Sen de mi tiyatro şeyediyon :) Ben de ben deeeNErdesin bakiyim sen :) İstanbul'da mısıınn :)
Selamlar
Sabah yazacaklarımın yarısını yazmamışım şimdi baktımdaGeçen hafta seyir halinden usanıp güçlendirmeye geçmeye niyetlenmiştim ya ben, sonra güçlendirmeyi tekrar okudum ve seyirden sonra güçlendirmenin kendisi bana ödül gibi geldi, biraz daha şevklendim seyirde kalmaya çok kolaylıkla yapabileceğim bir dönem olacak benim için, ödüllerden sonra o kapıyı kapatmak biraz zor olacak ama irademde biraz güçlenir yemeklere karşı artık bu sayede
Sabahda söylediğim gibi haftasonu sapıttım, onları atmak için bu hafta tamamen protein yapıyorum, Love01'ciğimin gönderdiği nefis salçayı krebe sürmek ve yumurta sarısı dışında beyaz besleniyorum, yaşasın balık mevsimi
Medesa turşu ben de hep ödem yapar, geçen 5 tane salatalık turşusu yedim davul gibi oldum, doğal olarak şalgam da aynı şeyi yapıyor onunda içinde turşu suyu var malum, ama genel olarak su tutacak cinsten bir içecek :44:. Bağırsak çalıştırması çok iyiymiş ama ben hiç bilmiyordum bu yönünü, bir dahaki sefere acısız alayım en iyisi
Sevgicim Dünyanın gözü serisine başladım, 13 ciltlik bir seri
Günaydın güzel bıdıklarım
Birazdan çıkıcam peşin peşin yazayım.. Dün döndüm dukanıma bugün o fazlalık olan 5 kilodan geriye 2,5 kilo kalmış... büyüksün dukan, azizsin dukan, senin de işin düşer, kayırırım seni dukaaaannn
Büyük uyanış harekatına katılan bacılarr, yani dün "ben de ben de" diye yazanlarr!!
rapor bekliyorum, bakcemmm
ayrıca da bugünün teması
İyi Düşün İyi Olsun!!"
Eki Görüntüle 534520 Eki Görüntüle 534519
merhaba kızlar dukan diyetiniz nasıl gidiyor ???​
GÜNAYDIN CANLARRR
Hadi karar verelim İstanbul buluşması için ona göre otel motel bişeyler ayarlayayım. Çalışma saatlerimi düzelteyim. Çiek pasajında yer ayarlayayım. Dansözü organize edeyimm. Ben belirsizlik sevmem hadiii tarih alayımmm..
Aaa nereye yaaa. Bende geleyimmii
...
Sonuç öyle 2 kilo falan değil. Geçen hafta gördüğüm rakama yakın bile değilim. Ama - eğilimi başladı. Tartıyı değiştirdiğim için çok takmıyorum kafaya. Belki diğeri yanlıştııı bilemedim.
2 günde yağ oranım %1,2 azalıp, kas oranım % 1 artmış görünüyorr. Çok eğlenceliiii bu tartı olayı. Bu arada % 28 im de suymuşşş benimm. Azmı çokmu bilemedimmm.
.....ama ben kahveyi fazlami kaciriyorum acaba????? günde 2 fincan :26:7g mi ne yaziyordu kitapta bi ölcmem lazim
...
Son olarak da bana dukana uygun lor tavsiye edermisinz, marka ve nerde bulunduğu, ben peynir tüketmediğim için hiç almıyordum ama poğaçaların içine falan azıcık katıcam artık, ama hangisi iyi bilmiyorum , bir yardım eli uzatıverin bakem
arkadaşlar merhabalar...
sizden yardım istemeye geldim.. umarım yardımcı olursunuz.. şimdi 67 kilo ile hamile kalıp 81 kilo ile hamileliğimi bitirdim. şuan 69 kiloyum bayramdan sonra dukan diyetine başlamayı düşünüyorum. ancak kısmetse 1 yıl içinde 2. çocuğu düşünüyorum. sizce şimdi diyete başlamalı mı yoksa 2.den sonra mı başlamalı.. etraftakiler 2.yi doğur bir defada kurtul kilolarından diyor.. ama ben açıkçası bu kiloyla hamile kalmayı göze alamıyorum...
fikirlerinize ihtiyacım var..
kitabı alamadım hala dısarı cıkamadım bugün kızlar:18:seni bekliyoruz. aldın mı kitabını?
İyi akşamlar hatunlarrrrr :) şuuu uzuuuuun çizmelerden giyeceğim günüüüüü iple çekiyorum, en son hedefim bu
selam kızlar bende dukan yapıyorum 3 gün atak yaptım yarından itibaren seyir evresine geçiyorum kitabıda okudum ama kafamda bi dolu soru var lütfen yardımcı olurmusunuz..
1.soru -
dukan amca bana 3 gün atak 57 gün seyir verdi ve vermem gereken 8 kilo var sizce bu zaman zarfında aynen uygularsam 57 günde 8kiloyu verebilirmiyim?
2.soru - şimdi bu tarifler kısmında bi dolu tarif var çikolatalar pudingler tatlandırıcıyla light sütle .. bunları sınırsız yiyebilirmiyiz? yani sınırsız dediğim mesela ben bugün dukan muhallebisi yaptım 4kase çıktı hergün bir kase yesem diyetime zararı olurmu?
3.soru - ben yulaf kepeğine tahammül edemiyorum mesela 1 kaşık yulaf bir kaşık buğday şeklinde yapabilirmiyim?
4.soru - bazı tariflerde mısır nişastası mısır unu falan var onları tüketebilirmiyiz? onları tükettiğimz gün yulaf kepeği yemeyecekmiyiz?
5.soru - şimdi ben 1+1 mi yapsam 5+5 mi? hangisiyle daha hızlı veririm?
6.soru-hiç yağ kullanmıyormuyuz bu diyet boyunca?
şimdilik aklıma takılanlar bunlar cevap verirseniz çook sevinirim
bende deri dar çeket giymek istiyormİyi akşamlar hatunlarrrrr :) şuuu uzuuuuun çizmelerden giyeceğim günüüüüü iple çekiyorum, en son hedefim bu
selam kızlar bende dukan yapıyorum 3 gün atak yaptım yarından itibaren seyir evresine geçiyorum kitabıda okudum ama kafamda bi dolu soru var lütfen yardımcı olurmusunuz..
1.soru -
dukan amca bana 3 gün atak 57 gün seyir verdi ve vermem gereken 8 kilo var sizce bu zaman zarfında aynen uygularsam 57 günde 8kiloyu verebilirmiyim?
2.soru - şimdi bu tarifler kısmında bi dolu tarif var çikolatalar pudingler tatlandırıcıyla light sütle .. bunları sınırsız yiyebilirmiyiz? yani sınırsız dediğim mesela ben bugün dukan muhallebisi yaptım 4kase çıktı hergün bir kase yesem diyetime zararı olurmu?
3.soru - ben yulaf kepeğine tahammül edemiyorum mesela 1 kaşık yulaf bir kaşık buğday şeklinde yapabilirmiyim?
4.soru - bazı tariflerde mısır nişastası mısır unu falan var onları tüketebilirmiyiz? onları tükettiğimz gün yulaf kepeği yemeyecekmiyiz?
Kusummmm olsum yinede pasa pasa yaptin bitirdin.....bnde Forum bakmadigim zamanlar diyet disiplininden ciktigimi saniyorum tuhaf hahahaBen son 3 ayda falan o 10 kiloyu aldığım için, 2. kez dukan yapmış olsam da hızlı ilerledi metabolizmaAma işin kötü yanı, yakın çevrem dışında kimse kilo verdiğimi anlamıyor, hatta bu son halime kilo almışsın diyen bile var diyemiyorumki ben sen yokken bir ara balon gibi şiştim, sonra dukan amca söndürdü beni...ahhh, ahhh neyse yarın güçlendirmeye tam geçiş olacak, ben sizi bekliyorum ama güçlendirmede...Korumaya geçmem ben, sapıtıyorum çünkü Hazır sizlerde burdayken her gün güçlendirme diyerek kandırırım kendimi
Medoshum yarin Themen bakiyorum iofiste17 kasımda buluşalım diyorum bi terslik çıkmazsa inşallah,sana da uyuyorsa ?
kız içme daha fazla motou fena bozcaksın anca etki gösterir,akşama görürsün
Canim tabiiiki verirsin hepimiz dukanin dedigi tarihlerde dedigi kiloya dustuk. Ben bir iki ay ara verdim o yuzden cebelleeiyorumselam kızlar bende dukan yapıyorum 3 gün atak yaptım yarından itibaren seyir evresine geçiyorum kitabıda okudum ama kafamda bi dolu soru var lütfen yardımcı olurmusunuz..
1.soru -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?