ya sanırım ben biraz abarttım bu şalgam işini. şişe bitmek üzere
ya sanırım ben biraz abarttım bu şalgam işini. şişe bitmek üzere
selam kızlar. bugün yine tartılamadım. sabah tartılanbilirim aslında ama çok erken kalkıyorum. tuvalete de çıkamıyorum. tartılmıyorum o yüzden. yine bütün gün ayakta geçti. kahvaltı 2 yumurta, peynir, çay. öğlen yemeği dukan ekmeği arası peynir, füme hindi bolca acı. akşam yemeği tavuk ızgara yoğurt acı. şalgam da içtim tuvalet olayını çözmek için. bi de canım çok tatlı istedi. ligh puding paketinin yarısını yaptım. içine ilave kakao ve süt tozu kattım. onu yiyeceğim birazdan. iyi olmayacak benim için ama napayım çok canım istedi. duraklamışım duraklayacağım kadar. bari ağzım tatlansın))
vücudun su tutucak duraklama yasayacaksın bu gıdısle benden sölemesi.
hem bir adanalı olarak
hemde bir şalgam ustası kardeşi olarak
şalgam çok tuzlu bir içecek
ödem yapar haberin olsun
Gerçekten splenda pişiyor muymuş??? Yaşasın, gelsin kekler gelsin kurabiyeler o zaman.Muhallebi, dukanella gibi soğuk tariflerdeyim hala, acılaşır lafını duyunca ısıtmaya cesaret edemediydim.
vücudun su tutucak duraklama yasayacaksın bu gıdısle benden sölemesi.
Aliye boşuna seyirtip duruyorsun ya, geçsene güçlendirmeye sen :44: anca o zaman kırılacak bu duraklama sende, olmadı güçlendirme sırasında ekstra protein yaparsın verirsin daha yaaa, çok yol var önünde boşuna vakit kaybetmeeee
G
canım ben fırından çıkardım rula yaptım tam kesecektim ucundan azcık koparayım dedim anaaa bi baktım omlet gibi olmuş hemen hüplettim hepsini mideye
eee peki onu rulo yapıp kesersem sonra haşlıyor muyum makarna gibi
yok yavrum 69 kiloyla güçlendirmeye geçemem. bki 29 hala. bki 28'in üstünde olanlarda, aldıkları her gramda yağ hücreleri bölünüyor ve dolayısıyla sayıları artıyor. üstelik bu geri dönüşü olmayan bir artış. bu kadar uğraştıktan sonra bki 28'in altına düşmeden güçlendirmeye geçemem. tamam, 60 hayal benim için ama en azından şu 4 kiloyu da verip 65le geçeyim güçlendirmeye. ya da en azından 66.6, dukan emminin buyurduğu gibio zaman bki de 28 ouyor. 2-3 kg da seyirde giderse ne ala. 1 aydır direniyorum. 1 ay daha sabrım var. duraklasın bakalım, el mi yaman ben mi yaman
Aliye yaman, aliye yamaaanSenin boyun kaç ki ya nasıl 29 oluyor ya :44:
resimlere baktım şimdi o kadar fark yok aramızda gibi görünüyor, sen tepikli ayakkap mı giymiştin o gün? benimkilerin tabanı çok alçaktı ordan hesaplıycam ?
yok yavrum 69 kiloyla güçlendirmeye geçemem. bki 29 hala. bki 28'in üstünde olanlarda, aldıkları her gramda yağ hücreleri bölünüyor ve dolayısıyla sayıları artıyor. üstelik bu geri dönüşü olmayan bir artış. bu kadar uğraştıktan sonra bki 28'in altına düşmeden güçlendirmeye geçemem. tamam, 60 hayal benim için ama en azından şu 4 kiloyu da verip 65le geçeyim güçlendirmeye. ya da en azından 66.6, dukan emminin buyurduğu gibio zaman bki de 28 ouyor. 2-3 kg da seyirde giderse ne ala. 1 aydır direniyorum. 1 ay daha sabrım var. duraklasın bakalım, el mi yaman ben mi yaman
bende dukan diyeti yapıyorum fakat atak döneminde olmama ramen 2 haftadır kilo vermiyorum ne yapabilirim fikri olan var mı
Ben nişastalı öğünümde çiğköfte yedim bugün, babam saolsun yaptı, haftaya da gevrek artıkevet canım haklısın,kurallar neyse ona göre yapacağım güçlendirmeyi bundan böyle.sadece geçen pazar sıkma portakal içtim,sevmiyorum meyve napiiim yaaa ama zorlayacağım kendimi.ödülü mü de nişastamı da kullanacağım artık
peki ben şimdi pazar kahvaltımda nişastalı öğün hakkım için gevrek yiyebilir miyim en çıtırından ve susamlısından?
bunun dışında da mesela c.tesi akşamı ödül öğünü yapabilirim dimi.mesela çiğ köfte üstüne tatlı
haftaya da ödül öğünümü bayram gününe saklayayım diyorum ama bayram perşembe günü.ben protein günümü çarşamba yada cuma yapsam olur herlade bir kerelik.ve bayramda ben şimdi sarmalar,börekler falan yiyebiliyorum ödül olarak dimi.yiceğimden yada cılkını çıkaracağımdan sormuyorum ama en azından azar azar tadına bakabilirim sanırsam
evettt kuzularrrrr,şimdi yemekten döndüm.büyük bir vicdan azabı vee kocaman şişmiş karnımla yazıyorum sizlere
keyifsizim diye 2 haftadır ne öğlen ne akşam hiç bir arkadaşımla falan çıkmıyordum dışarıya.
bu işyerindeki dukana kazandırdığım ve aynı anda güçlendirmeye geçtiğimiz arkadaşım da havam değişsin diye'hadi bakalım öğlen ödül öğünü yapmaya kaçırıcam sizi'dedi.ben de kabul ettim.
vallahi gittik burger'a.bu menü istedi ben de dedim ben menü yemek yada alalım benim patateslerimi de sen yersin dedim.
neyse sonucu söylüyorum;bildiğiniz steakhouse menü yedim,patates,soğan halkası ve soslarıyla
tek tesellim zero içtim.tatlı yemedim artık yerim de kalmadı zaten.
seyirdeki arkadaşlarımın da canı çekmemiştir umarım,en kısa sürede darısı başınıza diyeyim
ama ben şu an neden kendimi sevgilimi aldatmışım gibi garip bir vicdan azabı içinde hisssediyorum
sevgiiiiiiii,nolur de bana bişey olmaz kuzu,sen en doğrusunu yaptın,ohhh sefan olsun de
Gram oynama da mı yok, herhangi bir sağlık probleminiz var mı? Bir de bir hafta atak çokk uzun bir süre , dukan testinde bile çok yüksek kilodaki insanlara en fazla bir hafta atak öneriliyor....testi yaptınız mı, bir de kurallara tam olarak uyuyorsunuz dimi, çok küçük kaçamaklar bile kilo verimini durdurabiliyor bazen...hayır canımm atak dönemi dahil 2 haftadır kilo veremiyorum 1 hafta atak yapmıştım şimdi ikinci hafta normaldeyim ama hiç bir değişiklik yok
çooooookkkkkkkkk teşekkür ederim. benim yemek kitabımda 6 yumurta yazıyor !!! ve 120 gram labne peyniri (yağ oranı % 0.2 olanları) ile yapın diyor. kabartma tozu da yok. ama 2 yemek kaşığı buğday kepeği yazıyor falan. bi de süt tozu ve 2 yumurtalı falan var, sebze bölümünde pizza diavola diye geçiyor, o hamuru denemedim ama. Senin tarifi hemen deneyeceğim yarın. Denenmiş tarif daha iyi. Ya vallah, ne kadar teşekkür etsem az. Şu gıcık pizzacının önünden geçen geçerken mis gibi kokmuştual bakalım pizza tarifi,bunun üstüne ton balığı koy hatta ben de denicem ton balıklısını
2 kaşık yulaf kepeği
1 kaşık yoğurt (sulu olmasın)
1 yumurta
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
Bunları karıştırıp küçük bi tepsiye yayıyorum sonra üzerine domates dilimleri, çarliston biber, light salam ve light kaşar koyuyorum (kaşar kullanmıosan lor peyniri koyabilirsin) sonra afiyetle yiyorum. Gerçekten bi nebze de olsa pizza tadını alıosun. Mesela ben ödül öğünüm için pizza hayal ediodum bu tarifi yaptıktan sonra bi özelliği kalmadı benim için gerçek pizzanın
ama faydalıysa günde 8 dakika ayırmak ne ki güzel bir karın içinanam bu hareketler ne zormuş 8 dklık olanı yapıyosunuz dimi
Ya ben onu italyan olarak görüp yarın 8 dakikamı bu yakışıklı robota (gerçi karın kaslarını da tengine göre yapsaymışlar daha iyi olurmuş) ayırmayı planlamıştım...şimdi ise 50 Cent görür gibi oluyorum klibindeki hareketler gibi gülesim geliyor...motivasyon da gitti yaniBende onu diyorummmm ama kimse cevp vermiyorrr. Love cuğumun dediği gibii işine gelmiyor kimseninnn....
Yok be yaa onlar değilllll.
O deli işi.
Robot zenciyle yapılacak iş mi bu :)
resimler için teşekkürler ZEMMUFF. gerçekten şaşırtıcı ve insan acayip gaza geliyor. yalnız benim favorim bizim kadınlarkulübündeki chocolate. ya eşime önce sonra resimleri gösterdim, inanmıyor hala aynı kişi olduğunu. senin gibilerini keklemek için koyuyorlar dedi bi de...hala daha inandıramadım...zaten daha sonra başımdan saldım, resime bak yazılanları okuma, erkekleri ilgilendiren şeyler değil diye...Zayıflamada Şaşırtıcı sonuçlar zayıflama örnek21
valla resimlere baktım durdum inanamadım..bir inceleyın arkadaşlar önce ve sonralar ayrıca zamanlar verılmış..Bazı resımlere yok artık dedım ama inşAllah motıvasyonumuzu artırmaya yarayacaklar :))
cuma gecesi evde pinekle gülo pinekle modundayım :))
arkadaşlar merhabalar,
önce bugünkü yediklerimi paylaşayım.
sabah: beyaz peynir ve çay (peynirli ekmeğim bitmişti, yumurta pişirmeye de vaktim olmadı)
öğlen: köfte ve yoğurt
akşam: balık ve zero
aralarda çay, kayfe.
bugün yulaf kepeği yememiş oldum
bugün internetten sipariş verdiğim kıyafetler geldi. aslında küçük bedenler sipariş etmiştim. zayıflayınca giyerim diye.
44 beden 2 ceket sipuariş vermiştim. biri bol bile geldi. diğerinin önü kapanınca biraz dar oluyor. ama kapamazsam iyi duruyor.
44 beden tunik büyük bile geldi.
42 beden bir bluz ise tam geldi.
şoklardayım. anam ben nasıl zayıflamışım. bu sabah zamandır giyemediğim kollarını hiç sokamadığım bluzumu giymiştim. bedeni çok bol geldi ama kollar rahattı.
gece gece sevincini sizlerle paylaşan azradan sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?