Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

...

Tıp oku istersen, ordan mühendisliğe geçiş, ordan halkla ilişkiler falan hihihoh

Dalga gecıyo bak yaaa… tıpın açığı vardıda bizmi okumadık.. saka bı yana fotoğrafçılık fıkrım devam edıyor. Cuma kayıt son yazıyo nette ama kacırdıysamda yapcak bısey yok..hıc gözümde kesmıyor yıne kıtapların arasında uyumaya…

ben 1 paket mest çayı ile perişan oluyorum,3 paket içince motor pervaneye takılmasın kuzum

yok yaaa . sız demek bu sebeplen patır patır verdınız kıloları. ben ıcıyorum ama tık yok valla.. olanda zorla yaniii..

Günaydin dukanciceklerimmmmm.....

dün aksam yine kokteyl vardi Allahim olamaz böyle sey dukana basayali kacinci bu???

ama dün zaten SP günümdü

öglen burada kesfettigim o salataciya gittim salata ve tavuk gögsü yedim aksama da tavuklu mantar sosunu birazcik siyirdim oldugu kadar tabiiiki.....ama ben kahveyi fazlami kaciriyorum acaba????? günde 2 fincan :26:7g mi ne yaziyordu kitapta bi ölcmem lazim

ödem yapmadı bende yaa direkt cırcır oldum,kabızlığa en lezzetli ilaç diyebilirim

günaydın canlarım...
hayatımda ilk defa 69 rakamını gordum tartıda şükürler olsun..

kuzuummm,senin ne hisettiğini benden iyi kimse bilemez,ne çok beklemiştim o 69lu kiloları,çok şükür kavuştum bende

merhaba kızlarr
nasılsınız?
koruma evresi harika birşey..hadi gelin artık bekliyorummm

Ya bende istiyorum artık şu 60 lı küsüratlarıı. Ramazandan beri durdu mübarekk. Kaçamaklarım oldu tabi ama hamur yemedim şeker yemedimmm. Poffff. Kırmam lazımm şu 73-75 arası gidiş gelişleriiiii.
Bende hissetmek istiyorummmm.
Lise 1 de 71 dim bennn. Üniversite boyuncada 71-75 gittim geldim sanırım. Kaç yıl bu seviyede kaldığımdan mı zor gidiyorki bu haller.
Demek ben ora okulda 60 lı rakamları görmüşüm. Yuh diyorummm kendime. Yürüyen dubaaa bacak kadar boyumlaaa.
Ay nefret ettim kendimden. geçnliğimi zehir etmişim kendimee.
Gerçi Allah bana biliyorda vermiyorrr. Birde zayıf bi şey olsammm neler olurdu düşünemiyorummm şu fani hayattaaa.

ipekommm herlade artık bensiz buluşma organize etmiyorsunuzdur değil mi

Kuzum ondan soruyorum tarih söyleyin diyee. Tamammen senin gelişine göre...

medesa sanırım bunu diyosun canım, bende fırını açmaya üşenip tavada 2 postada yapmıştım. yerken bunun tadı neye benziyo diye çok düşündüm hay ağzına sağlık valla omlete benziyodu cidden ben tavada yaptğm için öyle olmuştur heralde ben beceremedim diye düşündüm hatta çünkü tipi de benzemedi ama fırındaki tadını da merak ediyorum insanın başına ne gelirse meraktan geliyo zaten

yarın şu mest formdan aliym bende bari tadı çok kötü diildir umarım

14 ayda bu ne sabırsızlık canım benimde 14 ay oldu ama öyle soran eden yok bazıları çıkıyor daha erken diyorum bu kadar canını sıkma soranada biz daha yeni evliyiz dersin sallarsın
herşeyin bir zamanı var eskide kalmış düğünden 9 ay sonra bebeği kucağına almak sıkma canını :)
teşekkür ederim deneyeceğim bu tarifide fikri de.seyir evresindeyim ayın 24 üne 1.ayımı bitiriyorum inş

benimde 24ünde 1 ay olcak 5 kg vermiş olucam sanırımm :)

slm kızlar günaydın dün gece regl oldum 4 gün önce geldi hemde nasıl geldi haşatımı çıkardı suyumu çıkardı resmen belim kasıklarım heryerim ağrıyor mahvoldum resmen hiç uyuyamadım ateş basıp durdu pofff hala ölüyorum ağrıdan ilaç almayım diye tutuyorum kendimi bakalım ne kadar tutucam (((( regle rağmen 74,7 çıktım sabah bakalım regl sonrası durum ne olucak :))))

Günaydın Millet,Canım cok sıkkın cok bunalmıs durumdayım.artk hafta sonu olsada kaçıp gitsem :2:

kızlar askolsun ya ne otelı moteli.ben yapayalnızım ewde gelin bende kalırsınız.benim içinde süper olur hemmm...

adı neymiş o kitabın,bizede söleseneee

merhaba kızlarr
nasılsınız?
koruma evresi harika birşey..hadi gelin artık bekliyorummm

gelcez gelcez inşşş ama sende buraya daha sık gelsen cok sewınecezzzzz :2: nasıl kilo almadın dımı hiç?

canım benim,pressevgilisi de gelecek almanyadan,ben de onun geliş tarihine göre ayarlayacağım.
aslında bayramda da gelebilirdim ama canım hiç bişey yapmak istemiyor
hem bayram sonrası iş için gelince daha güzel,bi zahmet uçak paralarımı falan karşılarlar bari
10 kasım ananemin doğumgünü olan c.tesi,onun için 17 kasım olabilir bence,herkese uygunsa tabi

hashish,alıntı yapıp cevaplamamışım.
evet o paylaştığın şeyi yaptım,ben fırında yaptım makarna gibi olacak,ben de öyle dilimleyeceğim sanmıştım.fırında çıkarınca ucunda ısırdım baktım hımmm güzel omlete benziyor öylecene yedim
sonra 3 tane daha yaptım aynısından,sabahları yanımda işe getiriyorum üstüne peynir koyup mikroda ısıtıp kahvaltıda omlet niyetine yiyiyorum.silikon kalıpta yaptığımdan yapışmıyor,tavaya yapışma ihtimalini düşününce fırında yapmak iyi oldu.ama canım da makarna çekti doğrusu.eee ben şimdi nişastalı hakkım için azcık makarna yiyebilirim dimi kızlar,ohhh be güçlendirme süpermiş ama insan yine de korkuyor hee

gelcez gelcez inşşş ama sende buraya daha sık gelsen cok sewınecezzzzz :2: nasıl kilo almadın dımı hiç?
yaz tatilinde biraz alma eğilimine girdim ama hemen silkelenip toparladım..şu an sabit yani.zaten kurallar tam olarak uyglanınca alınmıyor kesinlikle..yani hangi diyet olursa olsun çok afedersiniz eşek gibi yersen kilo almamak mümkün değil.çevremdeki bazı tipler arkadaşım dukan yaptı sonra kilo aldı diyor.oysa arkadaşı bir oturuşta bir tepsi börek yiyor:))
özet olarak sağlıklı küçük posiyonlar ve protein perşembesi hayat kurtarıyor...

Tonbalıklı salata yedım. Şimdi 1. Fincan mest çayımı hüpletiorum… neslii dergiye eklersin

yiyebilirsin tabiiiiiii ooooh ne güzel bi de tarif blogunda vişneli süper bi kek tarifi vardı güçlendirme için tipine bayılmıştım ben yaparsan aklında olsun

pek komikmiş bu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…