Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kız aklıma ne geldi şimdi,

Sen odaya girmeden filmlerdeki gibi dinleme aleti koyalım kötü bişey olursa hemen burdan yetişiriz olmamı?

Herkeşlerden gizli neymiş bu böyle, bize sormuş mu bakalım?

yaaa poposuna takmak istiyorum şu anda o aleti o kadar gerildim ki hala gelmedi adam assolist mübarek

yaw yoksa foruma girdiğimi mi öğrendi ki amaniiiinnnn neyse kaçtım,çok kaynatmayın heee
Hem ne diyo, hem de çok kaynatmayın diyo hala hihihi İlahii :))

Ne uyuz adam yaaaa!! Off!!! Sen bi kahve tüttür Strese girme güzellik. Sakiinn

aman deyim, girişim falan bulaşma...
Param olsa zaten zevk için girişeceğim için, sorun olmaz canım :) Hayal işte yani. İnşallah olur da :))

yaaa poposuna takmak istiyorum şu anda o aleti o kadar gerildim ki hala gelmedi adam assolist mübarek

Hahahaha Tak şekerim taaakk Haketti hahaha
ay sonunda da bişi çıkmıcak, bu adam sana boşa eziyet etmiş olcak heee... Hay Allah'ımm!!

medesam kuzum bence adamcağız forumu farekttii.. bu kız bizim kız mı diye durum yaratıyo olabilir benden söylemesi.. anlık rapor verme işin aslı ortaya çıkana kadar.. daha ne vereceksin gerçi o da ayrı :)) tatlım benim yaa...

anaaaaammm poposuna takıcam dediğimi okumamış olsa barii,şakaydı o şaka

temizlik tamamlanıyor, lütfen bekleyiniz..
.....................%70...... hahahaaa

hanımlar sormam gereken bir sey var. sınırlı izinlilerden süt tozu-tatlandırıcıyı atakta kullanabiliyor muyuz kullanamıyor muyuz?

Haftanın son günü de bu kadar yoğun olur mu yaaa yiyeceklerimi de almayı unutmuşum aç aç geziyorum offf

Hahahaha Tak şekerim taaakk Haketti hahaha
ay sonunda da bişi çıkmıcak, bu adam sana boşa eziyet etmiş olcak heee... Hay Allah'ımm!!

anaaaaammm poposuna takıcam dediğimi okumamış olsa barii,şakaydı o şaka

Yirim sizi ben, foruma giremiyorum müsait değilim toplantı var ufak çaplı ama ben ne yapıyorum size yazıyorum :))) oldum meraktan ya :)) acil mail yazıyorum su an) bı de yazdıklarınıza gülmesem iyiydi ama olsun:))

temizlik tamamlanıyor, lütfen bekleyiniz..
.....................%70...... hahahaaa

tamam hızlı Gonzalez'im benim. Telefon da ne kibar ha yanlış yazmama izin vermiyor:))

dely cim sana sordum ama telefonu düşünmemiştim o an bitanem:))

Kızlar ben de mesajlarımın altında verdiğim ve vereceğim kilonun görünmesini istiyorum nasıl yapabilirim kızlarrrr yardımmm :)

kızlar işte çarşamba akşamki yemeğim lezzeti harikaydı

dünde közledim patlıcanı soğan domates salata yaptım çok geldi yiyemedim hatta

kizlaar bende bugün itibariyle sizdenim, ama halim felaket.

suan o kadar midem bulaniyorki... yerimden kalkamiyorum. su bile icesim gelmiyor

bugün atak 1le basladim, 2 yumurta yedim, dahada birsey yiyemiyorum (
sizde ilk gün nasildi?

kizlaar bende bugün itibariyle sizdenim, ama halim felaket.

Suan o kadar midem bulaniyorki... Yerimden kalkamiyorum. Su bile icesim gelmiyor

bugün atak 1le basladim, 2 yumurta yedim, dahada birsey yiyemiyorum (
sizde ilk gün nasildi?

canım belki yumurta ağır gelmiş olabilir bu yüzden miğdede sorun yaşamış olabilirsin ben her sabah bir kase yoğurda yulaf kepeği karıştırarak başlıyorum ve çok zorda kalmayınca yumurta yemiyorum sıcakta dokunuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…