Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evettt buluşuyoruz kısmetse. yer sanırım sultanahmet yakınları. hiç olmadı e 5 e çıkacağız. elbet denk gelirizzz. Hadi varmı dukancan macerası yaşamak isteyen.
Bu arada herkesin posta yaptığı bir günde size özel haberlerim olabilir. Azıcık sabırr ben bii karar vereyim. Olmazsa düğünde buluşuruz gibi iddealı bir laf etmeyeceğim tabiii :)

hayır bu güçlendirme menüzü. arkadaşımız güçlendirmede. tatlı olarak da tavuk göğsü yemiş.

Aliyecim o bildiğimiz tavuk göğsü olmasın o. Hem bak yoğurtla yemişş. Hem o arkadaş daha yenii güçlendirmede olduğunu sanmıyorum.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Yengem kalktı bile yataktan. Yarın çıkacak hastaneden kızmetse. Bende 4 gibi evimde oldum şükür. Tam uyuyacaktım ki telefonum çaldı. Haızrlandım çıktım bi heyecanla. Ayrıntılar cumartesi buluşmasında.
Benim tanıdığım MEDESA sırf bunu öğrenmek ve buluşmayı kaçırmamak için sabah ilk uçakkla gelir istanbula...

hayır bu güçlendirme menüzü. arkadaşımız güçlendirmede. tatlı olarak da tavuk göğsü yemiş.
Seyir dönemindeymiş canım arkadaş
yok canım seyir dönemindeyim. ama bugün protein günüydü.
Hımm tahmin ettim hep protein olunca.Ben yeniyimde bu konuda oyüzden öğrenmeye çalışıyorum dukan kitabın varmı?Kitabı okuyarakmı yapıyorsun diyetini?
yok aliyecim ben daha seyirdeyim. tatlı felan değil bildiğin tavuğun göğsü nerde tatlııııı

Bende başlıcamda arkadaş kitap almam gerektiğini söyledi kitap almadan buradaki bilgileri okuyarak yapsam olmuyormu yani:44:

Dukan kitabını okuyarakmı uyguladın diyetini?Bende başlıyacağımda Aliye arkadaşımız kitap almam gerektiğini söylüyor neden herkezin bünyesinemi göremi oluyor bu diyet ?Benim okuduğum kadarıyla mesela 20 kg fazlanmı var 10 gün atak dönemi yapıyorsun sadece protein ağırlıklı sonra seyir dönemi ardından güçlendirme ve koruma bunlara göre olmuyormu?Menüyüde listedeki uygun olan yiyeceklerden herhangi birini seçiyoruzdur?Yani bunlara göre yapılacaksa kitaba gerek varmı?Daha farklı bilgilerdemi oluyor oyüzdenmi kitap almam lazım:44:Mesela ben yarın sabah başlıyorum desem kitap almadan olmazmı

evet öncelikle kitabı aldım ve okudum, hatta bilgisayarıma da yükledim. birşey aklıma takılırsa açıp kontrol ediyorum.

buradaki bilgilerle olacağını sanmıyorum. koca kitaptaki bilgileri burada nasıl bulacaksın?
ama burası motivasyon için harika. aklına takılan soruları sorduğunda yardımcı oluyorlar. seninle aynı yolda ilerleyenleri, bu yolda başarıya ulaşanları görünce insan daha azimli oluyor.

Ben kitabı okumuştum öncelikle. Sonra Dukan'ın sitesinden bakındım birazda. Oradaki formu doldurarak çizelge yaptım kendime. Benim için 5 gün atak demişti. 5 gün yaptım evet sadece protein ve muhakkak yulaf kepeği yiyerek. Ancak etlerin hazırlanmasında veya yumurtalarn yağdan uzak durarak, tuzdan kaçınarak, mümkün olduğunca yağsız ürünler tercih ederek ve et konusunda yağsız bölgeleri tercih ederek ve bol su tğketerek geçirmiştim o dönemi. Ancak sizin için benim birşey demem doğru olmaz sanıyorum. En kısa zamanda kitabı okumanız yararınıza olacaktır. Hiçbirzaman kulaktan dolma bilgilerle diyete girmeyin derim ben kendi adıma...
Şİmdiden vereceğiniz kilolar hayırlı olsun diyelim...

boyunuz kaç? 48 çok düşük gibi geldi bana..

dukan amcanın bana uygun gördüğü kilo 56 ama ben 54'e falan düşmek istiyorum
2 kilo için seyiri 20 gün daha mı uzatayım napıyım?

1 haftada toplam 24,6 kilo veren 21 Dukancan'ı kutlarım Medesa ve benim +400'ümüzü de mazur görün artık Veremeyenler de alanlar da haftaya eksi olsun inşallaahh..

Eki Görüntüle 514442

Listede adımı görünce sevindim

aslında ben dukanda ikinci ve son hakkımı deniyorum

2012 yılı ocakta 102 kg ile başladım

mart 15 te 85.7 idim

biraz yaramazlık yaptım çok pişmanım

ve yeni başlangıça bir o kadar azimliyim

şimdi 14.9.2012 başlangıç 92

bugün 89.9

hedef 68(gönlüm 64 te)

boy 1.68

herşey güzel olacak

boyunuz kaç? 48 çok düşük gibi geldi bana..

dukan amcanın bana uygun gördüğü kilo 56 ama ben 54'e falan düşmek istiyorum
2 kilo için seyiri 20 gün daha mı uzatayım napıyım?

Boyum 1.52. Dolayısıyla düşük değil. Bu da bana uygun görülen kilo ... Valla ne bileyim ben duraklamadayım ya yapınn gitsin anasını satayım diyesim var ama siz bilirsiniz tabi. Sağlığınız tehlikeye düşmüyorsa yapın gitsin :)

Sanırım kitabı okumakta fayda var teşekkür ederim cevabın için inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz.

Ben dün marketten yulaf kepeği aldımSanırım sıra geldi dukan diyeti kitabına yarında o kitaba bakarım alırım inşallah.Sonrada aranızda dukancı olarak bulunurum bende.Teşekkür ederim bilgilerin için.Herkez için hayırlısı olsun ve istediğimiz kiloya ulaşırız inşallah

Canım süt tozu kutu sütlerin yanında oluyor, sen yanlış yere bakıyorsun sanırım, migroslarda oluyor genellikle.

Rachel'cim en son migrosa baktığımda kalmamıştı, bir daha uğrayamadım oraya. Bugün kipaya baktım işte, kutu sütlerin oraya da baktım canım ama bulamadım.

Arkadaşım kusura bakma da saçmalamışsın resmen.
20 kg fazlalığa 10 gün atak dönemi kuralı gibi birşey nerden çıktı allah aşkına?

Bi zahmet kitabı okuyuver.

Açık yeşil bi paket.. Yağı azaltılmış yazıyor sanırım yanında bi yerinde.. Hehhh! Bulduummm :128:
Eki Görüntüle 514437

teşekkür ederimm

allah kolaylık versin canım
ben eksilerde değilim maaalesef ama kızlar ne güzel vermişler
biz de haftaya eksilerde oluruz inş

perakende olarak satılan tek süt tozu var zaten. pınarın yeşil paketli süttozu. yağsız değil yağı azaltılmış yazıyor üstünde. bu ürün.
PINAR SÜT TOZU 200 g | Adepo.com

evet buydu ama emin olmadığım için almadım teşekkür ederimm bi ara gidip aliyim

İnternetten okumuştum böyle yazıyordu demekki saçmalayan onlarmış ben değilKafama göre yazmadım bunları yaniKitabı alınca okuyacağım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…