Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yarın olsun da ben de şu kırmızı biber dolmasından yapayım! Akşamı dereotlu soğanlı hamsi ile kapatacağım inşallah. Aralarda çok peynir yoğurt falan yiyorum, hayırlısı.... Adam gibi versem şu kiloları bitse de güçlendirmeye geçsem diyorum şimdiden, sabırsızlığa gelin. Kasım sonu 60 demek ne demek, hiçbirşey demek. Benim 55 olmam gerek! :18:

Hayırlı olsun şimdiden, ne güzel heyecanlar olmalı bunlar. Umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz ve çok mutlu, güzel anılarınız olur.
Darısı hepimizin başına inşallah.. Bu aralar hala düğün-nişan furyası devam ediyor facebookta oturup saadet fotoğraflarına bakıyorum insanların...

Çok beceriksiz miyim neyim, kabarmadı valla. Hatta daha bir yapıştı fırın kağıdı kullanmama rağmen. Gene geçen seferki gibi yanlamasına kesip kullanıyorum, napalım buna da şükür en azından ekmeğe benziyor.

:) teşekkür ederim ben ümitsizliğe kapıldım çok panik yaptım hep 2-3 yıl önceki halim gelio aklıma her şey ne kadar içime siniyordu artık eskisi gibi olamicamı düşünürken burayı buldum ümitlendim evettt söz kaçamak yapmıcam artık öyle 1 lüxümde yok yani nişanlımın gelmesine 3 ay kaldı hatta 85 gün ona da hep palavra atıom şu kadar kg verdim bu kadar gr verdim diye kg vermemi çok istio çünkü e bende eski halimi özlüyorum bayram da yemeyi bırak tatlı-şeker-çikolata ne varsa dilimi bile değdirmem en acilinden zayıflamam gerektiğini biraz geçte olsa anladım şimdi ilk öneriniz ne yarın sabah hemen başlayım

Canım benim, öncelikle hayırlı olsun nişanın. Umarım çok mutlu olursun ömrün boyunca.

Kiloya gelince en kolay halledilecek birşey kilon, yeter ki kararlı ol. Öncelikle burayı hiç takip ettin mi bilmiyorum ama şunu söylemeliyim bu diyet başlanıp bırakılabilecek ya da kaçamak yapılabilecek bir diyet değil. Bu nedenle başlamadan önce kitabı mutlaka ama mutlaka okumalı gözün kesiyorsa başlamalısın. Benim yaşım 38, tiroid hastasıyım ve buna rağmen 3 aydan kısa bir sürede 12 kilo verdim. Sen daha çok gençsin ve inan çok daha kısa sürede verirsin. Ben diyete başlamadan 44 beden giyiyordum şimdi her 36 oluyor neredeyse :) Bu yüzden 38 beden kesinlikle hayal değil bundan emin ol. Çıtır olmak varken bu kilolar yüzünden hayatı kendine zindan etmekten yorulduysan, dişimi sıkar kilomu da veririm diyorsan vermemen için hiç bir neden yok, çok değil 3 ay sonra bugün söylediklerini düşünüz gülümsersin. Şimdi söylediklerimi düşün, eğer bu irade ve istek sende varsa kitabı al başla :))

:)) tamamdır artık bir iki gün içinde temin edicem ve başlayacagım sizinde desteğinizle inşallah zayıflıcam artık her şeyi göze aldım kg vermek için burayı daha önce takip etmedim ama artık sıkı takipçisiyim ekim34 :)))

ipekim, nena ya söylemeyi unuttuk, kaçamak yapanın peşine bunu takıyoruz.

Bayramda kaçamağa hayır :))

Anlaştık o halde :) Hoşgeldin sefa geldin :)) Bir önceki mesaja da bak ama yine de kararlılığını artırır belki :))

Herkese iyi akşamlar,

Azrasıla, bi sen bi ben kalmışız burda :)) konuşamadık canım hiç ama senin mesajlarını çok hoşuma giderek okuyorum, özellikle imza bölümlerini :))

Ben de çıkıyorum artık, iyi akşamlar canım. Size iyi sohbetler.

lorlu kırmızı biber dolmam fırında pişiyor şimdi.et yemekten fenalık geldi.bu tarif iyi geldi.teşekkürler

iyi aksamlar dukancanlar..

ugrayamadim bir kac gündür laptop esime lazimdi okula yaninda götürüyor ilk firsatda diger bilgisayari tamire vermek olacak.. esim yemegini yerken bakayim dedim gecmisi okuyamadim insallah herkesin keyfi yerindedir...Ben ayni yerde sayiyorum 86,88 oynayip duruyo kilolar öyle bekliyorum düzelecek diye..banada yeniden dukan güler güler insallah...

merhabalar,

sabah peynir ve ekmek

öğlen balık ve soda

aralarda bol su, cay ve kayfe.

akşama sanırım tavuk olacak.

umarım çrş çalışmayız. daha belli deil.

bugün herkesin "aaa sen nasıl zayıflamışsın" "nasıl verdin" "gençleşmişsin" iltifatlarını duyup sevindik olan azradan sevgiler...

ben geçmişi okuyana kadar gitmişsiniz. mesajlar için teşekkürler. hoşuna gitmesine sevindim.

canları merhaba..
sımdı guclendırmedeyım ya.. kıtapta sebze ya da proteını beraber veya ayrı yıyebılırsınız dıor.. yanı salata yesem oluyo mu ya ? sadece salata yıyebılecegıme ınanasım gelmıor

Haydaaa niye kabarmadı acaba yahu üzüldüm bak şimdi
ay bu arada o saadet fotoğrafları da bak bak bitmiyor bi süre sonra herkes mutlu olsun inşallah tabi de

hoşgeldiiiiiin tabiki de ümit var yeterki isteğin ve inancın tam olsun kilocukları verip çıtır gelin ol sen de inşallah

merhaba arkadaşlar. markafoni de geziniyordum bizim dukan kitabı indirime girmiş. haberiniz ola. 15tl

selam kızlar
ben hala şu toz tatlandırıcıyı bulamadım.reale yakınım varmı acaba realde ?

splendayı ben eczaneden alıyorum, takita kipa da var galiba.

1 yumurta, 2 kaşık kepek koyuyorum ve yaklaşık yarım çay bardağı kadar da süt, kıvamı kek hamurundan epey sıvı oluyor, süt miktarını göz kararı ayarlıyorum aslında, tavayı iyice ısıttıktan sonra döküyorum harcı gayet güzel oluyor bu şekilde canım.

Benim emreyle kış günü o kadar yol gelmem imkansız bebem gelsem de durmaz zaten, yemek yerken bile zor oturuyor yerinde, öyle bir yerde sabit kalacak bir bebe değil benimki
Ben ev ortamında daha rahat olur diye düşündüm, hem sizin hem benim için, siz bilirsiniz tabi istediğiniz yerde buluşabilirsiniz ama dediğim gibi ben gelemem

Canım, ben kullandım ama ofiste vardı, markasını hatırlamıyorum ne yazık ki, ama beklersen dely ciğim yeni aldı memnun mu ona sorabilirsin, bayram dönüşünü beklersen.

Tamam ekimcim sağol face açıyor arada oradan yazayım görürü belki, arçelik var indirim de onu almayı düşünüyorum iyidir zaar :44:

merhaba arkadaşlar,
bende katılabilirmiyim konunuza :)

Gel gel katıl, hoşgeldin

İyi akşamlar kızlar,

Nasılsınız? Ben uzun zamandır ve sık giremiyorum hatırlayan dostlarım vardır mutlaka sizler hatırlamıyor olabilîrsiniz belki de:)

Ben de sizler gibi aktif olarak 11 kilomu burada verdim güçlendirmeden sonra pek giremedîm yaklaşık 1 aydır da korumadayım.

Şu an herşey yolunda gidiyor, herşeyden yiyorum bazen yulaf kepeğimi atlıyorum ama protein perşembelerine asla ihanet etmiyorum. Kilom da aynı.

Hepinize bu yolda başarılar ve bol iradeli günler diliyorum.

nenacım hoşgeldin. 42 bedenden 38 bedene inmek bişey değil. eminim düğüne kadar başaracaksın. kitabı oku, hemen başla...

beklediğimiz koruma haberi geldi nihayet. buralarda korumaya geçen ilk sensin sanırım

selam millet. bütün gün sokakları süpürdükten sonra yorgun argın evime vardım. sabah 2 yumurta ve peynir. öğlen dukan krep, light kaşar ve füme hindiyle. yanında da diet cola. dışarda dolaşırken çok acıktım. marketten biraz eski kaşar aldım. 100 gr kadar vardı sanırım. bir 5/1 ini de bir köpeciğe verdim. akşam 1 yumurta 1 domates, peynir ve hindi füme. yemek yapmaya vakit olmadı, çok geçti. şimdi de minik çengelköy salatalıklrından yicem birkça tane. biraz da yoğurt ve diabetik reçel. bugünlük vukuat yok anlayacağınız. kendimle pek gurur duydum valla. bir avm de burger kinge girip kola aldım. bütün yemek katında dolandım. sonrada bir kenarda oturup evden getirdiğim kreplerimi yedim aferim bana. yarın eksi çıkamayabilirim belki. peynir yağlıydı biraz. ama çok da yürüdüm. belki onun sayesinde eksi çıkar. neyse artık. duraklama bitsin de gerisi kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…