Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayy ben bile inanamıyorum bu halime dely. Ya ben 36 beden giyemediğime üzülüyordum, artık 38 beden bol geliyor yani 36 bedenleri denemeye başlayabilirim. Hele ki 54 olunca hayli hayli girerim sanırım 36 bedene

Benim boyum 1.67 bu arada. Haftaya yazarsın artık

İyiki de öyle yapmamışsın sabah verdigin tarifi deneyeyim bari.. cok sagol

ellerine sağlık delycimmmmm :)))))

enemmmm 1.67 boya 54 biraz az değilmi yahuuuu benim boyum 1.68 60 kg olunca çok zayıf oluyorum gerçi 38 beden giyiyorum ama çok zayıf sevmiyorum die heralde :))))

kızlar bişi sorcam bende lanet olası basenler ve iç bacak problemi var ne yaparsam yapayım onlar incelmiyor yahuuuu callana mı başlasam bir ara yapmıştım pzt tekrar başlasam diyorum incelme olurmu acep basenler yanlamasına geniş bel 38 basen 40 sinir oluyorum hep bir beden fark var

kızlarrrrr regl oldum en sonunda
ben bu gecikmeye rağmen bu sabah 69.9 çıktığıma göre regl bitince 68li bişeyler görür müyüm kine
üfff ya sevmedim ben bu güçlendirmeyi hiç heyecanlı değil
seyirde ne güzeldi hergün 40 kere tartılıp hergün _ler görüyordum,deli gibi heyecanlanıyordum
ilk hedsefim olan 75.7yi gördüğüm gün hemen ekimi arayıp paylaşmıştım hatta kuaförde takma kirpik taktırıyordum,kim bilir salak bobla nereye gidecektik
eee şimdi hiç _ yok,yerimde saydığım güne şükrediyorum,tövbe yarabbim böyle sil baştan yeniden başlayasım geliyor yada keşke o günlerin tadını daha çok çıkarsaymışım.yada ben şımardım mı yoksa dengem mi bozuldu,yarın ödül yapıcam bu gece uyku tutmaz mı,nöbet çarptı galiba mı

canım benim, böyle düşünmene çok sevindim. Bu iş de diyet gibi beyinde bitiyor. Sen 23 kilo verdin, bunu da pekala bırakırsın. Hadi bakalım git doktora ne diyecek, hep beraber yaparız bu işi arımayam

evetttt bırakıcam kuzum,öğğğ hiç de sevmiyorum zaten,saçma sapan alışkanlık işte
hem benim daha çok uzuun yaşamam lazım,ilerleyen 10 sene içinde koca adayı bulup 15 sene içinde evlenip 20 sene içinde çoluk çocuğa kavuşup büyüdüklerini görmem için mecburen uzuunnn bir hayata ihtiyacım var ve tabiki sağlıklı

canımmmm pardon yaaa,usta aradı müsaitseniz hem size yemek ısmarlayayım hem de bişey konuşmak istiyorum dedi.konuştuğumuz mevzu biraz uzadı bu arada 10 tane falan köfte yedim
9.yu yerken usta sanki biraz yağlı mı bu köfte dedim,eee evet yağlı biraz dedi.ben de eee şimdi mi söylüyosun dedim,o da eee siz de bittikten sonra soruyorsunuz dedi
yine de dana,kuzu yiyebildiğimize göre çok yağlı değildir diye ümit ediyorum.yoksa kendimi kandırmayıp bunu ödül mü sayayım
yaaa işte güçlendirmenin bu tarafını sevmiyorum,seyirde olsam asla yemezdim o köfteyi
ceza veriyorum kendime yarın bütün pizza yerine yarım pizza yiyeyim ödül olarak dermişim

pek bi hoş olmuş yahu

canım süpersin yaaa,ee artık 36 beden olduğuna göre yeter yahuuu,artık sen de geçebilirsin güçlendirmeye.34 beden olmayı bekleme bence

canım evet callen yapman lazım,sıkılaşıp toparlanıp o sorunlu bölgelerden kurtulman için

kız o kadar ufalmadım daha. bohçaya sığmam ))))

yawru kuşum boyum kısa dedin yaa ondan dedim,ben de senin yanında yarmagül gibi kalırım hee

güçlendirmeye geçtinse ye. seyirde duraklama yapıyor. ama güçlendirmede bişey olmaz. yine de abartma.

alişim güçlendirmeye geçtin mi mi dedin sen bana yahuuuuu
yaww yerden yere vursan iyiydiii,o 69ları tek başıma mı bekledim ben heee

amma kalabalık olduk akşam akşam ama ben yavaştan çıkıcam.çıkmadan önce de ustayla bir kahve içeceğiz,usta da bekar olsa iyiydi,tipi de tam hüsmen ağa gibi ha

o konuğa kurban olacak medesadan daha büyük sevgilerler
şeyini de çıkardık akşam akşam pek güzel olduu
ayy çok heyecan yaptım ben şimcikk,keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydikk kuzularım

Ben buluşalım deyince ne hissettiğini çok iyi anladım canımmmmm

ben levis dan 29 aldım az daha zayıflar giyerim diye. Anam 1 hafta sonra denedimm şimdi gidip almam bile bir beden daha küçüğünü alırım.
US Polodan da 30 almıştım aynı gün, hemen giyeyim diye. Şİmdi o da bol.
Diğerinin kumaşı kesimi bilmemne desekk, polo zaten dar kalıp çalışırr. Ya kalktım baktım diğer aldıklarımada keşke diğerlerini 28 falan alsaydımm. İyimi yaptım kötümü bilemedim ben şimdiii
Canım yaz adresini yollayayımm. Neden yüzün olmasınn elinde hazır bulunsun işte cd

Tek çözüm CALLENNNNNNNNNNNNN

merhaba

merhaba

merhaba

dukan diyetine başlamayı çok istiyorum

küçük bir ilçede öğretmenim ve burada kitabı bulamadım

netten sipariş verdim ama hala gelmedi

hemen başlamak istiyorum

bir sürü siteden okudum ama tam kavrayamadım

dukanın sitesinden testi yaptım 3 gün atak devresi 98 gün 2. evre çıktı

bana ne yemem ne yememem konusunda azıcık yardımcı olur musunuzzzzzzzzzzzzzzzzz

175 boyum var ama 89 kiloyum

iyi akşamlar,

delycim ellerine sağlık. ben diyete uyuyorum ama hareket, spor felan hak getire tamam kızmayın itiraf ettim işte. şimdilik verirken spora zaman ayıramıyorum ama duraklama olursa sporla destekleyeceğim. şimdilik iyi gidiyor.

bugün diyetim karman çorman oldu.sabah kekimi ydim. kayfemi içtim. şirket dışında bir toplantım vardı. toplantı geç bitti. toplantı solunda kokteyl vardı. sadece zero içtim. bir yığın nefis kanepeler, yemekler vardı ama bana uymuyor diye sadece normal peynirlerden yedim. yemeseydim migrenim tutacak diye korktum. çıkışta köfteciye gittik ve ben köfteyle salata yedim. salata btince dibindeki yağı gördüm. yani benim diyet gitti.

ama bugün bir yığın yol yürüdüm. ayaklarımın altı ağrıyor. toplantıdan sonra işe dönmedim ve eminönünde dolandım. bir yığın takı malzemesi aldım.

bol su da içtim acaba duraklatır mı ya da kilo alır mıyım?

yarın evde oalcağım. yarın gece kınamız var, cmt de düğünümüz. artık bol bol halay çekip oynarım. spor niyetine tabiki...

diyeti delik deşik olan ve bu durumdan çok rahatsız olan azra

hoşgeldin arkadaşım. liste vermeyi doğru bulmuyorum. en fazla 1-2 güne kitabın gelir. en azından giriş kısmını ve atak dönemini dönemini okuduktan sonra başlaman senin için daha hayrlı olacaktır.

o kadarcıktan bişey olmaz

hoşgeldin arkadaşım. liste vermeyi doğru bulmuyorum. en fazla 1-2 güne kitabın gelir. en azından giriş kısmını ve atak dönemini dönemini okuduktan sonra başlaman senin için daha hayrlı olacaktır.

kitabı zaten okuyacağım arkadaşım da

kitap gelinceye kadar vakit kaybetmesem de yarın başlasam

siz bana şu 3 günlük atak evremle ilgili bişeyler söyleyin yeter

24 kasımda kuzenimin nişanı var. o zamana kadar başlamış olayım ki azıcık fark etsin

bayramda milletin ayyyyyyyyyyyyy çok kilo almışsın laflarını çok duydum

bare 24 kasımda birkaç kilo vereyim de çeneleri kapansın

bir an önce başlamam lazım

kaybedecek vakit yok

İyi gecelerr kızlaarr
nasılsınızz ? maşAllah listeye baktımda güzel kilolar verilmiş , azminiz , kilo kaybınız daim olsun inşAllaahh

tatlım bence başlamadan kitabını mutlaka oku , çünkü dukan başlayayımda gerisi gelir diyebileceğin bir diyet değil , o yüzden kitabını al bi an önce başla , 10 kasımda bile başlasan 24 kasıma kadar 3-4 kilo vermiş olursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…