aliye 1971 maşallah ne güzel kilo vermişsin gençleşmişsin resmen
tebrikler
bende atak evresını bıtrmek uzereyım 2 kg verım. yulaf kepeklı galetayı yapan oldumu... ben denedım ama bıldıgın omlet oldu kıtapdakı tarıf :S
yardım lutfen
Aliye ya harika olmuşsun.Tebrik ederim böyle resimler gördükçe insan daha çok aşka geliyor ganımca cidden çok ama çok ama çok tebrik ederim inş. istediğin kiloya da gelirsin ama böyle bile şahanesin...
Aliyecim hastayım sana idolümsün :)))))
bugün medasayada ayrı bir hasta oldum çok beğendim çookkkkk ikinizi de
bu arada aklıma getirdin sormam lazım ben diyetin başından beri hiç tuz kullanmıyorum diyeti de bebek sahibi olmak için yapıyorum birde hipoglisemi tip 1 diyabete çevirmesin diye. aklıma geldi 21 yaşındayken tiroit şüphesiyle doktora gitmiştim ve tiroit bezlerinin normalden biraz büyük olduğunu düzenli ve sadece iyotlu tuz kullanmazsam hastalanabilceğimi söylemişti.
1- hasta olabilirim
2- tiroit bozukluğu kısırlık sebebi
şimdi normalde de tuzu çok kullanmam da biraz biraz atayım değilmi yemeklere?
çarşıya çıktığımda da şekerim düştü (bıktım bu şekerden) markete girip eti formun bisküvisini aldım 2 tanesini yedim iyi geldi yoksa bayılacaktım
sen neden tuzsuz yiyorsun ben onu anlamadım. başından beri taktın tuza, "şunu yedim tuzsuz yağsız tabii ki" diyorsun "tarhana yesem ama tuz var" diyorsun. nerden çıkardın bu tuz mevzusunu kardeş? tansiyonun falan mı var?
Günaydın canlar...
İşe geldim sonunda. Ay nasıl özlemişim odamı masamı :)
HErkese güzel bir hafta diliyorum be boll boll eksiiiii
:)
Günaydın canlar
oğluşumla kahvaltımızı yaptık, hepinizi öpüyoruz
haftasonu diyetim için pek başarılı oldu diyemem, dün şahane bir kahvaltı yaptım, öyle çok şeyi karıştırdım ki sonunda hepsini geri çıkarmak zorunda kaldımmidem bulanıyor benim hala niye anlamıyorum, midemi üşüttüm galiba, neyse 2 gün atak yapayım bari :26::26: ben böyle iki ileri bir geri güçlendirmeye zor geçicem :18::18::18: 2-3 gündür callan da yalan oldu ona da devam edeyim bugün bari
güzel bir hafta olsun, pişmanlıklar, artılar, kötü insanlar, kıymet bilmeyenler bizden uzak olsun
şöyle söyleyeyim, ben azcık etli hatunları daha çok beğenirim. seni tanımasam gördüğümde şöyle derim " çok hoş kız ama azcık kilo alsa süper olur" başkalarına göre de şahanesin. cumartesi senden de bahsettik ve ne kadar hoş olduğunu söyledik hepimiz. sen bana ne bakıyosun, benim boyum 155 bile değil. senin boyunsa 1.70 ve aybnı kilodayız. elbette bu kiloda ben hala azcık şişman sense dal gibi olacaksın. o yüzden bence geç bile kaldın güçlendirmeye. hemen geç. git canın ne istiyorsa şöyle güzel bir ödül öğünü yap, kır dukanın bacağını)))
oyyyy ağzından damlayan balı yirim kız senin
yaşasııın demekki bedenen yanınızda olamasam da ruhen birlikteymişiz çünkü aklım çok sizde kaldı vallahiiine kıskanç kız demediniz dimi yaaa valla hepinizi çook seviyorum ve inşallah bir an önce kavuşmak için biraz da hızlandırmaya çalışacağım iş programımı.
eğer hafta başından bilseydim buluşacağınızı vallahi gelirdim neyse bir dahakine artık
ayy kuzum yaa valla görsen kilo alsa süper demezsin,cidden bak şımarıklık yapmıyorum.ama şu an iyiyim yani.ne şişman ne zayıf güzel oldumyaa yüzüm de değişmedi aslında,önce/sonra resminde çözünürlük biraz bozuktu onun için bazı arkadaşlara öyle gelmiş olabilir ama öyle değil
bugün pembeli grili bir pantolon giydim ama böyle tam yaz modunda bişey,göbeğim çıktı.
onu artık sporla yok edicem.
kızlar bu aralar çok alışveriş yaptım,sırf h.sonu kipadan aldıklarım 100 tl'nin üstünde
her gün alışveriş yapıyorum ama stoklarım çok ne de olsa bir süre kendimi durdurmam lazım
dün fırında yaptığım balık yüzünden ev iğrenç koktu hatta dumandan gözlerim yandı diyebilirim,ben de o elektirkli zımbırtıdan alayım diyorum
hadi yolla resmini heyecanlandırma bizi
kızlar güçlendirmeyle ilgili kafama takılanlar oldu,sevgi yada ekim gelince sorayım bari yanlış bişey yapmayayım
herkese ii haftalar kızlarrr..cumrtesi cok güseldi fotoları grubun sayfasındada yayınladım,,listemde olmayan arkadaslar içinnn..hala hastayım ben yaa burnumu sile sile yara oldu hiçbişi midemde almıor,dün kepeği yiyemedim midem almadı..bakalım zorlucam artk bugün.ayrıca ben hesaplamalarıma dayanarak fark ettimki yaklasık 1 aya yakın guclendırme 1.yarıyı fazladan yapıorum135 gun fln yapmam lazımdı 20 hazıranda basladım.eylülde 2.yarıya gecmem lazımdı ama işte kacamaklar fln derken uzadı.bu hafta ödül ve nişasta yapmayayım haftaya 2.yarıya geceyım diorum ama tabi bunun için cumrtesi tartıda iyi bi rakam görmem lazım
geldim cnmmm,,artk buna bişiyi an comagı hazırlamı dersin,yoksa ii insan lafının üstüne mi gelir dersin sen karar werhaydi sor sor
Eki Görüntüle 516803 Eki Görüntüle 516804 Eki Görüntüle 516805
yapabildim sanırım. dur bi deneyeyim...
yok tansiyon problemim yok ta tuz su tutup ödem yapıyor diye tuzsuz yiyorum halbuki kitapta tuzu kesin dememiş ama
muhteşemsin, maşallah. harika olmuşsun. darısı başımaaaa
öyle bişey oluyor zaten. galeta dediğine bakma, krep gibi bişey o.
aliyecimmmmm bendende bahsettiniz mibende yaninizda olmak istiyordum ya
aliyecimmmmmmm canim ya sapka cikariyorum sana sapkaaaaa baska brsy diyemem suan su görüntüden sonra
valla benim 100 kg zamanlarımda bile tutabildiğim ödem maksimum 2 kg idi.
ödem kalıcı bişey değildir. atarsın zaten. atmasan bile dediğim gibi 100 kg de 2 kg devede kulaktır. tamam çok tuzlu yeme, sadece kilo için değil, sağlığın için de yanlış ama tuzu kesmek ya da ihtiyaçtan az yemek de yanlış. hele de diyetlerde. zaten az beslendiğimiz için bazı mineralleri de eksik alıyoruz. tuz onları takviye eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?