Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

krem vanilyalar fırından çıktı. dediğim gibi hafiften bir fırın sütleç görünümü var. muhtemelen altı da kızarmıştır. ama kokusu şahane... sabahı beklemek bir yana, ağzımın yanmayacağını bilsem hemen götüreceğim bir tanesini.

6 gundur saf proteın alıyorum

artık tatlı dıye cıldırmak uzereyım

bırkac da tatlı tarıfı verebılırsenız cok makbule gecer

ben cok tarıf bulamadım galeta denedım omlet oldu falan. Cesıtlendırmezsem sıkılıcam dıye korkuyorum...

sütleç ne ya salak aliye sütlaç sütlaç. 1 sayfa yaz şimidi sütlaç...

enginarı sindirmek için sindirim sisteminin yaktığı kalori, enginarın kalorisinden fazlaymış. bence aynı bunun gibi, erişteyi yaparken harcanan kalori, eriştenin kalorisinden fazladır. hadi afiyet olsun...

İnşallah öyledir çok yemedim gerçi ayrana verdim kendimi, enginara da bayılırım ama seyirde yasak yiyemedim pek bu sene

bende de olmuştu ama geçiyor istek falan kalmıyor.tatlı düşününce diyet olmuyor

sütleç ne ya salak aliye sütlaç sütlaç. 1 sayfa yaz şimidi sütlaç...

dukan diyeti tarifleri

bu sitede pek çok tarif var. krem vanilya tarifi de burada. şimdiden afiyet olsun

Medesaaa sesime ses wer Ne soracaktın sen bakem guclendırme hakkında????

Hayır olsun kuzum :)

Var var. kk dukancanları gibi bişey. Başvurunuz nesliii :)

Ağzım sulandı ya. Bana aylar sonra tatlandırıcı aldıracaksınız bu gidişle nereme lazımsa...

:)

arkadaşlar bugün de iş bitti, yine servisten size ulaşıyorum. buluşma fotolarını çok merak ediyorum.

ayrıca medesanın dediği gibi kilo veren arkadaşlar önce sonra fotolarını koyarlarsa bizler çn gerçekten güzel motivasyon olur.

sevgiler...

dukan diyeti tarifleri

bu sitede pek çok tarif var. krem vanilya tarifi de burada. şimdiden afiyet olsun

teşekkür ederim eski sayfalardan buldum bir tarif bu siteyide daha önceden bulmuştum ama bu tarifi bulamamıştım :)
akşam yemeği olarak 80 grlık bir tonbalığı yedim şimdide mistik chai yaptım onu içicem ilk gün tam gaz devam :)

iyi akamlar dukancanlar..:)

Aliyecim süpersin arkadasim fotoyu görünce eski halim geldi gözümün önüne...tebrik ediyorum seni en kocamanin dan..

Benim sabah randevum vardi tr den geldigimden beri girip kulak agrisi birde vucudumda sanki igne dolasiyormus gibi birseyler oluyordu.Mide bulantisi kusma devam edince bu gün kan sonuclarim da mikrop cikti antibiotikum ve iki cesit hap yazdi.Gözümde arpacik cikmisti oda fena görünüyor.. Buda yetmiyormus gibi kücük oglumda da mide bulantisi basladi..Sabah dukan kahvaltisi yaptim doktordan sonra ertelemeye karar verdim..Gece calismamdan ötürü diye tahmin ediyorum bu sabah arti 2 gördüm insallah gecici bir arti dir..
isteyim bu gece yine cubuk kraker ve etimek yiyorum bol bol da nane ve papatya cayi..Sonum hayir olur insallah..

Son düzenleme:

Teşekkür ederim arkadaşım. bu arada geçmiş olsun... diyete tam uyamaya bilirsin ilaç kullandığın için ama en azından öyle etimekti çubuk kraketdi v.b. şeyler yemem. hergün sp yararsan sorun olmaz. birazcık da kepekli ekmek belki. ama nasıl olsa bozdum diye salma kendini. gerçi sen bilirsin ne yapacağını ama ben diyeyim yine de )))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

Aliyecim resimlerini gördüm süpersin arkadaşım gerçekten büyük bir iş başardın tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…