Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Allaahimmmmmmm iyiki annen degilim ipektommm

neden annene düşmansın ipek?:-D

kızlar server resetlenecekmiş sonra da mesai biter zaten,ben kaçar.
annecim yemek yemiyorum ve yapamıyorum bu aralar diye bana bi dolu stok yaptı h.sonu.
bamya,fasulye,patlıcan,börülce falan bir sürü sebzem oldu.
bu güçlendirmenin de en çok her gün sebze protein olmasını sevdim.bugün hangi günümdü diye düşünmeme gerek kalmıyor.
ama tabiki geçen perşembe saf proteinimi de atlamadım.
sizi seviyorum,kendinize dikkat edin,öpüyorum canlarım benim

doğum günün kutlu olsun nice mutlu kilosuz sağlıklı günlereee

İyiki doğdunnnn EKİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

:)

nice senelere ekimcim...

Ekimim, meleğimi gülen yüzüm doğum günün kutlu olsun. … nice mutlu seneler kuzum..

Çoook yoğun bir gündü bir an girdim ama yine kopmuşum ben misafirlerimle ilgilenirken. Bugün herşey muhteşemdi.

Çookk teşekkür ederim her birinize çok güzel dilekleriniz için

Her biriniz ne güzel yazmışsınız, böyle dostlar biriktirmek herşeyden değerli. Umarım her birimiz gönlümüzdeki, hayalimizdeki gibi bir hayat yaşarız.

Hepinizi çoook seviyorum, iyi ki varsınız, iyi ki hep birlikteyiz.

Ekimcim nice güzel yaşlara canım, iyi ki varsın

Kutlu olsun kutlu olsuun bi de sağlıklı olsun bi de mutlu olsun bi de huzurlu olsun bi de oğluşunuzla birlikte olsun bi de kocacıınızla birlikte olsun bi de bütüüüün sevdiklerinizle birlikte olsun inşallaah

nice senelere ekim iyiki doğdun bu arada ipeğinkini kaçırmışım sanada iyi seneler ipekçim nice yıllara kızlar :)

herkes nasıl görüşmeyeli bi yandan atıştırıp bi yandan nette dolanıyorum tavuk yemekten gıdaklıcam ya da yumurtlucam sanıyorum :)))))))

Ekim doğum günün kutlu olsun.nice yıllara...

Ekimcim nice güzel yaşlara canım, iyi ki varsın

Kutlu olsun kutlu olsuun bi de sağlıklı olsun bi de mutlu olsun bi de huzurlu olsun bi de oğluşunuzla birlikte olsun bi de kocacıınızla birlikte olsun bi de bütüüüün sevdiklerinizle birlikte olsun inşallaah

Çok teşekkür ederim kızlar, artık 3 lü rakamların sonlarına yaklaştım ben ama ajda gibi her yaşın ayrı bir güzelliği var diyorum:)) boyumdan büyük oğlum var, çok şükür. Umarım damatlığını da beraber görürüz:)

Herşey dostlarla güzel, iyi ki varsınız

Ekim geçmiş doğum günün kutlu olsun :)

-

Hepinize iyi akşamlar, yumurta tüketimine dikkat edin aman. "Saldım çayıra Mevlam kayıra." yolu ile oburluk hastalığının karışımı bir şekilde ilerliyordum birkaç gündür. Bugün yumurta olayını iyice abartmışım sanırım, kabardım ve kaşınıyorum. Alerjikmiş internetten okuduğuma göre. Beslenmemi iyice düzenleyeceğim artık. "Sadece izinlilerden yiyorum kaçamak yapmıyorum." da birşey ifade etmiyor, daha az yemem gerek.

Yemekten beklediğim psikolojik destek ve rahatlamayı duadan, harfleri öğrenip okumaktan beklesem adam olurdum herhalde bu zamana kadar.

yuruyus yapsan az yıcene az yemektense yuruyus daha kolay şaka bı tarafa ıkı yumurta ıyıdır

bendede var o kabarıklar
ama 2 tanecik omuzumda mercimek tanesi büyüklüğünde ve yanmş su toplamş gibi kırmızı acaipde kaşınıyor
sürekli çıkıp geri sönüyor ama ve hep aynı yerde çıkıyor
ben onu boşverdimdee
benim acaip saçım dökülüyor sizdede varmı
bir doktoramı gitsem saç analizi felanmı yaptırsam moralim çok bozuk yaaa

diyetten olabiliyor. benim 1 yılıdan sonra başladı yeni yeni. vitamin eksikliği sebep olabilir. vitamin almaya başla istersen. bir de maden suyu da iyi geliyormuş. (soda değil ama maden suyu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…