Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım, önce 57 dakikalık 10 günge 10 yaş gençleş videosunu yapman gerekiyor, 21 gün diyorlar genelde, ben hiç o kadar yapamadım ama olsun, kısaca o hareketlerin tamamını iyice öğrenmeden başkasına geçmiyorsun. Callan topiğinde 665. sayfaya bak, gumushumm sağolsun yüklemiş hepsini, özelden mail adresini gönderirsen mail de atıyor fotoları ama indiremem dersen ipektoş um da canı gönülden isteyen herkese amme hizmeti yaparaktan cd sini gönderdi hep, soralım hala gönderebilir mi acaba :)

Yani, fotolar hareketleri iyice öğrenene kadar işine yaramaz, sen izleyerek yapmalısın öncelikle, ben kadının nerede ne yapacağını ezbere biliyorum artık, çirkin seslendirmede ne söyleyeceğini de :))

Zemmuff a ben de teşekkür ediyorum, kimse cevap vermiyor bana derkken gördün mü kuzum senin dolma senden meşhur oldu :))

acabaa eve gittiğimde 1 kilo daha vermiş olur muyum kiiiiii :)))

Evet canım, sağol ben de öyle düşündüm, minnak su dökerim dibine buharlansın da pişsin diye, afiyetle yerim bir güzel

Kaşar loru nasıl oluyor ya medesam? Ben hiç duymadımmmm :44:

canım çekti :)) ne güzel tarifler böle:))

merak etme senin çocuğun cin gibi olur bence.
biberli tarifi yapmadım henüz. dün eve geç geldim. bugün de pro günüm. ama biber aldım geldim şimdi marketten. yarın yapacağım inşallah derkeeeeeeen, lor almayı unuttuğumu farkettim şu an ))) neyse akşam üstü çıkar alırım onu.
şimdi şöyle söyleyim şekercim; o yemek tencerede pişmez. kırmızı biber çok su salan birşeydir. onun olayı (bence) en az 200 derece fırında pişmek. ama bu tür yemeklerde fırının iyi olması gerekmez. iyi fırın hamur işleri, özellikle de kek v.b şeyler için önemli. yemek nasıl olsa pişer. sıcaklık düşük olmasın yeter.

yok o bahsettiğim normalde yasak olan bişey. bu şekerler yasak değil. sadece sınırlı tüketilmeli bence. özellikle limonlu ve içi bitterli karemelli çok fena of of of....

komşum diyor ki sen dukan yapıyorsun sana kurbandan pay göndereceğim yazık sanadiyo:) biz koyun kesiyoruz o yüzden benim için et çoğalmayacak bayramda.eşimde kilolu sende yap diyorum.bende yaparsam hepten batarız diyo

Afiyet bal olsun, yağ olmasın canım.

Sağol tatlım..

Ya kuzummm ben sana bişey derdim ne söyleyeceğimi bile bilmiyorum. Söylemedinki bileyim..

Şu anlattığın durumu benden daha ıyı hiiiççç kimse anlayamaz… işte sabah bahsettıgım sey buydu benımde. Ben şuan o kişinin başına dikilmiş kişiyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm…. Milletin arkasını toparlamaktan kendı ısımı yapamıyorum….

Zevk almayı bilcez başka çaremiz yok…

Ayy aliyem inşallah olmaz kuzum.:26:

Sağol bitanem ya, benim fırından o kadar sıtkım sıyrılmış ki gideyim bu arkadaştan alamadığım sinirimi fırınımı tepikleyerek çıkarayım bari :))

Lor ben de alıcam ama baksana medos kaşar loru diyor ya ben hiç duymadım, yağlı olur o zannımca.

bu diyetin bana kazandırdığı en önemli şeylerden biri yoğurt oldu. eskiden 1 kg yoğurdu 15-20 günde bitiremez, en son bozulur dökerdim. şimdi koca kovayı 1 haftada bitiriyorum. üstelik birşeyler yapmak için yoğurt çıkarırken canım çekiyor, 2 kaşık yiyiveriyorum. )) yaşasın yoğurt yemek

Öldürdün beni kız sen, evet tam da bu sözdü.:13:

Medesam, asyam çözmüş olayı, tam da buydu sabah söyleyemediğim. :13:

medoş içinden geçeni söylüyor. kaşar loru yağlı olur evet ama bence kullanabilirsin. yani günde 1 tatlı kaşığı yağ hakkı var ya. onun yerine kaşar loru kullan. yağlıdır biraz ama daha lezzetlidir. hele de keskin tatları seviyorsan (tulum v.b. gibi acı peynirleri falan) bazı migroslarda baltalı marka keçi loru var. onu da kullanabilirsin. çok lezzetli. biraz keskin bir tadı var.

Canımm, ondan kaymak gibi senin cildin desene, ben de hiç yemezdim artırdım. Seyirde daha çok yiyordum da bu ara ihmal ettim ama çok faydalı ve yağ yakımına yardımcı bir besinimiz kendisi. Ben de yemeliyim daha çok , daha çok. Afiyet bal olsun canım

Kızlarrr hindi boynu tüketen var mı aramızda :) Ben onu keşfettim:) yeni şeyler bulmak gerek sıkıldım artık tavuk balıktan :)))) Hoşş benim diyet de diyet mi o da tartışılır da

bööö ben tavuk boynu da hiç sevmem,yenecek et çıkmıyor ki o boyundan kanattan neyini sever insanlar anlamıyorum.acaba yağlı olabilir mi boyun kısmı emin olamadım şimcik
nasıl gidiyor kilo durumların kuzum,görüşemedik epeydir

ayyy ekimmm şimdi okudum yazıklarını,var ya o kadar tanıdık geliyor ki.demekki her sektörde var bunlardan anacım.
benim de başımda var böyle bir tane.işleri yapmayı,rezervasyonları girmeyi falan unutuyor sonra niye girilmedi diyorum çok normal bişeymiş gibi atlamışım,haa unutmuşum ben onu,hee o da vardı dimi gözümden kaçmış falan deyip duruyor.nan bir olur iki olur,on kere aynı şeyi yapıyorsan demekki afedersin de sen de bir mallık var demekki.bak kuzum ben şimdi yeni bir taktik geliştirdim mümkün olduğunca sakin durmaya çalışıyorum.çünkü patlarsam patlamam çok fena olur yani.durmadan kendime terapi yapar vaziyetteyim.
ama aptal insanlara tahammülüm yok yani,cidden sinirleniyorum ama düşününce de bunlar 1-2 tane değil.her yerde var.o zaman en güzel tepki, sakin olup o kişiyi sakinliğinle verdiğin ama mahçup olmasını sağlayacağın cevapların diye düşünüyorum.çünkü hu modeller bağırıp çağırmaktan da anlamayıp yarabbi şükür diyorlar.
hiiçç sıkma canını bayram üstü kuzucum,derin nefes ol hoh hoh hohh hadi bakalım

canım bu lorlar tulum loru,kaşar loru falan diye ayrılıyorlar.kaşar loru off müthiş oluyor kaşar gibi yağlı ve lezzetli ama işte yağlı diye ben almayı tercih etmiyorum.mandıralarda var.arada bi çimdik tadına bakıyorum
gerçi biz 40 gr tüketebiliriz ondan da.mesela ben bu mandıra lorlarına alıştığımdan yörsanın falan paketli lorlarının tadını hiç beğenmiyorum.sizin oralarda mandıra yok mu,vardır mutlaka.bi uğrayıp tadına baksanıza.ama eğer sizin oralarda yoksa da ben gelirken getiririm ki bozulmazsa eğer kuzum

canım çekti :)) ne güzel tarifler böle:))

sende yapabilirsin çekirge çok basit ki
kırmızı paprika biberin içine lor peynirini doldurup fırınlayacaksın işte bu kadar.arzu edersen lor beynirine maydoınoz,dereotu ve baharatlar da ekleyebilirsin

yok o bahsettiğim normalde yasak olan bişey. bu şekerler yasak değil. sadece sınırlı tüketilmeli bence. özellikle limonlu ve içi bitterli karemelli çok fena of of of....

yaa söylemeyecek misin ben çok merak ettim,özelden yaz bari kuzum olma mı

hımmmm sizi yakaladımmmmm,siz gizliden buluştunuz mu bakeeemmm,nerden biliyosun sen aliyenin cildinin kaymak gibi olduğunu.valla çatlıyorum hasetimden,geldiğimde bu kadar aylık bütün ilgi,sevgi ve şefkatinizi bekliyorum anca telafi olur ona göre

Yok kızzzz, ne buluşması, ben face özürlüyüm ya, dely cim göndermişti bana buluşma fotolarını, ordan baktım tam çıtır, henüz başka tecrübe şansım olmadı :)) beyaz kaymak aliyem

Ayyyyy utandım şimdi. Senın soyleyemedıgın seyı utanmaz ben soyleyebıldım .. Dilimi eşek arısı ısırsın…

ahh ekimim yaaaa onu bile yapan yok ki zevk alayım

Yok kızzzz, ne buluşması, ben face özürlüyüm ya, dely cim göndermişti bana buluşma fotolarını, ordan baktım tam çıtır, henüz başka tecrübe şansım olmadı :)) beyaz kaymak aliyem

hımmm tamam o zaman,büyük buluşmayı bekleyin

Ah arkadaslar ben ne yapıcım yine bozdum diyeti 10gun yalan oldu

zeynep ben de bozup toparladım bir ara ama şimdi kötü kötü şeyler yazmayalım burda döverler bizi :))..hemen sen de toparla..3 günlük bi protein günü yap gerisi geliyo zaten..
canını sıkma buraya gelip bunu yazdıysan pişmansın ve günahını temizlemek istiyosun demektir..hehhe :)))

ekimin kullandığı ikonlara bakılırsa, onlara haka dansı geliyor ))))
Valla neslim ya mukanı nerde buluruz göndereyim de gelmesin mümkünse
:84: :84::84:
levini uyutcam diye ben de uyumuşum :)) yarıda kaldı geyiğim
mukan = MUhakeme KAbiliyeti Noksanlığı... bunu uygulayabilecekleri de herhal dukanda talim terbiyenin ve otokontrolün doruklarından paraşütle atlayış yapabilen mezun gurularımızdan seçer seçer salarız muhattaplarının üzerine
neslim yuhh benim stok rekorumu bile egale etmişsin,40 kaşık kepek ne laaa
bayramda ben de yapiim bari bolca stok
a ama o fırın nasılsa yanıyooo, o ekmekler de nasılsa aylarca dayanabiliyoo, yulaf kepekleri dışarda daha savunmasız daha bi yerkaplayıcı olabiliyo vs vs :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…