Günaydınnnn
Regl oldum dün geceSevinemedim bile ya bugün nasıl gideceğim diye düşünmekten Şu an çok ağrım var, belim karnım vs. midem de bulanıyor yine veee donuyorum ilaç aldım bakalım ne olacak geçer sanırım birkaç saate daha kahvaltı yapamadım, biraz da düzelsem çıkıcam buluşma için
Ama midemden dolayı bişey yiyemiyorum, yapamıyorum da eşim bişeyler almaya gitti yiyebilirsem onlardan yicem zira ilaç içtim bişeyler yemem lazım
Sağol kuzum iyi şimdi şükür
EE buluşulsun artık yetti gari... 1 ay sonra yine buluşuruzz. Şimdiki bayağı bi macera olacak gibime geliyor...
Walla geçen hafta değil dün sabah bile bişey yoktu. Herşey dün Bursa dönüşü tam uyumak üzereyken çalan telefonla başladı.
Kalanını yarın buluşmada anlatacağımmm :)
Yağmur yağsın serinleriz fenamııı. Hadi hatunum al izin yaa. Senin için havaalanında buluşuruz...
Ahh ahh beyaz saça da razıydım. Benim neww de saç bile yokk :)
Ama beyaz bi teknesi var ki saçtan daha makbul gözümdee :)
ya gelsen süper olurr. bekleriz dört gözleee
Ay kuzum sende gelllll çok sevindimm ki bennn
Aaa sende mi geliyorsun dermişimmmm. Ne hayallerle geldim ben bu yolu biliyormusun kuzummm. Neyse canın sağolsun. Sultanahmet köftecisine gideriz biz de :)
Günaydınnnn
Regl oldum dün geceSevinemedim bile ya bugün nasıl gideceğim diye düşünmekten Şu an çok ağrım var, belim karnım vs. midem de bulanıyor yine veee donuyorum ilaç aldım bakalım ne olacak geçer sanırım birkaç saate daha kahvaltı yapamadım, biraz da düzelsem çıkıcam buluşma için
Ama midemden dolayı bişey yiyemiyorum, yapamıyorum da eşim bişeyler almaya gitti yiyebilirsem onlardan yicem zira ilaç içtim bişeyler yemem lazım
kızlar merhaba yürüyüş yerine yüzmeye gidiyorum en son annem omuzlarında irileşme olmuş deyince çok moralim bozulduşimdi ne yüzüyorum ne yürüyorum 3 ,4 gündür. profosyonel yüzmüyorum sürekli hareket halinde efor harcamaya çalışıyorum. Kas yapmasın diye sürekli geri mi yüzsem acaba :26: galiba en temizi yürüyüş. spor şevkim kırıldı yaaaaaa..
son 1 saattir aşırı terleme, baş dönmesi ile başlayan bulantılarım akşam yerini istifra etmeye bıraktı( çok su içtim bugün birde yumurta dokundu sanırım. şekerimde düşmüş light meyveli yoğurt almıştım seyir dönemine sakladım ama 1 tanesini yedim içindeki tatlandırıcı iyi geldi. uzandım dinleniyorum ama ellerim titriyor (
medesacım ilk dediğine aynen katılıyorum. zaten hepimiz böyle yapıyoruz sanırım.
süzme yoğurt ben de çok kullanıyorum. hem öyle kaşık kaşık yemeyi çok seviyorum hem de tatlandırıcı süt tozu ve limon aromasıyla dondurma yapıyorum. hazır süzme yoğurtlar çok yağlı. ben her zaman tükettiğim yarım yağlı yoğurtla evde kendim yapıyorum. bez torba diktim bir tane. akşamdan ona döküyorum yoğurdu. torbayı bir süzgece, süzgecide bir başka kaba... hooop buzdolabına. sabaha kadar kalınca süzme yoğurt oluyor hemi de az yağlı...
Fosil toplantısı yapalım, tamam hahah
Bütün gerekli bilgileri alıp da senin yerine yapardım ama, ben çıkıyorum şimdii.. Yapamazsan ben haftaya yardım ederim. Haftasonu da girmiyorum çünkü..
Siz gelin de kayarız bizOrda da fosilleşip kalabiliriz ama Ay zaten ne kadarcık yer kaplıcaz allaseeennn Hepimiz sığarız oraya. Küçük popişler hahahaha
Kolay gelsiinnn
Benim bulmuştu. Ara ara da buluyor. İlk ay falan olmuştu bi de yaza girerken falan da olmuştu sanırım. Baya stres yapmıştım ben de 2 çizgi çıkmasın diye :18: Sonra da çıksın isticem ama.. napiyiimmmMadem biraz daha bekle canım kan testi için. Hadi hayırlısı..
İyi akşamlar iyi tatilleeerrr.... Çalışacaklara kolay gelsiiinnn.. Yarın görüşürüz inşallah
Günaydınnnn
günaydın canım arayacaktım seni ama uyuyorsundur diye aramadım,merak ettim şu damat adayını
ayyy ciddi ciddi buluşuyor musunuz azıcık daha bekleyemediniz dimi,ben uğramam artık buralara.giderim uzaklarda bi başıma yaparım dukanımı
canım benim hadi gözün aydın
sıcak tut ayağını falan,karnına da sıcak su koy dikkat et
ama neden kırılıyor spor şevkin,hiç de kırılmasın
hem ayrıca geri geri yüzünce kas yapılmaz diye bişey yok,daha bile çok yaparsın
ben de yüzüyorum kuzum,kas yapmak yağ yapmaktan iyidir
hem ayrıca zayıfladıkça zaten omuzların falan da daralıyor.benim omuzlarımın üstünde mesela küçük kemikler keşfettim
eminim doğduğumdan beri vardır onlar ama ben ilk defa farkediyorum
canım ilk aşamalarda baş dönmesi,baş ağrısı,halsizlik olabiliyor ama birkaç güne geçiyor.umarım seninki de öyle olur
kuzum bilmediğim için tekrar edicem sen doğru anlamışsamm söyle bana tamam mı :
şimciiikkk light yoğurt alıcam,onu tülbent gibi bişeyi nerden bulacaksam onun içine dökücem sonra o tülbeni süzgüye koyucam o süzgüyü de tencere gibi bir kabun içine koyucam
sonra bu bremen mızıkacıları gibi üstüste dizilmiş şeyleri dolapta o kadar yüksek yer bulursam dolaba koyucam.sonra bu mandıralarda satılanlar gibi yağlı gibi yoğun bir süzme yoğurda mı dönüşecek.ayy öyleyse iyiymiş denerim ben bunu
ayyy canım benim,senin o stresini hatırlıyorum.ben senden daha fazla strese girmiştim nedense
neyseki dilediğin gibi oldu
yaaaaaa siz lütfen buluşmaz mısınız huhuuuuuu
günaydın arkadaşlar, ben sessiz takipçilerinizdenim. hergün sayfayı okuyup bilgileniyorum. arada sırada böle lafa karışıyorum işte. neyse bu gsabahki sevincimi sizle paylaşmaya geldim.baskülde her sabah eksileri görmek mütiş bir duygu. yaptım o gerksiz diyetler...... emeklerim......
bu gün 12. günümve 4 .2 kilo vermişim.şükürler olsun allahıma
Kuzummm buluşacağızz walla. Dur az dedikodu yapalımm.
Beni 50 dk sonra delycimm alacak. ay çok heyecanlı...
Bululalım konuşuruz canım oradan canlı yayın yaparım ben sana.
Dur bakalım " hayaldi gerçek oldu" durumu yaşıyorum şuan. Tabi ne kadar gerçek bilemedim ama zaman gösterecek.
Bak kuzu ligh yoğurdu al. Evde ince süzgeçşn vardır hani kenarı plastik olur genelde pirinç falan yıkarız. Onu bir tencereye oturt. Üsütne de dök yoğurdu hiç karıştırma. bir gecede btün sarı du çıkıyor kalıyor sana süzme. Ben hep böle yapıyorum labne gibii de oluyor. Kendimi kandırıyorumm :)
günaydın arkadaşlar, ben sessiz takipçilerinizdenim. hergün sayfayı okuyup bilgileniyorum. arada sırada böle lafa karışıyorum işte. neyse bu gsabahki sevincimi sizle paylaşmaya geldim.baskülde her sabah eksileri görmek mütiş bir duygu. yaptım o gerksiz diyetler...... emeklerim......
bu gün 12. günümve 4 .2 kilo vermişim.şükürler olsun allahıma
20 gündür hiç zayıflayamıyorum diyorum ya, bi 3 günlük atak mı yapsam baştan. Zira seyir evresindeyim 50 günden fazladır. Fİkirler?
Tebrikler, ne guzel vermissin oyle. eminim bundan sonraki kilolarda kolaylikla gitcek. ben de cok keyifliyim eksileri gormekten tartida.
sağol canım. biz senle hemen hemen aynı dönemlerde başladık diye hatırlıyorum. umarım sonuna kadar da gideriz . ben 10 eylülde başlamıştım.
hiçbirinizi tanımıyorum ama ınanın cok sevıyorum ..sız olmasaydınız ben dun herkesın yedıgı pastadan yerdım.. tenefuslerde buruya gırıp bakıyorum yazmasam da destegınızı azmınızı goruyorum bugun artık fazla kılolu grubundan cıkmak uzereyım..kıtabı okudum okudum ama bazı seylerı burada netlestırdım..sıze cok tesekkur ederım Allah gonlunuze gore versın herseyı:) içimden geldi bu sabah sıze bunları soylemek zor gunler gecırıyorum kendımı cok yalnız hıssedıyorum.. ıyıkı varsınız:)
gercekten varsınız ya bunu hıssedebılıyorum.. kac gundur sınırlerıme hakım olmaya calısıyorum...full dersım var..burası yatili ilköğretim bölge okulu 1den 8.sınıfa kadar yatılı cocuklarım var..sınırlerıme hakım olmak zorundayım...bu garıplerımın ne gunahı var... bana cok guvenırler bı an sınırlerıme hakım olamazsam dıye korkuyorum... cunku ben yatılı ilköpretim okullarını kendı ıstegımle tercıh edıyorum gunduzlu bı okulda hıc calısmadım... madem kendın ıstıyorsun hakkını vereceksın dımı amaoyyyyyy canım benim yalnız hiissetme kendini,bizler varız.biz kocamannnnn bir aileyizzzzz
maşallah yaaa yolun yarısını geçmişsin bileee,aferim yeme o pastaları falan yoksa bu yol bitmez.az kalmış 1.5 ay sonra falan hoooppp güçlendirmedesin inşallahahhhh
gercekten varsınız ya bunu hıssedebılıyorum.. kac gundur sınırlerıme hakım olmaya calısıyorum...full dersım var..burası yatili ilköğretim bölge okulu 1den 8.sınıfa kadar yatılı cocuklarım var..sınırlerıme hakım olmak zorundayım...bu garıplerımın ne gunahı var... bana cok guvenırler bı an sınırlerıme hakım olamazsam dıye korkuyorum... cunku ben yatılı ilköpretim okullarını kendı ıstegımle tercıh edıyorum gunduzlu bı okulda hıc calısmadım... madem kendın ıstıyorsun hakkını vereceksın dımı amaayrıldıgım nısanlım burnumun dıbınde aynı okulda ogretmenız... dık durmaya calısıyorum olmuyor dıyetımı bozmıcam bu gırdaptan cıkıcam psıkolojıme hakım olucam ama nasıl?
ayyy kız deli misin,ben senin yerine olsam sinirlerimi bozacağıma inadıma veririm 10 kilo daha,ohhh fıstık gibi olurum.sonra da giyerim mini etekleri,elbiseleri çatır çatır amannninnn hem de nasıl çatlatırım onu
güçlü ol bakiim sen.bırak o üzülsün.hem herşeyde bir hayır vardır cidden bak,belki evlenseniz daha büyük sorunlar olacaktı.zararın neresinden dönsen kardır.sen şimdi kendine güven,başarabileceğine inan sakın ama sakın bozma diyetini,karşısında boşvermiş bir hatun görmesin.aksine kendine güvenen,fıstık gibi olmuş,günden güne güzelleşmeye devam eden bir hatun görüp kudursun.en büyük ceza budur bence ohhh sefan olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?