Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kizlaar bende bugün itibariyle sizdenim, ama halim felaket.

suan o kadar midem bulaniyorki... yerimden kalkamiyorum. su bile icesim gelmiyor

bugün atak 1le basladim, 2 yumurta yedim, dahada birsey yiyemiyorum (
sizde ilk gün nasildi?

ilk günden sadece 2 yumurta ile ne mide bulantısı bu. psikolojik bence

haklisin... benim zaten yumurtayla aram yok, bide 2 tane birden yedim

yulafli yogurt süper fikir, sagol canim..

hehhh kızlar canlarım benim,
sorun yok,normal işler güçlerden bahsettik.ondan sonra asıl güzel olan tarafı yıllardır hep 2.otel isteyip durmuştuk.ben bunu belki de patronumdan daha çooook hayal etmiştim.sonuçta açıldığından beri 5 senedir burdayım ve artık bazı şeyler monotonlaşıyor,insan yeni heves heyecan istiyor.hah işte bu da bunu yumurtladı.ikinci otel olmak üzere.görüşmelerimiz devam ediyor,kesin değil ama olumlu yönde ilerliyor dedi.olursa çok hızlı olacak çünkü şu an zaten inşaatı devam ediyor dedi.çok telaş olcak dedi.
ama beni görseniz var ya adam sanki tapuyu üstüme yapacakmış gibi nasıl gözlerimin içi parlıyor,nasıl heyecanlıyım çocuk gibi
ayyy ama cidden çok istemiştim 2.oteli.
sonra, kimse bilmiyor dedi.merak etmeyin aramızda dedim
heralde kesinleşince söylemek istiyor.
sonra sordum izmir mi istanbul mu diye ama konuda tüyo vermedi
ayyyy kızlarrr bakarsınız yanınıza geliyorumdur vallahiiii
biz epey bir görüştük,sonra da genel müdür katılacaktı görüşmemize işte üçümüz devam edecektik.haber vermek için aradım genel müdürü ılaşamadım.bu da dedi boşverin kalsın ben geçerken uğrarım ona,ben sizinle görüşmek istemiştim zaten dedi ve gitti yakışıklım

Canlarım yaaaaa size o kadar çoook teşekkür ederim ki,stresimi paylaştınız benimle vallahii,siziii çokkk seviyoruummm ayyy hepiniz benim kardeşim olsanızaaaaaaaaa

güzel haber. bence bunun sonunda sana bir terfi de gelebilir. ne iş yapıyorsun sen otelde?

suan o kadar midem bulaniyorki... yerimden kalkamiyorum. su bile icesim gelmiyor

sizde ilk gün nasildi?

Geçmiş olsun. Beni hiç rahatsız etmemişti. Ben yumurta, et falan da sevdiğim için belki, bilmem ki:44: Ama zaten bişi yememişsin, miden olsa olsa bişey yememekten bulanır :S Yani halsizlik falan olabilir ama yemediğin halde neden miden bulansın, bilemedim :44:

hEYOOOO
Medesam istanbula geliyorr müdüreee olarak oleyy
:)

aboooooouu kolej kızı kılıklı patronun mu var nan senin :))
patron: "sana bisee sölicem medesaa ama aramısda kalcak taaammıı??! kızııııımmm var yaaaa 2. tükkanı açıyoruss delisiiinnn!!!

Son düzenleme:
Canlarım yaaaaa size o kadar çoook teşekkür ederim ki,stresimi paylaştınız benimle vallahii,siziii çokkk seviyoruummm ayyy hepiniz benim kardeşim olsanızaaaaaaaaa

Adam seni seviyor kızıımmmm hihihi Sen var ya, bi terfiyi hak ettin.. Var sana bişi var. Ya daa İstanbul'a transfer Artık hangisini istersen

patron: "sana bisee sölicem medesaa ama aramısda kalcak taaammıı??! kızııııımmm var yaaaa 2. tükkanı açıyoruss delisiiinnn!!!

Yalnız Nesli'ye koptum yaaaa Delisiiinnn!! Çılgın çılgın çılgııınnnn!!! Hahahhaa

Ay insanı deli ederler..! Bi karar versin ayolll! De ki sen ona cümbür cemaat bekliyoz de, bunca insanı bekletmeye ne hakkın var de hihihi Her şey güzel olsun inşallaahhh...

ayy deli yorumunu okurken agzımdakı suyu püskürttüm yaaa,,bunca insani hakikaten bekletmeye ne hakkı war yaa

Kız aklıma ne geldi şimdi,

Sen odaya girmeden filmlerdeki gibi dinleme aleti koyalım kötü bişey olursa hemen burdan yetişiriz olmamı?

Herkeşlerden gizli neymiş bu böyle, bize sormuş mu bakalım?

ekimm yaa ne fenasınn

anaaaaammm poposuna takıcam dediğimi okumamış olsa barii,şakaydı o şaka

hohohohooh

sizde ilk gün nasildi?

ataktan seyire gecene kdr bu tarz mıde bulantıları olabilior bazı bunyelerde.normal yani.

hEYOOOO
Medesam istanbula geliyorr müdüreee olarak oleyy
:)

güzel haber. bence bunun sonunda sana bir terfi de gelebilir. ne iş yapıyorsun sen otelde?

var yaaa kızlar çok süpeersiniz,acaipp enerji veriyorsunuzz,ölürüm lan ben sizin içinnn
çatlak nesli nasıl güldüm yaa deli seniiiii
satış & pazarlama müdürüyüm şu anda,heyyooo satış koordinatörü falan olabilirim zannımcaaaaa
yada evet istanbuldaysa direkt ben ordayım,gerçi izmir olmasını tercih ederim ama istanbul da olursa hele ki maaaşımı da istanbula göre ayarlarsa abbolliiii hiç düşünmem doğrusu
ohhh orda koca da boldurrrr
ay annemmmm ben ne hayallere daldım haaa,belki de olmayacak.daha önce de birkaç girişimi olmuştu ama son anda olmadı,hatta onları da hatırlattı ama bu sefer olacak gibi sona geldik dedi,inşallah olurrr
ohhh valla dukan kekleriniz benden ,yanına da çay ohh mis

Kuzum biliyorsun ben satınalma uzmanıyım. Birlikte çalışmaktan zevk duyarım. Hem fenamı istanbulda komşu oluruzz. Ayyy bu fikir fena. Kaç günde karıştırırız sence ortalığıı :)

Kuzum biliyorsun ben satınalma uzmanıyım. Birlikte çalışmaktan zevk duyarım. Hem fenamı istanbulda komşu oluruzz. Ayyy bu fikir fena. Kaç günde karıştırırız sence ortalığıı :)
kuzum biliyosun ben henüz bişeyin bişeyi olamadım, işleriniz enlenirse bollanırsa bana da iş tırtıklayın he mi..

Ekimm bu lafım sana da gelsin, kesin o da vardır sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…