acabaa eve gittiğimde 1 kilo daha vermiş olur muyum kiiiiii :)))
Callan yapanlara genel soru:
O bir saatlik olanı mı yapıyorsunuz? 20 dklık akşam-sabah videoları da varmış onları yapsam da farkeder herhalde değil mi? Elinde egzersizin fotoları olanlar var mı bana gönderebilecek??
Zemmuff : Nicki doğru yazabildim mi emin değilim. :)) Kırmızı biberleri aldım dereotlu hamsili lorlu harç yapıp attım fırına. Misler gibi oldular Allah razı olsun senden biber dolması fikrin için. Artık o anda elimde ne varsa harç yapıp tıkıştırıp atacağım fırına.
Ben oturup yazsam her gün tartıda gördüğüm rakamları halime aynı anda hem güler hem ağlarsın.Dalgalanma olması normal, denizde seyreden gemiyiz gibi düşün, dalgaları aşa aşa bir yukarı bir aşağı sonunda hedefe varacağız. Ciddi ciddi seyir yani. :)
Bir gün önce yediklerin etkileyebiliyor, sebze-tuzlu yiyecekler su tutuyor mesela. Kaçamak yaptıysan onlar zaten fena. Bazen bünyeye göre farklılıklar olabiliyor, mesela ben akşam geç yersem ertesi gün güzel bir rakam göremiyorum. 8den önce bitirmeye çalışıyorum yemek işini.
canım o kıremızı biberleri teflon tavaya koyup kapağını kapatıp kısık ateşte de pişirsen olur.önemli olan biber yumuşasın zaten.
lorlar içinde zaten eriyecek,azıcık kaynar su dökersin olur biter.bayılırım o kırmızı bibere,hele ki onu kaşar loruyla yapsanız offf diyorum
acabaa eve gittiğimde 1 kilo daha vermiş olur muyum kiiiiii :)))
canım o kıremızı biberleri teflon tavaya koyup kapağını kapatıp kısık ateşte de pişirsen olur.önemli olan biber yumuşasın zaten.
lorlar içinde zaten eriyecek,azıcık kaynar su dökersin olur biter.bayılırım o kırmızı bibere,hele ki onu kaşar loruyla yapsanız offf diyorum
İşte Alişim ben de onu diyorum, benim çocuğum böyle olmasın yarabbim ne olur :26: bu söyleneni yapmıyor aptal değil, kasıt da yok biliyorum, kızıyorsun sesini de çıkarmıyor, kızgınlığını bile almıyor kısaca :)) ama dediğin gibi zekanın tek bacağı var, diğer bacaklar hastalıklı, gelişmemiş, sosyal zeka sıfır, mantıksal sıfır, ah işte :)))
Afiyet olsun canım, ben de senin ekmekleri yaparım birazdan, bi de o kırmızı biberli tarifte kaldı aklım, yaptın mı canım sen onu? Benim fırın nane molla ya, azıcık suyla tencerede pişirsem nasıl olur alişim, hadi bi beyin fırtınası yap hele, benim beyin hücreleri öldü de
canım yaa helal valla sana,senin yedinde başkası olsa 30 kilo verdikten sonra ipin ucunu çoktaan bırakırdı.sen ise hala ilk günkü gibi azimle devam ediyorsun.zaten istanbul çıkarmamıza kadar kesin güçlendirmeye geçersin
seyirden sonra güçlendirme bütünüyle ödül gibi geliyor insana vallaa
aliyem hemen bugün alıcam onlardan,evin dibinde var gratis
bu arada senin dün söylemediğin şey şu şekerler miydi yoksa hala söylemedin mi onu ??
Afiyet bal olsun, yağ olmasın canım.
Kızlar ya, demin kısa bir süre çıktım, bir arkadaş var boğaziçi mezunu, çocukta muhakeme diye birşey yok ya, kim ne derse desin gelip bana söylüyor, yetkisi var, herşeyi var ama ağzından çıkan her kelimeyi kontrol etmek zorunda kalıyorum yaYa plak gibi karşı tarafın dediğini aynen söylüyor, inisiyatif kullanıp çıkarlarımız korumak yok, ya da kendi topuğumuza sıkacak şekilde inisiyatif kullanıyor. Şu an kaskatı kesildim sinirden, kesseler kanım akmaz o derece yani Bir kere daha anladım ben sadece okumakla hiçbirşey olmuyor. Varsın çocuğum biraz yaramaz olsun ama biraz risk alabilsin, şu beynini kullanabilsin yaaa Kendimi durduramıyorum gerçekten, böyle insanları alıp toplumdan uzak bir yerde çalıştıracaksın ver tablo yapsın, ne diyorsan onu yapsın ama yetki ve sorumluluk alıp çevresindekileri deli etmesin yaaa, yardımcı ama sırf onu idare etmek için başına bir kişi dikmek lazım, valla çok sinirliyim ya, biri beni sakinleştirsin
merak etme senin çocuğun cin gibi olur bence.
biberli tarifi yapmadım henüz. dün eve geç geldim. bugün de pro günüm. ama biber aldım geldim şimdi marketten. yarın yapacağım inşallah derkeeeeeeen, lor almayı unuttuğumu farkettim şu an))) neyse akşam üstü çıkar alırım onu.
şimdi şöyle söyleyim şekercim; o yemek tencerede pişmez. kırmızı biber çok su salan birşeydir. onun olayı (bence) en az 200 derece fırında pişmek. ama bu tür yemeklerde fırının iyi olması gerekmez. iyi fırın hamur işleri, özellikle de kek v.b şeyler için önemli. yemek nasıl olsa pişer. sıcaklık düşük olmasın yeter.
Sağol tatlım..
Ya kuzummm ben sana bişey derdim ne söyleyeceğimi bile bilmiyorum. Söylemedinki bileyim..
Şu anlattığın durumu benden daha ıyı hiiiççç kimse anlayamaz… işte sabah bahsettıgım sey buydu benımde. Ben şuan o kişinin başına dikilmiş kişiyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm…. Milletin arkasını toparlamaktan kendı ısımı yapamıyorum….
Zevk almayı bilcez başka çaremiz yok…
Ayy aliyem inşallah olmaz kuzum.:26:
Sağol bitanem ya, benim fırından o kadar sıtkım sıyrılmış ki gideyim bu arkadaştan alamadığım sinirimi fırınımı tepikleyerek çıkarayım bari :))
Lor ben de alıcam ama baksana medos kaşar loru diyor ya ben hiç duymadım, yağlı olur o zannımca.
bu diyetin bana kazandırdığı en önemli şeylerden biri yoğurt oldu. eskiden 1 kg yoğurdu 15-20 günde bitiremez, en son bozulur dökerdim. şimdi koca kovayı 1 haftada bitiriyorum. üstelik birşeyler yapmak için yoğurt çıkarırken canım çekiyor, 2 kaşık yiyiveriyorum.)) yaşasın yoğurt yemek
Kızlarrr hindi boynu tüketen var mı aramızda :) Ben onu keşfettim:) yeni şeyler bulmak gerek sıkıldım artık tavuk balıktan :)))) Hoşş benim diyet de diyet mi o da tartışılır da
Haklısın bitanem ya, adalet nerdeeeeee, hiç yok hem de hiç.
Valla neslim ya mukanı nerde buluruz göndereyim de gelmesin mümkünse
:84: :84::84::84:
Valla kızlar, hepicinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Buraya girdim de nefes aldım biraz. Çok nadir sinirlenirim ama gerçekten başıma bir sıcaklık gittiğini hissettim. Sabır sabır nereye kadar, hiç olmasa kendin takip edersin işlerini en azından arkasını toplamak zorunda kalmazsın. Aylardır sabrediyorum, sabahtan beri de 3 olay yaşayınca benim dişliler boşandı, şimdi de gülüyorum kendi kendime :)))
Gülüyorum çünkü yaptıkları o kadar yapılmayacak şeyler ki, neden yaptın diyorum susuyor, cevap vermiyor, ben sana şunu yap demedim mi neden yapmadın diyorum valla ne diyim diyor, sonra da kasıt yok demesin mi, ben de dedim ki e bide kasıtlı olarak yapsaydın
Sonra ben diyorum ki ona ... şunu yapalım, soruyorum yaptın mı yok yapmadım neden yapmadın diyor ki boşluğuma geldi, başka işin var mıydı hayır yoktu, ben bişey anlatıyorum aynı anda o da o olayı anlatıyor bana sonra diyorum ki ikimiz aynı anda mı konuşacağız nasıl anlaşacağız o zaman, haklısınız buyrun diyor, kızsan fayda yoook, gülsen fayda yok, canı sıkılan varsa eğer, ya da deşarj olmak isteyen hemen gönderirim bilineTekrar geri almam ama :))
Benim şu makarayı saralım beraber.
Kızlar ya, demin kısa bir süre çıktım, bir arkadaş var boğaziçi mezunu, çocukta muhakeme diye birşey yok ya, kim ne derse desin gelip bana söylüyor, yetkisi var, herşeyi var ama ağzından çıkan her kelimeyi kontrol etmek zorunda kalıyorum yaYa plak gibi karşı tarafın dediğini aynen söylüyor, inisiyatif kullanıp çıkarlarımız korumak yok, ya da kendi topuğumuza sıkacak şekilde inisiyatif kullanıyor. Şu an kaskatı kesildim sinirden, kesseler kanım akmaz o derece yani Bir kere daha anladım ben sadece okumakla hiçbirşey olmuyor. Varsın çocuğum biraz yaramaz olsun ama biraz risk alabilsin, şu beynini kullanabilsin yaaa Kendimi durduramıyorum gerçekten, böyle insanları alıp toplumdan uzak bir yerde çalıştıracaksın ver tablo yapsın, ne diyorsan onu yapsın ama yetki ve sorumluluk alıp çevresindekileri deli etmesin yaaa, yardımcı ama sırf onu idare etmek için başına bir kişi dikmek lazım, valla çok sinirliyim ya, biri beni sakinleştirsin
Canım, önce 57 dakikalık 10 günge 10 yaş gençleş videosunu yapman gerekiyor, 21 gün diyorlar genelde, ben hiç o kadar yapamadım ama olsun, kısaca o hareketlerin tamamını iyice öğrenmeden başkasına geçmiyorsun. Callan topiğinde 665. sayfaya bak, gumushumm sağolsun yüklemiş hepsini, özelden mail adresini gönderirsen mail de atıyor fotoları ama indiremem dersen ipektoş um da canı gönülden isteyen herkese amme hizmeti yaparaktan cd sini gönderdi hep, soralım hala gönderebilir mi acaba :)
Yani, fotolar hareketleri iyice öğrenene kadar işine yaramaz, sen izleyerek yapmalısın öncelikle, ben kadının nerede ne yapacağını ezbere biliyorum artık, çirkin seslendirmede ne söyleyeceğini de :))
Zemmuff a ben de teşekkür ediyorum, kimse cevap vermiyor bana derkken gördün mü kuzum senin dolma senden meşhur oldu :))
Evet canım, sağolben de öyle düşündüm, minnak su dökerim dibine buharlansın da pişsin diye, afiyetle yerim bir güzel
Kaşar loru nasıl oluyor ya medesam? Ben hiç duymadımmmm :44:
canım çekti :)) ne güzel tarifler böle:))
yok o bahsettiğim normalde yasak olan bişey. bu şekerler yasak değil. sadece sınırlı tüketilmeli bence. özellikle limonlu ve içi bitterli karemelli çok fena of of of....
Canımm, ondan kaymak gibi senin cildin desene, ben de hiç yemezdim artırdım. Seyirde daha çok yiyordum da bu ara ihmal ettim ama çok faydalı ve yağ yakımına yardımcı bir besinimiz kendisi. Ben de yemeliyim daha çok , daha çok. Afiyet bal olsun canım
hımmmm sizi yakaladımmmmm,siz gizliden buluştunuz mu bakeeemmm,nerden biliyosun sen aliyenin cildinin kaymak gibi olduğunu.valla çatlıyorum hasetimden,geldiğimde bu kadar aylık bütün ilgi,sevgi ve şefkatinizi bekliyorum anca telafi olur ona göre
Öldürdün beni kız sen, evet tam da bu sözdü.:13:
Medesam, asyam çözmüş olayı, tam da buydu sabah söyleyemediğim. :13:
Öldürdün beni kız sen, evet tam da bu sözdü.:13:
Medesam, asyam çözmüş olayı, tam da buydu sabah söyleyemediğim. :13:
Yok kızzzz, ne buluşması, ben face özürlüyüm ya, dely cim göndermişti bana buluşma fotolarını, ordan baktım tam çıtır, henüz başka tecrübe şansım olmadı :)) beyaz kaymak aliyem
Ah arkadaslar ben ne yapıcım yine bozdum diyeti 10gun yalan oldu
ekimin kullandığı ikonlara bakılırsa, onlara haka dansı geliyor))))
levini uyutcam diye ben de uyumuşum :)) yarıda kaldı geyiğimValla neslim ya mukanı nerde buluruz göndereyim de gelmesin mümkünse
:84: :84::84:
a ama o fırın nasılsa yanıyooo, o ekmekler de nasılsa aylarca dayanabiliyoo, yulaf kepekleri dışarda daha savunmasız daha bi yerkaplayıcı olabiliyo vs vsneslim yuhh benim stok rekorumu bile egale etmişsin,40 kaşık kepek ne laaa
bayramda ben de yapiim bari bolca stok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?