Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydin dukanıceler:))) sabah sabah buraya dustum.canım sıkkın. cunki hep kacamaklar yapip durdum. göbişim cok cıktıı

biran önce evime gidip duzenıme kavusmam lazım... ne kadar dikkat edersen et burada hep bi yemek faslı var.ister kahvalti olsun ister ögle ikindi cayi aksam yemekten sora cay faslı yemek içmek bitmiyor.sınırlayabıldıgım kadar sınırlıyorum amma olmuyor. yavas yavas gözüm açililyor. benı burda tanıyamayan lar bile oldu biliyormuusnuz :)))) herkesin nazar degdı bana(( cok zayıflamıssın nasıl verdın fılan fıstık:))) acilen eve dönmeliiym.

sizler neler yapiyorsuunuz nasılsınız umarım siz bol eksili günler görmüşssünüzdür.yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum. kendinize iyi bakın görüşmek üzere....

Ayyy canım geçmiş olsun ya 10 gün falan sürüyor galiba, iyi anlamışlar çoğu doktor teşhis edemiyor bunu, antibiyotik yükleyip duruyorlar ne olduğunu bilmeden

geçmiş olsun kuzuya. öpüyorum...
sağolun teyzoşlar :)

evet ama zaten evde teşhis konulmuştu neredeyse :)) bizde kalan elti ve kayın karı koca hastane personeli olduğundan kelli :))) üstelik kayıncık "çocuk acil"de çalışıyo

Günaydın kızlarrrr

Sonunda zaman bulup ekmek yapabildim, resmen kahvaltıda yumurta peynir yemekten bayılmıştım...
8 yk yazıyo tarifte yuvarlak borcamda yaptım yeni kalıp alıcam çünkü daha :) sonra 4 parçaya böldüm...
2 yk yulaf hakkımı sabah yedimm bitti :) ama çok iyi doydum...
Lıght kaşarla ve jambonla çok iyi gitti..

Dukan amca diyetinde en sevdiğim şey bol su içilmesi, kesinlikle insanın içi temizleniyormuş hissi oluyor...

Herkeslere kolaylıklar diliyorummm

Tarhana yaptık bu hafte evde. Neymiş mis gibi olacakmış neymiş temiz olacakmış. 25 yıldır ilk kez işkence gibi geldi bu iş bana... Eledim eledimm şarkısını söyledim bütün gece. Ellerim davul gibi ve belim tutulmak üzereeee. Üstüne de robotu yaktım. Annem bir cümle söylese fırlatıp atacaktım ya neyse ucuz atlatttıkk

Başlangıç : 07/05/2012
Başlangıç kilo :90,1
Geçen perşembe : 75,8
Dün :74,9
Bugün 76,3 (çüşş ama değilmi ve dün sıfır kaçamak hatta akşam balık yedim). Sanırım fazla şişim ve wc durumları...Dün spor da yapamadım suyu atamadım tabi. Neysee dün gördüğüm bana yetti ama bildirime bugünü yazalıkk lütfennn

GÜzel bir gün olurmu sizce ben çok gerginim bugünn. Allah hayra getirsinnn..
Bügün 3 toplantım var pöfffff. Tatil istiyorum bennnn

Geçmiş olsun, ellerine sağlık:)güzel bir gün geçirip akşama dinlenebilmeni dilerim. yok mu yıllık izin falan?

anladım canım sağol. bende bıseyler yapayım ohalde

Günaydın kızlarr.. ben cok uzgunum yaa. 25 sehıt var yıne. gözlerim doluyor zor duruyorum. Benım esımde asker.. ona bısey olursa ne yaparız bız. Allahım sen koru...

Günaydın kızlaaarr!! Ilık ve güneşli bir sonbahar günü.. tam da bugün ben doğmuşum Soğuk sevmediğim için güneşli falan diye uydurdum tabi Bugünün havası gibiyse 30 yıl önce bugün de, güzelmiş ama =) kiii, Adana'da doğduğum için, sanırım hava 35 derece falandır o gün :)) günlerden pazartesiymiş. Ben o yüzden mi Pazartesileri sevmiyorum yaa Aşırı pazartesi sendromlu bir insan olmuşum, demek o yüzden Annemi de birazcık yormuşumdur sanırım, çünkü 4200 gr doğmuşum :26: 30 yılda 54 kilo almışım bugün 58,2 çıktım :) Yine kiloya bağladım hahah Asıl, anneleri kutlamak lazım bence doğumgünlerinde Aaa! Ayrıca tam da bu saatlerde doğmuşum Bu dakikalar itibariyle tam 30 yıldır Dünya gezegeninde bulunmaktayım.. Sıkıcı bi gezegenmiş ama Dünya'da hayat yok

Herkese mutlu günler..

Günaydın kızlarr.. ben cok uzgunum yaa. 25 sehıt var yıne. gözlerim doluyor zor duruyorum. Benım esımde asker.. ona bısey olursa ne yaparız bız. Allahım sen koru...

Amin.. Allah hepsini korusun inş canım. bu kadar şehit verdik hala bişey yapılmıyo anlamıyorum bn bunu. neyse cnm korkma dua et birşey olmaz inş. kaç ayı daha var?

niyeyse bu msjından sonra sana zilli diyesim geldi öncelikle günaydın canm Ve iyiki doğdun Allah hayrlı,uzun,sıhatli,BOL kısmetli,(evli msn değil msn bilmiyom ama :18: )AZ kilolu günler nasip etsin inşşş
Msjnda bi yanlıklık buldum ama 30 yılda 54 kilomu almşın emin msn yavrum neyse tekrardan nice yıllara canım sevdiklerinle hep brlikte olman dileğiyle.

günaydın kızlarrr hepinize sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum :)
dukan diyetine dün başladım bgn 2.günüm bilen bilir.
başlangıç kilom : 66.6
bugun sabahki kilom : 65.1

daha 1 günüm bitti ve 1.5 kilo vermişim bu mümkün mü kızlar. gerçi giden su ama gene de çokmu acaba. neyse ne bn genede çok mutlu oldum çok azimlendim. çünkü dün yememzlikte yapmadım baya toktum.
benden bu kadar kızlar kahvaltıdan sonra yazarım gene

Selam kızlar, günaydın demeye dilim varmıyor bu sabah

dün gece oğlumu yatırdım saat 8:30 gibi 1 saat geçmeden uyandı ne yediyse kustu korktum ateşi çıkar diye beraber yattık gece, çok şükür çıkmadı ateşi keyfide yerinde

ilk defa 08:30 da uyandık, hemen haberleri açtım (huyum kurusun) ve oturduğum yerde kala kaldım, afyonda 25 şehit yazıyordu ekranda terör sandım, beynimden kaynar sular döküldü kazaymış sonra söyledi portakal, utanarak söylüyorum ama içim rahatladı biraz Allah rahmet eylesin kuzulara, oyy çok gençler ya, ne büyük acı ailelerine

Sabah tartıldım ve 70.4 gördüm çüş diyorum oha diyorum ya ne oluyor böyle, bir dünkü kaçamak vardı, fazladan protein bile yaptım geçen hafta, normalden az bile yedim pek vaktim olmadı yemek yemeye oğluşun huysuzluğundan dolayı

Yine lesslie ile yürüyüşe başlayayım ben en iyiyi, kolayı da bırakayım, son 1 lt lik light kolam kaldı o bitsin almayacağım daha

Amin.. Allah hepsini korusun inş canım. bu kadar şehit verdik hala bişey yapılmıyo anlamıyorum bn bunu. neyse cnm korkma dua et birşey olmaz inş. kaç ayı daha var?

amin inşallah kuzum ya.. benim eşimin işi bu. maalesef emekli olana kadar bu korkularla yasıycaz anlayacagın

Hayırlı olsun güçlendirmeeenn

Bira yasak hihihih rom aromalı light kola iç istersen
Ben de depresifim yaa :) Napalım.. Sıkıcı mıkıcı, idare ediyoz
Metapolizma hihi

Yahu sen ne güzel şeyler yazmışsın öyleeee Duygulandım ya ben..! Sonbahar gününde doğan duygusal bir insan olarak, hemen gözlere yaşlar birikiveriyo, yapmayın etmeyin.. Çok teşekkür ederim canım tatlım.. Senin sıcaklığının bıcırıklığının yanında bizimkinin lafı olmaz.. Günümü güzelleştirdin canımm.. Çok çok öpüyorum Yavruşuna da çok geçmiş olsun.. Senin doktorların yanındaymış zaten :))

dely doğum günün kutlu olsun bebeeemmm.. nice mutlu sağlıklı ve formunda olacagın seneleree....amin.
Teşekkür ederim tatlıımmm Hep beraber inşallah...!

Benim de bazen tutuyo, bazen tutmuyo. Ben de o içi seramik tavalardan almak istiyorum, ama çok pahalı onlar yaa Ben de bi krep tavası aliyim bari en iyisi :)

Bence 74,9 yazabiliriz yaa.. Boşuna artılar onlar. Wc'dendir..
Güzel bir gün olsun canım.. Kolay gelsin işlerinde. Gerilmeee!! Halledersin her şeyi sen

Medesam doktorumuzu aradım zaten, bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir mi diye, son dişler çok zor çıkar huyunu değiştirebilir dedi ve konuşmaya başlayabilir artık dedi, yani cümle kurmaya, bu dönemde de bebeler böyle sapıtıyomuş. Oyyy diyorum ya çok usludur benim bebem, çok hareketlidir ama huysuz değildir, onunla aynı dönemin bebeleri annelerine bile vuruyor kızdığında istediği olmadığında, unutsun diye huyuna gitmeye çalışıyorum şimdilik, 2-3 kez yaptı sadece inşallah yapmaz bir daha çok sinir bozucu ya

ben de seviyorum krep, içine light karper sürüyorum hindi füme koyuyorum çok leziz oluyor. ben de yeni başladım poğaça yapmaya hep krep yedim, bugün yine krep yapıcam

Oyyy ellerinize sağlık, mis gibi olmuştur şimdi oooo afiyetle yersiniz ben de evde ilk tarhana maceramızda robotu yakmıştım bu sene niyetlendim yapmaya oğluşum yesin temiz temiz diye ama cesaret edemedim tek başıma, yapanlara yanaşıcaz artık

Canım Allah korusun tüm askerlerimizle birlikte eşini de, çok zor ama çok kutsal bir görev ...

delyyyyyy iyi ki doğdun bebeğimmmm hep güzel günler yaşa, hep gül, hep deli ol hiç akıllı olma emi senin bebende büyük ihtimalle seni yoracak, çünkü bu işler genetik oluyor ve anne nasıl doğduysa bebesi de o kilolara yakın doğuyor kendini ona göre hazırla tez zamanda inşallahhhh

günaydın arkadaşlar

bende buraya yazmak ters etki yaptı galiba dün akşama kadar çok güzel giden diyetimi abartı olmayan bir kaç kaçamak ile bozdum ama sabah ona rağmen tartıda eksi gördüm dün sabah 73.5 gelmiştim bugün 73.3 gördüm

ama yinede devam edicem ben daha önce de bahsetmiştim hiç seyir evresine geçemeden diyetlerimi bozdum 5 günlük atak yaptım 2 kez bu ataklarda nerdeyse 3 kiloya yakın verdim sonra onları korumaya çalıştım bir ay sonra yine 5 günlük atak yaptım öle böle derken 10 kilo vermeyi başardım tabi bu arada normal beslendim seyir döneminde nasıl oluyor peki hergün kilo kaybı oluyormu yada haftada kaç kilo verebildiniz seyir döneminde

Geçmiş olsun, ellerine sağlık:)güzel bir gün geçirip akşama dinlenebilmeni dilerim. yok mu yıllık izin falan?

oLMAZMI DOLU. aMA DAHA BAYRAMDA KUŞADASINDAYDIM. oNDAN 15 GÜN ÖNcede didim de. Akşam babama ben haftyaya tatile çıkacağım dedim de güldü 2 ayda bu kadar tatile çıkılırmı diyee.. Bende valiz hazırlamaktan sıkıldım açıkçasıı. Bu hafta sonu motofest var da Allahtan rock müzik ve bol bol motor sesi olacak. O alır benim gerginliğimi...

Al işte içimdeki sıkıntının nedeni belli oldu

Keşke kaza olmasaydı da terör olsaydı. Bir gerizekalının yaktığı 10 kuruşluk sigara yüzünden yandı o kadar garip oğlan..

Kaç aile sevinmişti acaba oğlumun askerliği doğuya çıkmadı diye. Ve kaç aile yine o 10 kuruşluk sigarayı içine çekip VATAN SAĞOLSUN diyor şimdii.

Çok üzgünüm ben hemde çokkk..

Merhaba. Daha 2 haftadır çabalıyorsun :)) Sana çok geliyor tabi ama; aylardır çabalıyoruz biz. Hemen moral bozmak yok öyle Ayrıca da gayet güzel kilo vermişsin. Seyire geçince vücut biraz direnç gösteriyor. Merak etme. Yaniden gitmeye başlıcak. Yeter ki kurallara uyarak, kaçamaksız falan devam et Kitapta bunların olacağını söylüyor zaten.Okumadıysan mutlaka oku, okuduysan bi daha üstünden geç :)
Bildirimler Perşembe günü, bugün yani
Başlangıç tarihini
Başlangıç kilonu
Hadef kilonu
Geçen Perşembe günkü kilonu
Güncel kilonu
yaz. Ben listeye eklerim seni memnuniyetle

Merhaba. Normalde Dukan diyeti yapıyorsan, meyve yok şimdilik Yememen lazım. Tabi ki etkiler. Ama ben razıyım uzun sürse de kilo vermem diyorsan, sen bilirsin, ona bişey diyemem.
Kabızlık için, A101'de mest çay varmış :) Ayrıca aktarlarda Tilaks çay varmış. Ben sadece sabahları aç karnına Doğadan 7 otlu çay içiyorum 1 bardak, o da işe yarıyor. Kolay gelsin.
,

Günaydın. Sen tatilde miydin? Ay öyle yapmak çok zor oluyor :S Yapacak bi şey yok. Dikkat etmeye çalış. Abartmamaya çalış. Telafi edeceksin artık sonra. Bunu bi sonu var di mi :)) Nazarlar değmesin

Terörün afyon gibi bir yerde askeriyeye kadar girip 25 askeri öldürebilmesi bana çok ama çok daha kötü şeyler olabileceğini düşündürdü bir an, tv de bir mühimmatın yere düşmesinden kaynaklandı diyor ama sigaradan da olsa ne fark eder ki, nasıl bir düzen bu, nasıl bir kontrol sistemi, can dediğin ne kadar ucuz askeriyede, geçen senelerde de oldu yine böyle bir patlama hatırlıyorum. Böyle hayati önem taşıyan işleri neden erler yapıyor neden bir uzmanı yok, hadi eğitiyorlar onları diyelim ne yapacak bu adamlar askerlikleri bitince bomba mı dizecekler ki ne öğretiyorsunuz yaniii, offff çok yazık çok

zateb canlar gittikten sonra ne fark eder ki nasıl gittiği, onlar öldüler gittiler gencecik onların anaları babaları eşleri bir ömür boyu yanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…