okumadıysanız önce kitabı alıp okuyun siz, sonra aklınıza takılanları sorarsınız, o zaman hepimiz bayıla bayıla cevap veririz zaten
Kızlar,
Size 36 beden pantolonumu anlatmıştım hatırlarsanız hayatımda ilk defa 36 giymiştim. İkincisini de geçen haftasonu aldım. Açılışta giymek üzere bir takım almam gerekiyordu gittim gezdim baktım, bedenimi sordular korkarak 38 dedim :44:bayan baktı ve siz 36 bedensiniz dedi. 36 beden etek ceketi giydim ve tam oldu.İnanamadım bu benim 2. 36 beden olayım, şoklardayım.
Diyetten vazgeçeceklere, kaçamak yapmak üzere olanlara ya da iradesi zayıflayanlara duyurulur.
hashish bakıyorum geç geldin çabuk alıştın)))
kuzum, "kullanıcı kontrol paneli"ne git, sol sütunun en altında "eklentiler" var.. ordan bu resmi tıkla ve kaldır..
alıntılardakiler de dahil gidecektir
kuzum, "kullanıcı kontrol paneli"ne git, sol sütunun en altında "eklentiler" var.. ordan bu resmi tıkla ve kaldır..
alıntılardakiler de dahil gidecektir
bende de öyle bu aralar. tartıyla aramız bozuk. protein günü 69.1 sebze günü 69.3. dönüp dönüp aynı yerde duruyoruz.
ah ah o üzüntü nedir iyi bilirim tv de dogum sahnesi görünce bile aglamaktan ölüyorum.bugün haberlerde gördüm bi aile 7 aylık bebeklerini boğarak öldürmüş ben yine ağla ağla öldüm.rabbim böyle kötü insanlara bile evlat veriyor oysa pamuklar içinde büyütecek,başının tacı yapacak ,gözünden bile sakınacak bizlere nasip etmiyor.vardır rabbiminde bi bildiği buda bizim sınavımız herhalde.
biz 2 senedir uğraşıyoruz ikimizde de hiç bir sorun yok.yapılmadık test kalmadı,gayet sağlıklıyız ama olmuyor.
aşılama tüp bebek bunlar için kendimi hazır hissetmiyorum.bu süreç,etraftakilerin baskıları çok yıpratıcı.
bende kendime 3 ay daha süre verdim.bundan önce belki hamileyimdir deyip hiç bi hareket yapmayıp yiyip içip yattım.bu yüzden kilo aldım.ama bu 3 aylık süreçte dukanımı yapıp yürüyüşümü yapıp kendi haline bırakacağım.
hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden.ama içimdeki acı okadar büyük ki anlatmaya kelimeler yetmez.
siz anneler evlatlarınızın kıymetıni bilin.onlar alllahın size verdiği eşsiz hediyeler.
neyse başınızı ağrıttım.arkadaşım senin daha 3-4 ay olmuş 1 yıl olmadan kısır olunmuyor.daha üzülmen için çok çok çok erken.ama yinede içinin rahat olması için 3.gün ve 21.gün testlerini yaptır.tabi eşinde yaptırsın.
hayırlısı olsun.
günaydın tatlım.Günaydın güzel bıdıklarım
Birazdan çıkıcam peşin peşin yazayım.. Dün döndüm dukanıma bugün o fazlalık olan 5 kilodan geriye 2,5 kilo kalmış... büyüksün dukan, azizsin dukan, senin de işin düşer, kayırırım seni dukaaaannn
Büyük uyanış harekatına katılan bacılarr, yani dün "ben de ben de" diye yazanlarr!!
rapor bekliyorum, bakcemmm
ayrıca da bugünün teması
İyi Düşün İyi Olsun!!"
Eki Görüntüle 534520 Eki Görüntüle 534519
Tıp oku istersen, ordan mühendisliğe geçiş, ordan halkla ilişkiler falan hihihohaliyeye rakıp olup adalet okusam ordanda dıkeyle hukukmu okusam yoksa. Benımde gonlum fotografcılıkta ama..
En iyisini yapıyorsun.. Biz seni sararııızzzamin canım.çok duygusal çok stresli çok evhamlı ...bi insanım.bende sebebini buna bağlıyorum.kafaya takmayayım diyorum ama engelleyemiyorum.önceden kk yı açınca gebelik bölümünde dolaşırdım moralim bozulurdu, şimdi girmiyorum bile.direk diyet ve spora giriyorum.sizler bana iyi geldiniz.
Sen var yaaa... Süppersin heee!!Bugün resmen 30. günümü tamamlıyorum, şaka maka 1 ay olmuş. İnişli çıkışlı küsüratları göz ardı edersem eğer, yaklaşık 6 kiloluk bir kaybım olmuş. .............
.......
Beslenme çantası hazırlayıp götürüyorum ben.Plastik saklama kaplarından aldım, bazen normal kaseye koyup üstünü streçle vb. kapatıyorum. Sonra kantinde açıp yiyorum.
Yulaf hakkımla krepçikler pişirip arasında light peynir, yağı uygun hindi füme koyup yiyebiliyorum. Gene yulafı lor, maydonoz, sütle falan karıştırıp ufak kekçikler yapıyorum onları alabiliyorum. Yağı uygun tavuk döner buldum onu götüreceğim ileriki günlerde. Tonbalık her zaman kurtarıcı. Marketlerde et-süt reyonlarında gariban kediler gibi dört dönüyorum kafamda "nerede indirim varmış, yağı kaçmış, gramajı uygun mu, kazık mı yiyorum, bunu neyle nasıl yerim??" gibi sorularla...
Light ayran, maden suyu, kola zero (veya pepsi max sanırım şekersiz yazıyordu üstünde) doymadığım zamanlar kurtarıcım oluyor.
Sebze günlerinde sebzeli ciğer sote, fırında patlıcan, salata gibi şeyleri kasede veya kapta götürüyorum. Üstlerine peynir döküp götürdüğüm oluyor. Ufak kutu light yoğurtlardan da alabilirsin. Güveç kabına karışık birşeyler atıp pişirip gene kapta götürüyorum.
Şu an için aklıma gelenler bunlar... :) Evet kantinde açıp yemek belki komik gelebilir bazı insanlara veya götürmeye üşenilebilir. Ama bunun işe yaradığını görüyorum, o yüzden umursamadan kabımı da taşıyorum orda burda açıp yiyorum da.
neslicim bir baktim ki aaa ben de varim :)
cok mutlu oldum
dukancilar, "super kizlar"siniz hepiniz :))
cok yazamasam da takip ediyorum hepinizi.
Hep dusungumu bir seyi su an belirtmek istiyorum:
kk da bu kadar egitim kultur geyik potansiyeli yuksek bir grup daha da ben gormedim. Dukan da var bir keramet :)
............
Hayırlı uğurlu olsuunnnn!!ru-sheim yulaf kepeği siparişimi vermiş bulunmaktayım,haftaya p.tesi inş.. başlıycamm,ay çok heyecenalıyımmmmmm...
Sen de mi tiyatro şeyediyon :) Ben de ben deeeTiyatro'da oksuruk tuttu, oksuruk icin pastil almak zorunda kaldim. hala bakmaya korkuyorum, onun icinde seker vardir ya.
Aahahha.......
Canim ben bi regl olsaydim o zaman anlayacagim neden bu artilar ya gercekten icimde doymak bilmeyen bi öküz var komsuma diyorum keselim kurbanda..
............
Maşallah sana Neslicanıımmm!!Günaydın güzel bıdıklarım
Birazdan çıkıcam peşin peşin yazayım.. Dün döndüm dukanıma bugün o fazlalık olan 5 kilodan geriye 2,5 kilo kalmış... büyüksün dukan, azizsin dukan, senin de işin düşer, kayırırım seni dukaaaannn
Büyük uyanış harekatına katılan bacılarr, yani dün "ben de ben de" diye yazanlarr!!
ayrıca da bugünün teması
İyi Düşün İyi Olsun!!"
ben 1 paket mest çayı ile perişan oluyorum,3 paket içince motor pervaneye takılmasın kuzumgünaydın tatlım.
tebrıkler 1 gunde 2,5 kılo. ben 1 gunde daha bu kadar kılo veremedım yanı...2. aynadakı benım
ben bugun kahvaltı yapmadım. yanımda da getırmedım yapmıycam. zaten yapasımda yok. mest form getırdım gun boyu 3 fincan ıcmeyı dusunuyorum. benım acıl wc ye ıhtıyacım var o nedenle 3 bardak..
ağzımada 1 tane şekresiz çilekli sakız atıverdım.. raporum budur.. yedıgım ıctıgımı an be an yazarım...
Bende geliyorum izmir'e güzel izmirime bayram için
Medesaaa aç böğrünü ben geliyommm İzmir'ee :))
kızlar salgam içen varmış sanırım şalgam yasak ödem yapar dikkat
bu arada hepinize tesekkrlerr
Medesaaa aç böğrünü ben geliyommm İzmir'ee :))
Günaydın güzel bıdıklarım
ayrıca da bugünün teması
İyi Düşün İyi Olsun!!"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?