Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sayıya alamadıklarım sıradalar )
Eki Görüntüle 533952

sENİ YAAA.
Allah bildiği gibi yapsın. Levent e söyle seni öpsün başına koysun. yaklarını falan yıkasın. Sen insana ömür katarsın. 40 yılda işe gelirken makyaj yaptımmm o da aktı sayende. Bütün oda bana bakıyor şuan. Ağlamakla gülmek arasındayımm. Ayyy karnımm da fena oldu bak.
Çok yaşa emiiiiii.

:)

cansın beybi

Günaydın canlar,umarım herkes iyidir.
bu sabah 69.8'im iyiyim bence.sadece güçlendirme sürecimin çok uzun olması biraz sıkıcı gibi duruyor.
yani 230 gün falan güçlendirme yapıcam.neyse yaz başında artık korumaya geçmiş olacağım neyseki

Eki Görüntüle 533952

Neslimmmm çok tatlısın bebişim yaaa,hiç gülesim yoktu yüzümde tatlı bir tebessüm oluştu.Allah da senin o güzel yüzünü hep güldürsün inşallahh.bazen küçücük şeyler insanı ne kadar mutlu edebiliyor,sağol çıtır dukancanım benim

kuzuuummm ya ben takip edemedim bir süredir de noluyor neyin var senin.neden hala seyretmektesin,tam güçlendirmeye geçerken ne kaçamağı bunlar ??? e tamam hadi yaptın kaçamağı da,artık toparlansana.hadi kuzum bayramda güçlendirmede ol sende lütfennn o kadar da zor geçmiyor benimki şimdilik.en azından her gün sebze ve ekmek yiyebilmek gerçekten çok iyi geldi.
normalde ekmek hiç yemezdim zaten ama 7 audan sonra mutlu etti beni.meyve hala yemedim öğğ sevmiyorum napiiim
normal ezine yada teneke tulum gibi peynir de yiyiyorum günde 1-2 dilim.40 gr'ı geçmiyordur.güçlendirmeye geçersen kaçamak isteğin azalacak kuzum,hadi yazık etme emeklerine.bayrama daha 10 gün var,yaparsın benim bitanem

kuzular, seviyom hepiciğinizi

ben şimdi çıkmak zorunda kalıcam.. ama üstüne basa basa söylüyorum...
ipin ucunu kaçıranlarla,
son 100 metreyi birlikte koşmak isteyenlerle,
maksat muhabbet olsun diyenlerle bile!!
Yoğunlaştırılmış, Hızlandırılmış, Suyu çıkartılmış DUKAN uygulaması yapalım!!!
olma mı???!!!!!!

Kaçamak sınıfından herhangi bir şeyi değil yemek, düşünmek dahi yasak!!
O derece yaniii!!!

Hepinize merhaba! Ne güzel sizler neşeli olunca değişiveriyor hemen buraların havası. :)

arkadaşlar bu kullanılan tatlandırıcılar nereden alınıyor ve nasıl kullanılıyor acaba ve atak döneminde kullanılabilirmi bilenler cevap verirse çok sevinirim

Evet atak döneminde de kullanabilirsin. İçeceklerde tablet, tatlılarda falan toz olanı kullanılıyor. Isı gerektiren tariflerde tablet tatlandırıcı kullanırsan tadı acılaşıyormuş. Marketlerde, eczanelerde bulabilirsin. Yanılmıyorsam en çok kullanılanı takita marka?

Ben söylemesi ayıp gittiğim kahvecilerde masada duranları cebe atıveriyorum. Yaşasın tasarruf! Tabletleri toz haline dövüp öyle katıyorum çikolata sosuma falan. Henüz onlarla kek pişirmeyi denemedim acı olur diye korkumdan. Pişirme aşamasını geçtikten sonra pudra şeker gibi üstüne serpmeyi düşünüyorum. :)

Son düzenleme:

evet beypazarı ya da kızılay falan. üzerinde maden suyu yazanlar. sadedir zaten onlar.

bende de öyle bu aralar. tartıyla aramız bozuk. protein günü 69.1 sebze günü 69.3. dönüp dönüp aynı yerde duruyoruz.

ben de aynı durumdayım neslim ve aynı kafadayım.

2 rafadan yumurta ve peynirle kahvaltımı yaptım. ekmeğimi aldım yanıma, arasında da light kaşar. sebzemi de akşam yiyeceğim artık...
benim bugün dışarıda işlerim var. tüm gün yokum. bolca yürürüm. size iyi muhabbetler.

Selam bebekler :) Umarım iyisinizdir. Takip edemiyorum uzun zamandır Diyet de iyi mi değil mi sormayın İdare eder diyeyim, dönem dönem olur böyle şeyler

öldümmmmm

bu ara kendimi acı bibere verdim normalde nefret ederim midemi ağrıtır ama zayıflatıyor yahuuuu.

zayıflayacağım diye hasta etme kendini. ayrıca acı zayıflatmaz, sadece metabolizmayı hızlandırır. bunun zayıflamaya az da olsa bir katkısı vardır tabi, o ayrı. acı zayıflatsaydı, beni zayıflatırdı şeker. çocukluğumdan beri kaşık kaşık yerim pul biberi. acı biber turşularını 1 tabak yemekle 1 kase götürürüm. senelerdir böyle bu. hiç de zayıflamamıştım.

Ya artıyımdır yine.. Tartılmadım gerçekten.. 60 çıkarım zahir.. Dün de yedim, hee... Arabam yok, öküzüm bizzat, üzerinize afiyet.. o derece Ben de güçlendirme gibi bişiler yapıyom işte.. Patron da mıkmıklık yapıyo.. ağlayabilirim şu an, sinirlerim bozuldu.. Çoook çalışmam lazım...! Yapamazsın bence, yetişmicek bence, deyip duruyo. Manyak mıdır, aptal mı..? elimde kalcak sonunda... Bi kurtulaydım...

Merhaba canım..
Güçlendirmeyle başladı her şey zaten.. Ödül olsun şu olsun bu olsun derken yemeye başladım yine.. Ödül falan yaramıyo işte bana ( Hala güçlendirmedeyim zaten. Yani öyle kaçamak falan yapınca ani bi geçiş oldu. Kaç kiloyla geçtim bilmiyorum. 57,5 falandım heralde. Tartılmamıştım cumartesi. Sabah 1 dilim ekmek ve 1 ince dilim de kaşar yedim. ekmek tam buğdaydı ama, tam tahıl değildi. O da oluyordu di mi :44: Sebze protein karışık yicem.. Bi kaç hafta normal bi güçlendirmeyle yine 57 lere düşerim heralde, bilmiyorum.. Haftaya da tatil.. Patron "ay sonuna kadar yetiştiririm" dediğim şeyleri sorup duruyo. Yetiştiremicen bence diyip duruyo. Öldürmek istiyorum şu anda onu ve burdan koşarak mutlulukla uzaklaşmak istiyorum!!

Selam bebekler :) Umarım iyisinizdir. Takip edemiyorum uzun zamandır Diyet de iyi mi değil mi sormayın İdare eder diyeyim, dönem dönem olur böyle şeyler
Selaaamm..

biraz biraz wc problemimi gideriyor iyi oluyor Aliyecim.

bu arada özlemişim seni :)))) görmemiştim uzun zamandır

Eki Görüntüle 533952

Kız nesliiiiim, sen ne ömürsün :)) Yirim seni yirim, dünkü yorgunluktan sonra gözümü açacak halim yoktu bastım kahkahayı

Bundan sonraki bölümde bir cd de koy da böyle oynarız en azından

Canım ya, nere gidiyon ben gelmişim günler sonra, boşver kuzum asıl işimiz burası ya, kopma burdan. Kuzum ne oldu sana böyle, neden doymuyorsun sen? Senin kadar direnen var mı bu diyete be ya, ara ara olur böyle durumlar.

Bu arada ben söyleyip duruyordum ya dukan seni kitap yapsın diye, hazır nesli dergi çıkarmış, sonraki sayıyı sana ayırsın :)) Olmaz mı neslim :)

Kaçamak yapanı böyle kovalıycaz bundan sonra, biline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…