Ayy ben bile inanamıyorum bu halime dely. Ya ben 36 beden giyemediğime üzülüyordum, artık 38 beden bol geliyor yani 36 bedenleri denemeye başlayabilirim. Hele ki 54 olunca hayli hayli girerim sanırım 36 bedeneTebrikler canım yaaa!! Eridin bittin maşaallaaahhhHemi de benim yarı zamanımda, benden daha çok kilo vererek.. Püpüpüpü!!! Ay tükürüğüm gelmedi inşallah hahaha
Boyunu sorcaktım amaaa, sen de kaçtıınn :101:
Hiç yoğurda katıp yemediydim. Çok güzel krep oluyor onunla. Yumurta-az süt-yulaf kepeği. Ufak tavada krepçikler yapıyorum. Ya da yulaf kepeği+yumurta+lor peyniri+süt veya yoğurt, silikon kap içinde fırında kek gibi pişiriyordum.
Sade yulaf kepeği yüzünden atak uzatılmaz gibi geliyor ama içine dert olacaksa yap. Testte 3 gün çıkmıştı bana, az daha gider mi diye 5 yapmıştım. Öyle fazla bir fark olmamıştı, 3 de yapsam olurmuş Dukan'a kulak verip. :)
ellerine sağlık delycimmmmm :)))))Tebrikler canlar yaaaaZayıflayanlara hayranım resmen :) Çünkü bu tatil falan bayramdır derken.. Çok zordu. Süpper kızlar siziiii!!!
Biz kilo alanlar iseeee
AhahahahaaBayıldım ben buna
Veremeyenler üzülmesinler ya da yemediği halde alanlarelbet bir gün, güçlendirmede buluşucağıızzz bizim zayıflarlaaa
Eki Görüntüle 543359
Ve bu daaa, bilgi amaçlı
Eki Görüntüle 543375
Ayy ben bile inanamıyorum bu halime dely. Ya ben 36 beden giyemediğime üzülüyordum, artık 38 beden bol geliyor yani 36 bedenleri denemeye başlayabilirim. Hele ki 54 olunca hayli hayli girerim sanırım 36 bedene
Benim boyum 1.67 bu arada. Haftaya yazarsın artık
kızlar çok susuyorum sizde de varmı böyle bişey? dudaklarımda çatlaklar oluyor
canım benim, böyle düşünmene çok sevindim. Bu iş de diyet gibi beyinde bitiyor. Sen 23 kilo verdin, bunu da pekala bırakırsın. Hadi bakalım git doktora ne diyecek, hep beraber yaparız bu işi arımayam
Ben callan ımı yapmaya gidiyorum kızlar. Sonra da yatışa geçicem, malum bu günlerde koltukla bütünleştim. Garibim ne çekiyor benden.
Medesaaaaaa, perşembeleri gel diyordun geldim sen kaçtın, benden günah gitti
süppersin aliyemmm benim yaaa
bak ne dicem,neslim gelirken izmire seni de atsa bohçasına da beraber gelseniz nasıl olur,ben seni bi kucaklasam falan
kız biz yanyana matruşka bebekler gibi oluruz vallahi
kızlar bu perlege marka çikolatadan biz yiyebiliyor muyuz yani ?
yani tabiki bu prensleri hepimiz için derken,forumun tescilli müzmin bekarları Medesam,İpeko ve şahsım olan ben adına diliorummm,,yanlış anlaşılmasın
ya bugun asansordeyım,,bitanesi elinde dukan kitabi war,yanındada 2 kız arkadası,sonra bu elinde kitap olan kız bi kat altta indi,bu kalan 2 arkadsta işte atmaya basladı kızın arkasından işte Dukan fln neymıs onla zayıflıcakmıs fasa fiso bunlar fln die..sustum hiç bişi demedim cunku asansor bu arada zemine inmişti,,o anda kızlardan biri bana döndü bu etegi nerden aldınız dedi (kısa bı etek aldım yenı moda fırfırlı olanlardan,dar fln) bende böle bişi arıordum fln dedi,,gercı ben bu fizige alsamda giyemem sızın fiziginiz cok gusel dedi.bende içimden dedim Sevgi an bu anbende gülerek bizmnlar sizin gibiydim ama o safsata dediğiniz Dukan ile tam 14 kilo werdim we hiçte kendimi rejim psikolojisinde hissetmeden dedim.bundan sonra bence önyargılı yanaşmadan önce bi dukanla zayıflayanlar die bi küçük google amca arastırması yapın dedım,,bunlarin ikiside nasıl yanı,olamaz fln die aptal aptal birbirine baktılar sonra yemege gidiodum yol buyunca sordular nasıl yaptın nasıl ettin zararlı deil mi fln die..bende anlattım fln.sonra yemekten dönerken baktım ordalar,212 den dukan diyeti kitabını almıslar,,ben bunu görünce bi kahkaha attım tutamadım kendimiii,,içimden dedim Allahın sopası yok dukanada laf yok
Ayy ben bile inanamıyorum bu halime dely. Ya ben 36 beden giyemediğime üzülüyordum, artık 38 beden bol geliyor yani 36 bedenleri denemeye başlayabilirim. Hele ki 54 olunca hayli hayli girerim sanırım 36 bedene
Benim boyum 1.67 bu arada. Haftaya yazarsın artık
ellerine sağlık delycimmmmm :)))))
enemmmm 1.67 boya 54 biraz az değilmi yahuuuu benim boyum 1.68 60 kg olunca çok zayıf oluyorum gerçi 38 beden giyiyorum ama çok zayıf sevmiyorum die heralde :))))
kızlar bişi sorcam bende lanet olası basenler ve iç bacak problemi var ne yaparsam yapayım onlar incelmiyor yahuuuu callana mı başlasam bir ara yapmıştım pzt tekrar başlasam diyorum incelme olurmu acep basenler yanlamasına geniş bel 38 basen 40 sinir oluyorum hep bir beden fark var
kız o kadar ufalmadım daha. bohçaya sığmam))))
güçlendirmeye geçtinse ye. seyirde duraklama yapıyor. ama güçlendirmede bişey olmaz. yine de abartma.
alişim güçlendirmeye geçtin mi mi dedin sen bana yahuuuuu
yaww yerden yere vursan iyiydiii,o 69ları tek başıma mı bekledim ben heee
o konuğa kurban olacak medesadan daha büyük sevgilerler
şeyini de çıkardık akşam akşam pek güzel olduu
ayy çok heyecan yaptım ben şimcikk,keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydikk kuzularım
Hepinize iyi akşamlar!
Tartılar az veya çok hepimizi memnun etmiş gibi. Daha iyi sonuçlar da görürüz inşallah. Hepimize veren-vermeyen tebrikler!
Dely : Ellerine sağlık tablo için.
İlk videoyu indirdim, ah bir yapmaya başlasam düzenli, o zaman talip olacağım o cdye. Şimdilik yüzüm yok.
62 küsürüm 29a sığmıyor popom ya.
.
ellerine sağlık delycimmmmm :)))))
enemmmm 1.67 boya 54 biraz az değilmi yahuuuu benim boyum 1.68 60 kg olunca çok zayıf oluyorum gerçi 38 beden giyiyorum ama çok zayıf sevmiyorum die heralde :))))
kızlar bişi sorcam bende lanet olası basenler ve iç bacak problemi var ne yaparsam yapayım onlar incelmiyor yahuuuu callana mı başlasam bir ara yapmıştım pzt tekrar başlasam diyorum incelme olurmu acep basenler yanlamasına geniş bel 38 basen 40 sinir oluyorum hep bir beden fark var
merhaba
merhaba
merhaba
dukan diyetine başlamayı çok istiyorum
küçük bir ilçede öğretmenim ve burada kitabı bulamadım
netten sipariş verdim ama hala gelmedi
hemen başlamak istiyorum
bir sürü siteden okudum ama tam kavrayamadım
dukanın sitesinden testi yaptım 3 gün atak devresi 98 gün 2. evre çıktı
bana ne yemem ne yememem konusunda azıcık yardımcı olur musunuzzzzzzzzzzzzzzzzz
175 boyum var ama 89 kiloyum
iyi akşamlar,
delycim ellerine sağlık. ben diyete uyuyorum ama hareket, spor felan hak getiretamam kızmayın itiraf ettim işte. şimdilik verirken spora zaman ayıramıyorum ama duraklama olursa sporla destekleyeceğim. şimdilik iyi gidiyor.
bugün diyetim karman çorman oldu.sabah kekimi ydim. kayfemi içtim. şirket dışında bir toplantım vardı. toplantı geç bitti. toplantı solunda kokteyl vardı. sadece zero içtim. bir yığın nefis kanepeler, yemekler vardı ama bana uymuyor diye sadece normal peynirlerden yedim. yemeseydim migrenim tutacak diye korktum. çıkışta köfteciye gittik ve ben köfteyle salata yedim. salata btince dibindeki yağı gördüm. yani benim diyet gitti.
ama bugün bir yığın yol yürüdüm. ayaklarımın altı ağrıyor. toplantıdan sonra işe dönmedim ve eminönünde dolandım. bir yığın takı malzemesi aldım.
bol su da içtim acaba duraklatır mı ya da kilo alır mıyım?
yarın evde oalcağım. yarın gece kınamız var, cmt de düğünümüz. artık bol bol halay çekip oynarım. spor niyetine tabiki...
diyeti delik deşik olan ve bu durumdan çok rahatsız olan azra
hoşgeldin arkadaşım. liste vermeyi doğru bulmuyorum. en fazla 1-2 güne kitabın gelir. en azından giriş kısmını ve atak dönemini dönemini okuduktan sonra başlaman senin için daha hayrlı olacaktır.
kitabı zaten okuyacağım arkadaşım da
kitap gelinceye kadar vakit kaybetmesem de yarın başlasam
siz bana şu 3 günlük atak evremle ilgili bişeyler söyleyin yeter
24 kasımda kuzenimin nişanı var. o zamana kadar başlamış olayım ki azıcık fark etsin
bayramda milletin ayyyyyyyyyyyyy çok kilo almışsın laflarını çok duydum
bare 24 kasımda birkaç kilo vereyim de çeneleri kapansın
bir an önce başlamam lazım
kaybedecek vakit yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?