ayyy ekimmm şimdi okudum yazıklarını,var ya o kadar tanıdık geliyor ki.demekki her sektörde var bunlardan anacım.
benim de başımda var böyle bir tane.işleri yapmayı,rezervasyonları girmeyi falan unutuyor sonra niye girilmedi diyorum çok normal bişeymiş gibi atlamışım,haa unutmuşum ben onu,hee o da vardı dimi gözümden kaçmış falan deyip duruyor.nan bir olur iki olur,on kere aynı şeyi yapıyorsan demekki afedersin de sen de bir mallık var demekki.bak kuzum ben şimdi yeni bir taktik geliştirdim mümkün olduğunca sakin durmaya çalışıyorum.çünkü patlarsam patlamam çok fena olur yani.durmadan kendime terapi yapar vaziyetteyim.
ama aptal insanlara tahammülüm yok yani,cidden sinirleniyorum ama düşününce de bunlar 1-2 tane değil.her yerde var.o zaman en güzel tepki, sakin olup o kişiyi sakinliğinle verdiğin ama mahçup olmasını sağlayacağın cevapların diye düşünüyorum.çünkü hu modeller bağırıp çağırmaktan da anlamayıp yarabbi şükür diyorlar.
hiiçç sıkma canını bayram üstü kuzucum,derin nefes ol hoh hoh hohh hadi bakalım
Şimdi seni okurken bastım kahkahayı, doğum yapmak gibi olsa, yapar çıkarır kurtulursun ama ne kadar hoh lasan çıkmıyor içinden be kuzu.
Ben de ya sabır çeke çeke cennetlik olacam yakında ama sabır da bir yere kadar işte, birden boşandı benim dişliaynen dediğin gibi kızmaktan da anlamıyor ki, demin o kadar kızan ben değlim sanki, gülerek geliyor, çikolata almış, görevini yapmış ya, Hay Allahım ya, ne desem boş, şimdi gülüyorum ben de ne yapayım. Ben ona o kadar kızmışım onun umrunda değil, ben hala sakinleşemiyorum olmaz ki, ben de boşverdim aynen. Şimdi hoh hoh hoh :13:
canım bu lorlar tulum loru,kaşar loru falan diye ayrılıyorlar.kaşar loru off müthiş oluyor kaşar gibi yağlı ve lezzetli ama işte yağlı diye ben almayı tercih etmiyorum.mandıralarda var.arada bi çimdik tadına bakıyorum
gerçi biz 40 gr tüketebiliriz ondan da.mesela ben bu mandıra lorlarına alıştığımdan yörsanın falan paketli lorlarının tadını hiç beğenmiyorum.sizin oralarda mandıra yok mu,vardır mutlaka.bi uğrayıp tadına baksanıza.ama eğer sizin oralarda yoksa da ben gelirken getiririm ki bozulmazsa eğer kuzum
Sağol canım, burada da peynirci dayı var oraya gidip zaten normal lor alacaktım sorarım akşam, kıyamam, getirirmiş de, bilmem mi kuzum getirirsin tabi.
Bu arada demin yazamadım, sen yeter ki gel ben içimde saklayıp çimlendirdiğim bütün şefkatimi, sevgimi önüne sererim bitanem, sen yeter ki gel.
yaa söylemeyecek misin ben çok merak ettim,özelden yaz bari kuzum olma mı
Ayyyyy utandım şimdi. Senın soyleyemedıgın seyı utanmaz ben soyleyebıldım .. Dilimi eşek arısı ısırsın…
Ayyyyy utandım şimdi. Senın soyleyemedıgın seyı utanmaz ben soyleyebıldım .. Dilimi eşek arısı ısırsın…
ahh ekimim yaaaa onu bile yapan yok ki zevk alayım
hımmm tamam o zaman,büyük buluşmayı bekleyin
zeynep ben de bozup toparladım bir ara ama şimdi kötü kötü şeyler yazmayalım burda döverler bizi :))..hemen sen de toparla..3 günlük bi protein günü yap gerisi geliyo zaten..
canını sıkma buraya gelip bunu yazdıysan pişmansın ve günahını temizlemek istiyosun demektir..hehhe :)))
levini uyutcam diye ben de uyumuşum :)) yarıda kaldı geyiğim
mukan = MUhakeme KAbiliyeti Noksanlığı... bunu uygulayabilecekleri de herhal dukanda talim terbiyenin ve otokontrolün doruklarından paraşütle atlayış yapabilen mezun gurularımızdan seçer seçer salarız muhattaplarının üzerine
a ama o fırın nasılsa yanıyooo, o ekmekler de nasılsa aylarca dayanabiliyoo, yulaf kepekleri dışarda daha savunmasız daha bi yerkaplayıcı olabiliyo vs vs:))
sen ne utanıyosun kız,ben baya bayram şekeri modunda çene ishali olmuşçasına yazmışım:26:
Ben de merak ettim ben de, benim söz açığa çıktı, sıra seninkinde aliş :)
levini uyutcam diye ben de uyumuşum :)) yarıda kaldı geyiğim
mukan = MUhakeme KAbiliyeti Noksanlığı... bunu uygulayabilecekleri de herhal dukanda talim terbiyenin ve otokontrolün doruklarından paraşütle atlayış yapabilen mezun gurularımızdan seçer seçer salarız muhattaplarının üzerine
a ama o fırın nasılsa yanıyooo, o ekmekler de nasılsa aylarca dayanabiliyoo, yulaf kepekleri dışarda daha savunmasız daha bi yerkaplayıcı olabiliyo vs vs:))
Ayyyyy, çok yaşayın emi, iyi ki varsınız bitanelerim, demin ne kadar sinirliysem şimdi bir o kadar kahkaha atıyorum :) Cidden bana deli diyecekler, varsın desinler, öğlen yemek de yememiştim ama pirzola yemiş kadar doydum.
Hepinizi çooook seviyorum bitanelerim.
ahh ekimim yaaaa onu bile yapan yok ki zevk alayım
hımmm tamam o zaman,büyük buluşmayı bekleyin
Bak sen çekirgeye, neler de bilirmiş :))) Aferin sana kuzu, bozup toparlamayı öğrenmişsin bakıyorum ama bozmamayı da öğrenmen gerek, biz söylemesen de anlarız bilesin. Takarım peşine 40 köpek balığını bak, ona göre
hehehe çekirge değilim beeennn papatyayımmm :)) inşallah canım bi daha bozar mıyım hiç..
o yüzden burdayım kendimi senin cezalarına bıraktım :)))
Çekirge diye yeni gelenlere diyoruz canım biz, şener şen in filmindeki gibi biz oynakbeyi yeniler çekirge, gerçek anlamda çkirge değil yani :)) Ama yine de beğenmediysen söyle
Sen yeter ki kendini bize emanet et, kaçamak yaptırmaz spor da yaptırır nişanlına bambaşka bir çıtır hediye ederiz. Karar senin
sen ne utanıyosun kız,ben baya bayram şekeri modunda çene ishali olmuşçasına yazmışım:26:
Ayyyyy, çok yaşayın emi, iyi ki varsınız bitanelerim, demin ne kadar sinirliysem şimdi bir o kadar kahkaha atıyorum :) Cidden bana deli diyecekler, varsın desinler, öğlen yemek de yememiştim ama pirzola yemiş kadar doydum.
Hepinizi çooook seviyorum bitanelerim.
ayy kuzuum sen öyle şevkatli kollarımı açıp beklerim sen yeterki gel demişsin yaaa,hay allahım yaaa ben çok duygulandım kuzum böyle bir garip oldu içim.yani yaşımız aynı sayılır ama böyle ne bileyim o anaçlığını kendi üstümde hissettim yani senin o anne şevkatini,sevgini, yani neyse anladın sen işte.off sizi çook ama çook seviyorum canlarım benim.bu nasıl bir bağ oldu anlamadım ama resmen gözlerim doldu şu an ki bu çok zor olabilecek birşeydir.neyse ben azcık ara vereyim,çaya çıkayım hava alayım sonra görüşürüz sevgi kelebeklerim
Çekirge diye yeni gelenlere diyoruz canım biz, şener şen in filmindeki gibi biz oynakbeyi yeniler çekirge, gerçek anlamda çkirge değil yani :)) Ama yine de beğenmediysen söyle
Sen yeter ki kendini bize emanet et, kaçamak yaptırmaz spor da yaptırır nişanlına bambaşka bir çıtır hediye ederiz. Karar senin
iş yuzunden süreklı geç vakıtlere kaldıgımdan forumda kendı kendıme kapılıyor hıssıne kapılıyordum ama sağolun arkadaşlar son bırkaç gunde attım bu düşüncemı :))
bugun diet kola ve köfte yanında bıraz salata ıle sebze protein gunumun yarısını atlattım..şimdi işten yazıyorum şukur kı bugun dışarda fazla işim yok..şehrıme yagmur yagıyor ve ben yagmuru çok sevıyorum..:))
iş bıtımı aılemın yanına dogru yol alıcam çok sevınecekler emınım kı benı görduklerıne..:))
LORlu kırmızı bıber dolmamı begendıysenız size diğer güzel tarıflerımden de verırım arkadaşlar.. Ben bu forumu görmeden başlamıştım dukana ve yemek çeşitlılıgının hayatımı kolaylaştırdığını anlamıştım.. o yuzden pekçok denem 0ldu :))
bayram sonuna kadar yazamayacagım 29 ekımde geri dönecegım ..o yuzden şimdiden hepınızın BAYRAMINI KUTLARIM..küçüklerımın gözlerınden buyuklerımın ellerınden öpuyorum..sevgıyle kalın..herkese bol azimli günler :))
Çok tatlısın yaaa….
Ya işte bu yaaa.. mutlu ol tabi bitanem.. ben sana yakıştıramadım zaten sınırı neyim.. olmuyo formata ters yani
Bijde seni seviyoyuz bijdeeee..
Alişimmm hoşgeldin,
Alıntı yapamadım, ekmek tarifin için çok teşekkür ederim. Bugün ofiste yapıcam, bayrama cephanemi hazırlamalıyım, inanın güçlendirmede bayramlar daha riskli, çünkü kapı aralık, kaçak olma ihtimali yüksek.
Artık uzata uzata bir hal olduğum güçlendirmeyi bitirsem iyi olacak, çünkü siz seyirde kilo verirken ben güçlendirme 1 - 2 neslim gibi kalıcam, gözüm iyiden iyiye korktu :))
O neymiş ya, nerden keşfettin...Marketten falansa hemen gidip alabilirim çünkü tavuk ve balıktan ben de çooookk sıkıldım bu aralarKızlarrr hindi boynu tüketen var mı aramızda :) Ben onu keşfettim:) yeni şeyler bulmak gerek sıkıldım artık tavuk balıktan :)))) Hoşş benim diyet de diyet mi o da tartışılır da
nesrinim sönmezim nasılsın? nerelerdesin, keyfin nasıl?
Başla canım başla
Afiyet bal olsun, yağ olmasın canım.
yaa söylemeyecek misin ben çok merak ettim,özelden yaz bari kuzum olma mı
yok yok sen bana istediğini söyle :) sen benim nişanlı olduğumu nerden çıkardın :)) ama gerçi nişanlı sayılırım erkek arkadaşım var ve malesef gayet fit(
işte tüm hırsım onun yüzünden sen tombik de güzelsin diyo ya bitiyorum(((((( güya iltifat ediyo (
bu arada şu an askerde o askere gitmeden 63 kiloydum o geldiğinde 55-56 olmalıyım..askerden ocakta geliyo :)
ay ben yetişememişim ama düzelmiş moralin, önemli olan o, türttür eeeeetttBak sen çekirgeye, neler de bilirmiş :))) Ahhh kuzum ah, sadece o noksan değil ki, valla salalım hemen, iyi dedin, nereye getireyim
güçlendirmede yulaf kepeği hakkını nasıl değerlendirmeyi planlıyorsunuz efenimm pekiiisorma yaaa,nasılsa fırın yanmışken dur şunu da yapiim dur bunu da yapiim diye bi kendimi atmıyorum fırına valla.
ama diyorum ki artık ekmek yapmayayım,ne de olsa ekmek yiyebiliyorum.bol bol çeşitli kekler yapayım.çuvalla gojim kullandıkça çoğalıyor galiba,seninki de öyle mi neslim,okuyup üfleyip gönderdi herhalde ekim bunları
bil mukabele "gencinsan"Burası gerçekten çok güzel, iyi ki geldim buraya iyi ki sizleri tanıdım. Her biriniz apayrı bir meleksiniz benim için. Karşılıksız, çıkarsız birbirimize destek olup dertleşiyoruz. Sabah konu dışı oldu ama kime anlatsam dinlerd, derdimi, kim teselli ederdi beni. Canımsınız siz de benim. Hepinizi çok seviyorum.
Bende cephaneliğimin bir kısmını bugün bir kısmınıda yarına hazırlayacam...Aslında bayramda evdeyim, biterse gene yaparım diye düşünmüştüm annem kızdı, bayramda olmaz diye, ahh ahh... Gece de yapardımki ben onları....ama nerde....Ev dağılmasın diye yapıyorBu arada bayramda erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelecekler....İnşallah bizimkilerle frekansları uyuşurda sorun çıkmaz...Dua edin kızlar bana ya....Bizimkiler bir prüz çıkarmaz inşallah...Beni vermemeye pek istekliler...Yaşım küçükmüş daha....ay 25 ime girecem ben ya ocakta Nerem küçük benim.....
O neymiş ya, nerden keşfettin...Marketten falansa hemen gidip alabilirim çünkü tavuk ve balıktan ben de çooookk sıkıldım bu aralar
Yapılacak bir sürü iş var...Dukan mamalarımı yapmak için daha alışverişe çıkacam... Peynir tatlısı yapmış bir bayan face bu bayramda tatlı olarak onu yapacam, annem baklava açacak onun baklavalarından kendimi koruyacak tatlımın olması gerekİlkayında çikolatalarından yapmayı planlıyorum, zira herkes şapur şupur yerken benim gibi çikolataya zaafınız varsa dayanmak zor olabiliyor
ekimim canım benim ben iyiyim çok şükür nasıl olayım işler çok yoğun hiç kafamı kaldıramıyorum bi de bayram öncesi son gün olunca yetiştirme telaşı onun dışında diyeti soruyosan hala devam ediyorum ama kilo veremiyorum yani bugün gidiyo yarın geliyo seyirde olmama rağmen malesef güçlendirme gibi ilerliyor ki haftada 4 gün spora da devam ediyorum artı bol bol yürüyüp suyumu da içiyorum ama devam ediyorum bakalım elbet direnci kırılır diye bir umut bekliyorum bakalım:))
yarın söyleyeceğim. bugün de deneyeyim ben. yarına bi sakatlık çıkmazsa söyleyeceğim. hem de kanıtlı ıspatlı delilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?