 81,9
Güncel 78,4
Hedef 67

arkadaşlar merhaba :) benim bir sorum olacak. Dukan diyeti yapmaya başlayalı 5 gün oldu. aslında benim toplam 6 kilo vermem gerekiyor. şuan 3,5 kilo verdim. Yanlız son 1-2 gündür günde 1 tane elma yiyorum. Şuan seyir evresindeyim. geriye sadece 2 buçuk kilo vermem kaldı. acaba arada yediğim bu tatlılar etkiler mi kilo vermemi? birde kabızlık sorunum va benim ya. ne yaptıysam gideremedim. varmı bir önerisi olan

öyle bişey olmadı. şu an vermem gereken kilo çok az kaldı ama yine fark yok. yani ara ara duraklıyor falan ama artık rutin bir tempo var. hızlı veriyorum, sonra yavaşlıyor, sonra biraz alıyorum ve tekrar hızlı veriyorum. ama normalde verilecek kilo azaldıkça kilo vermek zorlaşır.
yalnız ben şöyle bişey yapıyorum; yavaşladığımı hissettiğimde takviye bişey yapıyorum. mesela birinde baktım yavaşlıyorum, form çayına başladım. bir süre sonra baktım yine yavaşlıyorum acıyı artırdım, baktım yine yavaşlıyorum, normal süt ürünlerinden lightlara geçtim. mesela geçen hafta yine takılmıştım, sınırlı izinlileri kestim. kendimce taktikler geliştiriyorum. biraz kendini dinle, sen de kendi damarına göre bi aşma yolu bulursun.

herkesin ritmi farklıdır. kilo verme hızı da... tamam daha çok verenler var ama senin durumun da anormal değil. biraz daha sabır.
kitaba uygun gidiyorsan yanlış birşey yapman zor. ama kitabı okumadıysan bir sürü şeyi yanlış yapıyor olma ihtimalin var.

Son düzenleme:
Kizlar bende dukana adapte olmaya calisiyorum.kitap alamdim henuz markette baktim 20 lira nette 14 tu netten alicam.yulaf kepegi ile sabah sutlu yumurta yaptim.aksam da hunkar begendi balik yedim.atak yapamiyorum kitabi aliyim ataga donecegim.ben protein diyetlerin kabizlik yasiyordum bunda sukur rahatim.yulaf kepegi sayesinde.

Kızlar ben krep yapmayı beceremiyordum bir türlü.
Meğerse o sorun bendeki tavalardan kaynaklanıyormuş.
3 tavada denedim, 3'ünde de yapışmıştı ve şevkim kırılmıştı. Poğaça yapıp kepeği o şekilde tüketiyordum mecburen.

Bugün krep tavası aldım bir tane. Yulaf kepeğimde bitmişti gündüz yiyemedim.
Gece gece aklıma geldi ve deneyeyim dedim.

Sonuç mükemmel. Tek bir tarafı bile yapışmadı krepin ve 3-4 dk içinde hazır oluverdi.
İçinede maydanoz - dereotu - pulbiber eşliğinde yaptığım tavuğumdan koydum şahane oldu.

Yalnız gecenin 00.30'unda yediğim için bu sabah tartıya yansımaz fazla umarım. :26:

Hoşuma gitti bu iş benim, bir süre kreple götürürüm artık kepeği. Poğaçanın da tadı ayrı güzel tabii...

Son düzenleme:

evet ya yulaf kepeği olmadan (asla yulaf ezmesi değil=ben bu hataya düştüm) insan acayip bi kabızlık yaşıyo... atak evresinde günde 1,5 yemek kaşığından fazla kullanmayın, internette çoğu tarifte bol bulamaç kullanıldığı,10 yemek kaşığına varan tarifler gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…