Kız aklıma ne geldi şimdi,
Sen odaya girmeden filmlerdeki gibi dinleme aleti koyalım kötü bişey olursa hemen burdan yetişiriz olmamı?
Herkeşlerden gizli neymiş bu böyle, bize sormuş mu bakalım?
Hem ne diyo, hem de çok kaynatmayın diyo hala hihihiyaw yoksa foruma girdiğimi mi öğrendi ki amaniiiinnnn neyse kaçtım,çok kaynatmayın heee
Ne uyuz adam yaaaa!! Off!!! Sen bi kahve tüttürkızlaaarr yaaaaaaaaaaaaaaa,
offfff bu adam beni gerçekten delirtecek,şimdi de telefonda konuştuk ,ben onun ofisine gidecektim zaten çok yakın otelin arka binasında.dedi siz gelmeyin,15 dk sonra ben otele geleyim,toplantı salonları boş mu dedi.1 tanesi müsait dedim.karnıma ağrılar saplanıyor.bu böyle buluşmayı erteledikçe ben de beynimi didikliyorum
inanın bugün daha öğle yemeği falan yemedim,hiç bişey istemiyor canım önce şu stresi atlatayım diyorum.ben bir kahve tüttürüp geleyim barii puuffffffff
Param olsa zaten zevk için girişeceğim için, sorun olmaz canım :) Hayal işte yani. İnşallah olur da :))aman deyim, girişim falan bulaşma...
yaaa poposuna takmak istiyorum şu anda o aleti o kadar gerildim ki hala gelmedi adam assolist mübarek
medesam kuzum bence adamcağız forumu farekttii.. bu kız bizim kız mı diye durum yaratıyo olabilir benden söylemesi.. anlık rapor verme işin aslı ortaya çıkana kadar.. daha ne vereceksin gerçi o da ayrı :)) tatlım benim yaa...
anaaaaammm poposuna takıcam dediğimi okumamış olsa barii,şakaydı o şaka
hanımlar sormam gereken bir sey var. sınırlı izinlilerden süt tozu-tatlandırıcıyı atakta kullanabiliyor muyuz kullanamıyor muyuz?
Arkadaşım bir haftada üç kilo verdiğini idda etti dukan diyetiyle , doğru mudur?
yaaa poposuna takmak istiyorum şu anda o aleti o kadar gerildim ki hala gelmedi adam assolist mübarek
HahahahaTak şekerim taaakk Haketti hahaha
ay sonunda da bişi çıkmıcak, bu adam sana boşa eziyet etmiş olcak heee... Hay Allah'ımm!!
medesam kuzum bence adamcağız forumu farekttii.. bu kız bizim kız mı diye durum yaratıyo olabilir benden söylemesi.. anlık rapor verme işin aslı ortaya çıkana kadar.. daha ne vereceksin gerçi o da ayrı :)) tatlım benim yaa...
anaaaaammm poposuna takıcam dediğimi okumamış olsa barii,şakaydı o şaka
temizlik tamamlanıyor, lütfen bekleyiniz..
.....................%70...... hahahaaa
kizlaar bende bugün itibariyle sizdenim, ama halim felaket.
Suan o kadar midem bulaniyorki... Yerimden kalkamiyorum. Su bile icesim gelmiyor
bugün atak 1le basladim, 2 yumurta yedim, dahada birsey yiyemiyorum(
sizde ilk gün nasildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?