Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese günaydınlar mutlu,huzurlu bol bol kazanclı günlerrr:))) ve kilo vermecelerrr

Sen ne zamandan beri yapıyosunn?Evet bence de sağdan soldan duyduklarımızla moral bozmayalım....
meyve krizi için meyveli light yoğurtlar da birebir..bir de meyvelerin şöyle pis bi huyu var yedikçe yediriyor ..kimi bir tanecik üzüm tanesi keser ki..hem şekerli şekerli ıyyy...direk yağ olacak..

ahh ah ben de karıştırıyorum günleri çok düzensizim diyetin beni en çok zorlayan yanı o..bugün sebze var mıydı yok muydu unutuyorum bi de sebzeye çok düşkün değilim yani patlıcan yemesem ölmem nasıl teslim olduysam artık..bi de bişey daha keşfettim yediğim proteinli yiyeceklerin sayısı fazla oldukça daha çok veriyorum ben ilk başlarda az az yiyodum ama porsiyonlarımı arttırdım zaten mantıken de öyle vücut proteinleri yakacam diye uğraşırken zayıflıyosun :)ama ne güzel bi diyet yaaa çok eğlenceli bu sabah bi kilo daha gitmiş..gel de kaçamak yap şimdi bu kadar vefalı bi diyete gel de yamuk yap :)))

hayalini kurduğum o kadar çok kıyafet var kiiiiiii...ahh ahhh az kaldıı azzz :)))
Bu sabah kışlıkları yerleştirdim ve ablamın yıllar önce aldığı süper şık bir kot 26 beden olduğu için elimi bile süremedim..yıllarca beklettim dolapta bu sabah yeniden karşılaştım
ve daha çok gaza geldim :))

Canım, önce bir izleyerek yap sonra hareketleri resim haline getiren bir arkadaş var ondan alıyorum şimdi, sana da gönderirim ben daha kolay yaparsın :)

Kolları akşam yapıcam yapıcam

O çayları demleyip tatlandırıcıyla birlikte yoğurda katıp yiyen de bendim kuzum :))

Havaya gelince senin yaşın yetmez o havadurumu sunan seksi bir ablamızın lafıydı trt1 zamanlarında sanırım :)) Ama sen çerçevelet as, yetmedi ben hatırlatırım yine.

herkese günaydınlar mutlu,huzurlu bol bol kazanclı günlerrr:))) ve kilo vermecelerrr

Günaydın canım, amin, amin.

Bravo canım bak, ne güzel iradene sahip çıkıyorsun ve sen böyle azimli oldukça daha çabuk vereceksin.

Şimdi daha yakınsın o kıyafete

Günaydınn sana daa :) kızlar merak ettiğim bişey ortalama kaç günde 1 kilo kaybını oluyo(atak hariç tabi) yani 1 haftada 1 kilo diyebilir miyiz??

...

Günaydın fıstığımm,

Aaaa havanı alacak ne var canım, bitanem, aşkolsun. Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun

Ekiimmm senı burda gormek havaların en guzelı. Sık sık gelsenya. Moralım falan bozuk degıl kuzum ama havada böyle bı hos ınsanın calısasıda gelmiyor yalan yok. Helede amele gibi kullandırılıp kendı sorumlulugundakı ısı yapmıyorsan hıc gelmiyor..

17 Eylül'den beri, kasım sonu 60 dedi Dukan amca ama bakalım belki bir mucize gerçekleştiririm de 60ın altına inerim o tarihe kadar diye hayal kuruyorum. :)
Dergiler yılbaşı gelince ajanda dağıtmaya başlar ya hani onlardan almıştım geçen sene, her gün yazıyorum kilomu, ne yedim vb. Bir tane de tarif defteri yaptım Dukan için, güzel şeyler gördükçe not alıyorum. :)

Bir de ben hep karıştırırım, 26 beden kot noluyordu? Offf 34 falan mı?

herkese günaydınlaaaar muhabbetiniz neşeniz eksileriniz bol olsuuuun
gidiiim de kahvaltı hazırliim barim, devamını gün içinde okurum artık

sizler de hoşgeldiniiiiiz

Sağol canım benim :)

Öyle düşünme be güzelim, hayatı daha tatsız hale getirmenin anlamı yok ki :) Aklıma gelen bi laf var ama burda yazamam şimdi bunu :)

26 beden kotta 36-38 oluyo canımcım yani fıstık olmuşsun demek oluyo :))defter tutma işi çok mantıklı ben de tutayım en iyisi..:)
bu arada sabah çok rahat uyanıyorum ve eskisinden daha enerjiğim,
ben de yıllarca 7-8 kilo vermeye çalışıp hep 3 e kadar verebilmiş olanlardanım yani kronik oldu artık,ilk defa bu kadar iyi hissediyorum kendimi,
Bi de kefir içiyorum her gün yarım bardak halsizlik çekenlere tavsiye ederim zaten yasak değil..bi de knorrun salata soslarını hala kullanıp kullanamayacağımı bilmiyorum,yoğurduma karıştırıyorum bişey olur mu ki 2 tatlı kaşığını geçmiyo ama vicdan işte (

Günaydın canlarım,nasılsınız?Benim çok uykum var vallahi
Dün en sonunda herkesin baskısıyla kuaföre gittim.saçlarımı boyattım ve azcık kestirmek istemiştim.
ama adam bildiğiniz siyaha boyadı yaaaa,üstelik de belime kadar olan saçlarımı çok kısaltmamasını özellikle rica etmeme rağmen yarısını kesmiş pis adam hayır anlamıyorum yani bu kuaförler saçı daha kısa kesince prim falan mı alıyorlar.
neyse atatürk gibi olan kaşlarımdan da kurtuldum,manikür pedikür,bir de ayıptır söylemesi sir yaptırdım.kuaförden çıktığımda saat 9 olmuştu:96: iyice salmıştım kendimi,resmen toplum baskısıyla bakıma girdim
çok acıktım evde 2 dilim ekmekle light kaşarımı yedim,light ayranla beraber.
şu yarını da atlatsak da güzelce dinlensek ne iyi olacak

Öyle düşünme be güzelim, hayatı daha tatsız hale getirmenin anlamı yok ki :) Aklıma gelen bi laf var ama burda yazamam şimdi bunu :)

benim de aklıma güzel güzel laflar geldi ama ben de yazmim burda :) can sıkmaya değmez hiç bişeeyyy kızlar hayat güzel..zayıflayınca daha da güzel :)))

kendini suçlu mu hissediyosun ama o serbestkiii :) acaba miktarını mı fazla alıyosun

Hoşgeldin canımmmmm

Ben de dün de erken çıktın bu saate kadar da gelmeyince iyiden iyiye merak etmeye başlamıştım. Saçlarına üzülme canım boşver, onu ben de düşündüm takıntılı kuaförler illa kesecek, kökü sende nasılsa uzar gider canım, yapacak bişey yok :) Az önce asya ya bir söz yazacaktım o yazamadığım sözü sana da söylemek istiyorum :))

Atatürk kaşlarına da bayıldım kız, yerim seni ben.

Canım, senin tıkırın neden yok :))))

Göremiyorum ne kadar kilo vermişsin, ne durumdasın, bünye bu merak ediyor işte :))

Şu salata sosundan uzak durdum ben hep, içinde şeker vb şeyler vardır diye, sevmedim işte, içeriğine bakıp bişey olmaz diyorsan ve kilo vermeye de devam ediyorsan devam et ama , 2 tatlı kaşığı da çokmuş valla (gel de devam et şimdi :))

tamam tamam iyi düşünüyoruz mutlu oluyoruz unutma bıara soyle ama olurmu..

cANIM BURADA FACE YOK YOLLAYAMAM AMA FACE DEN BAKARSAN GÖREBİLİRSİN SANIRIM. Bizim şirkette dağıttığımız minik iki renkli kalp çikolatalar yapmış bayram için. inanılmaz görünüyorlar...

Ay ben nerelere gideyim.
ŞİMDİ ÇIĞLIK ATACAĞIM.
Adam şu kadar atak yap şu kadar seyir yap uyu su iç beter ol diyor. Her bi dediğine inanıp yapıyoruz ve karşılığını da alıyoruz. Ama adam kıytırık 4 hareket vermiş onları yapmıyor söz dinlemiyoruz.
Delimiyizz bizzz.
Kimsa bana kitaba tam uyuyorum demesin o 5 dk bile sürmeyen hareketleri yapmıyorsa.
Nasıl faydalı anlatamamm yaa
Walla sabah akşam 4 dk falan sürüyor. Neden bu kadar zorrr.
Şişko olmaya mahkumuz hepimiz yapmazsakkk.
Selülitliii yağlıııı koça popoluuuu.

Birde CALLEN mucizesi varkiii..
Tamam vakit lazım ona ama değmezmi.
yıllardır boş boş oturmadıkmı tv nin karşısında. Elimizde kumanda yarım ekmek sandviç. Ne kadar kalorili şey varsa yemedikmi. O yağlı su böreklerini götürmedikmi. Ya yağlı poğaçalarrrr.
Ohhh iyiki de yemişiz tamam.Çok da lezzetyliydiiii inkar edemem
Ama şuan o zamanda değilizz.
Şimdi özel bir durumumuz var.
Ailelerimiz dostlarımız bile saygı duyarken bu özel duruma.
Bizim kendimize ettiğimiz ihanet niyeee sorarım sizeeee.
(Yürü be ipek kim tutar seniii)

Ay ağlayacağım. Yine sardım duygusallığa.
Ben işe gelip karşılığını para olarak alıyorsam, yaptığım dietede ihanet edemem diye düşünelim. Karşılığını almadan eziyet olmazmıydı ...
SUS İPEK

Kızlarrr bakın ne dıycem sıze… eşimin kotuna gıydım geçenlerde. Esım kılolu degıl ama erkeklerı bılırsınız ne kadar zayıf olsalarda tartı agır ceker..bıde kotlar onlarda normal pantolon gıbı dururya ıste esımın kotu benım cuk dıye uzerıme oturdu. durusunuda cok begendım.. dedım paçaları kestırıp bunları ben gıyeyım sen gıt kendıne yenılerını al. Dıyokı olmaz madem oldu gıt yenısını sen al.. almaya kalksam bulamam emınım.. hatta ıtıraf edeyım bıtanesının paçasını kestım bileeeee….

ayy ben çok acemiyim ilk defa dün gece yazdım bişeyler tıkır eklemeyi bilmiyorum ki nerden ekliyoruz acabaa :)hemen ekliyimm 67le başladım belki de 68 dim çok fena sağlıksızdım bi de suratım sivilce tarlasıydı şimdi yediğim yoğurtlar içtiğim sütler sayesinde pürüzsüz..

evet o salata sosu çok masum olmayabilir durup dururken yavaşlatmaya gerek yok haklısın tamam yememeye çalışcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…