:)
Ağız kulaklarda modundayız biz
Şimdi mesaj atmış ben işten çıktım eve gidiyorum diyee !!!
Bende cvp yazdım ben bu akşam bir arkadaşla yemeğe çıkacağım dedim. Kim o falan dedi. Sert abii hesap da sorarmışşş hoşuma gitti çıtırr.
İlk buluşma gayet başarılıydı bu arada. Çok eğlendikk.
Ayrıntı başka zamannn...
:)
Kızlaaarr pasta kargom sevdiceğime ulaşmışş
ama malesef ben yaptım sanıyooo...o gelinceye kadar ben yapmadığımı satın aldığımı itiraf etmiycemçok sahtekarım çook ama naapim çok canı çekmiş ben de beceremedim gittim satın aldım kargo yaptım yolladım...
Çukurca/Savaş İstihkam Bölüğü bayram etti sayemdeeeee
Çok mutluyummmmmmmmmmm
oy kuzum, oralarda mı bi de damat. yazık ona. hepsi Allaha emanet olsun.
o gelene kadar öğren sen de yapmayı. böylece itiraf etsen de, yalanını affettirecek durumda olursun.
ahahaha kuzum yaptın gönderdin de ya çok beğenir de her hafta isterse,valla para dayanmaz ben sana söliiimmmm
oohh süper olmuş valla , ne güzel sevinmiştir şimcik sevdiceğin , yavrum alıp yollamakta bir marifet sıkıntı yapma
ayy Rabbim bi an önce kavuştursun hepimizi inşAllahhh
1 yıldır dukan mı yapıyorsun biraz uzun değil mi?
sağolun kuzular.. Bende ısyerınde sutu ısıtmam mumkun olmadıgı ıcın dedım sut tozuyla ıceyım. Beyazlatıcıda yasak olduguna gore ben kahveyıde suttozunuda rafa kaldırayım ohalde
yarın üst kat komşumun misafiri var sanırım. kek kurabiye kokusu sardı bütün evi. canım istedi benim de. kalktım dukan kek yaptım. ooof of ne güzel protein günümü kazasız belasız bitirmişim. günlük yulaf kepeği hakkımı yemişim. kilo vermem hızlanmışken ne gerek var şimdi... ama oldu artık. bi parça yiyeyim de sesimi kesip oturayım. yoksa gidip komşunun kapısını çalacaktım. son anda durdurdum kendimi.
32 yaşında uni mı kazandın ,bence bu süper idealist insan
Kolaya gelince bence çok tüketmemeye çalış şekersiz olsa bile katkı maddesi ıvır zıvır doludur içi..bi de beni çok aciktiriyo
Bim ürünü kola nasıldir bilmiyorum ama çok da farklı olacağını sanmiyorum
aman aliyecim bozma valla sonra çok zor toparlıyoruzzzzz şekil a ben :))))) bende kek yaptım cuma akşamı bir güzelde yedim ben ettim sen etme yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ne de olsa :)
benim sözüm komşu kapısı muhabbetine canım azıcık kek yersin ondan bişicik olmaz ne kadar kepek veya süt tozu olabilirki ufacık kekte yarın biraz daha fazla hareket edersin olur biter :))))aslında zararlı bişey yok. fazladan 2 kaşık yulaf kepeği 1 kaşık sütozu 1 kaşık tatlandırıcı. ama yine de huzursuz ediyor işte. yoksa ben bu saatten sonra diyet dışı bişey yemem. sınırlı izinlileri bile kaçamak sayıyorum ben.
benim sözüm komşu kapısı muhabbetine canım azıcık kek yersin ondan bişicik olmaz ne kadar kepek veya süt tozu olabilirki ufacık kekte yarın biraz daha fazla hareket edersin olur biter :))))
Canım günlük seyirde 2,atakta 1,5 yemek kaşığı kepek hakkın var istediğin şekilde ye..yoğurdu kendin mayaladığında nolur bilmiyorum ki yağını alıyorum demişsin ama ne kadar yağını ne kadar alabiliyosun bilemiyorumbuna cevap veremiyorum bilirkişilere danışalım aliyecim ?? :)
Bu diyet diğer diyetler gibi değil..yaşam tarzın değişiyo zamanla..hiç kaçamak yapma..kaçamaklara karşı oruç tutuyo gibi hisset kendini..ekmek kırıntısı bile yemiyoruz.. yanlışlıkla 1 bardak şekerli nescafe içtim diye günlerdir hoplayıp zıplıyorumgünlük spoum yürüyüşüm nerden baksan 2 saati geçiyo..light meyveli yoğurt SINIRLI olarak serbest ama ben bi kaç gün için yemiyorum..
yani kısaca çok hassasız..ne zaman neye takılırsan biz burdayız efenim
Bu Dukan yolculuğuna çıkınca anladım ki insanın dostu var düşmanı var,gerçek dostlarım beni sürekli motive ediyorlar,aman ha yeme sakın,bak ne güzel oluyorsun canımsın bozma felan diye,ama bir kısım varki karaciğerin,böbreğin çöker,yesene deyip beni caydırmaya çalışıyolar,sonra geri alırsın. Fakat çıktım bu yola bir defa Allah'ın izniyle,benim azmimle ve Dukan amcamız sayesinde 58 kilo olacam yani genç kızlık kiloma düşecem,bayram da 1kilo vermişim,ben çok hızlı kilo veremiyorm haftada 1 kilo azmı acep kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?