Kuzum bekliyoruz tabloyu.
Erken verki biraz inceleyelim hep birlikte. Nilü nerde yaaaa.
Sevgide işkolik oldu başımıza...
Ay sıkıldımmm yazsanıza bişeyler...
bu arada sevgi nerde yaa,onu da rüyamda gördüm dün gece hayır olsun
yaa sevgi nerde,kısmet buldum ben ona
arkadaşlar çok önemli bir bilgi vermek isterim. dukan diyeti adı verilen bu diyet yüzünden çok sayıda ölümler yaşanmış ve bu diyeti bulan doktor doktorluktan men edilmiş. lütfen iyi araştırında yapın. çok zararlı bir diyet olduğunu biliyorum...
Mutsuz olacak bişey yok canım yaaaHepsi stresten.. Ama güzel stresler bunlar.. Her şeeeyy çok güzel olacaaakkkk :132:
Boyun kaç bakalım
ipeko öncelikle zort mail olayına yıkıldım,alemsin yaaasarmatöre üzüldüm ama sen kendini madem böle daha iyi hissedeceksin hayırlısı olsun inşş..cnmmm.Allah hepimize en kısa zmnda gönlümüze göre şöyle Mehmet Günsür yada Timuçin Esen gibi beyaz atlı prensler wersin inşallah
arkadaşlar çok önemli bir bilgi vermek isterim. dukan diyeti adı verilen bu diyet yüzünden çok sayıda ölümler yaşanmış ve bu diyeti bulan doktor doktorluktan men edilmiş. lütfen iyi araştırında yapın. çok zararlı bir diyet olduğunu biliyorum...
yani tabiki bu prensleri hepimiz için derken,forumun tescilli müzmin bekarları Medesam,İpeko ve şahsım olan ben adına diliorummm,,yanlış anlaşılmasın
hee valla çok iyi olur yaa,bir de şu eski doktorlar dizisindeki dr suat da olur benim için hani boştaysa falan
sevgi ben senin kısmetini gördüm kız rüyamda adı Oğuzz hadi iyisinnnnn
iyi de niye kendi kısmetimi değil de seninkini görüyorum onu da anlamadım
çocuğu görmedim de seni gördüm,harıl harıl hazırlanıyorsun,ne giysem aman da nasıl süslensem diye.bir de rocco yiyip dişini mi kırmışsın ne,etkilenmişim bak o olaydan da
rüya işte birbiriyle bağla sen bunları ama oğuzlara dikkat et
..............
hee valla günlerce hepimiz seni öyle hayal ettik.buluşmada hepimiz kırmızı saten gecelik mi giysek acaba yahuuu
ipektoş bu arada regl olamamama daha genciz demişsin de kuzum,nerdeyse menapoza gircez vallahii yaaa,önce adayı bulup sonra bir çocuk pörtletsek iyiydi
kızlar bildirim:
başlangıç tarihi: 27.08.2012
başlangıç kilo:79
bugünkü kilo:69.6
hedef:60
Atağın ilk başlarında olabiliyor.. Geçer geçeeerr.. Geçmiş olsuunn..protesin yemek susatır normal.. hem daha iyi ya bol su içmek gerek zaten :) ben de daha günün yarısını az geçti bitirdim 2 lt suyu...
ama benim bugün bir baş ağrısı bir uykusuzluk halim mevcut.. ataktan sonra geçer umarım..daha bugün 2 sızlanmak yok bana :)
Yok canım çarpıntı falan :44: Kahve de içiyorum üstelik :S :)) Kalbim hep hızlı atıyo, iyice şaha kalkıyosa da haber vermiyo pekdely cim sende 3 bardak yeşil çay çarpıntı yapmıyormu yav ben 2 bardak içiyorum yapıyor
yarım bardakta neymiş kızzzz azıcık bişi ben yataktan kalktığımda içiyorum koca bi bardak damacana mübareknormal gün içinde tükettiğim çay,kahve ve yeşil çay bu 2,5 lt ye dahil değil artık sen düşün halimi :))
ahhh bu toplantı bide anlasam mevzuları takılıyom boş boş :82:
su timi yanınızda bende kızabilirim ekimcim canım 2 lt bitiriniz lütfennnnnnnnnnnn
Zero iiççç, light iççççç...delii gibi kola içesim varrrrrr
Hihihiya ben kendimi oruçlu gibi hissediyorum...
Bugün kargo gitti. Ayrıca yarın Callen in yeni versiyonlarını da cd ye ekleyeceğim. Göbek için olanı var. 2. aşaması var. Sabah akşam olanı var...
ŞAnslı dişçisin velhasılll.
Sende bize diş yollarsınn yada diş perisii olmazmı :)
ayyy ipektoşummm benim hislerim çok kuvvetlidir.hiç tanımadığım insanlarla ilgili bile acaip sezilerim oluyor nasılsa
bu çocukla ilgili de nedense olumsuz bir his kaçmıştı içime.yani içime nedense güzel olmayan şeyler doğdu ve bişey söyleyeyim mi inan bana senin için hayırlı oldu bu,ben çook böyle hissediyorum
hee valla günlerce hepimiz seni öyle hayal ettik.buluşmada hepimiz kırmızı saten gecelik mi giysek acaba yahuuu
ipektoş bu arada regl olamamama daha genciz demişsin de kuzum,nerdeyse menapoza gircez vallahii yaaa,önce adayı bulup sonra bir çocuk pörtletsek iyiydi
cvp werecek olan war mıben susma hakkımı kullanmak istiorum
slmss millet..walla ancak geldim bugun çok işim wardı yawww..bide bugun cok komik bi olay oldu ama onu artk yarın anlatırım
ipeko öncelikle zort mail olayına yıkıldım,alemsin yaaasarmatöre üzüldüm ama sen kendini madem böle daha iyi hissedeceksin hayırlısı olsun inşş..cnmmm.Allah hepimize en kısa zmnda gönlümüze göre şöyle Mehmet Günsür yada Timuçin Esen gibi beyaz atlı prensler wersin inşallah
yettim yettim medesammm,,bugun iş çoktu..hayır olsun inş nasıl gördün kızz? bide kısmet mı,,ayy kimmiş oo
AhahahaDicektim şimdi kısmeti duyunca gelir diye Geldi valla eheheh
Gelin kızlar.Yaparım size bi güzellik :)Aslında topluca beyazlatma işlemine gelebiliriz. Bize uygun bi kampanya yaparsın artıkkk.
Önce bi yeltendim deecvp werecek olan war mıben susma hakkımı kullanmak istiorum
Evet güzelde işte insan ister istemez etkilniyor:))) inş. her şey herkes için güzel olur....
boy:1.63 geç mi oldu cevap için ...
Ben de ona koptum yaaa ahahahahohohooh,,medesam koptum yaaaa,,Rocco olayına özellikleçewremde hiç oğuz flnda yok ama daha dikkatli bakayım bakim bundan sonra bu arada suat yani Bekir Aksoyun sewgilisi war cnm,,gecenlerde ben magazin programında görmüştüm onları,,şansına küs
Hahahaayy askolsun dely yaaa,,duyanda ben burya kısmet işleri vs için girdiğimi sancakkkk :2::2:
Ben yavaştan çıkmaya meylediyiimmm... İyi akşamlar canlaaarr.. Yarın haftanın son günüüüü:80:
Yaa anlat da gülelim akşam akşamm neşemizi bulalımm.
Yaaa mügeeeeeeeee
Bende istiyorum amaaaa.
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?