Geçmiş olsun canım,neyse ki akşam oluyor, eve gidince sıcak su koy ayaklarına, iyi gelir. evet ben de almıştım 1 defa içtim ama zaten sancılı olduğu için anlamadım.
Ben çıkıyorum canlaaaarrr...
Ben de çıkıyorum. Ofise uğrucam 1 saat yol. Ordan da okulaOrdan da eve bavul hazırlamayaaa Yine son güne bıraktım ya laaa :S
Herkeslere şimdiden iyi bayramlar.. Çok mutlu geçsin inşallah bayramınız.. Çocuklar gibi şen olun e miiii!!??
son kardes ozel msjlarına bak
Okuyamadım hiç eskileri :S Yani dün ve bugün sabahkileri falan..
Ben de çıkıyorum. Ofise uğrucam 1 saat yol. Ordan da okulaOrdan da eve bavul hazırlamayaaa Yine son güne bıraktım ya laaa :S
Ben de seni öpüyorum canım. Çok teşekkürleeerrrİnşallah güzel geçer =)
Herkeslere şimdiden iyi bayramlar.. Çok mutlu geçsin inşallah bayramınız.. Çocuklar gibi şen olun e miiii!!??
ayyy kızlar hasta oluorum cok fenayım,,kasıklarım sankı agzımdan cıkacak o derece:2:özel gunler cayı demıstı burda biri ondan aldım içtim bakalım işe yarıcakmı..bu cay ıcın adet söktürüo die duymustum ama içinde civan perçemi nam-ı değer civan zehiri varmış ztn.o yüzden söktürmesi normal.tadıda tam o nedenden dolayı berbattı yawww..
kızlarrr sizsizliğe dayanamayıp geri döndüm,özlediniz mi beni he
yulaf kepeğim yanımda şuan bişeyler yapabilirim mikrodalgada var fırın da var ne yapsam acaba ??
hohohh,,koptum yaaa
son kardes ozel msjlarına bak
27 yasında ewde kalmıs durumdayım ben hayal kurabilir miyim
mikrodalga keki yap,yada yogurda karıstır ye.
ayyy kızlar hasta oluorum cok fenayım,,kasıklarım sankı agzımdan cıkacak o derece:2:özel gunler cayı demıstı burda biri ondan aldım içtim bakalım işe yarıcakmı..bu cay ıcın adet söktürüo die duymustum ama içinde civan perçemi nam-ı değer civan zehiri varmış ztn.o yüzden söktürmesi normal.tadıda tam o nedenden dolayı berbattı yawww..
hoşgeldin canımmmm ösledikkk tabikiiiii
Okuyamadım hiç eskileri :S Yani dün ve bugün sabahkileri falan..
Ben de seni öpüyorum canım. Çok teşekkürleeerrrİnşallah güzel geçer =)
hay sağolasın canım ya yaptım tenkyu :)))
İyi akşamlar canlarım yarın çalışmayacak olanlara iyi tatillerrrr
Zabahhnan görüşürüzzz kendinize iyi bakınnn
Canım benim, bugün gördün ya, daha ne olsun :) 88,7 ile 89,2 arasında bir lavabo ziyareti var canım, sen gidince eminim 1.000 gr gidecek senden. Acı ye bi de :)
arkadaslar herkese diyet döneminde kolay gelsin. ben gecen subat -haziran arasinda guclendirmeyi de sayarsak 7 kilo vermistim. sonrasinda da almadim almadim derken bu ay tam iki bucuk kilosunu geri aldim. sanirim da oturdu artik. simdi sporla vs. vermeye calisiyorum.
bu haftada bir gun atak durumunu yapmak cok kolay degil ben zaten, atak donemini bile kendime gore ayarlamistim belli sure sonra. gene de zamanindan once yedi kiloyu vermistim.
ama sanki hala yaglarim benle beraber ve ne zaman yesem gene hemen almaya basladim. bu dukan sonrasi durumu bir cok kisi yasiyormus. sizler nasil basa ciktiniz dukan sonrasi 'simarikligi' ile. ben o kadar simardim ki istedigim her seyi yedim oi yuzden oldu.. ama bir donem var ki 1-2 ay o yagsiz donemden sonra midem yagli bir sey almadi, yiyemedim ve almadim. ama simdi masallah hicbir sorunu kalmadi :) eskiye donmek uzere. ama direniyorum:)
ahh ahhh cevap yazabilmem için hala 100 msj olayını çözmemişim, okumaktan cvp yazamayan sorunluyum canım ben
geçmiş olsun canımmm
hiç sevmiyorum o ağrıları her ay zulüm gibi resmen bende bazen maydonoz suyu kaynatıyorum iyi geliyoo
valla 27 yaşında evde kalmış sayılmıyorsun sen daha kuzum.önce ipek varrr sonra ben varım,ohooo sana daha çooook var.valla şimdiki aklımla 27 yaşımda olsam ne uğraşırmışım üzümün çöpü armudun sapı diye ki,tuttuğum sapı götürürdüm nikah masasına
sonunda splenda alabildim.
Splenda ® Doğal Tatlandırıcı 100 Tablet 10,89 TL Sanalpazar.com'da
sanal pazar kaydolanlara 10 tl veriyormus. iki kutu 100 tablet 12 tlye geldi, bir de kargo oducem.
Splenda pisebiliyo diyo, ben tabletler pisirilmiyo saniyodum,ama bunu pisen tatliya ezip koyabiliyomussun. Sanirim pisirilmeyenler aspartamli tabletler.
merhaba kızlar
dukana başladığımdan beri çok kötü saçlarım dökülüyor diye daha önceden yazmıştm
dün doktora gittim ve kan tahlili felan verdim
kan verirken bayıldım:)) doğru dürüst kanm akmadı hemşire çok ugraştı
bugün testsonuçlarımı almaya gittim
ben 73 kiloyken bile hiçbir sorunum yoktu ne kollestrol ne şeker ne karaciger yağlanması nede vitamin eksikliği
teste demirim çok düşük çıktı buna bağlı olarakda kansızlk başlamş
doktor saç dökülmelerinin sebebi bundan dolayı dedi
demir hapı ve çinko şurubu verdi
ben dukanı bıırakma kararı aldm normal bir diyet yapcam
sizlere kolay gelsin
allah yardmcımız olsun
Geçmiş olsun canım, inşallah herşey dilediğin gibi olur. Kolestrolün de çok yükselmiş mi? Ben de bir ara baktıracağım ama üşengeçlikten kaçıyorum hep. Annem de merakta, "Bak bakayım ne olmuş kolestrol" deyip duruyor, malum evin yumurtadan sorumlu bakanı oldum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?