Günaydın kızlar.
Bu havadan mı bilmiyorum hiç keyfim yok.. Dün gece 10.30-11 gibi yine bi gayret Callan yaptım. Ter içinde kaldım bu sefer, bilmem neden.. Sabah da zor uyandım, işe de geç kaldım zaten..
Yağmurda sırılsıklam ıslanmak istiyorum.. sonra o ıslaklıkla eve gidip güzel bi neskafe yapmak istiyorum. En şapşal kıyafetlerimi giyip battaniye altına girmek, TV izlemek istiyorum. Hatta en sevdiğim arkadaşlarım da yanımda olsun... Sohbet muhabbet.. Bundan sonra istemediğim hiç bir şeyi yapmamak istiyorum..
ne stokcuymuşun sen öyleee ağustos böcüğüüü seniii
bulaşıkları yıkamayıda ben alayım mı, bide arada türk kahvesi yaparım
Hangi plaza de bakem :) Burdan yazmak istemezsen özelden yazsana. Ben bi dene biliyom da bizim buralara yakın gibim :44: Orda çalışılmaya başlandı mı ama bilmiyom. Sen de bakem :))
gKızlarr face'ten paylaştım resimi
Love01 tatlimmmm yeni isin hayirli ugurlu olsun güzelimmm
Bir de ben yanlis hatirliyor olabilirim duayenlere sormak lazim ama, sanki diyet kola sinirli izinliler arasindaydi sanki. O yuzden haftada bir iki kutuyu gecmemek lazim sanki. Ama emin degilim, tekrar kitaba bakmam lazim.
hayırlı olsun yeni işin.
Günaydın kızlar..
Bu havadan mı bilmiyorum hiç keyfim yok.. Dün gece 10.30-11 gibi yine bi gayret Callan yaptım. Ter içinde kaldım bu sefer, bilmem neden.. Sabah da zor uyandım, işe de geç kaldım zaten..
Yağmurda sırılsıklam ıslanmak istiyorum.. sonra o ıslaklıkla eve gidip güzel bi neskafe yapmak istiyorum. En şapşal kıyafetlerimi giyip battaniye altına girmek, TV izlemek istiyorum. Hatta en sevdiğim arkadaşlarım da yanımda olsun... Sohbet muhabbet.. Bundan sonra istemediğim hiç bir şeyi yapmamak istiyorum..
Kızlar, sanırım benim kilom 55,6 da sabitlendi. Bu sabah tartıldım yine 55,6 yım.
İnşallah hep böyle devam eder. İnanılır gibi değil ama gerçek.
Love01 cim canım,önce yeni işin hayırlı olsun.
Bi de güçlendirme ikinci yarısını sormuştun cevap veremedim. Ben 2 hafta kadar çok düzenli yapamadığım için uzattım, biraz daha uzadı ilk yarı :)) yakında geçicem ama hala cesaret etmiş değilim .
wALLA kızmayın ama resmen günaydın diyorum. Yeni kalktım. Kalkıp kadın programı pembe dizi izleyesim var. Ne güzel şeymiş evde izin kullanmak. iki gündür Bursadaydım. Canım çıktı yol tepmekten. Alışveriş yapayım dedim ama ayakkabıdan öteye geçemedim. dolu şey denedim küçük kğçük bedenler tabi eskisine göre.ama kıyıp alamadım nasılsa bunlarda bol gelir 3 ay sonra diyee. ama bu bol oldu demek çok keyifli.Bu arada 2 güne kadar İstanbula geçeceğim. Ne dersiniz buluşma zamanı geldimi. Yapalım bir organisazyon. Cumartesi sabah kahvaltı güzel olur gibime geliyor. Hadi yorumları alayım...
:)
Moralini bozma. Dikkatli yaparsan girersin hepsineeşim sürekli kilo aldın diyor. 50 lerden 66-67 ye kadar çıktım((
evet evet tarçınnnn :))) bayılıyorum kokusuna tadına hergün kaşıklayabilirim o dereceyim yani. bekarken giydiğim kıyafetlere baktım 15 kot var ama hiç birine giremiyorum giymek istiyorumm :))) teşekkürler canım
evet yanlış kitabım gelmedi daha yarın elimde olur hemencik okurum bende. bu arada dün senin yazdıklarını okudum hayran kaldım verdiğin kiloya
Ben ütü yapmayı sewerim, zaten zayıflayıf ufaldınız iice nolcak sizin ütünüzden. Öyle çarşaf gibi gömlek pantolon ütülemem ama baştan söliiiimmmm:)
Beğğ!! Ütüden nefret ederiimmm!!!evet doğru ben biraz karınca olmuşum daaa,cadıı seniiii hiç de ütüleri de ben yapiiim demiyooo
.......
........
normalde kremayla yapmam zaten az bi un koyarım kıvam olsun diye gerçi yulaf kepeği de kıvam verirse o da konabilir denemek lazım
gece gece aklıma bi tek o geldiydi yazayım dedim ama kalorisi aklıma gelmemişti
köfteli olan çorbayı da çok severim ondan yapayım yarın akşama
Kızlaaarr! Tarifin bi yerinde yulaf ezmesi yazıyormuş. Dikkate almayın heeuf mukemmel derleme, ben bunlari bilgisayarimda sakliyorumda,hepsi ayni dokumanin icinde,
Ama artik dosyalar, degisik dokumanlar gerekiyor, boyle tarifler ust uste geldikce.
.....
Ovvvv!!! Keşkeeee :100: Bari 1 ısırık alsaydın. Hadi yarım tane yeseydin. Daha olmadı 1 tane... ama 2 taneee :100:Selaam kızlar Bugün 10. gunum dukanda. 5gun atak yaptım 57.3ten 54.5e dusmustum ama seyıre gercınce bu sabah ıtıbarıyle 55.5 kıloyum.. Gercı ılk basslarda boyle olması normalmıs kıtapta okudugum kadarıyla ama yıne de endıselenıyorum ayrıca dün tatlı krizime yenik düştüm 2 tane çikolatalı halley yedim,, hem de gözüm dönmüşcesine.. Ogfff.. Keşke tutaydım kendimii :// :18:
Selaam kızlar Bugün 10. gunum dukanda. 5gun atak yaptım 57.3ten 54.5e dusmustum ama seyıre gercınce bu sabah ıtıbarıyle 55.5 kıloyum.. Gercı ılk basslarda boyle olması normalmıs kıtapta okudugum kadarıyla ama yıne de endıselenıyorum ayrıca dün tatlı krizime yenik düştüm 2 tane çikolatalı halley yedim,, hem de gözüm dönmüşcesine.. Ogfff.. Keşke tutaydım kendimii :// :18:
uf mukemmel derleme, ben bunlari bilgisayarimda sakliyorumda,hepsi ayni dokumanin icinde,
Ama artik dosyalar, degisik dokumanlar gerekiyor, boyle tarifler ust uste geldikce.
Ben pogacadan memnun kaldim. ben dukan yapmadan bile pogaca yemiyodum, yillar oldu ya:))
wALLA kızmayın ama resmen günaydın diyorum. Yeni kalktım. Kalkıp kadın programı pembe dizi izleyesim var. Ne güzel şeymiş evde izin kullanmak. iki gündür Bursadaydım. Canım çıktı yol tepmekten. Alışveriş yapayım dedim ama ayakkabıdan öteye geçemedim. dolu şey denedim küçük kğçük bedenler tabi eskisine göre.ama kıyıp alamadım nasılsa bunlarda bol gelir 3 ay sonra diyee. ama bu bol oldu demek çok keyifli.Bu arada 2 güne kadar İstanbula geçeceğim. Ne dersiniz buluşma zamanı geldimi. Yapalım bir organisazyon. Cumartesi sabah kahvaltı güzel olur gibime geliyor. Hadi yorumları alayım...
Bak işte buluşalım diyorum. Sinerji diyorum ay ben kime diyorummmmm
Bende fal bakarım o zaman. Sallarım ama kaç kilo vereceğini falan söylerimm fenamııı :)
Eveeettt!! Eveeettt!! BuluşalıımmmmwALLA kızmayın ama resmen günaydın diyorum. Yeni kalktım. Kalkıp kadın programı pembe dizi izleyesim var. Ne güzel şeymiş evde izin kullanmak. iki gündür Bursadaydım. Canım çıktı yol tepmekten. Alışveriş yapayım dedim ama ayakkabıdan öteye geçemedim. dolu şey denedim küçük kğçük bedenler tabi eskisine göre.ama kıyıp alamadım nasılsa bunlarda bol gelir 3 ay sonra diyee. ama bu bol oldu demek çok keyifli.Bu arada 2 güne kadar İstanbula geçeceğim. Ne dersiniz buluşma zamanı geldimi. Yapalım bir organisazyon. Cumartesi sabah kahvaltı güzel olur gibime geliyor. Hadi yorumları alayım...
Bak işte buluşalım diyorum. Sinerji diyorum ay ben kime diyorummmmm
Bende fal bakarım o zaman. Sallarım ama kaç kilo vereceğini falan söylerimm fenamııı :)
Ben de orayı tahmin etmiştim :)) Ben Halkalı'da oturuyorum ya, şimdi açık adres vermiyim :76: orası bize baya yakıngünaydınnn kısslarrrrr....ayyy böle hawalardan nefret ediorum,,beni direk karamsara baglıoo yafff..
canummm ben 212 nin ordaki ağaoğlu my office binasındayım.sizin ora derken?? eski işyerimi burdan görüorum cok lazımmıs gibi,,sanırım bu cewreden emekli olcam,hoho
........
..........
Moralini bozma. Dikkatli yaparsan girersin hepsineBen de evlendikten sonra 10 kilo almıştım 10 ayda (Evleneli 16 ay oldu) Şimdi 12 kilo verdim Düğünümdeki halimden daha zayıfım hali hazırda İstersen başarırısın :128:
Yaşşasıınnn!! Son ütücü de bulduuukkkk
Beğğ!! Ütüden nefret ederiimmm!!!Zaten ev işinden nefret ederim Genel
Kızlaaarr! Tarifin bi yerinde yulaf ezmesi yazıyormuş. Dikkate almayın heeDirek copy olunca, görmemişim :) Yulaf kepeği tabiki deee
Benim resmen bir Dukan yemek kitabım varDerleye derleye kitap oldu
Ovvvv!!! Keşkeeee :100: Bari 1 ısırık alsaydın. Hadi yarım tane yeseydin. Daha olmadı 1 tane... ama 2 taneee :100:
Ah keşkeeeGelin güzelim gelin Olun tabii... Yalnızım zatii.. Ömür boyu ööyylee yaşayalıımmm. Dertsiz tasasıızzz... Arada bir biri de alışveriş falan yapıp erzakları getirsin kapımıza. Ekmek elden olsun, su gölden olsunn...
yaaa hayırr ama yaaaaa bekleyin beni vallahi gelicem yaaa,kıskanıyorummmm çooooooook kıskanıyoruuummm ama siz böyle yaparsanız ben burda deliririm,resimlerinize bakar ağlarım,sonra dely gibi battaniyenin altına girer küserim size hiç çıkmam ordan vallahiiii
alalalalaaaa kızlar buluşmaya mı gittiniz nerdesiniz yaaaaa
neyse ben şimdilik kaçar,birkaç saate dönerim çok kaynatmayın hee
Günaydın olsun hepimize
+ 1000 ve ben hala regl olmadım, 6 gün geçtisağdan soldan geliyorlar bana, normalde düzenli olurum hep
Kızlar, sanırım benim kilom 55,6 da sabitlendi. Bu sabah tartıldım yine 55,6 yım.
İnşallah hep böyle devam eder. İnanılır gibi değil ama gerçek.
Love01 cim canım,önce yeni işin hayırlı olsun.
Bi de güçlendirme ikinci yarısını sormuştun cevap veremedim. Ben 2 hafta kadar çok düzenli yapamadığım için uzattım, biraz daha uzadı ilk yarı :)) yakında geçicem ama hala cesaret etmiş değilim .
Günaydın kızçeler,
sizden geri kalmayayım diye nöbet iznimi kullanmadan erkenden geldim
nasılsınız bakalım.beni sorarsanız dün 4 litre kadar su içmeme ve öğlen akşam balık yememe rağmen artarak devam ediyorum 72.8
ama olsun,bu yağ değil bunu biliyorum en azından.uyku düzenim bozuldu,uykumu alamıyorum sanırım vücudum su tutuyor
bu arada inanamazsınız oteli hacılar basmış gece
bir havayolunun uçağı kalkmamış,bütün hacıları otellere dağıtmışlar.sabah bana yardım eden bir arkadaş var hani dukancan yaptığım,o arıyor haberiniz var mıydı bu gruptan diyor.o ne laaa oldumbir geldim heryer beyaz melekler gibi.beyaz başörtüleri var bir de örtülerinin tepesinde pembe gülleri ofise iniyorum bir baktım fuayede namaz kılıyorlar. neyse az önce yolcu ettik hacı amcalarla teyzeleri.işe kaldığımız yerden devam
oyyy ne güzel ya beyaz beyazzzz....medosh bana göz kulak ol nolur lütfennnn cok dagittim bugün normal yagli bir bardak süt ictimafiyet olsun kuzum,çok sağol bu arada hepimizin sayesinde
ayy sıkma canını kuzum,hem sen filin yavrusu bile olamazsın.hamsisin sen küçücük minnakkk
hem üzülme ben de 72.8 çıktım bu sabah,hem de reglime de daha çok var.oluyor arada böyle işte napalım
aman be kuzum canını sıktığın şeye bak.çok var böyle düşüncesiz,patavatsız insanlar.inan ki hepimiz karşılaştık bunlarla.
hele kimeydi yaaa geçen gün bir arkadaşımıza adamın biri hamile misin demişti,münasebetsiz şey
işte asıl bu insanlara inat vermelisin o kiloları,senin vereceğn en güzel cevap kaybettiğin kiloların olacak sana inanmayanlara inat
hayırdır inşallah kızz
hoşgeldin canım,umarım en kısa sürede verirsin kilocukları
balık almayı denesenibalık ucuz bu aralar hem de diğer proteinlere göre kilo vermede daha etkili bence
sen var ya süpersin kuzum yaaa,biz yerimizde sayarken sen güçlendirmede bile verdin kilocukları.fıstık oldun canım arkadaşım
69-69-69-69-69-69-69-69-69-
Ben de 30'um :)) 40 kilo mu verdincanım benden 2 ay önce evlenmişsin benimde 14 ay oldu yaşım da 30 oldu metabolizma zayıfladı. yıllar önce 88 kilodan 48 kiloya düşmüştüm 40 kilo vermiştim ama 2 yıl sürmüştü şimdi vücudum yaşlanmaya başladı sanırım. acayip kararlıyım yapıcam inşaallahhhh
Dukan ekmeği eldenSu göl olsunda ekmek noluyo he. Kitabı okumadınmı sen kızzzz. Ekmek yokk
.....................
Ben de orayı tahmin etmiştim :)) Ben Halkalı'da oturuyorum ya, şimdi açık adres vermiyim :76: orası bize baya yakınİşe giderken ve dönerken de her gün önünden geçiyorum Sen Cumartesileri çalışıyo musun? Sıkıldıkça uğriyim ben sana kız ihihi
Ben de 30'um :)) 40 kilo mu verdinVuhuuuuu!!! E sen de potansiyel var demek, baksana Şimdi kaç kilosun, söylemiş miydin, hatırlamıyorum. Boyun kaç?
30 yaşında geldik diye hemen metabolizma falan mazereti gösterme heeeBurda 30 yaş üstü çok arkadaş var, çatır çatır da veriyolar kiloları valla Eskisi kadar hızlı olmaz, belki, ama verirsin. Tabi kararlı olursan!
Dukan ekmeği eldenIyy! Hiç canım istemedi :S Garsoonnn! Çek 2 lahmacuunnn!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?